بعدا ها کاشف به عمل اومد که صبانت با مخابرات منطقه ما (مخابرات شهید محلاتی تهران) مشکل پیدا کرده! خلاصه اینا افتادن سر لج و لج بازی و... این وسط ماییم که متضرر میشیم! کجا میشه شکایت کرد؟ هیچ جا! SIZE]
نیاز به گفتن نیس که/\/ P /\ هم اگه وصل باشه...
-----------
صبا خیلی وقته که با مخابرات مشکل داره . حتی کار به جایی کشید که دو تا از مجوزهاش رو لغو کردند ( طبق گفته مدیر بخش فنی صبا ) .
در ضمن فریب اون حجم اضافه رایگان رو نخورید . پر کردن اون فرم فقط و فقط برای جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران است چون ا-ط-ل-ا-ع-ا-ت س-پ-ا-ه
از آی اس پی ها خواسته که این کار رو بکنند . پس حواستون رو جمع کنین .
لطفا دقیقتر توضیح بدین که مشکلتون با V P /V چیست ؟!
سلام دوست عزیز .دوستان حجم من امروز تموم میشه . میخواستم شارز کنم. به نظرتون 1 مگ نامحدود بگیرم؟؟؟
از این 10.1 ها
سرعتش چنده؟
خوبه؟ میارزه؟
سلام دوست عزیز .
من الان CRA 1 و این دوره 2 مگش کردم. ولی از شرکت داتک دارم. و شنیدم فقط داتک داره این نوع سرویس رو خوب ارائه میده. ( خوب یعنی سرعت دانلود نصف سرعت اسمی ).
سلام
من مودم tp- link 8811 دارم و می خواهم برای اولین بار با صبانت به اینترنت وصل شوم لطفاً مراحل کار را بگوئید
تنظیمات مودم ؟
تنظیمات کانکشن؟
چند ساعته افتضاح شده!
شاید تصادفی باشه ولی از زمان حمله به سفارت انگلیس اختلالات اینجا شروع شده!
/
شماره پشتیبانی عوض شده؟ من این رو میگیرم کسی برنمیداره: 88554123
شاید نرم افزارات اتومات اپدیت شدن منم سه ماهه دارم این دوره واسه اولین بار 1 گیگ اضاف آوردم
لاکن صبا نت با آی پی من مشکل دلره باید با وی پی ان برم حسابم رو نگاه کنم![]()
چطوری یره!؟![]()
اینطور که من متوجه شدم یکی از لینکهای اصلی اینترنت مملکت از طریق اون دیشهای داخل سفارت بریتانیا تامین میشده. چیزی حدود 95 درصد دیتای کل!![]()
با شکستن و خراب شدن دیشهای سفارت و با توجه به اینکه سفارت تعطیل شده و کسی نیست که نصاب بیاره و دوباره دیشها رو وصل کنند، در نتیجه تا اطلاع ثانوی وضع همینه!![]()