• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
كسي از دوستان از آزادنت استفاده مي كنه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
َADSL با +ADSL2 فرق داره؟
آره خیلی هم فرق داره اصلا با adsl قابل مقایسه نیست
adsl : 8Mbps
adsl+2 : 25Mbps

خوراک پینگ و لاتنسیه .:hmm:
ولی توی سطح همین سرعت های 64 و 128 و اینا که در دسترس ( و پول - رس !!
2zqhjxh.gif
) ما هستش ، چی ؟ فکر نکنم فرق خاصی بکنن ...
169.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نظرتون مي صرفه؟ يعني قيمتش خوبه؟
1. سرعت 128k با ترافيك 10 گيگا و IP valid ماهيانه 30 تومن.
2. سرعت 1024k با ترافيك 80 گيگا و IP valid ماهيانه 480 تومن.

میگم این 2 سرويس رو از باب مقايسه که مطرح نکردی :د !؟
ولی 80 گيگ نسبتا میتونه کم باشه اگر اهل دل باشی ، مال کدوم ISP هست ؟!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
آره خیلی هم فرق داره اصلا با adsl قابل مقایسه نیست
adsl : 8Mbps
adsl+2 : 25Mbps

خوراک پینگ و لاتنسیه .:hmm:

در هر صورت برای ما که تفاوت چندانی نداره چون اینترنت بالای 128 ممنوعه :)

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالبه من Adsl 64 دارم ولي 30 40 kB دانلود ميكنه ......

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
امروز 7 دي 1385 (تاريخشو فارسي نوشتم چون برام مهمه):

هيچ متوجه شديد که سايت هاي نيمي از دنيا ديگه باز نمي شن؟!! يعني تمامي اين خرابي ها و قطعي هاي لينک براي اين بوده که سايت هايي که در شرق اسيا هستند رو از کار بندازن!! خوب من به دلايلي از سايت هاي چيني زياد استفاده مي کنم و امروز هيچ کدومشون يا باز نمي شن و يا با بدبختي تمام باز ميشن (درست مثل آنتي فيل تر هاي SSL که اسما مشترک گرامي نشدن ولي رسما کار نمي کنند)، باور نمي کنيد، لينک هاي زير را امتحان بفرماييد (زبونشون چينيه، وحشت نکنيد!) از سخت بازشو که مهمترين سرچ انجينشون باشه توش هست تا سايت هاي مربوط به فيلم و سينما و تورنت. اگه کسي تونست بازشون کنه خبر بده چه سرويسي داره که اگه کارت اينترنتش هم موجود بود من با کله برم بخرم:

http://www.baidu.com (سرچ انجين)
http://image.baidu.com/ (اينم چون مورد مصرفش زياده نوشتم!)
http://www.cnmdb.com/ (فيلم و سينما)
http://bt.fkee.com/ (تورنت)

اميدوارم بودم اشکال از خوداشون باشه ولي بعدا ديدم نه، دقيقا مثل همون قيل*تر شکن هاي https دار از رده خارج شده، اينا هم همون جور شدند. حالا من به کجا برم بگم اينارو درست کنيد آخه؟! جالبترش اينه که با پي اچ پيراشکي هم ديگه نميشه وارد سايتاشون شد!!! فقط با م ت ر ج م گوگل که اون فيل شده ديدم نه،* اينا هنوز وجود خارجي دارند، ايراد از داخله است. يعني همه ي اون قطعي لينک و سرعت و اينا براي اين بود
rant_.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سرويس 256 پارس آنلاين / هم منطقه ای هم هستيم / شيخ فضل الله
imslow.gif

Baidu.Com & Fkee رو باز میکنه !! / اون يکی هم گويا iMage هست به جای iMages که بازش میکنه / Cnmdb هم مشکل داره گويا !!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
يعني براتون راحت باز شد؟!!!! بدون لحظه اي وقفه؟ بدون اينکه سرعت بياد پايين؟!! يا اينکه بعد از 10 دقيقه چرخيدن و چرخيدن و چرخيدن بنويسه که سرور يافت نشد و يا صفحه وجود نداره؟!!

پس يعني باز داتک يه چيش شده؟! ولي من با چند تا کارت اينترنت هم امتحان کردم، نشد، يکي از دوستام هم که آسيا تک دارند نتونسته بودن بازشون کنند، اميدوارم همينجور باشه که گفتيد و مشکل فقط از اينجا بوده باشه. مرسي از لطفتون، پس من فعلا برم يک هوشمند پارس گير بيارم امتحان کنم و ببينم ذوق زده ميشم يا نه!! راستي مجيد جان، شما از کجا اکانت داشتيد؟

اون يکی هم گويا iMage هست به جای iMages که بازش میکنه
اوخ آره، حق با شماست، از شدت ناراحتي اشتباه نوشتمش!! الان ميرم درستش مي کنم، مرسي هم منطقه اي
happy.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اوه خــــــــــــــــــــــــــــــداااااااااااااااااااااي من!!!

حق با شما بود، با پارس هيچ مشکلي نداشت، راحت باز شدن، پس داتک باز چه کار کرده؟!! نکنه DNS عوض کرده (مثل اون دفعه که به جاي پرشين گيگ صفحه ي پارک شدن سايت ميومد!!!!!)،

حالا که مشکل از داتکه من بايد چي کار کنم؟ صبر کنم خودش درست ميشه يا بايد زنگ بزنم بهشون بگم چرا اينجوري شده؟ اصلا چي بايد بهشون بگم؟ بگم سايت هاي چيني باز نمي شن؟! راستي پس اون يکي ISP ها هم چرا مشکل داشتند ؟! مثلا اوراکل که اونم خودش شبکه ي هوشمند داشت! نه نميشه، انگاري بايد برم يه تاپيک در اين زمينه بزنم ببينم داستان چيه!!!

ولي DVDMan جان و مجيد جان، دستتون درد نکنه، همين اطلاع رسانيتون خيلي کمک بزرگي براي من (و خاطر نگرانم!) بود ^_^ اميدوارم سرعتاتون بشه 2 مگابايت، بدون محدوديت اَند فري آو چارج
302.gif

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
ولی توی سطح همین سرعت های 64 و 128 و اینا که در دسترس ( و پول - رس !!
2zqhjxh.gif
) ما هستش ، چی ؟ فکر نکنم فرق خاصی بکنن ...
169.gif

این اصلا به سرعت مربوط نمیشه . 25Mbps پهنای باند تو در یک ثانیه است که حتی تو سرعت 64 هم خیلی خودشو نشون میده.:f34r:
میتونی بری اینجا و خودت ببینی
http://shatel.ir/farsi/adsl_speed.php

فقط حیف که خیلی گرونه :(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم هم منطقه ای چرا داتک رو عوض نمیکنی ، يعنی مثلا 128 پارس بگيری به جای 256 داتک [ 256 بودی ديگه :د !؟ يا دارم اشتباه میکنم !؟
297.gif
] اخه راستش من 1 ماه 128 بودم [ پارس آنلاين ] هيچ مشکل خاصی نداشت و سرعت داونلود هم با IDM بين 11 تا 15 میچرخيد ...
راستی به اميدروزی که داتک تو منطقه ما خوب سرويس بده / زمانی داتک داشتم خوب بود و بعد سرعت داونلود 256 شد نزديکهای 2 ،3 [ سمت شيراز جنوبی ]
imslow.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آخه الان سرعتش مشکلي نداره، درسته، 256 (بله، من 256 بودم ^_^) مثل قبلش روي 24-25 هست (تو دانلود) فقط از اون روز کريسمس که لينک من 3 ساعت قطع شد تا حالا که نميدونم چه اتفاقي افتاده که هيچ کدوم از اين سايتاي چشم بادومي کنفوسيوسي (!!) رو باز نمي کنه منو بدبخت کرده (فقط هم با سايت هاي يک کشور مشکل پيدا کرده، چين!!) بقيه اش درسته. اينا هم ميگم، تا قبل از کريسمس (25 دسامبر!!) هيچ مشکلي نداشتند، بعد از اون قطعي 3 ساعته و افت سرعت و بالا و پايين شدن هاش اينجور ناجور شده دوباره. تازه الان انگاري پارس هم نميتونه همون لينک ها رو که بالا گذاشتم باز کنه ديگه (هوشمندش البته، حالا يا آثار بارش برفه يا اونم معجزه اش از بين رفت!!). حالا اگه آزاد بود که هر سرعتي دوست داري بگيري باز مشکلي نبود، ولي 256 رو از دست بدم ديگه پريده! هرچند، با اين تحريم ها احتمالا همين فيلترنت داغون هم کامل مي پره ميشيم مثل کره ي شمالي کمونيست!!!

ما هم شيراز شمالي، تقاطع خيابون ونک هستيم ^_^

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمايندگي شاتل در اينجا .
شاتل خوبه؟ قيمت نجومي داده كه.

میگم این 2 سرويس رو از باب مقايسه که مطرح نکردی :د !؟
ولی 80 گيگ نسبتا میتونه کم باشه اگر اهل دل باشی ، مال کدوم ISP هست ؟!

ماكزيمم و مينيموم رو گفتم :دي

در هر صورت برای ما که تفاوت چندانی نداره چون اینترنت بالای 128 ممنوعه :)

مي گن هر سرعتي كه بخوان مي ديم . يعني ممنوع نيست.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
که اینطور ، خيلی دلم میخواست از کيفيت داتک مطمعا بشم [ يعنی يک وقت مثل قبل نشه ] و برم از اونها سرويس بگيرم ، سرويسشون خيلی خوب بود از اول ،،،
پس نزديکی'م !!
302.gif

//

کسی از این شبکه صبا (!؟) سرويس داره !؟ همون که خيلی ارزون هست ولی از اون طرف خيلی هم محدوده و میگن خوب سرويس میده !!
imslow.gif

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی این تریپ اینترنت رو امتحان کرده که با ماهواره وصل میشی.
سایتش اینه برید بخونید اگه سر در آوردین یه توضیحی بدبن----->http://ilsat.com
در ضمن من اینقدر میدونم که send با تلفن یا adsl هست.:(
ولی میگن کیفیتش حرف نداره.
در ضمن این غیر قانونی هم هست.:f34r:

بالا