mozaso0
Registered User
دوستان عزیز مودمهایی که آسیا تک میده چطوره ؟
نظرتون در مورد مودمهای آسیا تک چیه ...
دوستان عزیز مودمهایی که آسیا تک میده چطوره ؟
ممنون از پيغامت پيرات123 ولي ديگه گرفتم!
راستي چه طوري 256 ميده؟ من بهشون گفتم گفتن نميشه!
مطمئنی؟ شاید فکر کردند منظورت مجانیه. ولی من یه روز خودم پاشدم رفتم آسیاتک و صریحا ازشون پرسیدم گفتند به خونگی ها هم 256 میدن هم 512. قیمتش هم همون 24 و 40 هزار تومانه. شاید پشیمون شدن![]()
اقا به نظر شما می ارزه 256 داتک ولکنم برم 512 اسیا تک بگیرم
پاورت مارکش چیه ؟مودم برای 24/7 روشن بودن ساخته شده و مشکلی پیش نمیاد.
مودم منم کورسز هست و الان خیلی وقته که روشنه. مودم که سهله! من کامپیوترم بیشتر از 3 ماهه که خاموش نشده! مگر به خاطر قطعی برق را ری استارت!! مودم که در مقابلش چیزی نیست!
مودم برای 24/7 روشن بودن ساخته شده و مشکلی پیش نمیاد.
مودم منم کورسز هست و الان خیلی وقته که روشنه. مودم که سهله! من کامپیوترم بیشتر از 3 ماهه که خاموش نشده! مگر به خاطر قطعی برق را ری استارت!! مودم که در مقابلش چیزی نیست!
من 512 آسیاتک دارم. مودمش هم کورسز هست و مارک معروف و خوبیه. مشکلی ندارم!
ربطی نداره, اما به هر حال پاورم گرین 400 با سی پی یوی dualcore پرمصرف بعلاوه ی کلی چیز میز دیگه که برق مصرف میکنن!!پاورت مارکش چیه ؟
چند واته ؟
عرض کردم:دوست عزیز با 512 آسیاتک معمولا چند کی دانلود میگنید؟؟؟
دانلود من تا چند روز پیش 52 بود. اما الان توی بهترین حالت 45 هست و بالاتر نمیره. البته گفتن تا چند روز دیگه درست میشه, اما طوری صحبت میکردن که انگار قراره همینطور بمونه. یعنی وقتی میگفتم 42 هستم میگفتن خوبه که!! نگیری بهتره. چون آسیاتک یه سری مشکلات دیگه داره. سرعت پائین توی پورتهای دیگه. پینگ تایم بالا. مشکلات با ایمیول و .........
منم فکر می کنم حالا که داتک داری ارزش نداره سر 4-5 هزار تومان بیای آسیاتک بذار وقتی اوضاع آسیاتک رو به راه شد و معلوم شد بالاخره سرعتش چنده اونوقت تصمیم بگیر. البته الان سرعتش خوبه ولی ممکنه هفته دیگه بد بشه.
دانلود من تا چند روز پیش 52 بود. اما الان توی بهترین حالت 45 هست و بالاتر نمیره. البته گفتن تا چند روز دیگه درست میشه, اما طوری صحبت میکردن که انگار قراره همینطور بمونه. یعنی وقتی میگفتم 42 هستم میگفتن خوبه که!! نگیری بهتره. چون آسیاتک یه سری مشکلات دیگه داره. سرعت پائین توی پورتهای دیگه. پینگ تایم بالا. مشکلات با ایمیول و .........
ممنون از جوابتون ولی من با 10000 تومان بیشتر میتونم 512 داشته باشم با 45 دانلود نه 22
من بیشتر با تورنت دانلود میکنم ایا تو تورنتها هم محدودیت سرعت دارن یا نه/؟
احتمالا مشکلت از خود مخابراته منطقه هست.هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم!
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.