• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی iNEW V3

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
این برنامه رو تست کن ببین می تونی تغییر بدی رنگ رو
http://www.apktops.ir/android-light-flow-led-control.html/#more-403

برنامه camera 360 رو هم تونستید تست کنید چون عکس به احتمال زیاد کیفیت عکس رو بالاتر میبره بخصوص فوکس و رنگ

نه جانم وقتی LED فقط رنگ قرمز ساخته شده چه جوری تغییر رنگ بده . بازم تست کردم جواب نداد
دوربین هم چشم

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
دوربین جلو . رزولیشن : width:2448 height: 3264
میانگین حجم عکس : 700 kb
--------------
داداش مگه داری گوشی 1.3 مگاپیکسلی تست میگنی؟ . روونه خیالت راحت
نه حاجی ربطی به دوربین نداره ربط به قدرت پردازش گوشی داره من گوشی 900 تومنی دیدم وقتی تکونش میدی و به چپ و راست حرکتش میدی تصویر جا میمونه و کمی تاخیر داره میخاستم بدونم اینطوری نباشه تو فیلم برداریش .
راستی شما براش گارد ژله ای یپیدا نکردید؟
راستی او تی جیشو امتحان کردید فلش و موس بهش وصل کردید جواب داد ؟
تاریخ تولید گوشو چه تاریخی زده و روی کارتن و گوشی برچسب سریال نامبر داشت و یکی بود؟
ورژن اندرویدش چی بود 4.2.1 یا 4.2.2؟
چیا دنبالش بود؟
سیم رایتل میشناسه؟

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
نه حاجی ربطی به دوربین نداره ربط به قدرت پردازش گوشی داره من گوشی 900 تومنی دیدم وقتی تکونش میدی و به چپ و راست حرکتش میدی تصویر جا میمونه و کمی تاخیر داره میخاستم بدونم اینطوری نباشه تو فیلم برداریش .
راستی شما براش گارد ژله ای یپیدا نکردید؟
راستی او تی جیشو امتحان کردید فلش و موس بهش وصل کردید جواب داد ؟
تاریخ تولید گوشو چه تاریخی زده و روی کارتن و گوشی برچسب سریال نامبر داشت و یکی بود؟
ورژن اندرویدش چی بود 4.2.1 یا 4.2.2؟
چیا دنبالش بود؟
سیم رایتل میشناسه؟
قیمت مهم نیست عزیز . شما SE P990 مال شش هقت ساله پیشه . هنوزم به دوربینش اعتقاد کامل دارم با این که 2 بود
نه حاجی گارد ژله چیه . وقتی فیلیپ کاور به این خوشکلی داره گارد نمیخاد دیگه
هم موس ( بیسیم با سیم ) کیبورد (بیسیم باسیم ) فلش - هارد
تاریخ 2014/1
سریالها هم درست
اندروید 4.2.2 - به زودی اندروید 4.4 میاد براش !! چون این رام بهترین رام موجوده و از سایت اصلی باید خرید ایشالا بعد از خرید میذارم اینجا با قیمت پایین
رایتل هم میشناسه

SINA19MG

Registered User
لایک‌ها
3
دوس
این برنامه رو تست کن ببین می تونی تغییر بدی رنگ رو
http://www.apktops.ir/android-light-flow-led-control.html/#more-403

برنامه camera 360 رو هم تونستید تست کنید چون عکس به احتمال زیاد کیفیت عکس رو بالاتر میبره بخصوص فوکس و رنگ
ت عزيز بهترين نرم افزار براي بالا بردن كيفيت دوربين فقط ucam هست واقعا عاليه

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
قیمت مهم نیست عزیز . شما SE P990 مال شش هقت ساله پیشه . هنوزم به دوربینش اعتقاد کامل دارم با این که 2 بود
نه حاجی گارد ژله چیه . وقتی فیلیپ کاور به این خوشکلی داره گارد نمیخاد دیگه
هم موس ( بیسیم با سیم ) کیبورد (بیسیم باسیم ) فلش - هارد
تاریخ 2014/1
سریالها هم درست
اندروید 4.2.2 - به زودی اندروید 4.4 میاد براش !! چون این رام بهترین رام موجوده و از سایت اصلی باید خرید ایشالا بعد از خرید میذارم اینجا با قیمت پایین
رایتل هم میشناسه
تمام رام هاش توی سایت نید رام هست نیاز به خرید فک نکنم باشه از چه سایتی میخاید بخرید که پولیه؟

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
اگه پیداکردی حتما بگو داداش !!!!!!!!
Kot49h v6.1
این یه کاستوم رامه و خیلی ورژنش جدیده مال یک هفته پیشه ورژنهای قدیمیترش هست ولی این نه باید صبر کنید . قیمتش چند دلاره؟ تو نید رام رام های خوب وجدیدی براش بود اونارو نصب کردید؟
لصلا سایت اصلیش ساپورت خوبی رو این مدل نداره نمیدونم چرا

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
این یه کاستوم رامه و خیلی ورژنش جدیده مال یک هفته پیشه ورژنهای قدیمیترش هست ولی این نه باید صبر کنید . قیمتش چند دلاره؟ تو نید رام رام های خوب وجدیدی براش بود اونارو نصب کردید؟
لصلا سایت اصلیش ساپورت خوبی رو این مدل نداره نمیدونم چرا
اره جانم‌ههمشو نصب کردم.این رام‌هم‌الان‌خریدم‌دارم‌تستش میکنم

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
اره جانم‌ههمشو نصب کردم.این رام‌هم‌الان‌خریدم‌دارم‌تستش میکنم
دمت گرم ایول داداش . پس خبرشو بدید کدوم از همه بهتر بودکه اگه رام فابریکش خوبه عوضش نکنیم
من هنوز نخریدم 2دلم

lionshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجا من می توانم با خیال راحت این گوشی را بخرم

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
دمت گرم ایول داداش . پس خبرشو بدید کدوم از همه بهتر بودکه اگه رام فابریکش خوبه عوضش نکنیم
من هنوز نخریدم 2دلم
مخلصم
این رامی که خریداری کردم بهترین رام موجوده.رام فابریکش توی نیدرام هست
اگه بابطریش مشکلی نداری دودل نباش بخر

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
بهترین رام INEW V3 با سرعت فوق العاده و توضیحات در پست اول قرار گرفت

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان یه توضیح در مورد سخت افزار گوشی بدم چون دوستان زیاد سوال میکنند که سخت افزارش چطور هست.همین طور که میدونید سی پی یو 4 هسته ای با فرکانس 1.3 گیگاهرتز هست و جی پی یو که بیشتر مربوط به بازی میشه mali 400-mp2 هست و دارای گرافیک قوی میباشد.براتون با بازی اسفالت 8 توضیح میدم که بیشتر متوجه بشید.دوستان همون طور که میدونید بازی اسفالت 8 رو طوری ساختن که بنا به سخت افزار گوشی خودش گرافیک بازی رو تنظیم میکنه و شما میتونید در بازی مانند بازی های کامپیوتر گرافیک بازی رو در سطح high که بالاترین گرافیک هست medium که سطح متوسط هست low که سطح متوسط به پایین هست و very low که دیگه گرافیک خیلی ضعیف رو شامل میشه. در گوشی inew v3 گرافیک بازی بر روی medium هست و به راحتی میشه به high تغییر داد و بدون مشکل اجرا کرد.این نکته قابل توجه هست که گوشی هایی مانند xperia s و htc sensation ex که دارای سخت افزار سی پی یو 1.5 دو هسته ای هستند و جی پی یو انها adreno 220 هست این بازی رو نمی تونن با گرافیک high اجرا کنند و این گذینه غیر فعال هست و تازه با گذینه medium هم بازی دارای لگ هست پس میتونیم به سخت افزار قوی inew v3 از همین مقایسه پی برد که چطور قدرتی داره.بازی اسفالت بر روی گوشی galaxy grand حتی گذینه medium هم غیر فعال هست و باید بر روی گذینه low این بازی رو انجام داد.

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان یه توضیح در مورد سخت افزار گوشی بدم چون دوستان زیاد سوال میکنند که سخت افزارش چطور هست.همین طور که میدونید سی پی یو 4 هسته ای با فرکانس 1.3 گیگاهرتز هست و جی پی یو که بیشتر مربوط به بازی میشه mali 400-mp2 هست و دارای گرافیک قوی میباشد.براتون با بازی اسفالت 8 توضیح میدم که بیشتر متوجه بشید.دوستان همون طور که میدونید بازی اسفالت 8 رو طوری ساختن که بنا به سخت افزار گوشی خودش گرافیک بازی رو تنظیم میکنه و شما میتونید در بازی مانند بازی های کامپیوتر گرافیک بازی رو در سطح high که بالاترین گرافیک هست medium که سطح متوسط هست low که سطح متوسط به پایین هست و very low که دیگه گرافیک خیلی ضعیف رو شامل میشه. در گوشی inew v3 گرافیک بازی بر روی medium هست و به راحتی میشه به high تغییر داد و بدون مشکل اجرا کرد.این نکته قابل توجه هست که گوشی هایی مانند xperia s و htc sensation ex که دارای سخت افزار سی پی یو 1.5 دو هسته ای هستند و جی پی یو انها adreno 220 هست این بازی رو نمی تونن با گرافیک high اجرا کنند و این گذینه غیر فعال هست و تازه با گذینه medium هم بازی دارای لگ هست پس میتونیم به سخت افزار قوی inew v3 از همین مقایسه پی برد که چطور قدرتی داره.بازی اسفالت بر روی گوشی galaxy grand حتی گذینه medium هم غیر فعال هست و باید بر روی گذینه low این بازی رو انجام داد.
بله تایید میشه تنها اشکال این گوشی باتری متوسطش هست که قراره به زودی باتری با آمپر بالاتر براش بیاد اینطوری که دوستان به من خبر دادن

بالا