• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

من خودم 3 سال ثابت مشتری صبا نت بودم . ولی این 6 ماه اخیر به اندازه ی کل این مدت ازشون حجم خریدم . الان تقریبا 10 روزه که اینترنت 512 نامحدود مخابرات گرفتم . به
نسبت قیمتش هم بدک نیست . در طول روز حدود 55 کلیوبایت سرعتشه و شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح هم حدود 95 کلیوبایت میشه . فعلا که از شر صبا نت راحت شدیم
:D

godleo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ها چطور مشکل دارید با این صبا نت به خدا ما نه فامیلشیم نه کسو کارشیم تو منطقه کاشانی تهران هستم و چه شب چه صبح 450 سرعت دارم نه پایین میاد نه بالا میره
سرویسمم 2 m
گناه داره صبا جونم انقدر بهش بد و بیرا نگید

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
شما ها چطور مشکل دارید با این صبا نت به خدا ما نه فامیلشیم نه کسو کارشیم تو منطقه کاشانی تهران هستم و چه شب چه صبح 450 سرعت دارم نه پایین میاد نه بالا میره
سرویسمم 2 m
خوش بحالت
اتفاقا منم از صادقیه هستم بقدری از صبانت دل پری دارم که یک هفته هم فحش بدم آروم نمیشم
بیشرف ها گفتن واسه سرعت دو مگ ما رو چهار مگ میبندیم.چهار مگ بخوره تو سرشون نخواستیم همون دو مگ منم ندادن دیدم رو یک مگ بستن
هیچ بهونه ای ندارن جز نویز خط.بخدا از کلمه نویز نفرت پیدا کردم در حالیکه که من رو همین خط از آسیاتک چهار مگ کامل میگرفتم چرا واسه اونا نویز نداشت؟
همین الان میرم فرم جمع آوریشو پر کنم حرامشون باشه

godleo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش بحالت
اتفاقا منم از صادقیه هستم بقدری از صبانت دل پری دارم که یک هفته هم فحش بدم آروم نمیشم
بیشرف ها گفتن واسه سرعت دو مگ ما رو چهار مگ میبندیم.چهار مگ بخوره تو سرشون نخواستیم همون دو مگ منم ندادن دیدم رو یک مگ بستن
هیچ بهونه ای ندارن جز نویز خط.بخدا از کلمه نویز نفرت پیدا کردم در حالیکه که من رو همین خط از آسیاتک چهار مگ کامل میگرفتم چرا واسه اونا نویز نداشت؟
همین الان میرم فرم جمع آوریشو پر کنم حرامشون باشه
توی تنظیمات مودم خط روی چه سرعتی بسته شده ؟ بهم خصوصی پم بده بگم چی کار کنی

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سرویسمم 2 m

من هم مشکلی با صبا نت ندارم . چون کیفیت کارشون اومده بود پایین و دزدی حجم میکردن ISP رو عوض کردم . شبانه شون هم که مثلا رایگان میشد سرعت میشد
عین Dial Up . تازه همون شبانه رو هم از حجم آدم کم میکردن . یعنی هر رقمی که تیغ شون میبرید میکردن تو پاچه ات .به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم فعلا سراغ
صبا نت نرن که خیلی داغونه .

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
من هم مشکلی با صبا نت ندارم . چون کیفیت کارشون اومده بود پایین و دزدی حجم میکردن ISP رو عوض کردم . شبانه شون هم که مثلا رایگان میشد سرعت میشد
عین Dial Up . تازه همون شبانه رو هم از حجم آدم کم میکردن . یعنی هر رقمی که تیغ شون میبرید میکردن تو پاچه ات .به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم فعلا سراغ
صبا نت نرن که خیلی داغونه .
درود بر پهلووون

پهلوون مخابرات كه گرفتي چجوريه؟؟؟

قطع نميشه هي هي؟؟؟

كلا راضي هستي.

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
درود بر پهلووون

پهلوون مخابرات كه گرفتي چجوريه؟؟؟

قطع نميشه هي هي؟؟؟

كلا راضي هستي.

ما مخلص آقا رضای گل هم هستیم . حقیقتش آقا رضا یه ده یا پونزده روزی میشه 512 کیلوبایت نامحدود مخابرات گرفتم . سرعت دانلودم تو طول روز حدود 50 کیلوبایت
هستش و شب ها هم از حدود ساعت 12 تا 9 صبح تا حدود 90 کیلوبایت بالا میره . توی همین مدت هم که گرفتم حدود 12 گیگ دانلود داشتم . در مجموع به نسبت قیمتش
و به نسبت کیفیتی که صبا نت ارائه میداد بد نیست . تو این مدتی هم که اینترنت مخابرات گرفتم تا حالاش که نه قطعی داشته و نه مشکل دیگه ای . من تو صبا نت 1 مگ
داشتم سرعت دانلودم در طول روز 100 کیلوبایت بودش و شب ها از حدود 1 تا 7 صبح میشد 10 کیلوبایت . تکون هم میخوردم حجمم تموم میشد .

farshidtt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یک ماهی میشه که صبانت برای من خیلی زیاد قطع و وصل میشه و سرعت لود کردن صفحاتش شدیدا اومده پایین.
برای شما اینطوری نیست؟

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
سرعت دانلود طرح 2 مگ با حجم 3 گیگ توی روز و شبانه رایگانش چنده ؟
بین آسیاتک و صبانت کدوم یکی به نظرتون بهترن از نظر سرعت ، به خصوص سرعت شبانه ؟
من مشهد هستم اگه کسی از کیفیت این دو شرکت در مشهد هم اطلاعی داره بگه

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان
سرعت دانلود طرح 2 مگ با حجم 3 گیگ توی روز و شبانه رایگانش چنده ؟
بین آسیاتک و صبانت کدوم یکی به نظرتون بهترن از نظر سرعت ، به خصوص سرعت شبانه ؟
من مشهد هستم اگه کسی از کیفیت این دو شرکت در مشهد هم اطلاعی داره بگه
سلام
من قبلا هر دو تای صبا نت و آسیا تک رو داشتم! الانا رو نمیدونم ولی پارسال اینطوری بود که
آسیا تک سرعت دانلود و آپلود بالاتری داشت، اما سرعت لود صفحات به شدت پایین بود (پینگ بالا). در نتیجه من به صبا برگشتم...
البته اون موقع که من به آسیا تک پیوستم، شرکت لایزر جمع شده بود، همه مشترکینش رو داده بودن به آسیا تک! اینم بی تاثیر نبود

پشتیبانی صبا بهتره، پشتیبانی آسیا تک... طرف حتی نمیدونست پینگ یعنی چی؟

Sent from my LT26i using Tapatalk

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
دوستان اطراف صبانت چه خبر؟ ارزش کوچ از مخابرات افتضاح اندر افتضاح رو داره؟

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سرعت صبانت که خیلی خیلی پایین اومده، قبلا پورت باز بود و تا 2-3 مگ سرعت داشت ولی الان شده حدود 128kb
حجم ها هم که یهو تموم میشه الکی الکی !!
قیمت ها هم که گرون تر از قبل شده (با اینکه دلار پایین اومده و قیمت اینترنت رو مخابرات کم کرده)

من به کسی اتهام نمیزنم ولی وضعیت اینترنت من از صبانت اینجوریه.

Fal2okh

Registered User
لایک‌ها
9
هفته ی پیش ی شب صبانت سرعت 600KBبود ولی از فرداش ی شب در میون 100 و 30 KB میشه!

128 شاتل سرعتش چجوریاس ؟ رایگانش چند تا چنده؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
هفته ی پیش ی شب صبانت سرعت 600KBبود ولی از فرداش ی شب در میون 100 و 30 KB میشه!

128 شاتل سرعتش چجوریاس ؟ رایگانش چند تا چنده؟
سرویس رایگان شبانه شاتل برای دانلود نیست دوست عزیز، اگه دانلود سنگین کنی باهاش درجا سرعت روز و شب رو برای میاره روی سرعت دیال آپ.

tariran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعصابم خورد شده. :general208: الان اومدم ریزمصرفم رو نگاه کردم دیشب تو 6 ساعت واسم 700 مگابایت انداخته!!!! اصن دیروز من اینترنت نرفتم!! تازه نرم افزارای کنترل ترافیک دارم میدونم چند مگابایت دیروز مصرف کردم!
اهههههههههههههههههه:general211:

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
ای بابا از منم توی این 2 روز 2 گیگ شارژ خوردن ، باو یکی یه پیشنهادی بده بتونیم این حجمو پس بگیریم

من توی سایت خودشون توی قسمت ثبت شکایت تهدیدشون کردم :general711: گفتم شاید جواب داد

سرعت دانلود شبانشون خیلی عالی بود من شبا 4 الی 5 گیگ دانلود میکردم

بعد صبانت کجا برم :(

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سرعت 512 شبانه چقدره؟ (بخصوص تو دو سه شب اخیر که صبانت سرعتهای شبانه را واقعی کرده)

بالا