• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
مودم های پارس انلاین چی هست ؟
خوبه یا خودت بگیری بهتره ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یک چراغ نارنجی داره که همیشه باید وقتی Lan Enable هست روشن باشه.

یک چراغ سبز هم داره که موقع ارسال و دریافت دیتا چشمک میزنه.
این فقط یه دونه چراغ داره؟! که همیشه روشنه
رنگشم سبزه! وقتی روی کانکشن لن کلیک میکنی که enable بشه بعد از چند دقیقه میگه نتونست کانک بده!
مدلشم که همون 10/100 هست ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
فکر نمی کنم 55 تومن باشه چون 45-50 تومن پوله 602 تک پورته 604 باید 20-25 تومن گرون تر باشه. البته من از خدامه 55 تومن باشه!

تا 2 هفته پیش که قیمت گرفتم اینجوری بود. خودمم خریدم 53 تومان.

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
کسی قیمت Comtrend رو داره؟

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
مودم های پارس انلاین چی هست ؟
خوبه یا خودت بگیری بهتره ؟

مودمهای پارس Symphony می باشند. هم LAN داره هم USB. مودم من که از تابستون روشنه تا حالا نسوخته:p اینطوری که میگن 1 سال هم گارانتی داره.

در ضمن بزنم به تخته من از تابستون تا حالا کلا 3 روز هم قطعی نداشتم.(محله ی نارمک) واکثر اوقات هم مشکل از خودم بوده.:D

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مودمهای پارس Symphony می باشند. هم LAN داره هم USB. مودم من که از تابستون روشنه تا حالا نسوخته:p اینطوری که میگن 1 سال هم گارانتی داره.

در ضمن بزنم به تخته من از تابستون تا حالا کلا 3 روز هم قطعی نداشتم.(محله ی نارمک) واکثر اوقات هم مشکل از خودم بوده.:D

یعنی چی که اکثر اوقات مشکل از خودمه ؟ :blink:

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی چی که اکثر اوقات مشکل از خودمه ؟ :blink:

حالا ما همینطوری یه چیزی گفتیم :( تنها مشکل پارس اینه که قیمتهاش یه کم بالاست و 128 حدوداً سی تومان میشه :( . در کل مناطقی مثل پیروزی ، تهران نو و نارمک که کارتهای اینترنت پارس آنلاین خیلی خوب جواب میده، ADSL هم وضعیتش خوب+ه. من فقط چون حال و حوصله ی قطعی ومشکلات سرویسهای دیگه را نداشتم ، از پارس گرفتم.

در مورد 20تومانی که برای راه اندازی میگیرند هم بگم که : این پول واقعاً کوفتشون بشه. یه دونه کارشناس میفرستن دوتا Next میزنه ، یه دونه پینگ میگیره و والسلام. که روی هم 5 تومان هم نمیشه. در این مورد که پارس پول زور میگیره هیچ شکی نیست.

در ضمن جدیداً هم سیستم خرید آنلاین را راه انداختند که با کارتهای اعتباری پارسیان ، سامان و مهر کشاورزی با 5% تخفیف میشه از توی اینترنت اکانت را شارژ کرد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
منو میگه .. منو میگه ...
حق با live جانه ... منطقه به منطقه فرق می کنه ... همونطور که از روی حرف همیلتون عزیز نمیشه گفت که شاتل اونقدر افتضاحه .. ز روی حرف ما هم نمیشه گفت شاتل فوق العاده اس ( دیشب نزدیک به 12 کیلو دانلود میداد .. تازه من سرویس 64 کیلو دارم )
همینو گفتم :D
دیدی راضی بود ;)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا 2 هفته پیش که قیمت گرفتم اینجوری بود. خودمم خریدم 53 تومان.

ممنون از راهنمایی تون. من هر چه قدر سعی کردم 604 پیدا کنم نشد از طریق نمایندگی های تبریز هم اقدام کردم ظاهرا تهران هم تموم کردن مگر اینکه تو فروشگاه ها موجود باشه ( فقط 604g موجوده که قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه 130-140 تومن) کسی می دونه که میشه در حال حاضر از پاساژ ایران تهیه کرد یا نه؟!

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون از راهنمایی تون. من هر چه قدر سعی کردم 604 پیدا کنم نشد از طریق نمایندگی های تبریز هم اقدام کردم ظاهرا تهران هم تموم کردن مگر اینکه تو فروشگاه ها موجود باشه ( فقط 604g موجوده که قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه 130-140 تومن) کسی می دونه که میشه در حال حاضر از پاساژ ایران تهیه کرد یا نه؟!

ببین من از یه مغازه پرسیدم به نام "گروه طراحان شبکه ایران" که زیر زمین پاساژ ایران بود. تلفنش هم اینه: 88902596. البته قرار بود که بیاره. حالا نمی دونم آورده یا نه. من خودم از شرکت آسیاتک خریدم.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
برا من اونی که اومد نصب کنه نتونست ،همه ی پريز ها رو هم باز کرد ولی connect نشده...گفت احتمالاً مشکل از مخابراته.حالا من چيکار کنم؟
مودمم asus 602 هست
يکی مراحل نصب مودم رو به طور کامل توضيح ميده؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به پارس ارتباط هم زنگ زدی؟
www.pars-e.com

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
برا من اونی که اومد نصب کنه نتونست ،همه ی پريز ها رو هم باز کرد ولی connect نشده...گفت احتمالاً مشکل از مخابراته.حالا من چيکار کنم؟
مودمم asus 602 هست
يکی مراحل نصب مودم رو به طور کامل توضيح ميده؟
اولین مرحله اینه که بدون هیچ تنظیم خاصی چراغ لینکت ثابت بشه.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
اولین مرحله اینه که بدون هیچ تنظیم خاصی چراغ لینکت ثابت بشه.

چراغ لینک چی هست ؟:blush:
اگه همون status هست که وقتی مودم رو روشن ميکنم فقط چند لحظه روشن ميمونه بعد خاموش ميشه
فقط چراغ power و usb ثابت روشنه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک چراغ داره بغلش نوشته Link

دوستان بزودی منتظر پروژه جدید من در رابطه با DSL باشید :D

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
:) همکاری با داتک ! ؟؟!

آره دیگه! پورسانتو این چیزا نه؟
226.gif

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا ما همینطوری یه چیزی گفتیم :( تنها مشکل پارس اینه که قیمتهاش یه کم بالاست و 128 حدوداً سی تومان میشه :( . در کل مناطقی مثل پیروزی ، تهران نو و نارمک که کارتهای اینترنت پارس آنلاین خیلی خوب جواب میده، ADSL هم وضعیتش خوب+ه. من فقط چون حال و حوصله ی قطعی ومشکلات سرویسهای دیگه را نداشتم ، از پارس گرفتم.

در مورد 20تومانی که برای راه اندازی میگیرند هم بگم که : این پول واقعاً کوفتشون بشه. یه دونه کارشناس میفرستن دوتا Next میزنه ، یه دونه پینگ میگیره و والسلام. که روی هم 5 تومان هم نمیشه. در این مورد که پارس پول زور میگیره هیچ شکی نیست.

در ضمن جدیداً هم سیستم خرید آنلاین را راه انداختند که با کارتهای اعتباری پارسیان ، سامان و مهر کشاورزی با 5% تخفیف میشه از توی اینترنت اکانت را شارژ کرد.

آره دوست من یه دو سالی رو فلکه لوزی میشستیم ... اینترنتش چه راهی میداد ... با اینکه کابلهای اون منطقه عموما فرسوده بود ولی اصلا و ابدا DC تو کارش نبود ... دانلود ریتم همیشه روی 4.99 بود (دایال آپ)
اماالان :( :( :( این منتطقه جدید حالمو گرفته با این خطای زیقیشون ...

بالا