عزیز این مشکل بخاطر اینه که گوشیتون قدیمیه و قراره در آپدیت های بعدی که ای نیو میده بیرون این مشکل حل بشه.kitkatتست شد ولی inew بنده از قدیمیاشه صدا هست تصویر سیاهه درایور display نداره براش.. مجبپر شدم برگردم عقب ..کسی راه حلی نداره برای این امر
فعلا نصب نکن لازم که نداری بزار ورژن بعدی.اساتید محترم
کیت کت رو نصب کنیم یا نه؟
مزایاش چیه؟
دانلود کردم منتظرم اهل فن نظر بدن در موردش
باتشکر
رام 1.1.1 فقط با فلش تولز.چه جوری فلش کنم iNew_V3_Xperia_Edition این رام رو دارم ولی فلش نمیشه
1.1.1اقا کدومو اپدیت کنم کیتی کیت یل ۱۰۱۰۱
مشکل وافای نداشت ! یعنی یکیم ضعیف بود که با آپدیت جدید حل شده.خب این طور که من متوجه شدم گوشی جالبی نیست . مشکلات خاصی داره . در کل ارزش خرید داره به نظر شما که این گوشی رو دارید ؟
من هم دقیقاً به همین مشکل برخوردم که این جوابو از نیدرام گرفتم و مشکل برطرف شد:
Hello, you have maybe lost your IMEI numbers after the flash. You have to store them again.
Dail ” *#06#” Check Imei for validity. Your IMEI should be displayed under the battery on the sticker.
To store them back on your phone:
Just type it on call pad
“* # * # 3646633 # * # *”
“ *#15963#*”
2- then follow that path –> CDS info –> Radio info –> Phone1 (for the first imei)
3- at the top there is a command line which begins “AT+” just type there “AT +EGMR=1,7,”IMEI_1″ (instead of IMEI_1 put your first imei number)
4- hit send command
5-if you done just reboot the phone, if you change the second imei go to step 2 and select “Phone2″
6-and enter the code “AT +EGMR=1,10,”IMEI_2″ (instead of IMEI_2 put your second imei number) hit send command
7-reboot
8-Dail ” *#06#” Check Imei
من هم دقیقاً به همین مشکل برخوردم که این جوابو از نیدرام گرفتم و مشکل برطرف شد:
Hello, you have maybe lost your IMEI numbers after the flash. You have to store them again.
Dail ” *#06#” Check Imei for validity. Your IMEI should be displayed under the battery on the sticker.
To store them back on your phone:
Just type it on call pad
“* # * # 3646633 # * # *”
“ *#15963#*”
2- then follow that path –> CDS info –> Radio info –> Phone1 (for the first imei)
3- at the top there is a command line which begins “AT+” just type there “AT +EGMR=1,7,”IMEI_1″ (instead of IMEI_1 put your first imei number)
4- hit send command
5-if you done just reboot the phone, if you change the second imei go to step 2 and select “Phone2″
6-and enter the code “AT +EGMR=1,10,”IMEI_2″ (instead of IMEI_2 put your second imei number) hit send command
7-reboot
8-Dail ” *#06#” Check Imei
با سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم الن فایل Inew_v3_1.1.1_Ver_4.0_20140507.rar رو دارم دانلود میکنم این رام رسمی هستش البته رام قبلیش هم همین بوده این دیگه جواب میده
برای تشکر از دکمه ی تشکر در سمت چپ پایین میتونید استفاده کنید.دستت درد نکنه بلاخره دورست شد خدا خیرت بده شرمنده یه inew دیگه دارم شماره سریالش پاک شده همراه اول و رایتل ساپورت نمیکنه
من مرحله 4 رو که میزنم مینویسه this command is not allowed in UserBuild
خواهشا کمک کنید
دوست عزیز سرور uc شما شیلتر شده به همین دلیل کار نمیکنه ، از یوسی با سرور سالم استفاده کنید.uc chera kar nmikone to rome 1.1.1 *** ham kar nikone
اقا هیچ کذوم از چیلتر شکنا و هیچ یوسی روی این رام کار نمیکنه