• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان عزیز مودمهایی که آسیا تک میده چطوره ؟
نظرتون در مورد مودمهای آسیا تک چیه ...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون از پيغامت پيرات123 ولي ديگه گرفتم!
راستي چه طوري 256 ميده؟ من بهشون گفتم گفتن نميشه!

مطمئنی؟ شاید فکر کردند منظورت مجانیه. ولی من یه روز خودم پاشدم رفتم آسیاتک و صریحا ازشون پرسیدم گفتند به خونگی ها هم 256 میدن هم 512. قیمتش هم همون 24 و 40 هزار تومانه. شاید پشیمون شدن:D

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من 512 آسیاتک دارم. مودمش هم کورسز هست و مارک معروف و خوبیه. مشکلی ندارم!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مطمئنی؟ شاید فکر کردند منظورت مجانیه. ولی من یه روز خودم پاشدم رفتم آسیاتک و صریحا ازشون پرسیدم گفتند به خونگی ها هم 256 میدن هم 512. قیمتش هم همون 24 و 40 هزار تومانه. شاید پشیمون شدن:D

اره احتمالا فكر كردند مجاني ميگم حالا مجانيم تموم شد بهشون ميگم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اقا به نظر شما می ارزه 256 داتک ولکنم برم 512 اسیا تک بگیرم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
دانلود من تا چند روز پیش 52 بود. اما الان توی بهترین حالت 45 هست و بالاتر نمیره. البته گفتن تا چند روز دیگه درست میشه, اما طوری صحبت میکردن که انگار قراره همینطور بمونه. یعنی وقتی میگفتم 42 هستم میگفتن خوبه که!! نگیری بهتره. چون آسیاتک یه سری مشکلات دیگه داره. سرعت پائین توی پورتهای دیگه. پینگ تایم بالا. مشکلات با ایمیول و .........

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
اقا به نظر شما می ارزه 256 داتک ولکنم برم 512 اسیا تک بگیرم

منم فکر می کنم حالا که داتک داری ارزش نداره سر 4-5 هزار تومان بیای آسیاتک بذار وقتی اوضاع آسیاتک رو به راه شد و معلوم شد بالاخره سرعتش چنده اونوقت تصمیم بگیر. البته الان سرعتش خوبه ولی ممکنه هفته دیگه بد بشه.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اقايون يه سوال اين مودم كورسز من زياد روشن بمونه مشكلي براش پيش نمياد؟ يعني زياد كار بكشم ازش
ممنون

athar

Registered User
لایک‌ها
8
مودم برای 24/7 روشن بودن ساخته شده و مشکلی پیش نمیاد.
مودم منم کورسز هست و الان خیلی وقته که روشنه. مودم که سهله! من کامپیوترم بیشتر از 3 ماهه که خاموش نشده! مگر به خاطر قطعی برق را ری استارت!! مودم که در مقابلش چیزی نیست!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دایی من که کورسز داشت سر نوسان برق سوخت!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
مودم منم کورسز هست و الان خیلی وقته که روشنه. مودم که سهله! من کامپیوترم بیشتر از 3 ماهه که خاموش نشده! مگر به خاطر قطعی برق را ری استارت!! مودم که در مقابلش چیزی نیست!
پاورت مارکش چیه ؟
چند واته ؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

ممنون از جوابت

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

athar

Registered User
لایک‌ها
8
پاورت مارکش چیه ؟
چند واته ؟
ربطی نداره, اما به هر حال پاورم گرین 400 با سی پی یوی dualcore پرمصرف بعلاوه ی کلی چیز میز دیگه که برق مصرف میکنن!!

دوست عزیز با 512 آسیاتک معمولا چند کی دانلود میگنید؟؟؟
عرض کردم:
دانلود من تا چند روز پیش 52 بود. اما الان توی بهترین حالت 45 هست و بالاتر نمیره. البته گفتن تا چند روز دیگه درست میشه, اما طوری صحبت میکردن که انگار قراره همینطور بمونه. یعنی وقتی میگفتم 42 هستم میگفتن خوبه که!! نگیری بهتره. چون آسیاتک یه سری مشکلات دیگه داره. سرعت پائین توی پورتهای دیگه. پینگ تایم بالا. مشکلات با ایمیول و .........

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم فکر می کنم حالا که داتک داری ارزش نداره سر 4-5 هزار تومان بیای آسیاتک بذار وقتی اوضاع آسیاتک رو به راه شد و معلوم شد بالاخره سرعتش چنده اونوقت تصمیم بگیر. البته الان سرعتش خوبه ولی ممکنه هفته دیگه بد بشه.

ممنون از جوابتون ولی من با 10000 تومان بیشتر میتونم 512 داشته باشم با 45 دانلود نه 22
من بیشتر با تورنت دانلود میکنم ایا تو تورنتها هم محدودیت سرعت دارن یا نه/؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون از جوابتون ولی من با 10000 تومان بیشتر میتونم 512 داشته باشم با 45 دانلود نه 22
من بیشتر با تورنت دانلود میکنم ایا تو تورنتها هم محدودیت سرعت دارن یا نه/؟

آره خوب اگه آسیاتک همین جوری باشه که قطعا می ارزه. منتها من گفتم که ریسک نکنی 256 داتک از کفت بره.
ولی تو سرعت تورنت و ای میول که تا حالا محدودیتی نبوده و مشکل پورت و این حرفا نیست.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم! :lol:
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
تارنت جدیان تست نکردم. یه فایل که چیزش /میگین لیچر؟ یا سیدر؟ :D/ بالاست بدین تست کنم ببینم با چه سرعتی دانلود میکنه. فایل خوشگل بدید که بعد از دانلود شدن لذت ببرم! :lol:
اما تنها مزیت آسیاتک نسبت به داتک اینه که این 512 میده و اون نمیده.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم!
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
احتمالا مشکلت از خود مخابراته منطقه هست.

نمونش یکی از دوستای ما که منطقه شهید نهری 8807 هست از آسیا تک گرفته بود می گفت با دایل آپ فرقی نداره سرعت 3-4 !!!!!اما دوست دیگه ای از منطقه توحید از آسیا تک گرفته بود می گفت بین 12-14 دانلود میکنه

یا نمونه ی دیگش همین آقای pirate123 که سرعتش خوبه

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بچه ها

مگه شرکتها قانونشون رو برداشتن که الان همه بالاتر از 256 صحبت می کنید . اگر اینجوریه بگید من برم برای خونه یه خط 512 بردارم . :)

بالا