سلام خدمت دوستان
الان حدودا سه هفته شده که خط adsl من دچار یه مشکل شده که حتی با گفتگو با آی اس پی هم مشکل رفع نشده.
مشکل این هست که بعد از چند دقیقه از کانکت شدن من دیگه دریافت ندارم اما send بدون مشکل انجام میشه.
تنها جوابی که از isp تونستم بگیرم این هست که خط تلفنم مشکل نویز داره.حالا قبلا که نداشت نمی دونم یهو چطوری خط تل نویز پیدا کرده.
کل اتصالات رو هم چک کردم.اسپلیتر رو هم برداشتم ولی بازم مشکل هست.
احتمال میدم خودم مشکل از مخابرات باشه.
دلیل این مشکل چی میتونه باشه.
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.سلام
من مودم ADSL Router Modem Asus که ADSL2+vرو ساپورت میکنه
55 تومن مایشو دارم
امروز بعد از 2ماه انتظار!! اومدن واسم وصل کنن (از سپنتا, دو نفر ابله اومدن. چرا؟ بقیشو بخون)
بقول یارو اینترنت تا پشت مودم میومد اما رد نمیشد
جالب اینکه Ping میکرد اما هیچ Pageی باز نمیشد روی لپ تاپ امتحان کردیم باز هم همین بود
بعد با مودم خودش که فقط USB بود امتحان کرد 3سوت همه چی جواب داد و اوکی شد
قابل توجه اینکه مودم من Asus AM602 Lan-USB هست که بهم پیشنهاد شد بگیرم (میگن سرعت Lanبالاتر از USB هست)
اما یه جورایی انگار یارو بلد نبود Configش کنه چون میدونید که این مودمها خودشون برای تنظیم, کنسول دارن که پر از Optionهای مختلف هست
رو مودم Gateway و DNS تنظیم میکنه !!!!!
ور داشته آنتی ویروس رو Disable میکنه, میگم چه ربطی به این بدبخت داره که Disableش میکنی !
میگه با یکی از برنامه هات Conflict داره !
آخرش گفت مودم رو میبرم تو شرکت تنظیم میکنم شبنه میارم (اینم از شانس کوفتی ما !!)
هرچی بود از اون کنسول گیج کننده مودم بود
حالا از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ راه حل چی پیشنهاد میکنید؟
آیا واقعا سرعت USB کمتر از Lan هست؟ اگه نیست برم عوضش کنم:wacko:
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.سلام...
کسی میدونه در مودم های asus am602 چطور میشه MTU رو تغییر داد؟
(از بعد از عید، این پارس آنلاین یه حالی به MTU ها داده انگار و دسترسی ما به XBOX LIVE مختل شده... البته مودم DLINK یکی از دوستان رو آوردم و MTU را تغییر دادم و کانکت شد)
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.سلام
جدیدا تو منطقه ما فیبر نوری، بعد از دو ماه adsl روش اومد
البته فقط adsl خود مخابرات، و من هم adsl 256kb/s در ثانیه تهیه کردم
و تو محل کارم دو خط دارم یکی منحصرا برای adsl
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
مودم هم broadband router dual port هست که مارک پیشکامان یزد هست
ممنون میشم راهنمایی بدید
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.ششششششش
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.پست قبلی به دلیل حجم زیاد مطالب آرشیو شد ... و در این مکان قرار گرفت .
شما می توانید در این تاپیک مسائل و مشکلات ADSL را مطرح کنید و راجب به ان بحث کنید .
با تشکر
بهروز
سلام
جدیدا تو منطقه ما فیبر نوری، بعد از دو ماه adsl روش اومد
البته فقط adsl خود مخابرات، و من هم adsl 256kb/s در ثانیه تهیه کردم
و تو محل کارم دو خط دارم یکی منحصرا برای adsl
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
مودم هم broadband router dual port هست که مارک پیشکامان یزد هست
ممنون میشم راهنمایی بدید