• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
نه واسه مودم مشکلی پیش نمیاد، اسپلیتر بیشتر واسه همون تلفنه که استفاده میشه

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام خدمت دوستان

الان حدودا سه هفته شده که خط adsl من دچار یه مشکل شده که حتی با گفتگو با آی اس پی هم مشکل رفع نشده.

مشکل این هست که بعد از چند دقیقه از کانکت شدن من دیگه دریافت ندارم اما send بدون مشکل انجام میشه.

تنها جوابی که از isp تونستم بگیرم این هست که خط تلفنم مشکل نویز داره.حالا قبلا که نداشت نمی دونم یهو چطوری خط تل نویز پیدا کرده.
کل اتصالات رو هم چک کردم.اسپلیتر رو هم برداشتم ولی بازم مشکل هست.

احتمال میدم خودم مشکل از مخابرات باشه.

دلیل این مشکل چی میتونه باشه.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
یک سوال! اگر کانکشن رو از PPPoE به Bridge تغییر بدیم تو کیفیت تاثیری داره؟؟

سلام خدمت دوستان

الان حدودا سه هفته شده که خط adsl من دچار یه مشکل شده که حتی با گفتگو با آی اس پی هم مشکل رفع نشده.

مشکل این هست که بعد از چند دقیقه از کانکت شدن من دیگه دریافت ندارم اما send بدون مشکل انجام میشه.

تنها جوابی که از isp تونستم بگیرم این هست که خط تلفنم مشکل نویز داره.حالا قبلا که نداشت نمی دونم یهو چطوری خط تل نویز پیدا کرده.
کل اتصالات رو هم چک کردم.اسپلیتر رو هم برداشتم ولی بازم مشکل هست.

احتمال میدم خودم مشکل از مخابرات باشه.

دلیل این مشکل چی میتونه باشه.

میزان SNR Margin و Line Attenuation خطت چقدره؟ (تو کنترل پنل مودم می نویسه) با این عدد ها مقایسه کن.

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
من که تاثیر چندانی حس نکردم! در کل زیاد تغییر نمیکنه بزاری رو bridge ، یعنی اصلا تغییری نمیکنه!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
این مسئله مارو کشت! من به اینترنت وصلم ولی چراغ ADSL مودمم هر 1 ثانیه روشن خاموش می شه! مشکلم هم نوسان سرعت بیشتر مواقع هستش! لینک های تک کانکشن هم که سرعت می ره رو 3-4! مشکل از کجا می تونه باشه؟ تنظیمات مودمه یا چیز دیگه؟ SNR خطم خیلی خوبه آخه!!

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تو دانلود تک کانکشن فقط مشکل داری، مشکل بر میگرده به تنظیمایت که ISP اعمال کرده

feri2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
دوستان آیا استفاده از سوئیچ بین دو یوزر یا بیشتر سرعت رو کند میکنه. یعنی سرعت بین اونا تقسیم میشه یا نه ؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اگه منظورت توی شبکه هست نه! هاب معمولی بدون توجه به بسته، پکت ها رو به تمام شبکه می فرسته بعد اون کامپیوتری که مقصد هست پکت رو می گیره بقیه نمی گیرن ولی سوییچ پکت رو فقط به همون کامپیوتری که مقصد هست می فرسته واسه همین سرعت شبکه کم نمی شه. (فکر کنم البته:دی) ولی اگر منظورت اینترنت هست به تعداد کامپیوترهایی که توی شبکه هستن سرعت تقسیم می شه. یعنی اگه خط 2 مگا بیت رو به 10 تا کامپیوتر بفرستی و هر 10 تاشون یه جور مثلا پهنای باند بکشن هر کدوم 200 کیلوبیت تا ! می رسه (یعنی مجموعا 2مگ) کلا بیش از پهنای باندت نمی تونی مصرف کنی:D

Last edited:

feri2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
ممنون ولی من یک سوئیچ switch D-link DES 1005D 10/100 دارم ولی وقتی کابل رو از مثلا xbox360 به اون میزنم تو بازی لک میفته یا بعضی وقتها حتی وصل نمیشه. ولی وقتی مستقیم به مودم میزنم این مشکل رو ندارم . تازه فقط کابل 360 رو به سوئیچ میزنم و بقیه پورتها خالی هستند . مشکل از چیه ؟

mehr20

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من يه مدم asus602 am خريدم از بازارچه اينجا
ديروز براي نصب مودم اومدن هر كاري كردن نتونستن وارد كنسول مودم بشن
البته من خودم هم يكمي بلد بودم و چند روز قبل از اومدن نصاب شركت امتحان ميكردم ولي منم نمي تونستم وارد شم( هم با usb هم با lan)
ايا مودم خراب شده ؟ قابل تعمير هست؟

soheilsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ششششششش

Last edited:

PHP_LOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
جدیدا تو منطقه ما فیبر نوری، بعد از دو ماه adsl روش اومد
البته فقط adsl خود مخابرات، و من هم adsl 256kb/s در ثانیه تهیه کردم
و تو محل کارم دو خط دارم یکی منحصرا برای adsl
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
مودم هم broadband router dual port هست که مارک پیشکامان یزد هست
ممنون میشم راهنمایی بدید

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
سلام...

کسی میدونه در مودم های asus am602 چطور میشه MTU رو تغییر داد؟

(از بعد از عید، این پارس آنلاین یه حالی به MTU ها داده انگار و دسترسی ما به XBOX LIVE مختل شده... البته مودم DLINK یکی از دوستان رو آوردم و MTU را تغییر دادم و کانکت شد)

alireza200000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مودم ADSL Router Modem Asus که ADSL2+vرو ساپورت میکنه
55 تومن مایشو دارم
امروز بعد از 2ماه انتظار!! اومدن واسم وصل کنن (از سپنتا, دو نفر ابله اومدن. چرا؟ بقیشو بخون)
بقول یارو اینترنت تا پشت مودم میومد اما رد نمیشد
جالب اینکه Ping میکرد اما هیچ Pageی باز نمیشد روی لپ تاپ امتحان کردیم باز هم همین بود
بعد با مودم خودش که فقط USB بود امتحان کرد 3سوت همه چی جواب داد و اوکی شد
قابل توجه اینکه مودم من Asus AM602 Lan-USB هست که بهم پیشنهاد شد بگیرم (میگن سرعت Lanبالاتر از USB هست)
اما یه جورایی انگار یارو بلد نبود Configش کنه چون میدونید که این مودمها خودشون برای تنظیم, کنسول دارن که پر از Optionهای مختلف هست
رو مودم Gateway و DNS تنظیم میکنه !!!!!
ور داشته آنتی ویروس رو Disable میکنه, میگم چه ربطی به این بدبخت داره که Disableش میکنی !
میگه با یکی از برنامه هات Conflict داره !
آخرش گفت مودم رو میبرم تو شرکت تنظیم میکنم شبنه میارم (اینم از شانس کوفتی ما !!)
هرچی بود از اون کنسول گیج کننده مودم بود
حالا از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ راه حل چی پیشنهاد میکنید؟
آیا واقعا سرعت USB کمتر از Lan هست؟ اگه نیست برم عوضش کنم:wacko:
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.

alireza200000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...

کسی میدونه در مودم های asus am602 چطور میشه MTU رو تغییر داد؟

(از بعد از عید، این پارس آنلاین یه حالی به MTU ها داده انگار و دسترسی ما به XBOX LIVE مختل شده... البته مودم DLINK یکی از دوستان رو آوردم و MTU را تغییر دادم و کانکت شد)
سلام . من مودم مگا نت دارم .aera رو میشناسه هرچی کانکت می کنم کانکت نمیشه و eror میده لطف بفرمایید مرا راهنمایی کنید.

alireza200000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نکته ای که باید متذکر شم اینه که یک کابل تلفن چهار رشته ای داخل خونه شده که دو تا برای تلفن خط اول و دو رشته بعدی رو ، یک کابل تلفن مستقیم به adsl modem
موردی که هست اینه که
ping 4.2.2.3 رو که می زنم در صورتیکه فقط صفحه وب را باز کنم ping روی 200 تا 300 هست ولی وقتی دانلود می کنم اولا از 16 بالا تر نمی ره و ping هم میاد بین 2000 تا 3000 هم dc شدید و تا دانلود را متوقف می کنم همون 200 میشه
ممنون میشم راهنمایی بدید

alireza200000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست قبلی به دلیل حجم زیاد مطالب آرشیو شد ... و در این مکان قرار گرفت .

شما می توانید در این تاپیک مسائل و مشکلات ADSL را مطرح کنید و راجب به ان بحث کنید .

با تشکر
بهروز

PHP_LOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
موردی که هست اینه که
ممنون میشم راهنمایی بدید

ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید!!!!

Last edited:

achilay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو رو خدا کمکم کنید من یه مشکل دارم

من adsl 2+ دارم میخوام وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم به طور خودکار توسط مودم به اینترنت وصل بشم و دوباره نیام کانکت رو بزنم

راه حلش چیه کمک کنید؟ مودمم d-link 252ou

بالا