اقا من این مشکلاتی که تا الان بعضی ها که یکی دونفر مینویسن نمیدونم چجوری از کجا اوردن فکر کنم میرن مشکلات گوشی های دیگه رو پیدا میکنند میزنن به این گوشی من این گوشی رو دارم هیچ مشکلی ندارم چون در کنار گوشی سونی و سامسونگ s3 دارم تست میکنم بعد یه نفر رو دیدم داشت با هواوی یا لنوو مقایسه میکرد اینو بگو تو تا الان داشتی که میگی برو داخل تاپیکشون ببین اصلا کارایی دارن ......ولی خدایش من دارم با s4 میبینمش دوربین که شب خیلی توپه. hdr واقعی خیلی خوبه یعنی من تازه فهمیدم hdr یعنی چی شما تو سامسونگ چک کنید ببینید hdrچجوری اصلا عمل میکنه یا باطری که تو تمام گوشی ها مشکل دارن .من مشکل باطری ندارم نه اینکه زود خالی بشه نه دیر شارژ بشه چون دارم سونی و سامسونگ رو میبینم این هم با اینکه دوسیم خیلی عالی .
دوستان من تا الان 77 صفحه رو چک کردم ولی نفهمیدم کدوم رام رسمی من این رو دانلود کردم
Inew_v3_1.1.1_Ver_4.0_20140507.rar نصب کردم که اندروید 4.2.2 هست ایا این رسمی است ... قبلا ورژن من 1.0.8 بود. الان یه نفر پست زده بود این
http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-1-1-1-official-root/ رسمی ولی وارد که میشی کنارش زده کاستوم حالا موندیم ...ایا این دومی 4.4.2 هست یا مثل همونی که دانلود کردم .
ضمنا ایا رام رسمی 4.4.2 اومده برای گوشی اگه هست راهنمایی کنید لطفا جسارتن لینک هم بزارید واقعا ممنون میشم