من دو صفحست دهن خودمو صاف کردم، میگم حجمم گروپی داره تموم میشه کسی باور نمیکنه، شانس ما رو ببین دو هفته نیست اومدیم رو صبا، این وضعشه، من با ای اس پیم قبلیم عمرا تو ماه از 6 گیگ بیشتر مصرف نمیکردم، الان در عرض دو هفته 5 گیگم پرید، زنگ میزنم، یارو میگه ایمیل بزن به محمودی، میری تو سایتشون ایمیل بزنی اصلا سند نمیشه، میره تو سایت صلوات!!!!
از ایمیل خودت ایمیل میزنی اصلا دلیور نمیشه، تو گویی چنین ایمیلی وجود خارجی نداره!!
میگم به یارو حداقل مابه التفاوت 10 گیگ و 5 گیگ رو بگیر، اینو 10 گیگش کن، من چمیدونستم دولاپهنا کم میکنین، میگه نمیشه برو گیگی بگیر.
خسته شدم دیگه.
اين ريدايركت شدن به سايت صلوات رو كه ميگيد خيلي خيلي جالبه!
تا اونجايي كه يادم مياد صفحه انتقادات و شكايات صبانت 3 سالي ميشه كه اينطوري شده.
يعني گزارش كه مينوسي بعد كه روي ارسال كليك مي كني هدايت ميشي به سايت صلوات!!! و گزارشت هم ارسال نميشه!
واقعا تعجب آوره!
نمي دونم دليل اين كارشون چيه! مسخره كردن گزارش دهنده؟
اون موقع (3 سال پيش) كه اينطوري شد من فكر كردم يا سايتشون هك شده يا يك مشكلي پيش اومده. اصلا فكر نمي كردم عمدي در كار باشه.براي همين زنگ زدم به پشتيباني مركزي صبانت در تهران و مشكل رو بهشون گفتم. ولي اون ياروي پشت خط بهم گفت كه بايد از طريق نمايندگي شهرتون (مشهد) كه ازش سرويس گرفتين اين مشكل رو كتبا به ما اطلاع بدين! منم بهش گفتم اصلا به من چه. نمي خواين درستش كنين نكنين.
ولي اصلا فكر نمي كردم كه بعد از 3 سال اين مشكل كماكان به قوت خودش باقي مونده باشه!