shazdeh kocholo
Registered User
شرایط فسخ چطوره؟
شنیدم اینها جوون به عزرائیل نمیدن! پول ریخته به حساب که جای خود داره!!:دی
شنیدم اینها جوون به عزرائیل نمیدن! پول ریخته به حساب که جای خود داره!!:دی
مشکل از اینه که ما دسترسی به مهندسین و کارشناس های اصلیشون نداریم که جواب های متقاعد کننده ای بشنویم و بفهمیم که دقیقاً عیب و ایراد کار از کجاست. من خودم فقط یک بار با کارشناس اصلی شون صحبت کردم اونم به این خاطر بود که اوایل DSL مون به یکباره قطع شد و مودم رو هم 3-4 با بردیم صبانت که برامون به اصطلاح Config کنن؛ که اونجا بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل می شد، اما از خونه به هیچ عنوان. خلاصه بعد از کلی هماهنگی، کارشناس اصلی شون با ما تماس گرفت و اینطور گفت که نویز خط شما بالاست و هون جا از پشت تلفن (فکر می کنم) یه پارامتری رو تغییر داد و همین که از من پرسید درست شد، واقعاً مشکل ما حل شد و من هم کلی ازش تشکر کردم!!
اما فکر می کنید جواب پشتیبانی خودشون چی می تونست باشه، جز همین جواب هایی که هممون بعضاً از شنیدنشون خندمون می گیره!
این هم از سرعت امروز صبح:
_____Ping______Connections____DL________UL
با سلامدوست عزیز می شه بگید این اسکرینی که گذاشتید برای چه برنامه ای هستش؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
نه عزیز ! مگه میشه ناخواسته به وجود بیاد ؟؟؟ این بی ناموسا خواستن تابستون مشتری جمع کنن ! حالا هم که مطمئن شدن چیزیدن تو سرعتا !!با توجه به اينكه مشكل بوجود آمده در كاهش سرعت سرويس شبانه، همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور بوجود آمد من فكر مي كنم اين دو مورد بايد يك ارتباطي با هم داشته باشند.
احتمالا با تغيير ساعت، يك تغييرات ناخواسته اي در سيستمهايشان بوجود آمده.
عزیز هر حا دیگه باشه از صبا بهتره ! البته صبا با شبانه ای که داشت خوب بود ولی الان با این وضعیت مفت نمی ارزه .سلام دوستان،
ما که یک سال هست از صبانت اشتراک گرفتیم، الان بهتر هست از چه شرکتی بگیریم که همان کیفیت را داشته باشد (حداقل تا 100KB/s) یا بهتر باشد (و همچنین شبانه هم داشته باشد و از نظرهای دیگر هم کلاً خوب باشد؛ مثل پرداخت آنلاین و...).
یعنی جایگزین خوب برای صبانت کدام است؟
سلام .سلام
زنگ زدم پشتیبانی گفتن احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل شبانه حل میشه (از این اراجیف قبلا هم میگفتن)
از برنامه Advanced Dialer استفاده کنید
چون شبها یک دقیقه اول دانلود ،سرعت بالاست و بعد کم میشه ، با این برنامه می تونید تنظیم کنید هر یک دقیقه دیسکانکت و مجددا کانکنت بشه
با این برنامه تو این شرایط می تونید حداکثر دانلود رو داشته باشید
پسورد فایل:www.kamyabonline.com
مرسی داداش
دوستان ریز مصرف نشون داده شده در سایت مربوط به تا چه زمانی است ؟
یعنی اگر من همین الان قطع کنم و دوباره وصل بشم و به سایت برم حجم نشون داده شده تا همین لحظه رو نشون میده یا نه کلا مربوط به چند ساعت قبل هست ؟
فایل با لینک مستقیم باشه مشکلی پیش نمیادسلام .
عزیز مشکل دیسکانت شدن اینه که احتمال داره فایل ناقص بشه ! من خودم امتحان کردم زیاد نتیجه نداد .
سلام دوستان،
ما که یک سال هست از صبانت اشتراک گرفتیم، الان بهتر هست از چه شرکتی بگیریم که همان کیفیت را داشته باشد (حداقل تا 100KB/s) یا بهتر باشد (و همچنین شبانه هم داشته باشد و از نظرهای دیگر هم کلاً خوب باشد؛ مثل پرداخت آنلاین و...).
یعنی جایگزین خوب برای صبانت کدام است؟
سلام
زنگ زدم پشتیبانی گفتن احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل شبانه حل میشه (از این اراجیف قبلا هم میگفتن)
از برنامه Advanced Dialer استفاده کنید
چون شبها یک دقیقه اول دانلود ،سرعت بالاست و بعد کم میشه ، با این برنامه می تونید تنظیم کنید هر یک دقیقه دیسکانکت و مجددا کانکنت بشه
با این برنامه تو این شرایط می تونید حداکثر دانلود رو داشته باشید
پسورد فایل:www.kamyabonline.com
جدی ؟ :f34r: :دیفایل با لینک مستقیم باشه مشکلی پیش نمیاد
من چند شب پیش 1.8G با همین برنامه از صبانت دانلود کردم در صورتی که سرعت شبانه بعد از 1 دقیقه میره رو 5KB
:f34r:
فایل با لینک مستقیم باشه مشکلی پیش نمیاد
من چند شب پیش 1.8G با همین برنامه از صبانت دانلود کردم در صورتی که سرعت شبانه بعد از 1 دقیقه میره رو 5KB
:f34r:
يعني ديشب نتيجه نداد و فقط همون يك شب با اين برنامه تونستيد زياد دانلود كنيد؟