Second Life
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 61
سایت صبا نت چی شده ؟ بالانمیاد
با 2 تا VPS هام DDos انداختم روش، چند دقیقه ای down بود ...سایت صبا نت چی شده ؟ بالانمیاد
آفرین بر شما.:lol:با 2 تا VPS هام DDos انداختم روش، چند دقیقه ای down بود ...
مشکل dns داره.آفرین بر شما.:lol:
البته بهتر بود یک نگاهی هم به آدرس سایت می انداختید چون چند روزه که بالا نمیاد.
محض خنده گفتم !!!آفرین بر شما.:lol:
البته بهتر بود یک نگاهی هم به آدرس سایت می انداختید چون چند روزه که بالا نمیاد.
مشکلتون با صبانت به کجا رسید ؟محض خنده گفتم !!!
ولی برای سرویس کردن صبانت حاضرم هر کاری انجام بدم
فحش چیه عزیز، باید زد دهنشونو سرویس کرد !@#$^&*( یک ....ی ازشون .....ام که ... به حالشون گریه کنه !!!من که هر چی فوحش و دری وری به این ندا گستر بدم باز هم کم کم و کمه !!!
۱ ماه پیش بود در خواست دادم اینترنت من رو وصل کنن !!! ۲ هفته طول کشید تا لامپ DSL ام روشن بشه البته بماند هر دفعه زنگ میزم پشتیبانی جز دروغ و اینا بلد نبودن بگن!! (واقعا پشتیبانیشون که دیگه عالیه!!!! حررررررررفففف نداره ! چند تا آدم معتاد گذاشتن پشت کامپیوتر که دروغ بگن)
حالا بعد ۲ هفته یه حالی زدیم به رگ و یوهو ۱ هفته بعدش اینترنت قطع شد!!بابا هر چی زنگ میزدم به پشتیبانی می گفت اینجا همه چیز درسته و مشکل کانفیگ مدمته!! ( بهش می گم بابا من باید بیام بهت یاد بدم کانکشن بسازی به من می گه کانفگت اشتباهه !!دونه دونه همه رو می خونیم باز می گه اشتباهه !!!! ) بعد این که ۱۰۰۰ بار بهشون زنگ زدم مامور فرستادن خونه آبروشون عین چی بگم رفت !! فرداش وصل شد
من اصلا از ندا گشتر راضی نیستم و به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم بخره!!۱۰۰ رحمت به همون دایل آپ
در ضمن اینترنت ندا گستر در ۲۴ ساعت ۴ ساعتش واسه من قطعه!! (از ۳ تا ۷ صبح)
هر کس هم از ندا گستر خرید اصلا شماره پشتیبانی رو یاد داشت نکنه آبرو مند تره !!! چون وقتی زنگ بزنید بهشون فقط وقتتون تلف میشه
کسی غیر از ندا گستر جای دیگه ای نمیشناسه به DLC های اصفهان خدمات بده؟؟
چیز خاصی نشد، بهم گفتن هر جا که اسمی از تو باشه بهش سرویس نمیدیم :lol:مشکلتون با صبانت به کجا رسید ؟
پیگیری کردید ؟
100 شرف به دایال آپ، بابا ول این این صبانت !@#$%^&*() رو !!!مهدی خان اصلا وصل نمیشه صبا نت،سایت که جای خودش رو داره،من الان با دیال آپم!
خوبیه صبا رو میرسونهمنم وصل نمی شدم تازه وصل شدم (لینک داشتم ولی وصل نمی شد)
Down With SabaNet !!!من هم دیشب مشکل داشتم ، مخصوصا که دیشب کلا کار واجب داشتم
مجبور شدم برم بخوابم .
اگه شانس داشته باشی، سرعتت خوبه اگه نه که هیچی بدبخت میشی !!!سلام
سرعت اینترنت 1mb صبانت تو روز و ساعت 3-7 چنده؟
دانیال جون منم دارم همینو میگم دیگهدوستان اگر از صبانت ناراضی هستید
فقط شعار ندید و بگید خوب نیست
ازشون سرویس نگکریدی
همانند بنده و دیگران هم بگید نگریند :f34r:
دیگه بی انصافی هم حدی داره خداییش فکر اینکه بخوام از دایال آپ دوباره استفاده کنم دیونم میکنه به هر حال صبا مسلما از دایال خیلی بهتره پس الکی نگید صدرحمت به دایال آپ
به همون خدایی که قبولش داری،بیشتر مواقع دایل آپ بهتر از صبا بوده!! 128 هم هست به حسابن!
من که شیرازم،راستشم میگم: فعلا همین صبا واسم بهتره،نمیگم اونا بد هستند،اما همونا رو هم اگه بگیریم 2 ماه الی 5 ماه دیگه میشه همین صبا نت فعلی!