• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سایت صبا نت چی شده ؟ بالانمیاد

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
آفرین بر شما.:lol:
البته بهتر بود یک نگاهی هم به آدرس سایت می انداختید چون چند روزه که بالا نمیاد.
مشکل dns داره.
حالا یه dns سایتشون عوض شده و اینها چک نکردن یا یه *هه! دیگه ای دارن میخورن!
به هر حال با opendns باز میشه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
از حدود 1 ساعت پیش هیچ سایتی برای من باز نمیشه.الان خواستم زنگ بزنم پشتیبانی ، گفتم اول بیام ببینم دیگران هم این مشکل رو دارن یا نه که ظاهران فقط مشکل برای خودمه

باید ببینم چه چیزی رو دستکاری کردم که سایتها باز نمیشه (شاید ویروس باشه)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مهدی خان اصلا وصل نمیشه صبا نت،سایت که جای خودش رو داره،من الان با دیال آپم!

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
منم وصل نمی شدم تازه وصل شدم (لینک داشتم ولی وصل نمی شد)

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
درست شد.
ترسیدم گفتم نکنه شارژم تموم شده.
باید زنگ بزنیم پشتیبانی ریز مصرف رو بگیریم ؟

محض خنده گفتم !!!
ولی برای سرویس کردن صبانت حاضرم هر کاری انجام بدم :p
مشکلتون با صبانت به کجا رسید ؟
پیگیری کردید ؟

Last edited:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من هم دیشب مشکل داشتم ، مخصوصا که دیشب کلا کار واجب داشتم
مجبور شدم برم بخوابم .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من هم دیشب با دایال بودم ، چون کاری نداشتم رفتم خوابیدم ... نگو مشکل سراسری بوده

hm990

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سرعت اینترنت 1mb صبانت تو روز و ساعت 3-7 چنده؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من که هر چی فوحش و دری وری به این ندا گستر بدم باز هم کم کم و کمه !!!
۱ ماه پیش بود در خواست دادم اینترنت من رو وصل کنن !!! ۲ هفته طول کشید تا لامپ DSL ام روشن بشه البته بماند هر دفعه زنگ میزم پشتیبانی جز دروغ و اینا بلد نبودن بگن!! (واقعا پشتیبانیشون که دیگه عالیه!!!! حررررررررفففف نداره !‌ چند تا آدم معتاد گذاشتن پشت کامپیوتر که دروغ بگن)
حالا بعد ۲ هفته یه حالی زدیم به رگ و یوهو ۱ هفته بعدش اینترنت قطع شد!!‌بابا هر چی زنگ میزدم به پشتیبانی می گفت اینجا همه چیز درسته و مشکل کانفیگ مدمته!!‌ ( بهش می گم بابا من باید بیام بهت یاد بدم کانکشن بسازی به من می گه کانفگت اشتباهه !!‌دونه دونه همه رو می خونیم باز می گه اشتباهه !!!! ) بعد این که ۱۰۰۰ بار بهشون زنگ زدم مامور فرستادن خونه آبروشون عین چی بگم رفت !!‌ فرداش وصل شد
من اصلا از ندا گشتر راضی نیستم و به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم بخره!!‌۱۰۰ رحمت به همون دایل آپ
در ضمن اینترنت ندا گستر در ۲۴ ساعت ۴ ساعتش واسه من قطعه!! (از ۳ تا ۷ صبح)
هر کس هم از ندا گستر خرید اصلا شماره پشتیبانی رو یاد داشت نکنه آبرو مند تره !!! چون وقتی زنگ بزنید بهشون فقط وقتتون تلف میشه

کسی غیر از ندا گستر جای دیگه ای نمیشناسه به DLC های اصفهان خدمات بده؟؟
فحش چیه عزیز، باید زد دهنشونو سرویس کرد !@#$^&*( یک ....ی ازشون .....ام که ... به حالشون گریه کنه !!!
این چند وقته بد جور گرفتارم کردن، تا تونستم پول دایال آپ دادم ... شاتل هم که 1 ماهه ما رو کاشته میگه منطقه مخابراتیتون ورت آزاد نداره :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مشکلتون با صبانت به کجا رسید ؟
پیگیری کردید ؟
چیز خاصی نشد، بهم گفتن هر جا که اسمی از تو باشه بهش سرویس نمیدیم :lol:

مهدی خان اصلا وصل نمیشه صبا نت،سایت که جای خودش رو داره،من الان با دیال آپم!
100 شرف به دایال آپ، بابا ول این این صبانت !@#$%^&*() رو !!!
منم وصل نمی شدم تازه وصل شدم (لینک داشتم ولی وصل نمی شد)
خوبیه صبا رو میرسونه :p
من هم دیشب مشکل داشتم ، مخصوصا که دیشب کلا کار واجب داشتم
مجبور شدم برم بخوابم .
Down With SabaNet !!!
سلام
سرعت اینترنت 1mb صبانت تو روز و ساعت 3-7 چنده؟
اگه شانس داشته باشی، سرعتت خوبه اگه نه که هیچی بدبخت میشی !!!
بهت توصیه میکنم که از صبا نگیری، بدبختت میکنن !!
ولی اگه گرفتی یه پ.خ بده کارت دارم :D

1240

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان اگر از صبانت ناراضی هستید
فقط شعار ندید و بگید خوب نیست
ازشون سرویس نگکریدی
همانند بنده:) و دیگران هم بگید نگریند :f34r:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوستان اگر از صبانت ناراضی هستید
فقط شعار ندید و بگید خوب نیست
ازشون سرویس نگکریدی
همانند بنده:) و دیگران هم بگید نگریند :f34r:
دانیال جون منم دارم همینو میگم دیگه ;)
میگم کسی نیاد از این !@#$%^&*)( ها سرویس بگیره :D

Down With SabaNet

Captive

لایک‌ها
16,664
جدیدا از ساعت 12 الی 4 صبح دیگه نمیشه کار کرد،داغون داغونِ!!

در جواب دوست عزیز 1240 : من مجبورم،نمیتونم از جای دیگه بگیرم،مثل تهران هم نیست،که سر هر کوچه یک ISP باشه!

شیرازم!

hmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشکال پریشب سراسری بوده چون من زنگ زدم گفتند سرویسم قطع شده طرف گفت کلا پهنای باند تهران افتاده:eek:
منم دیشب هرچی گشتم نتونستم ببینم این پهنای باند کجا افتاده تا بهشون اطلاع بدم:D
صبح که بیدار شدم وصل شده بود

دیگه بی انصافی هم حدی داره خداییش فکر اینکه بخوام از دایال آپ دوباره استفاده کنم دیونم میکنه به هر حال صبا مسلما از دایال خیلی بهتره پس الکی نگید صدرحمت به دایال آپ
درضمن درسته بعضی وقتها صبانت بدقلقی می کنه ولی هی الکی نگین از صبانت نگیرین یه سرویس دهنده بهتر اول معرفی کنید بعد بگید از این نگیریم من که بهتر از صبا نمیشناسم مثلا همین عید روزی 4 ، 5 گیگ دانلود کردم
البته الان سرعتها رو برای دانلود (وبگردی از قبل هم بهتر شده) محدود کردند که میشه باماهی دوهزار تومن اضافه تر باز مثل سرعت قبل رو داشت
اگر دقت کرده باشید معمولا تو دانلود یک دقیقه اول سرعت روی 115 هست بعد یدفعه میاد روی 20 این یعنی اینکه خودشون نرمافزار گذاشتن تا سرعت دانلود رو بیاره پایین یعنی اگه به طور مداوم صفحه باز نکنید همچنان سرعت باز کردن صفحات بالا خواهد بود
البته اینم تقصیر مخابرات هست که هی فشار میاره تا سرعتها رو محدود کنند

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
دیگه بی انصافی هم حدی داره خداییش فکر اینکه بخوام از دایال آپ دوباره استفاده کنم دیونم میکنه به هر حال صبا مسلما از دایال خیلی بهتره پس الکی نگید صدرحمت به دایال آپ

به همون خدایی که قبولش داری،بیشتر مواقع دایل آپ بهتر از صبا بوده!! 128 هم هست به حسابن!
164.gif

من که شیرازم،راستشم میگم: فعلا همین صبا واسم بهتره،نمیگم اونا بد هستند،اما همونا رو هم اگه بگیریم 2 ماه الی 5 ماه دیگه میشه همین صبا نت فعلی!

arash_electric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به همون خدایی که قبولش داری،بیشتر مواقع دایل آپ بهتر از صبا بوده!! 128 هم هست به حسابن!
164.gif

من که شیرازم،راستشم میگم: فعلا همین صبا واسم بهتره،نمیگم اونا بد هستند،اما همونا رو هم اگه بگیریم 2 ماه الی 5 ماه دیگه میشه همین صبا نت فعلی!

آخه بعضی بچه ها میگن عید 5 گیگ دانلود کردن کلی هم حال کردن، این به خاطر اینه که این قدر سطح توقع را آوردند پایین که 5 گیگ خیلی. من تو دانشگاه با سرعت 60Mbs هم دان کردم، سرعت یعنی اون نمیدونید وقتی هارد به خاطر دانلود چند تا فایل با این سرعت به غلط کردن می افته چه حالی میده. در کل به نظر من کل ISP ها سروته یه کرباسند هیچ فرقی هم ندارند. ISP انتخاب میکنی فقط بر این حسب که کدوم پورت خالی دارند اونجا.

به نظر من این صبا سرعتو پایین آورده اشتب کرده. من دفعه اول گرفتم سرعت خوب بود سرویسم 40 روزه حجمش تموم شد. اما با این سرعت آشغال الان نمیشه یه فایل you tube رو درست دید من که سه ماه دوم 5 گیگ هم زیاد آوردم. با این سرعت آشغال دیگه کسی فکر نکنم حجم های بالاترو بخره چون نمیتونه استفاده کنه ازش

تنها راه خلاصی از دست این ISPهای آشغال یه راهه استفاده از اینترنت ماه*واره ای و این adsl رو هم بزاری برای send فقط. لیاقتشون هم همینه. البته هزینه متوسط ماهی 40 تومن اضافه میشه اما اگه کسی واقعا شاکیه ISP عوض کردن دردی رو درمان نمیکنه. همه همینند.

بعد یه حسن بزرگ اینترنت ماه*واره ای اینه که می دونید پولی که میدید برا همه دنیا همینه نه این که چون تو اینجا گیره یه مشت ISP محدود با پورت محدود افتادید مجبورید پول گزاف بالای اینترنت بی خودشون باید بدید. من یه مدت استفاده کردم ازش واقعاً چیزی که میفروشن همونیه که تحویل میگیرید نه بیشتر نه کمتر. حرفشون حرفه ضمانتشون ضمانت. فقظ د*ی*ش باید درست نصب شه.

Last edited:
بالا