• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

armi

Registered User
لایک‌ها
4
حجم که زیاد کم میکنه درسته ولی مشکل افت سرعت احتمالا از طرف این مخابراته پدر سوختست!
صبا همه اکانتا رو رو 2mb میبنده ولی وقتی BW نمیدن بشون اینطوری میشه دیگه. یادش بخیر 2 3 ماه پیش سرعت رو 220 ثابت بود!
الانم باز خوبه همین 60 تارو میده، شاتل 128 که از 16 بالاتر نمیره

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال میخوام بدونم وقتی تو ریز کاربرمون میریم چرا با این که داریم استفاده میکنیم ولی در حال کم شدن نیست اما زمانی که مودم رو خاموش و روشن میکنیم دفعه بعد میریم اون مقدار کم شده مگه نباید در حال مصرف کم بشه و در حال کم شدن باشه؟و ما اون رو ببینیم؟
کیلو بایت ها رو منظورم هست

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه سوال میخوام بدونم وقتی تو ریز کاربرمون میریم چرا با این که داریم استفاده میکنیم ولی در حال کم شدن نیست اما زمانی که مودم رو خاموش و روشن میکنیم دفعه بعد میریم اون مقدار کم شده مگه نباید در حال مصرف کم بشه و در حال کم شدن باشه؟و ما اون رو ببینیم؟
کیلو بایت ها رو منظورم هست
نه دوست من.وقتي ديس كانكت ميشيد بعد يكجا محاسبه و كم ميكنه.در اصلش كه اون ريزمصرف مال 36 ساعت قبله .بدين معني كه وقتي شما ديسكانكت ميشيد اون حجم مصرفيتونو كم ميكنه ولي ريزمصرفتون هنوز لحاظ نشده و معمولا 24 ساعت بعد براتون كانكتها رو ثبت ميكنه

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
در كل منكه خداروشكر فعلا راضي هستم از صبانت.سرعتش خوبه بنظرم 60 كيلوبايت بر ثانيه سرعتي براي 128 من راضيم. 20 كم بود ولي اين 60 خوبه.درسته240 نيست ولي بايد قبول كرد ما هزينه 128 رو ميديم نه 2 مگ رو.حجم دانلود هم كه انصافا 9 گيگ هست كه از جاهاي ديگه كه معمولا 5 گيگ هست خيلي بيشتره.شبانه هم كه سرعت خوبه تقريبا.
ديسكانكت هم كم روزهاخيلي كم ميشه
در كل من از صبانت در حال حاضر راضيم.

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، کسی نمیدونه چرا من با اکانت شبانه سرعتم از 112kB/s بیشتر نمیشه، اما دوستم از 250kB/s کمتر؟؟!

با تشکر

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام، کسی نمیدونه چرا من با اکانت شبانه سرعتم از 112kB/s بیشتر نمیشه، اما دوستم از 250kB/s کمتر؟؟!

با تشکر
توي يك مركز هستين دوست من؟منظورم مركز مخابراتيتون هست(3رقم اول شماره تلفنتون)

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام یه سوال دارم که شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه
اما در این مورد هرچه گشتم مطلبی پیدا نکردم مجبور شدم این جا بنویسم
در یاهو این ارور مربوط به چیه
you may hear drop outs or poor sound quality in this call your internet conection currently has reliability problems perhaps due to a weak wifi signal

این ارور مال وقتیه که فقط با یکی از دوستام دارم با یاهو حرف میزنم و فقط هم با همین دوستم این ارور رو میده و با بقیه افراد مشکل نداره
البته به گفته دوستم داره از usb modem استفاده میکنه
به نطرتون مشکل از طرف منه یا usb modem دوستم

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
توي يك مركز هستين دوست من؟منظورم مركز مخابراتيتون هست(3رقم اول شماره تلفنتون)
اینجا کلاً 3تا مرکز مخابراتی بیشتر نداریم! ما بابایی هستیم36، دوستم قدس33... یعنی از تفاوت مراکز مخابراتیه؟!
یه نکته دیگه ای هم که هست روزانه سرعت هامون دقیقاً مثل هم اند (1Mb/s). فقط شبانه من رو مثل اینکه رو 1Mb/s بستند، اون رو روی 2Mb/s. در ضمن پسر داییم هم تو اون مرکز سرعت شبانش باور کردنی نیست...

با تشکر

128180788116559711841.png

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما با اکانت شبانه چطوری دانلود بالای 100 mb دارین و وقتی قطع بشه که کل فایل پریده به ما هم بگید چون من از ترس این که قطع شه و فایل بپره دانلود با حجم بالا نمی تونم داشته باشم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان شما با اکانت شبانه چطوری دانلود بالای 100 mb دارین و وقتی قطع بشه که کل فایل پریده به ما هم بگید چون من از ترس این که قطع شه و فایل بپره دانلود با حجم بالا نمی تونم داشته باشم
Premium Accounts
Resume Links

Tyrax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینترنت من که هنوز همون مزخرفی (ببخشید از استفاده از این کلمه ولی معادل بهتری براش پیدا نکردم) هست که این دو سه هفته بود. پینگ من داخل بازی بالای 1500 میلی ثانیه است .. یعنی از وقتی که کلیک میکنم تا وقتی که بفهمم فلان کار رو انجام دادم دقیقا یک ثانیه و نیم طول میشکه .. زنگ هم که میزنی جواب درست حسابی نمی دهند.

خلاصه من میخوام کوچ کنم به اوراکل، کسی میدونه اگه از محدودیت دانلود مونده باشه و قرارداد رو قسخ کنیم، میتونیم پولی بگیریم یا اینکه باید محدودیت رو کلا تموم کنیم ؟
ممنون

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم قضیه ریز مصرف با کیلوبایت مصرفی در بازه چیه وقتی دیس کانکت میشیم همون موقع کیلوبایت کم شده اما ریز مصرف نه مگه وقتی کم میشه مال همین الانه یا 36 ساعت پیش
منطورم اینه که وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنیم و اعتبار کم شده هم مال 36 ساعت پیشه یا نه اول کیکوبایت کم میشه بعد از 36 ساعت اون ریز مصرف ثبت میشه؟

Last edited:

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام، ظاهراً بعد از فعال کردن سرویس Mac Address مشترکین محترم:cool:، دیگه با PPPoE نمیشه به اینترنت متصل شد؛ یعنی وقتی این سرویس رو فعال کردن چون من رو حالت Bridge بودم Mac Address کارت شبکه من رو سیستم اکانتینگ صبانت ضبط شده و حالا که می خوام برم رو حالت PPPoE اینبار Mac Address مودم چون تو سیستم صبا نیست، نمیشه به اینترنت وصل شد. حالا برا حل این مشکل هم میشه از خود صبا کمک گرفت (که راه هاشو می دونیم)، هم نه! یکی می گفت میشه از تو خود کنترل پنل مودم Mac Address کارت شبکه رو Mask کنی رو مودم که در نتیجه تو PPPoE به جای اینکه صبانت Mac Address مودمت رو ببینه، Mac Address کپی شده کارت شبکه رو می بینه و به راحتی اتصال برقرار می شه و من هم دنبال همینم. مودمم DSL-2520U_BRU_D_RU_1.35_06022010 (و البته یه 2640) هست و هرچی می گردم پیداش نمی کنم. لطفاً اگر کسی می دونه، بنده رو راهنمایی کنه.:)

با تشکر

Last edited:

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنیم و اعتبار کم شده هم مال 36 ساعت پیشه یا نه اول کیکوبایت کم میشه بعد از 36 ساعت اون ریز مصرف ثبت میشه؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
شما با جی میل مشکل ندارید؟ کلا با گوگل، بعضی وقتها باید 60 دفعه ریفرش کنم تا باز بشه. کلا یه مشکلی با گوگل داره، سایتهای که از ای پی آی گوگل استفاده میکنن یا تبلیغات گوگل دارن، چند وقته خوب باز نمیشن، لودینگ صفحه هی گیر میکنه.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من دو صفحست دهن خودمو صاف کردم، میگم حجمم گروپی داره تموم میشه کسی باور نمیکنه، شانس ما رو ببین دو هفته نیست اومدیم رو صبا، این وضعشه، من با ای اس پیم قبلیم عمرا تو ماه از 6 گیگ بیشتر مصرف نمیکردم، الان در عرض دو هفته 5 گیگم پرید، زنگ میزنم، یارو میگه ایمیل بزن به محمودی، میری تو سایتشون ایمیل بزنی اصلا سند نمیشه، میره تو سایت صلوات!!!!
از ایمیل خودت ایمیل میزنی اصلا دلیور نمیشه، تو گویی چنین ایمیلی وجود خارجی نداره!!
میگم به یارو حداقل مابه التفاوت 10 گیگ و 5 گیگ رو بگیر، اینو 10 گیگش کن، من چمیدونستم دولاپهنا کم میکنین، میگه نمیشه برو گیگی بگیر.
خسته شدم دیگه.

اين ريدايركت شدن به سايت صلوات رو كه ميگيد خيلي خيلي جالبه!

تا اونجايي كه يادم مياد صفحه انتقادات و شكايات صبانت 3 سالي ميشه كه اينطوري شده.

يعني گزارش كه مينوسي بعد كه روي ارسال كليك مي كني هدايت ميشي به سايت صلوات!!! و گزارشت هم ارسال نميشه!

واقعا تعجب آوره!

نمي دونم دليل اين كارشون چيه! مسخره كردن گزارش دهنده؟

اون موقع (3 سال پيش) كه اينطوري شد من فكر كردم يا سايتشون هك شده يا يك مشكلي پيش اومده. اصلا فكر نمي كردم عمدي در كار باشه.براي همين زنگ زدم به پشتيباني مركزي صبانت در تهران و مشكل رو بهشون گفتم. ولي اون ياروي پشت خط بهم گفت كه بايد از طريق نمايندگي شهرتون (مشهد) كه ازش سرويس گرفتين اين مشكل رو كتبا به ما اطلاع بدين! منم بهش گفتم اصلا به من چه. نمي خواين درستش كنين نكنين.

ولي اصلا فكر نمي كردم كه بعد از 3 سال اين مشكل كماكان به قوت خودش باقي مونده باشه!

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من از امروز که میخوام از طریق pppoe به صبا کانکت کنم کانکت میشه ولی اینترنت ندارم!!!هیچ ارور خاصیم نمیده وقتیم که
troubleshooting میگیرم این پیغام رو میده:
the dns server isnt respondig
این اولین باره همچین موردی برام پیش میاد.خیلی ممنون میشم بگین مشکلش چیه؟؟

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
شما با جی میل مشکل ندارید؟ کلا با گوگل، بعضی وقتها باید 60 دفعه ریفرش کنم تا باز بشه. کلا یه مشکلی با گوگل داره، سایتهای که از ای پی آی گوگل استفاده میکنن یا تبلیغات گوگل دارن، چند وقته خوب باز نمیشن، لودینگ صفحه هی گیر میکنه.

100 در صد درسته پس مطمیین شدم...
تبلیغات گوگل منم مشکل پیدا کرده....
دوست عزیز از اپرا استفاده کن

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
من از امروز که میخوام از طریق pppoe به صبا کانکت کنم کانکت میشه ولی اینترنت ندارم!!!هیچ ارور خاصیم نمیده وقتیم که
سلام
نمیدونم ربط داره یا نه ولی دیشب برای من هم همچین مشکلی پیش اومد (برای اولین بار)
تنها فرقش این بود که برای من کلا کانکت هم نمیشد !
البته این چند روزه هم چندین بار وسط کار با اینترنت یهو دسترسی کانکشن به اینترنت قطع میشد ...

iman7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همین الان درست شد،مشکله شبکشون بوده

بالا