• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
شرایط فسخ چطوره؟
شنیدم اینها جوون به عزرائیل نمیدن! پول ریخته به حساب که جای خود داره!!:دی

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
اگه از نمایندگی گرفته باشین، فسخ قرارداد مشکلی نداره،

راستی اون راه حلی که من گفتم رو میتونن دوستان استفاده کنن، با این روش میتونن تو یه ساعت بالای 250 مگ دانلود کنن، البته فک کنم یه script اتوماتم بشه واسش نوشت که کارش راحت بشه، فعلا تا بعدا که بریم سراغ یه isp دیگه

x460

Registered User
لایک‌ها
703
مشکل از اینه که ما دسترسی به مهندسین و کارشناس های اصلیشون نداریم که جواب های متقاعد کننده ای بشنویم و بفهمیم که دقیقاً عیب و ایراد کار از کجاست. من خودم فقط یک بار با کارشناس اصلی شون صحبت کردم اونم به این خاطر بود که اوایل DSL مون به یکباره قطع شد و مودم رو هم 3-4 با بردیم صبانت که برامون به اصطلاح Config کنن؛ که اونجا بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل می شد، اما از خونه به هیچ عنوان. خلاصه بعد از کلی هماهنگی، کارشناس اصلی شون با ما تماس گرفت و اینطور گفت که نویز خط شما بالاست و هون جا از پشت تلفن (فکر می کنم) یه پارامتری رو تغییر داد و همین که از من پرسید درست شد، واقعاً مشکل ما حل شد و من هم کلی ازش تشکر کردم!!
اما فکر می کنید جواب پشتیبانی خودشون چی می تونست باشه، جز همین جواب هایی که هممون بعضاً از شنیدنشون خندمون می گیره!

این هم از سرعت امروز صبح:

_____Ping______Connections____DL________UL
9c5a1c22def74821826b.PNG

دوست عزیز می شه بگید این اسکرینی که گذاشتید برای چه برنامه ای هستش؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
با توجه به اينكه مشكل بوجود آمده در كاهش سرعت سرويس شبانه، همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور بوجود آمد من فكر مي كنم اين دو مورد بايد يك ارتباطي با هم داشته باشند.

احتمالا با تغيير ساعت، يك تغييرات ناخواسته اي در سيستمهايشان بوجود آمده.

user123321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

ما که یک سال هست از صبانت اشتراک گرفتیم، الان بهتر هست از چه شرکتی بگیریم که همان کیفیت را داشته باشد (حداقل تا 100KB/s) یا بهتر باشد (و همچنین شبانه هم داشته باشد و از نظرهای دیگر هم کلاً خوب باشد؛ مثل پرداخت آنلاین و...).

یعنی جایگزین خوب برای صبانت کدام است؟

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
زنگ زدم پشتیبانی گفتن احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل شبانه حل میشه (از این اراجیف قبلا هم میگفتن)
از برنامه Advanced Dialer استفاده کنید
چون شبها یک دقیقه اول دانلود ،سرعت بالاست و بعد کم میشه ، با این برنامه می تونید تنظیم کنید هر یک دقیقه دیسکانکت و مجددا کانکنت بشه
با این برنامه تو این شرایط می تونید حداکثر دانلود رو داشته باشید

پسورد فایل:www.kamyabonline.com

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز می شه بگید این اسکرینی که گذاشتید برای چه برنامه ای هستش؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با سلام
اسم برنامه: CFosSpeed هست که 2 نسخه 32 بیتی و 64 بیتی داره.
speedbox_206_e.jpg
پیشنهاد می کنم که حتماً روی سیستمتون نصب کنید.

من نسخه (License شده) ای که خودم ازش استفاده می کنم رو برا دوستان PersianTools آپلود کردم:
Download

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
با توجه به اينكه مشكل بوجود آمده در كاهش سرعت سرويس شبانه، همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور بوجود آمد من فكر مي كنم اين دو مورد بايد يك ارتباطي با هم داشته باشند.

احتمالا با تغيير ساعت، يك تغييرات ناخواسته اي در سيستمهايشان بوجود آمده.
نه عزیز ! مگه میشه ناخواسته به وجود بیاد ؟؟؟ این بی ناموسا خواستن تابستون مشتری جمع کنن ! حالا هم که مطمئن شدن چیزیدن تو سرعتا !!

icon12.gif

سلام دوستان،

ما که یک سال هست از صبانت اشتراک گرفتیم، الان بهتر هست از چه شرکتی بگیریم که همان کیفیت را داشته باشد (حداقل تا 100KB/s) یا بهتر باشد (و همچنین شبانه هم داشته باشد و از نظرهای دیگر هم کلاً خوب باشد؛ مثل پرداخت آنلاین و...).

عزیز هر حا دیگه باشه از صبا بهتره ! البته صبا با شبانه ای که داشت خوب بود ولی الان با این وضعیت مفت نمی ارزه .
داتک - شاتل - پارس آنلاین و ... ! اینا قطعآ از صبانت بهتر هستن ! ولی به طور کلی همشون یه #@#$ هستن ! همشون مشکلاتی رو دارن ! اصلآ ISP بدون مشکل تو ایران پیدا نمیشه !
icon12.gif

سلام
زنگ زدم پشتیبانی گفتن احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل شبانه حل میشه (از این اراجیف قبلا هم میگفتن)
چون شبها یک دقیقه اول دانلود ،سرعت بالاست و بعد کم میشه ، با این برنامه می تونید تنظیم کنید هر یک دقیقه دیسکانکت و مجددا کانکنت بشه

سلام .
عزیز مشکل دیسکانت شدن اینه که احتمال داره فایل ناقص بشه ! من خودم امتحان کردم زیاد نتیجه نداد .
icon12.gif

با سلام
اسم برنامه: CFosSpeed هست که 2 نسخه 32 بیتی و 64 بیتی داره.
speedbox_206_e.jpg
پیشنهاد می کنم که حتماً روی سیستمتون نصب کنید.

من نسخه (License شده) ای که خودم ازش استفاده می کنم رو برا دوستان PersianTools آپلود کردم:
Download
مرسی داداش
icon12.gif

omid2009omid

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ریز مصرف نشون داده شده در سایت مربوط به تا چه زمانی است ؟

یعنی اگر من همین الان قطع کنم و دوباره وصل بشم و به سایت برم حجم نشون داده شده تا همین لحظه رو نشون میده یا نه کلا مربوط به چند ساعت قبل هست ؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان ریز مصرف نشون داده شده در سایت مربوط به تا چه زمانی است ؟

یعنی اگر من همین الان قطع کنم و دوباره وصل بشم و به سایت برم حجم نشون داده شده تا همین لحظه رو نشون میده یا نه کلا مربوط به چند ساعت قبل هست ؟

سلام

خودش نوشته تا 36 ساعت قبل رو نشون میده

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام .
عزیز مشکل دیسکانت شدن اینه که احتمال داره فایل ناقص بشه ! من خودم امتحان کردم زیاد نتیجه نداد .
فایل با لینک مستقیم باشه مشکلی پیش نمیاد
من چند شب پیش 1.8G با همین برنامه از صبانت دانلود کردم در صورتی که سرعت شبانه بعد از 1 دقیقه میره رو 5KB
:f34r:

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان،

فناوا ، شاتل ، لایزر ، پارس انلاین اینا بدک نیستن برای جایگزین کردن ولی چند روزی صبر کنید چون من صبح که زنگ زدم پشتیبانی گفت تا آخر هفته مشکل شبانه برطرف میشه

user123321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم دوستان گرم بابت برنامه ها و پاسخ ها و راهنمایی ها.

من هم پرسیدم گفتند میخوان از تهران حل کنند، اما زمانش معلوم نیست.

بدیش به این هست که در ایران اطلاع رسانی و شفاف سازی انجام نمیشه در نتیجه تکلیف انسان مشخص نیست. پی گیری که دیگه هیچی، حق هم که گرفتنی هست. :rolleyes:

Last edited:

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

تشکر بابت برنامه ای که معرفی کردید :rolleyes:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من چند شب پیش 1.8G با همین برنامه از صبانت دانلود کردم در صورتی که سرعت شبانه بعد از 1 دقیقه میره رو 5KB
جدی ؟ :f34r: :دی
من هم امشب امتحان می کنم ! اگه اینجوری باشه که امیدوارم شبانه صبانت هیچ وقت درست نشه :lol:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10

يعني ديشب نتيجه نداد و فقط همون يك شب با اين برنامه تونستيد زياد دانلود كنيد؟

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
يعني ديشب نتيجه نداد و فقط همون يك شب با اين برنامه تونستيد زياد دانلود كنيد؟

:f34r: چند شبه استفاده می کنم مشکلی نداره ، فقط بعضی از بچه ها گفتن که بعد از 1MB دانلود کردن (با اکانت شبانه) سرعتشون کم میشه اون دوستان می تونن زمان بگیرن ببینن تو چند دقیقه 1MB دانلود می کنن زمانبندی رو طبق اون انجام بدن ولی فکر می کنم اکثرا تو 1 دقیقه ی اول بیشتر از 1MB دانلود می کنن و بیشتر بچه ها یک دقیقه اول سرعتشون بالاست بعد کم میشه
فقط کافیه برنامه رو زمانبندی کنید که هر یک دقیقه دیسکانکت و دوباره کانکت بشه ، تو قسمت Options ==>Scheduling
:f34r::f34r::f34r:

Last edited:

babak_munich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد چند ماه یا شایدم سال اومدم اینجا تا بگم از 1 مهر سرعت من که تو اصفهانم نابود شده!
با 10 دانلود میکنم و گاهی واسه چند دقیقه سرعت به 2 ، 3 هم میرسه...
البته اولش به مدت 10 20 ثانیه سرعت رو 150 بعد کم میشه...
من 3 ساله مشترک صبانتم و تا حالا سابقه نداشته اینجوری باشه...
تو این 3 سال شبی 1 گیگ حداقل و حداکثر رکوردم اسفند 88 بود با 2.8 گیگابایت دانلود در یک شب...

دیروز تماس گرفتم و بهشون گفتم در صورتی که تا 20 مهر ماه سرعت برنگرده رو حالت عادی قراردادم رو فسخ میکنم.

شما هم همینکارو بکنید... صبانت باید تنبیه بشه...
الان دوستم پیشگامان داره
پیشگامان تو اصفهان واسه هر مناسبته درپیتی کل دریافت و ارسال رو تو طول اون روز آزاد میکنه و سرعت دانلودم در کل 24 ساعت از 50 کمتر نمیشه...
رفیقم تو 4 روز اول عید نوروز نزدیک به 100 گیگابایت فیلم دانلود کرد!!! بعد ما باید از خوابمون بزنیم واسه این صبانت

تحریمش کنید.
خدانگهدار

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه خوبیه!
من تست کردم اگه درست تنظیم کنید تو یک ساعت میشه 250-300 مگ دانلود کرد که تو 4 ساعت میشه بالاتر از یک گیگ!
البته تا هفته بعد درست نشه ما که از این صبا میریم! مال خودشون

تا ببنیم چی میشه :)

omid2009omid

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من امروز تا ساعت 11 صبح شبانم هنوز دیسکانکت نشده و دارم دانلود میکنم. قضیش چیه ؟

بالا