oghab mobarez
Registered User
شبانه صبانت بهتر شده.يعني از ماه رمضان كه خيلي بهتر شده
تازه شد همون مذخرفی که بود :دی ( یعنی به حالت عادی که 7 - 8 کیلوبایته برگشت )شبانه صبانت بهتر شده.يعني از ماه رمضان كه خيلي بهتر شده
مشکل ASP که از خودشون هست !سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترمن نمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري همي نيتونم برم ارور asp.net ميده
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
كسي از دوستان با همچين مشكلي مواجه شده؟
مشکل ASP که از خودشون هست !
ولی در مورد اینکه تمدید کردی ولی شارژ نشده باید عرض کنم که چند دقیقه ای طول می کشه . اما اگه نشد باید زنگ بزنی واحد مغایرت بانک سامان پولو برگشت بزنه و دوباره شارژ کنی !
خواهش می کنم . آره عزیز این مشکل واسه همه هست . خراب بودن صفحه هم فکر نکنم ارتباطی داشته .ممنون از جوابتون. يعني الان شما هم نميتوني توي بخش كاربري بري يا فقط براي من اينطوريه؟ اين ربطي به اينكه شارژ من تمديد نشده نداره؟ چند دقيقه كه سهله 1 روزه كه تمديد نشده. اين واحد مغايرت رو شماره ش رو دارين؟ فقط ساعت هاي اداري هستن؟
بیا آقا : 88554123 . این پیشتبانیه صبانته .ممنون دوست عزيز. شماره پشتيباني صبانت رو هم ندارم فردا زنگ ميزنم نمايندگي فروششون ببينم چي ميشه.عجب گيري افتاديم ها X_X
بیا آقا : 88554123 . این پیشتبانیه صبانته .
شبانه صبانت بهتر شده.يعني از ماه رمضان كه خيلي بهتر شده
دقيقا:ديکلا تو ماه رمضان نه همه سحر بیدار میشن، سرعت میاد پایین، این روال عادیه که بعد از ماه رمضان سرعت بیشتر میشه! :happy:
خوب عزیز منطقه ها با هم فرق دارن ... صبانت تو 80 درصد مراکز افتضاحه ولی تو 20 درصد دیگش خوبه ...من تو رمضان نزدیک 30G دانلود کردم ( کرج منطقه رشیدی)
ولی سرعت روزانه اصلا خوب نبود
بعد این صبانت یه مشکل داره وقتی پهنای باندم زیر 1 گیگ میاد سرعت دانلود میره رو 15 و 16 واسه کسی اینجوری هست؟
من تو رمضان نزدیک 30G دانلود کردم ( کرج منطقه رشیدی)
ولی سرعت روزانه اصلا خوب نبود
بعد این صبانت یه مشکل داره وقتی پهنای باندم زیر 1 گیگ میاد سرعت دانلود میره رو 15 و 16 واسه کسی اینجوری هست؟
سلام
من بعد از اينكه از طريق اينترنت تمديد كردم (و تمديد نشده!) توي بخش كاربري هم نميتونم برم ارور asp.net ميده
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
كسي از دوستان با همچين مشكلي مواجه شده؟