Nokia_My_Life
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 1
مودم های پارس انلاین چی هست ؟
خوبه یا خودت بگیری بهتره ؟
این فقط یه دونه چراغ داره؟! که همیشه روشنهیک چراغ نارنجی داره که همیشه باید وقتی Lan Enable هست روشن باشه.
یک چراغ سبز هم داره که موقع ارسال و دریافت دیتا چشمک میزنه.
نگفتن کی میان شیراز؟
فکر نمی کنم 55 تومن باشه چون 45-50 تومن پوله 602 تک پورته 604 باید 20-25 تومن گرون تر باشه. البته من از خدامه 55 تومن باشه!
مودم های پارس انلاین چی هست ؟
مودمهای پارس Symphony می باشند. هم LAN داره هم USB. مودم من که از تابستون روشنه تا حالا نسوختهاینطوری که میگن 1 سال هم گارانتی داره.
در ضمن بزنم به تخته من از تابستون تا حالا کلا 3 روز هم قطعی نداشتم.(محله ی نارمک) واکثر اوقات هم مشکل از خودم بوده.![]()
یعنی چی که اکثر اوقات مشکل از خودمه ؟ :blink:
همینو گفتممنو میگه .. منو میگه ...
حق با live جانه ... منطقه به منطقه فرق می کنه ... همونطور که از روی حرف همیلتون عزیز نمیشه گفت که شاتل اونقدر افتضاحه .. ز روی حرف ما هم نمیشه گفت شاتل فوق العاده اس ( دیشب نزدیک به 12 کیلو دانلود میداد .. تازه من سرویس 64 کیلو دارم )
تا 2 هفته پیش که قیمت گرفتم اینجوری بود. خودمم خریدم 53 تومان.
ممنون از راهنمایی تون. من هر چه قدر سعی کردم 604 پیدا کنم نشد از طریق نمایندگی های تبریز هم اقدام کردم ظاهرا تهران هم تموم کردن مگر اینکه تو فروشگاه ها موجود باشه ( فقط 604g موجوده که قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه 130-140 تومن) کسی می دونه که میشه در حال حاضر از پاساژ ایران تهیه کرد یا نه؟!
به پارس ارتباط هم زنگ زدی؟ممنون از راهنمایی تون. من هر چه قدر سعی کردم 604 پیدا کنم نشد از طریق نمایندگی های تبریز هم اقدام کردم ظاهرا تهران هم تموم کردن مگر اینکه تو فروشگاه ها موجود باشه ( فقط 604g موجوده که قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه 130-140 تومن) کسی می دونه که میشه در حال حاضر از پاساژ ایران تهیه کرد یا نه؟!
اولین مرحله اینه که بدون هیچ تنظیم خاصی چراغ لینکت ثابت بشه.برا من اونی که اومد نصب کنه نتونست ،همه ی پريز ها رو هم باز کرد ولی connect نشده...گفت احتمالاً مشکل از مخابراته.حالا من چيکار کنم؟
مودمم asus 602 هست
يکی مراحل نصب مودم رو به طور کامل توضيح ميده؟
اولین مرحله اینه که بدون هیچ تنظیم خاصی چراغ لینکت ثابت بشه.
یک چراغ داره بغلش نوشته Link
دوستان بزودی منتظر پروژه جدید من در رابطه با DSL باشید![]()
:blink: :f34r:دوستان بزودی منتظر پروژه جدید من در رابطه با DSL باشید![]()
حالا ما همینطوری یه چیزی گفتیمتنها مشکل پارس اینه که قیمتهاش یه کم بالاست و 128 حدوداً سی تومان میشه
. در کل مناطقی مثل پیروزی ، تهران نو و نارمک که کارتهای اینترنت پارس آنلاین خیلی خوب جواب میده، ADSL هم وضعیتش خوب+ه. من فقط چون حال و حوصله ی قطعی ومشکلات سرویسهای دیگه را نداشتم ، از پارس گرفتم.
در مورد 20تومانی که برای راه اندازی میگیرند هم بگم که : این پول واقعاً کوفتشون بشه. یه دونه کارشناس میفرستن دوتا Next میزنه ، یه دونه پینگ میگیره و والسلام. که روی هم 5 تومان هم نمیشه. در این مورد که پارس پول زور میگیره هیچ شکی نیست.
در ضمن جدیداً هم سیستم خرید آنلاین را راه انداختند که با کارتهای اعتباری پارسیان ، سامان و مهر کشاورزی با 5% تخفیف میشه از توی اینترنت اکانت را شارژ کرد.