• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به احتمال زیاد از مرکزه چون اینجا که 1 بارم قطع نشده!

به، پس با اين حساب بايد بگم موقع مرکز تقسيم کردن عجب خرابش به ما افتاده (شايدم کادوي بابانوئل به مناسبت کريسمس براي من اين بوده!!)
4g4eq9w.gif

اديت:

ظاهرا هنوز هم لينک من ثابت نشده، هي چند وقت به چند وقت باز قطع ميشه!! نميدونم اين مخابرات دنبال گنج مي گرده تو اين خطوط يا چي، شايدم اينبار فيبر نوري در منطقه ي ما لنگر کشتي افتاده روش و اينجوري شده، شايدم ميخوان سرعت ما رو 4 برابر کنند هي اينجوري ميشه
190.gif

.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

آیا هنوز به مشترکان خانگی 128 میدن یا دیگه برداشتنش ؟

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
کسی لیست مناطقی که آسیا تک ساپرت میکنه رو داره؟

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
امروز خواستم برم بالاخره اینترنت پارس آفلاین رو بگیرم که با :blink: مواجه شدم -- چطوری ::
خیلی جالبه - وقتی توی سایت میرید کلیه سرویسها رو نوشته نامحدود
وقتی زنگ میزنی و با مدیرش - خانم دلربا ( کشت منو با این دلرباییش :f34r: ) صحبت میکنی هیچی نمیگه و فرم و مدارک رو به ایمیلت ارسال میکنه و خوشحالی که اینترنت ماهیانه بدود محدودیت داری میگیری - و بازم این خانم فروشنده هیچی نمیگه :hmm: ...
ولی وقتی نوشته های ریز قرارداد رو تا انتها میخونی - اوایلش که هیچی یه مشت چرت و پرت نوشته که حتی خودشونم نمیفهمن چی نوشتن - اکثرا نوشته ها رو بیخیال میشن و مدرک رو پر میکنن میدن میره !!
اما وقتی انتهای قرارداد میرسین نوشته :
سرویس فلان محدودیت 8 گیگ دارد که بعد از اتمام سرعت 4/1 سرعت فعلی میشود ! شما حساب کنید مثلا من میخوام 64 ک بگیرم سرعتم بعد ار 8 گیگ میشه 16 ک یعنی کمتر از 2کیلوبایت -- حتی از مودم معمولی هم کمتر

3ymk10m.jpg

اگر مثل آدم از اول میگفتن محدودیت داریم - شاید میگرفتم اما سزای مردمان دقل باز نخریدن است :thumbsdow

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم با توجه به قیمت و کیفیت شرکتهای داتک و سپنتا و اسیا تک می خوام از اسیا تک سرویس بگیرم

داتک چون خیلی ناراضی داره و دیگه اینکه 128 رو میده 24800
سپنتا هم قیمتهاش زیاده ! 96 رو میده 24900
در صورتی که اسیا تک 128 رو 19-20 تومن میده ! ( بین 10-13 دانلود)
در صورتی که من با 20 تومن از هرشرکتی بخوام بگیرم فقط می تونم
64 بگیرم که اونم نهایت 7-8 میده!
از این جهت فکر می کنم اسیا تک مناسبترین گزینه باشه!
نظر شما چیه؟ 128 اسیا تک بگیرم؟
زودتر نظر بدید می خوام درخواست بدم!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز خواستم برم بالاخره اینترنت پارس آفلاین رو بگیرم که با :blink: مواجه شدم -- چطوری ::
وقتی زنگ میزنی و با مدیرش - خانم دلربا ( کشت منو با این دلرباییش :f34r: ) صحبت میکنی هیچی نمیگه و فرم و مدارک رو به ایمیلت ارسال میکنه و خوشحالی که اینترنت ماهیانه بدود محدودیت داری میگیری - و بازم این خانم فروشنده هیچی نمیگه :hmm: ...
ولی وقتی نوشته های ریز قرارداد رو تا انتها میخونی - اوایلش که هیچی یه مشت چرت و پرت نوشته که حتی خودشونم نمیفهمن چی نوشتن - اکثرا نوشته ها رو بیخیال میشن و مدرک رو پر میکنن میدن میره !!
سرویس فلان محدودیت 8 گیگ دارد که بعد از اتمام سرعت 4/1 سرعت فعلی میشود ! شما حساب کنید مثلا من میخوام 64 ک بگیرم سرعتم بعد ار 8 گیگ میشه 16 ک یعنی کمتر از 2کیلوبایت -- حتی از مودم معمولی هم کمتر

3ymk10m.jpg

اگر مثل آدم از اول میگفتن محدودیت داریم - شاید میگرفتم اما سزای مردمان دقل باز نخریدن است :thumbsdow
موافقم ! پارس افلاین خیلی دزد تشریف داره !
یعنی میکنه تو پاچه...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
پارس آنلاين محدوديت نداره !! به طور مثال سرويس 256 که استفاده میکنم رو به عبارتی و زبانی (!) سقف 20 گيگ اعلام کردند در صورتی که من خيلی وقتها تا مرز 30 گيگ نيز پيش رفتم و تقريبا اکثر افرادی که میشناسم اینکار رو کردند و مشکلی به وجود نيومده ، محدويت حجمی با زمانی هم که در سايت ذکر شده متفاوت است !!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8

3ymk10m.jpg

همانطوری که دوستان گفتند من 6 ماه پارس دارم هر وقت هم زنگ میزنم تمدید کنم یکبار میپرسم محدودیت حجمی دارید یانه؟ جالبه هیچکدوم جواب قطعی نمیدن و میگن توی سایت نوشته.

من با سرویس 64 کیلوبایت ماه پیش 16 گیگابایت دانلود کردم. خیالت راحت باشه که محدودیت حجمی کشک+ه و فقط برای این میگن که زیاد دانلود نکنی. در ضمن پارس یکی از کم مشکلترین شرکتهاست. من توی مدت 6 ماه در کل 10 ساعت هم مشکل نداشتم.(البته هر وقت تعریف کردم چند ساعت مشکل پیش اومده)

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بعلت گرونی مشتریاش کمتره خوب مشکلم کمتر داره!
4fvfcja.gif

کجاش مجسمس! خیلیم قشنگه
movingtongue.gif
کرم پودر زیاد که خیلی سفید شده با اون ابروی کشیده که مثل زرد پوست ها شده منظورمه البته تو فیلمهاشون ادمهای معمولیشون رو ندیدم:lol:
خوب اون علتش اینکه مشترک های خوش کلاس داره
269.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
منم با توجه به قیمت و کیفیت شرکتهای داتک و سپنتا و اسیا تک می خوام از اسیا تک سرویس بگیرم

داتک چون خیلی ناراضی داره و دیگه اینکه 128 رو میده 24800
سپنتا هم قیمتهاش زیاده ! 96 رو میده 24900
در صورتی که اسیا تک 128 رو 19-20 تومن میده ! ( بین 10-13 دانلود)
در صورتی که من با 20 تومن از هرشرکتی بخوام بگیرم فقط می تونم
64 بگیرم که اونم نهایت 7-8 میده!
از این جهت فکر می کنم اسیا تک مناسبترین گزینه باشه!
نظر شما چیه؟ 128 اسیا تک بگیرم؟
زودتر نظر بدید می خوام درخواست بدم!
اقا بیخیال اسیا تک بشو مگه ندیدی بیشتر کسانی که دارن ناراضی هستن شده از داتک بگیر ولی از اینا نگیر کلا یا از داتک بگیر یا از سپنتا
301.gif

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سپنتا چرا اینطوری شده؟ قبلا وقتی قرارداد تموم میشد اینترنتت وصل بود تا وقتی که بیان پول رو بگیرن ولی الان تا قراردادم تموم شد نت رو قطع کردن و میگن بعد از اینکه پول ریخته شه به حساب دوباره وصل میکنن!!! (و مساله اینه که dsl link قطع نیست... error یوزر پس میده....) :wacko:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کسی مناطقی که Newnet و آسیا تک ساپرت میکنن رو نمیدونه؟

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
میگم کسی درمورد شاتل اطلاع درستی داره یعنی مثلا برای سرویس 64 - محدودیت حجمی 5 گیگ گذاشته ! آیا بعد از اتمام آن - کلا اینترنت قطع میشه ؟ یا اصلا محدودیتش کشکه ؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
سپنتا چرا اینطوری شده؟ قبلا وقتی قرارداد تموم میشد اینترنتت وصل بود تا وقتی که بیان پول رو بگیرن ولی الان تا قراردادم تموم شد نت رو قطع کردن و میگن بعد از اینکه پول ریخته شه به حساب دوباره وصل میکنن!!! (و مساله اینه که dsl link قطع نیست... error یوزر پس میده....) :wacko:
خوب شاید چون پیک دارن میخوان همون موقع سریع پول رو بگیرن که طرف نزنه زیرش
283.gif
راستی جریان حساب چیه سپنتا پیک میفرسته دم خونتون تازه زمان من چند روز هم از قرار داد گذشته بود با خانم .... حرف زدم گفت فردا پیک رو میفرستم اصلا هم قطع نشد
291.gif
اون ارور 691 رو زنگ بزن پشتیبانی برات حلش میکنن معمولا یوزرنیم رو عوض میکنن
298.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان کسی مناطقی که Newnet ساپرت میکنن رو نمیدونه؟
www.irannewnet.com ... اگه هم پید نکردی به من بگو ، چون لیستش رو دارم ..
read.gif

پی نوشت : قیمت هاش هم خوبه ها این NewNet .. کسی تست کرده ؟
به نقل از symbolic :
میگم کسی درمورد شاتل اطلاع درستی داره یعنی مثلا برای سرویس 64 - محدودیت حجمی 5 گیگ گذاشته ! آیا بعد از اتمام آن - کلا اینترنت قطع میشه ؟ یا اصلا محدودیتش کشکه ؟
خوب خودشون میگن که قطع نمیشه و شما هرچقدر بخوای هم می تونی استفاده کنی ، ولی به ازای هر گیگ اضافه ، 3 تومن می گیریم
confused0072.gif
.. یکی از دوستان می گفت این پول مربوط به گیگ های اضافه رو هم آخر سر ( وقتی که خواستی سرویس رو خاتمه بدی ازت می گیرن
sad.gif
) ...

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
به تمام دوستان بگم که مطمئن باشید آشغال ترین adsl دنیا رو آسیا تک داره:puke: من الان 6 ماه ازش سرویس میگیرم هر روز بدتر از دیروزشه.من آیت الله کاشانی ام زنگ زدم میگم سرعت 256 با 3-4 دانلود میکنم میگه یوزر ها زیاده(یه جوری غیر مستقیم یهنی همینه که هست) الانم داشتم دنبال یه شرکت خوب میگشتم که این فورومو پیدا کردم.
بگم که گول قیمت آسیاتک رو نخورید سرویس دهی افتضاحه.منم بهد از کلی تحقیق فهمیدم که اول شاتل و سپنتا بعد پارس آنلاین بعدم داتک فعلا بهترین هستند.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها اوضاع من یکی دوساعت که ریخته بهم هی قطع میشه و وصل میشه برا شما هم اینجوریه :(

به خصوص بچه های داتکی:blush:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
www.irannewnet.com ... اگه هم پید نکردی به من بگو ، چون لیستش رو دارم ..
read.gif

پی نوشت : قیمت هاش هم خوبه ها این NewNet .. کسی تست کرده ؟

خوب خودشون میگن که قطع نمیشه و شما هرچقدر بخوای هم می تونی استفاده کنی ، ولی به ازای هر گیگ اضافه ، 3 تومن می گیریم
confused0072.gif
.. یکی از دوستان می گفت این پول مربوط به گیگ های اضافه رو هم آخر سر ( وقتی که خواستی سرویس رو خاتمه بدی ازت می گیرن
sad.gif
) ...
سایتش تعطیله!
هیچی نداره!
شماره تلشم جواب نمیده!
واسه همین سوال کردم!

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من آسیاتک 128 دارم. تابحال هم مشکلی نداشتم و معمولا با سرعت 11.7 دانلود دارم. منطقه ی مخابراتیم هم کاشانی. البته یه سری مشکلات داره, مثلا IP حقیقی نداره و IP ای که در اختیار شما قرار گرفته Share هست و این برای یه کاربر حرفه ای اینترنت دردسرهای زیادی داره. مثلا من نمیتونم از GBox استفاده کنم, یا وب سرور راه بندازم یا از Remote Desktop استفاده کنم. مشکل دیگه هم توی Emule هست که مثل سابق نمیتونم با سرعت بالا دانلود کنم. اما توی Torrent مشکلی نداشتم. البته توی ویندوز به مشکل برخوردم که نمیدونم ویندوزم خرابه یا کلا ویندوز اینجوری بود. حتی یه چند روزی به محض اینکه تارنت یا ایمیول رو باز میکردم و یه چند دقیقه میگذشت کانکشن کلا قطع میشد!! اما توی لینوکس بدون مشکل از تارنت دانلود دارم. مشکل دیگه هم پینگ تایم بالا هست! یاهو رو 380 پینگ دارم و این یعنی فاجعه برای گیمر ها!
ولی در مورد کیفیت کلی سرویس و دانلود و باز کردن صفحه ها و .... با اینکه همه ناراضی هستن من تابحال مشکلی نداشتم!!

بالا