فعلا 1.1.1 هست.بهترین رام در حال حاظر برای inew چی پیشنهاد میکنید؟
خب داداش من با این قند شکنای رایگان کار نمیکنم چون خیلی راحت میتونن اطلاعات سرقت کنن و پیشنهاد میدم شما هم استفاده نکنید.اقا کلا هیچ کدومکارنمیکنه کانکت میشه ولی هیچ صفحه وبی رو باز نمیکنه
ممنون از پیشنهاداتی که تا الان دادید.فعلا 1.1.1 هست.
نه عزیز اولین اقدامی که میکنی باهاش کار بکن یکم دستت بیاد. شارجش کنممنون از پیشنهاداتی که تا الان دادید.
تقریبا ۴۸ ساعت دیگه گوشی دستم میرسه.
اولین اقدامه که کنم ، رام ۱.۱.۱ نصب کنم؟
ربطی به ایران نداره داداش رام 1.1.1 گزینه ی آپدیت داره اما روی گزینه ی آپدیت گوشی های چینی نمیشه حساب کرد.سلام من از این گوشی ها دارم گوشی فوق العاده ایه ولی یه بدی که داره باطریش ضعیفه باید باطریاتمی استفاده بشه براش گزینه آپدیت ورژن متاسفانه نداره حالا یا توی ایران دست کاری کردن ویا گوشی های ساخته شده برای ایران این امکان رو ندارن
تمامی آموزشها داخل امضام موجوده.کسی میتونه کمکم کنه این گوشی گزینه آپدیت نداره که بتونم روتش کنم یا آپدیتش کنم
usbفقط برای ذخیره به من اجازه میده یا اتصال به اینترنت نمیتونم با سیستم روتش کنم سی اگه بلده بیزحمت خبرم کنه ممنون میشم.
09377414219
برید به قسمت Setting >> About Phone >> Build Number کلیک کنید 6-7 دفعه تا Develpor Option فعال بشه و بعد USB Debugging فعال کنید.گزینه برنامه نویسی رو ندارم چیکارکنم
باید دوباره 1.0.8 رو فلش بزنیمن مرحله 4 رو که میزنم مینویسه this command is not allowed in UserBuild
خواهشا کمک کنید
مبارک تون باشه،کیفیتش که بد نیست(از گوشی های سامسونگ که بهتره)امروز به دستم رسید.
فقط کیفیت ساخت گوشی یکم منو دلسرد کرد
داداش قاب ژله ای بنداز دلت گرم میشه :دیامروز به دستم رسید.
فقط کیفیت ساخت گوشی یکم منو دلسرد کرد
ضخامت هم فقط قسمت کوچکی از لبه ها 6.5 بود .. بقیه همون ~7.9mmداداش قاب ژله ای بنداز دلت گرم میشه :دی
داداش طرف میره HTC 2014 میگیره بدنه محکم آلمینیومی و گوریلا گلس 3 که اچ تی سی جوری تو گوشیاش به کار میبیره که به سادگی نمیشکنه.
بعد میاد یه برچسب میگره براش 50 تومن یه گاردم میگره 140 تومن
ای بابا در مقابل پولی که دادی خوبه دیگه
پشتش نوشته ورژن چند ؟ضخامت هم فقط قسمت کوچکی از لبه ها 6.5 بود .. بقیه همون ~7.9mm
رابط کاربریشم اصلا به دل نشست اما خب اندرویده دیگه .. میشه همه کار روش کرد.
امشب روش لینوکسو تست میکنم ببینم Kubuntu , KALI چه بنچمارکی میگیره.
قبلا این CPU و GPU رو تست کرده بودم ، سطح بالا نیست اما مناسبه به هر حال.
اگر یک مدل 2 گیگابایت رم هم داشت خوب میبود .
رامی هم که روش هست 1.1.1 هست .. تاریخ تولیدی هم که رو باتری خورده برای همین ماه پیش هست.
در کل از 10 بهش ارزش خرید 10 رو میدم
V4.0پشتش نوشته ورژن چند ؟
خیر دوست عزیز: رام هر گوشی با دیگری متفاوت هست،روش فلش زدن هم فکر کنم همانند inew v3 هستش(توضیحات بیشتر و دانلود رام در لینک زیر)....سلام. یه گوشی I new i6000 دارم متاسفانه تاپیک اختصاصی برای این گوشی نبود اینجا سوالم رو مطرح می کنم.
من می خوام رام جدید برای این گوشی نصب کنم ولی تجربه کاری در این ضمینه ندارم آیا می تونم از همین رام v3 و راهنمایی های دوستان استفاده کنم؟
اگه جواب منفی هست یکی از عزیزان لینک دانلود رام مناسب برای این گوشی رو معرفی کنه. سپاس فراوان