• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
مودمشون برا شرکتای دیگه جواب نمی ده؟

من قصد داشتم دفعه بعد از یه شرکتی غیر از صبا سرویس بگیرم این که خیلی افتضاحه من یه 3 ماهه 64 گرفتم ک محدودیت دانلودش 5 گیگه الان که هنوز یه ماهم نگذشته و منم باور کنید 500 مگ دانلود نکردم تو سایتش نوشته فقط 500 مگ از محدودیتم مونده آخه این چه وضعیه؟ اگه به این زودی محدودیتم تموم شه من می رم نمایندگیش داد و بیداد می کنم اینم سایتشه : www.ngsnet.ir
سلام سرویس من هم 5 گیگ 3 ماهست و امروز شد یک ماه ولی 500 مگ بیشتر واسم نمونده!
منم تو این فکرم که سرویس رو از جای دیگه بگبرم ولی موندم جایی تو قم هست که سرویسش بدون محدودیت حجمی باشه!
راستی شما منطقه مخابراتیتون کجاست که هنوز دارین با 40 دانلود میکنین؟

bkh

Guest
لایک‌ها
1
منم تو این فکرم که سرویس رو از جای دیگه بگبرم ولی موندم جایی تو قم هست که سرویسش بدون محدودیت حجمی باشه!

با 40 و 50 همه جا میشه دانلود کرد . مگر اینکه جایی مشکل دار باشه .

شما روزها نباید دانلود کنی . شبها دانلود کن تا حجمت زود زود تموم نشه :rolleyes:

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

جدی می گین؟

پس مشکل از سرویس اوناست من فکر کردم مشکل از کامپیوترمه آخه باور کنید من 500 مگ هم دانلود نکردم ولی 500 مگش مونده:(

منطقه مخابراتی من باجکه:)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من براي پسرخالم تو تهران ميخوام ADSL بگيرم
كدوم شركت ADSL 128 بدون محدوديت ارائه ميده؟
به كي زنگ بزنم؟
چيكار كنم؟

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودمشون برا شرکتای دیگه جواب نمی ده؟

من قصد داشتم دفعه بعد از یه شرکتی غیر از صبا سرویس بگیرم این که خیلی افتضاحه من یه 3 ماهه 64 گرفتم ک محدودیت دانلودش 5 گیگه الان که هنوز یه ماهم نگذشته و منم باور کنید 500 مگ دانلود نکردم تو سایتش نوشته فقط 500 مگ از محدودیتم مونده آخه این چه وضعیه؟ اگه به این زودی محدودیتم تموم شه من می رم نمایندگیش داد و بیداد می کنم اینم سایتشه : www.ngsnet.ir

من احتمال نمیدم همچین چیزی باشه، چون کل این شبکه از یه مرکز کنترل میشه شما شاید استفاده کردین و متوجه نشدین.

واسه اینکه از این موضوع مطمئن بشین موقعی که استفاده نمیکنین کانکشن رو قطع کنین، آپ دیت نرم افزار هاتونو خاموش کنین و اگه اطلاعات کافی دارین میتونین برنامه واسه کنترل حجم ردو بدل شده بزارین تا ببینین شما استفاده کردین یا کس دیگه اگه هم نشد با شرکت تماس بگیرین و پسوردتونو عوض کنین مطمعنا مشگلتون حل میشه .

شباانه مجانی هم یوزر و پسش فرق میکنه با یوزر و پس روزانه کانکت نشین

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزی که شما دادی به کیلو بیت هست نه کیلو بایت !!!!!
در ضمن تازگی ها سرعت اونده پایین که دلیلش معلوم نیست ، بیشتر مواقع روی 25 - 30 هستش ... شبانه هم که افتضاحه !!!!
حداکثر 15 داره که تازه قطعی هم داره وسطش ....
اگه اینجوری بخواد پیش بره منم میرم پولم رو پس می گیرم .....:eek:

نمیدونم از کدوم مرکز هستین ولی خیلی احتمال میدم که نویز رو خط دارین چون گفتین وسط ها قطع هم میشه استاتوس مودمتون رو تست کنین

من مرکز های الگلی، ولی عصر و رجایی و آزادی مشتری دارم با همشونم تو ارتباط هستم مشگلی نداریم

مرکز ولی عصر یه خورده سیگنالش ضعیفه ولی مشگل از مرکز مخابرات هست چون همسایشون هم از شاتل گرفته اونم تست کردیم سیگنالش ضعیفه ولی سرعتش درسته ها پاین نیومده

ms000

Registered User
لایک‌ها
0

-----------------------------------------------------------
آقا در مورد کش کردن مخصوصا آپلود مطمئنی

ایا میشه نتیجه گرفت علت سرعت بالا و قیمت پایین صبا همین کش کردن است ؟

اگه کسی چیزی میدونه ما را هم مطلع بکنه ممنون میشیم ؟

دوست عزیز اگه جایی سرور داری یه فایل اچ تی ام ال روش بزار یه چیزی توش بنویس بعد برو نگاش کن بعد برو متنشو عوض کن دوباره آپلود کن اگه متن قدیمی بود مشخصه که کش بود اگه می بینید 10 تومن می ده باندویتش رو هم چک کنید 2 گیگ بیشتر نیست اگه می بینید سرعتش خوبه و ... فقط همین رو بگم که آسیاتک ریسلر دوستمونه ;) البته از من نشنیده بگیرین :f34r:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
با این برنامه می تونید پهنای باند رو مدیریت کنید : Bandwidth Meter v5.2.0.0.exe

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
یه سوال هم داشتم.

الان به کاربران خانگی در isp صبا نت چه پهنای بندی می دهند 128 یا 256 . چون صفحه اول سایت زده 128 ولی فرم سفارش زده 256 . قضیه از چه قراره.

اگر واقعا 128 می دهند و با محدودیت پهنای باند واقعا دیوانگی محض هست از صبا نت adsl بگیر آدم.

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا صبانت سایت های معروف مثل یا هو رو کش میکنه

آخه روز اولی که من سرویس گرفتم و مودمم رو تنظیم نکرده بوودم و نمیتونستم سایتی رو باز کنم

یاهو رو زدم با سرعت برق و باد باز کرد !

اون از کش خودتون بود نه از کش صبا نت چون اگه مودمت تنظیم نباشه پس به صبانت وصل نیستی و کش هم کرده باشه نمیتونی استفاده کنی

بعدشم اکثر شرکتها از کش استفاده میکنن این واسه کاربر مشگلی ایجاد نمی کنه که هیچ تا حدی سرعت رو هم بالا میبره

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم دوستمون nemessisor شبا دانلود داشته یادش رفته که از اکانت شبانه استفاده کنه و برا همین محدودیتش زوود تموم شده

راستی مهرزاد اسم اون برنامه ی کنترل ترافیک چیه ؟

اسم برنامه netlimiter hast تو نت بگردی پیدا میکنی فقط فایروالم داره هی پیغام و اینا میده که باید تا ئید کنی

من که استفاده میکنم خیلی به دردم میخوره

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه جایی سرور داری یه فایل اچ تی ام ال روش بزار یه چیزی توش بنویس بعد برو نگاش کن بعد برو متنشو عوض کن دوباره آپلود کن اگه متن قدیمی بود مشخصه که کش بود اگه می بینید 10 تومن می ده باندویتش رو هم چک کنید 2 گیگ بیشتر نیست اگه می بینید سرعتش خوبه و ... فقط همین رو بگم که آسیاتک ریسلر دوستمونه ;) البته از من نشنیده بگیرین :f34r:

دانلودو که نمیشه کش کرد فوقش صفحه ها رو کش میکنه که اونم واسه هر سروری لازمه ایراد نیست چرا این قدر رو این مسئله کش کردن حساسین متوجه نشدم

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا تعرفه صبا نت تو کرج باید تعرفه شهرستان ها حساب بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
یه سوال هم داشتم.

الان به کاربران خانگی در isp صبا نت چه پهنای بندی می دهند 128 یا 256 . چون صفحه اول سایت زده 128 ولی فرم سفارش زده 256 . قضیه از چه قراره.

اگر واقعا 128 می دهند و با محدودیت پهنای باند واقعا دیوانگی محض هست از صبا نت adsl بگیر آدم.
این سوال من هم هست کسی نیست جوابی بده؟

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال هم داشتم.

سرعت داه شده به كاربران خانگي در حال حاضر از 128 تا 512 متغير است.

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
شبا وقتی زیاد دانلود می‌کنم (چندتا دانلود باهم) احساس می‌کنم یکی دستی قطعم می‌کنه.
دوباره وصل می‌شم تا کنکشنها میان جون بگیرن دوباره قطع می‌شم. به یک ساعتو این حرفام نمیرسه.
اما وقتی مثل آدم کم دانود می کنم مشکلی ندارم.

کسی این مشکلو نداشته؟ نظری، چیزی؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
جمعه شب هیچ کدوم از کانکشن های صبا رو کامپیوترم کار نمیکرد و به یوزر و پسورد ارور میداد!
حتی تا امروز ظهر اینطوری بود
الان چند ساعته که دوباره وصل شده ولی سرعتش افتضاحه ماکزیمم به 12 میرسه!
شبا وقتی زیاد دانلود می‌کنم (چندتا دانلود باهم) احساس می‌کنم یکی دستی قطعم می‌کنه.
دوباره وصل می‌شم تا کنکشنها میان جون بگیرن دوباره قطع می‌شم. به یک ساعتو این حرفام نمیرسه.
اما وقتی مثل آدم کم دانود می کنم مشکلی ندارم.

کسی این مشکلو نداشته؟ نظری، چیزی؟
من هم این مشکل رو داشتم رفیق ولی فقط یه بار!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
یه چیز جالب کشف کردم
وقتیsent & recceved به 0 برسه خود به خود دی سی میشه و جالب اینجاست که کانکشن ام دوباره redial نمیکنه!
حالا نمیدونم مشکل از تنظیمات منه یا شبکه ایراد داره!؟
پ ن: دو روزه که این بلا سرم اومده

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
منم یه اشتباهی کردم از صبا اینترنت گرفتم. هنوز نتونستم از خود اینترنت استفاده کنم اما واقعا پشتیبانیشون خیلی بده. بعد از 1 ماه و خورده ای خط آماده شد. هنوز که هنوزه هم نتونستم وصل شم. از طرف نمایندگیش (تهران نت) یکی اومد و 15 گرفت و خودشم نفهمید که چی جوری درست شد. اما سرعت تماما نوسان داشت.
راستی این مشکل رو هم هنوز دارم (لینکش پایینه) و واقعا نمی دونم که باید به کی بگم. به کسی که ازش مودم خریدم یا اونی که اینترنت گرفتم.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1325227&postcount=41 اگه کمکم کنین واقعا ممنون می شم.

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه اشتباهی کردم از صبا اینترنت گرفتم. هنوز نتونستم از خود اینترنت استفاده کنم اما واقعا پشتیبانیشون خیلی بده. بعد از 1 ماه و خورده ای خط آماده شد. هنوز که هنوزه هم نتونستم وصل شم. از طرف نمایندگیش (تهران نت) یکی اومد و 15 گرفت و خودشم نفهمید که چی جوری درست شد. اما سرعت تماما نوسان داشت.
راستی این مشکل رو هم هنوز دارم (لینکش پایینه) و واقعا نمی دونم که باید به کی بگم. به کسی که ازش مودم خریدم یا اونی که اینترنت گرفتم.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1325227&postcount=41 اگه کمکم کنین واقعا ممنون می شم.

خططتون نويز داره:(

بالا