• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
شبانه صبانت بهتر شده.يعني از ماه رمضان كه خيلي بهتر شده

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تازه شد همون مذخرفی که بود :دی ( یعنی به حالت عادی که 7 - 8 کیلوبایته برگشت )
ایشالا از مهر که مدرسه واین چیزا شروع میشه بهتر هم بشه :D

:دی

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترمن نمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري همي نيتونم برم ارور asp.net ميده

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error​

كسي از دوستان با همچين مشكلي مواجه شده؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترنت تمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري هم نميتونم برم ارور asp.net ميده

--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error​

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترمن نمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري همي نيتونم برم ارور asp.net ميده

Runtime Error​

مشکل ASP که از خودشون هست !
ولی در مورد اینکه تمدید کردی ولی شارژ نشده باید عرض کنم که چند دقیقه ای طول می کشه . اما اگه نشد باید زنگ بزنی واحد مغایرت بانک سامان پولو برگشت بزنه و دوباره شارژ کنی !

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل ASP که از خودشون هست !
ولی در مورد اینکه تمدید کردی ولی شارژ نشده باید عرض کنم که چند دقیقه ای طول می کشه . اما اگه نشد باید زنگ بزنی واحد مغایرت بانک سامان پولو برگشت بزنه و دوباره شارژ کنی !

ممنون از جوابتون. يعني الان شما هم نميتوني توي بخش كاربري بري يا فقط براي من اينطوريه؟ اين ربطي به اينكه شارژ من تمديد نشده نداره؟ چند دقيقه كه سهله 1 روزه كه تمديد نشده. اين واحد مغايرت رو شماره ش رو دارين؟ فقط ساعت هاي اداري هستن؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از جوابتون. يعني الان شما هم نميتوني توي بخش كاربري بري يا فقط براي من اينطوريه؟ اين ربطي به اينكه شارژ من تمديد نشده نداره؟ چند دقيقه كه سهله 1 روزه كه تمديد نشده. اين واحد مغايرت رو شماره ش رو دارين؟ فقط ساعت هاي اداري هستن؟
خواهش می کنم . آره عزیز این مشکل واسه همه هست . خراب بودن صفحه هم فکر نکنم ارتباطی داشته .
شمارش رو هم داشتم والا الان یادم نیست . شما زنگ بزن پشتیبانی صبانت بگو که شارژ کردی اما شارژ نشده و بگو که شماره ی واحد مغایرت رو بهت بدن . ساعات کارش هم بله اداری هست ! چند تا دختر خانوم هستن که جواب میدن :D بهشون بگو که خیلی عجله داری چون من یه بار بهش گفتم که قبل عید پولو برگشت بزنه ولی رفت تعطیلات و 9 روز دیگش این کارو کرد !!

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزيز. شماره پشتيباني صبانت رو هم ندارم :D فردا زنگ ميزنم نمايندگي فروششون ببينم چي ميشه.عجب گيري افتاديم ها X_X

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون دوست عزيز. شماره پشتيباني صبانت رو هم ندارم :D فردا زنگ ميزنم نمايندگي فروششون ببينم چي ميشه.عجب گيري افتاديم ها X_X
بیا آقا : 88554123 . این پیشتبانیه صبانته .

Last edited:

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0

کلا تو ماه رمضان نه همه سحر بیدار میشن، سرعت میاد پایین، این روال عادیه که بعد از ماه رمضان سرعت بیشتر میشه! :happy: :D

Tyler

Registered User
لایک‌ها
31
من تو رمضان نزدیک 30G دانلود کردم ( کرج منطقه رشیدی)
ولی سرعت روزانه اصلا خوب نبود
بعد این صبانت یه مشکل داره وقتی پهنای باندم زیر 1 گیگ میاد سرعت دانلود میره رو 15 و 16 واسه کسی اینجوری هست؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بعد این صبانت یه مشکل داره وقتی پهنای باندم زیر 1 گیگ میاد سرعت دانلود میره رو 15 و 16 واسه کسی اینجوری هست؟
خوب عزیز منطقه ها با هم فرق دارن ... صبانت تو 80 درصد مراکز افتضاحه ولی تو 20 درصد دیگش خوبه ...
این مشکلی هم که میگید والا ندیدم کسی داشته باشه ولی از شرکت های ایرانی هرچی بگید بعید نیست !

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0

اینم مشکل جدیدیه که باید به مشکلات قبلی صبا اضافه کرد!

البته من خودم این مشکل رو نداشتم :happy:

Last edited:

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترنت تمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري هم نميتونم برم ارور asp.net ميده

Runtime Error​

با سلام دوست عزيز در مورد حرف شما بايد بگم مشكلي پيش نيومده بلكه سيستم صبانت تغيير كرده كه اگه شما اينترنت رو شارژ كني تا زماني كه حجم دانلود يا مدت زمانتون تموم نشه حساب شما رو شارژ نميكنه و اون رو توي رزرو ميذاره​

palet

Registered User
لایک‌ها
9
بدی صبانت اینه سرویس های 1 ماهه نداره که این خیلی بده . من 128 مخواستم گفتن نداریم. روی سایتشون زدن ولی...

زرنگن میخوان سرویس های کم حجم ندن . مشکلی نیست یه شرکت دیگه میگیریم

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
البته صبا که الان تو خیلی از مناطق تهران پورت خالی نداره و کسی که جدید میخواد بگیره باید بره تو نوبت!
ولی درکل هر کی از مخابرات بگیره به نظر من برد کرده! نا محدود با سرعت تقریبا خوب

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه عزيزان
1.gif

. انشاالله كه همگي خوب، خوش و خرم هستيد! نياز به يك راهنمايي از طرف دوستان تهراني كه داراي ADSL صبانت هستند، دارم! مي‌خواستم براي يك از دوستانم در تهران يك اكنت صبانت بگيرم، اما به دليل آشنا نبودن با نمايندگي‌هاي آن در اين شهر بزرگ! نمي‌دانستم از كدام نمايندگي بگيرم؟! چون يه جستجوي تو سايت صبانت كردم و ليست نمايندگي هاي تهرانش را آوردم و به چندتاش زنگ زدم كه اكثرشون براي راه اندازي اوليه يا تهيه مدارك ثبت نام خيلي قر و فر آمدند!!!!!! مثلن من از اين نميندگي صبانت http://www.emperatoor.net مدارك مورد نياز را پرسيدم كه يك ايميل برايم فرستاد (تو سايتشون هم هست) كه در آن كلي فرم اتچ شده بود و بايد اكثرشون را پر مي‌كردم!!!! (تو شيراز به هر نمايندگي كه سر بزني خودشون يك فرم حداكثر 2 صفحه‌اي را برايمان پر مي كنند و نهايتن مشاهده كارت ملي را درخواست مي‌كنند و ديگر هيچ! حالا چرا بايد در اين پايتخت اينهمه دنگ و فنگ داشته باشيم؟!) تازه جالبه كه تو يك از فرمهايش(فرم Form_arkhast_ADSL.doc) نوشته 3 ماه 128Kbps ماهي 2GB!!! و در فرم ديگريش كه حاوي ليست قيمت‌هاست، نوشته ما 1 GB هم به شما هديه مي‌دهيم تا بشه ماهي 3GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. وقتي دوباره بهشون زنگ زدم و گفتم: خانوم لازم نيست هديه بدهيد!! چون خود صبانت داره 3GB ميده! فرمودند: نه!! شما نگران نباشيد اون فرم را امضا كنيد و با اينكه توش نوشته 2GB ولي ما همون 3GB صبانت را مي‌دهيم!!! آخر سر بهشون عرض كردم: خوب چرا منت مي‌گذاريد خانوم، وقتي خودشون 3GB مي‌دهند! من چرا بايد برگي رو امضا كنم كه نشانه تاييد من بر درخواست من و قبول من بر حجم ماهي 2GB هست و بعدن با منت شما تازه بشه3GB !!! اگر فردا شما همون 2GB فرم امضا شده من را بهم داديد من چه حقي دارم كه اعتراض كنم..................!؟!؟!؟

. خلاصه داستان! لطفن دوستان تهراني يك نمايندگي خوب صبانتي را به اينجانب معرفي نمايند تا هرچه زودتر براي دوستانمان يك خط ADSL راه اندازي كنيم .... پيشاپيش از همگي ممنونم...........[گل]

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/06/29
26.gif
103.gif

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من از این نمایندگی گرفتم : افرا

یه چیز دیگه، به نظرم پشتیبانی رو صبا داره روش کار میکنه، 2 - 3 هفته ای میشه هروقت زنگ میزنم درست جواب میدن!

بالا