Bhrzk
مدیر بازنشسته
بعد هی بگین امکانات تو شهرستان هام هست 
نمي دونستم پينگ اين طوريه ولي خب ديال آپ من نديدم كه پينگش زير 100 ميلي ثانيه باشه.به نقل از artin :mahdi206
پینگ که تو سرعت فرقی نمی کنه حالا می خواد دایلاپ 14 باشه یا 1 مگابیت
ولی من شک می کنم کمتر از وایرلس باشه !
الان پینگ من با داتک بین 20 تا 30 میلی ثانیست !
مهدی اگه وقت کردی یه آماره قیمتهای وایرلس رو هم بگیر شاید خدا خواست و انوم کمتر شد
آخه الان داره خیلی خوش به حاله adsl ها میشه !
راستی این چند روزه کیفیت خطت چجوریه ؟ واسه من که خیلی افت کرده ! بازم احتمالا تخصیره این ADSL هاست !
![]()
به منم بگوبه نقل از mahdi206 :راستي يه چيزي هم هست كه خصوصي بهت ميگم! اينجا بگم خطر داره!![]()
به نقل از artin :ehranshahr
243 تا کجا ؟!
کجا رو پینگ کردی ؟
بله آرتین جانبه نقل از artin :Ali_ix
شما هم ADSL داری ؟
سرعتش چجوریه ؟ دان هم میشه ؟ کلا از خوبی و بدیهاش بگو
شاید ما هم رفتیم ADSL گرفتیم
به نقل از artin :آره پینگ که درست بود
می تونی یه پینگ از یاهو هم بزاری ؟
من الان دارم واصه یه 512 وایرلس ماهی 79 تومن می دم
الان چند وقته که سرعتش خیلی خیلی اومده پایین و براش خیلی مشکل پیش می یاد و هی باید برم مودمش رو ریست کنم و چون پشت بومه برام شده مصیبت
اگه ADSL بگیریم تقریبا با این پول میشه یه 1 مگابیتشو گرفت
حالا یه مگابیت به کنار با نصب این قیمت میشه همون 512 رو گرفت
چطوریه باید اقدام کرد ؟ هزینه اولیه ؟ چقدر طول میکشه وصل کنن ؟ باز معطلی داره ؟ منظورت از اینکه تست بود چی بود ؟
دمت گرم
به نقل از Ali_ix :از نظر سرعت خوبه و باهاش مشکل خاصی ندارم. سرعت دانلود الان بین 25 - 35 میده که کمی به ساعات مصرف بستگی داره.
به نقل از artin :تستی ؟!
الان چند وقته داری تستی حال می کنی ؟!
پینگ تایمش که عالیه !
واصه ما هم روزهای اول وایرلس اینجوری بود
احتمالا خطاشون فرق میکنه ولی الان وایرلس خیلی افت کرده
به نقل از Mehrzad6262 :اقا منم داتکیم اما 200 kbpsبیشتر نمیده میشه با این سایت تست کنید اینجا بذارین؟
http://www.speakeasy.net/speedtest/
به نقل از Ali_ix :البته قبلا که 128 بود در واقع UP TO 128 K بود و الانم هم همینطوره و در بهترین شرایت به 256 میرسه.
این نتایج تست :
احتمالا همینطوری میمونه ! چون دیگه اصلا نمیصرفه که بخوان 256 تضمینی بدن 25 تومن !به نقل از Mehrzad6262 :مرسی پس همه مثل همیم من از این برنامه های مانیتور استفاده میکنم همش روی 198 تا 205 به نظر شما اگه پولی بشه میرسونن به 256 ؟ یا همینو ول میکنن![]()
من یحتمل 512 میگیرم شایدم 1mb![]()
![]()