• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که اعتراض به وضعیت شبانه صبانت دارند لطفا از طریق لینک زیر که فرم مربوط سیستم ثبت شکایات صبانت هست وارد بشوند و اعتراض خودشون رو و مشگلی که وجود دارد را بیان کنند
فقط برای محکم کاری بخش سرفصل تماس: را مدیریت و همچنین بخش پشتیبانی انتخاب کنید من امروز با صبانت صحبت کردم و گفتند که شکایت خودشون رو با این قسمت مطرح کنند . حتما پیگیری میشه
بعد از ثبت درخواست شماره ی پیگیری که داده میشه را حتما یادداشت کنید
سیستم ثبت شکایات صبانت

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
مطمئنا اعتراض در مورد شبانه به جایی نمیرسه.
مثل آسیاتک که زنگ میزدی میگفت شبانه رایگان و روی رایگان نمیتونی اعتراض کنید. این هم مطمئن باشید همین میگه. میگه رایگان دارم میدم طلبکارید.

mezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در حالی که همه جا به فکر افزایش رفاه حال کاربران خود می باشند ولی دوستان صبانتی با این اقدام خود یک ضد حال اساسی به تمام کسانی دلخوشیشان داشتن اینترنت شبانه با سرعت مطلوب بود وارد ساختند. فقط افسوس به حال من و شما .با توجه به اطلاعات اینجا فقط کافی بود تا در در ترکیه باشیم تا با همین مبلغی که به صبانت می پردازیم بتوانیم از اینترنت 6Mbps بدون محدودیت استفاده کنیم. صد افسوس.

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
در حالی که همه جا به فکر افزایش رفاه حال کاربران خود می باشند ولی دوستان صبانتی با این اقدام خود یک ضد حال اساسی به تمام کسانی دلخوشیشان داشتن اینترنت شبانه با سرعت مطلوب بود وارد ساختند. فقط افسوس به حال من و شما .با توجه به اطلاعات اینجا فقط کافی بود تا در در ترکیه باشیم تا با همین مبلغی که به صبانت می پردازیم بتوانیم از اینترنت 6Mbps بدون محدودیت استفاده کنیم. صد افسوس.

البته قیمت بالا، بیشتر مقصر حاکمیت هست که شرکت ارتباطات زیرساخت، هر STM1 که 155.52 مگابیت بر ثانیه هست رو قبلاً 41 و الان 36 میلیون تومن ماهیانه اجاره میده به ISP ها و دیتاسنترا...!

این قیمت جداً بالاس و توی اروپا و همین کشورای اطراف، یه مقایسه قیمت قبلاً دیده بودم، ایران حداقل به قیمتی چندین برابر کشورهای منطقه و چند ده برابر کشورهای پیشرفته داره میفروشه اینو...

انحصار تأمین پهنای باند کشور هم دست شرکت ارتباطات زیرساخت هست که ارگانی حکومتی و همچنین مجری اجرای قیلترینگه...

متأسفانه سیاست این سیستم بر مبارزه با نفوذاینترنت (رسانه آزاد!) در جامعه هست و این رو دشمن دانسته و ساخته استکبار و اینا میدونن و اصن یه وضی...

همین طرز فکر باعث میشه که نه تنها خرج و فعالیت چندانی جهت افزایش پهنای باند کشور و کاهش قیمت اینترنت برای مصرف کنندگان نکنن، بلکه قیمت رو بالا نگه داشته و قانونی جهت ممنوعیت فروش سرعت بالای 128Kbps (یعنی 14 کیلوبایت برثانیه) به مشترکین خانگی رو تصویب کنن. این سیستم حجمی که سرعت بالاتر بهتون میدن، یه چیزیه که درواقع غیرقانونیه ولی چون حجمیه و کار چندانی نمیشه باهاش کرد (مثل تماشای زنده شبکه های تلویزیونی چون حجم خیلی زیادی مصرف میکنن!)، چیزی به شرکتا نمیگن؛ وگرنه شما نامحدود اگر بخوای بگیری، هیچ شرکتی بهت به راحتی بالای 128 نمیده و باید نامه و مدارک براشون ببری...!

تازه بخش اعظم این پهنای باند که باپول نفت و مالیات مردم برای کشور تهیه کردن رو مفت مفت بدون غیلتر میریزن به پای صدا و سیما، ارتش cایبری بسیj و دیگر رسانه ها و ارگان های دولتی و حکومتی که باهاش مثلاً صدا و سیما و دیگر رسانه های مشابه، با دانلود آخرین ویدئوها و اخبار، دست استکبارو رو کرده و نابودش کنن، سایبری اینائم که مشخصه چیکار میکنن و یه سری هموطناشون رو شناسایی و بدبخت میکنن یا به سایتا حمله های معمولاً DDOS میکنن که پهنای باند حجیمی لازم داره...!

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
متا سفانه مشگل همچنان ادامه داره
اگه بخواد مشگل با پر جا باشه سرویسهای پارس آنلاین بهتر هستند بنا به چند دلیل
این هم عکسی از دانلود در سرویس شبانه

اعتراض به افت سرعت سرویس شبانه صبانت

فایل های ضمیمه

• sabanet speed.jpg
    sabanet speed.jpg
    85.1 KB · نمایش ها: 43

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
باز هم قعطي...
:hmm:

دقیقا . و باز هم جواب ندادن بخش پشتیبانی و اشغال خطوط

گویا از شانس ما اون لینک بخش شکایات هم از کار افتاده .
البته برای شکایات تلفنی هم میشه اقدام کرد
با شماره 83852 و داخلی 503 بخش شکایات
من و کلی از دوستان تماس گرفتند و اعلام کرده اند . خود صبا نتی ها هم اعلام میکنند که برای این مساله خیلی از کاربران شاکی هستند و تماس میگیرند
شاید اگه فشار زیاد بشه تاثیر گذار باشه . آخه دارند از جیب من و شما زندگی میکنند

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
ديروز زنگ زدم پشتيباني ميگم داستان اين همه فعطي چيه ميگه قعطي ها كليه و از طرف همه isp هاست / انگار از پشت كوه امديم
واسه سرعت 1 به بعد هم ميگه ما داريم كاري ميكنيم سرعت ها به حالت قبلي برگرده / اخه گلابي ها چرا كاري ميكنيد كه زيرش مثل چي بمونيد... هنوز 2روز نگذشته اين همه شاكي از شاهكار جديد صبا ...

alijuventusi

Registered User
لایک‌ها
1
امروز نت كمتر قطع شد زنگ بزنيم تشكر كنيم از برنامه خوبشون و بخوايم وقتشو بيشتر كنن

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
ما سرکار صبا داریم

125 هم هست

ارزش داره بزاریم دانلود کنه یا نه؟

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
برای چند روز پیش قطعی داشت اما الان درست شده...!!!!

سرعت دانلود تو روز هم 250.300 هست.
512

چرا برای شما هی قطع میشه ... نمیدونم داستان چیه.!

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
برای چند روز پیش قطعی داشت اما الان درست شده...!!!!

سرعت دانلود تو روز هم 250.300 هست.
512

چرا برای شما هی قطع میشه ... نمیدونم داستان چیه.!

شما کدام شهر تشریف دارید؟ سرویس شما 512 هستش؟
سرعت ما که همچنان حداکثر 60 یا 70 بیشتر نمیشه با سرویس 128 در تهران لطفا عکس را ببینید

فایل های ضمیمه

• speed sabanet rooz.jpg
    speed sabanet rooz.jpg
    48.1 KB · نمایش ها: 110

leilash

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان این اکانت شبانه با همان یوزر و پسورد خودمون کانکت میشه؟
اگه اینطوریه پس چرا حجممون تمام شده اکانت شبانه هم کار نمیکنه!!!

dicanio.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب مسخره بازی هستش ها ! خبر درست حسابی هم که نمیدن ! این پست هم که مثلا فعالترین پست صبا نت هست ! همه گیر سرعتش هستند !

براس استفاده از شبانه ! به صورت automatic از 1 تا 6 صبح ترافیک محاسبه نمیشه ؟!
باید disconnect و connectکنی که محاسبه نشه ؟!
این سایت نوشته باید خاموش و روشن کنی ؟! نکنه بی سواد ها منظورشون اونهایی هست بدون Bridge و با مودم وصل میشن ؟

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
من قبل از 1-6 شدن شبانه -117 دانلود میکردم
الان شده 60-70 تازه فک کنم یخورده که میگذره به 30 -40 میرسه
به قطع و وصل کردنم فک نکنم احتیاج باشه من تو ریز مصرف دیدم خودش قطو وص میکنه از 1 به بعد(جالبه ها حالا شاید یکی نخاد قطو وص بشه - با اکانت اصلیش دانلود کنه)
خلاصه که امید وارم مثه اوندفه که 4-5روز سرعت 30 شده بود دوباره درست شه اگه نه ای اس پیو عوض میکنم-گورباباش

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
اصن یه وضی باید بریزیم شرکت صبانتو به آتش بکشیم همانطور که مردم پاکستان از این راه به اهدافشون میرسن و اون وسطا تعداد زیادی هم خودجوشانه کشته میشن تا پایه های استکبار جهانی به نابودی کشیده بشه.

Last edited:

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
SabaNet has limited number of concurrent PPPOE connections for "each account" to 2

this happened today. previously it was 3 concurrent connections for Day-time accounts and unlimited for Night one

این تنها معنی ای که برای من داره اینه که صبانت با محدودیت حجمی روبرو شده و سعی داره به هر زوری شده سرعت شبانه رو کاهش بده تا در ساعات شبانه انقدر افت کیفیت سرویس به دلیل ترافیک بالا نداشته باشه؛ این اقدام هم در همین راستا بوده که یکی از سوراخ ها رو بستن...!

یعنی هیچ قصد و برنامه ای برای افزایش احتمالی سرعت وجود نداره...

هر کی نفهمید مشکل خودشه :eek:

Last edited:

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
اگه اینطوری باشه که خیلی بده. شما اون نوشته خارجیو از کجا اووردی
من الان ی شکایت به مدیریت نوشتم گفتم این قسمتو از faq خذف کنن

چرا سرویس های Sabanet.ir محدودیت حجمی دارند ؟
همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب:blink: Sabanet.ir ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست . و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی است شاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنند

دقت نکرده بودم (لووووول)محاسن خوب . مگه محاسن بدم داریم .اینو فک کنم تو ادبیات اول دبیرستان یاد دادن:lol:​

بالا