• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
یکی از بچه ها واسه Game Net شاتل گرفته بود، اصلاً ازش راضی نبود، میگفت Ping خیلی پایینی داره... اما کسایی که صبا دارند، اکثراً ازش راضی اند (اینجا!) ولی شما یه آمار بگیر ببین تو منطقه تون صبا وضعیتش چطوره، بعداً اقدام کن...

پينگ كه هر چه پائينتر باشه بهتره !

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
پينگ كه هر چه پائينتر باشه بهتره !

شما درست میگی؛ من اشتباه کردم... بعضی وقت ها این دوتا اشتباه میشه باهم!! یکی سرعت و پینگ تو اینترنت، یکی ام رتبه و تراز تو کنکور...!:D
تصحیح میکنم: میگفت Ping شاتل اونجا بالاست و یا به اصطلاح Response Time سریعی نداره! البته اینم بگم که اینا واسه اینترنت خونگی دلیل نمیشه؛ ولی درکل گفتم باید بری تو منطقه خودت ببینی چه خبره... اما من و بقیه بچه ها(!) تو مرکز شهید بابایی و خیابان دانشگاه از سرویس دهی صبا خیلی راضی ایم... ( خدا رو شکر!:) )

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
ديشب مثل اينكه سرويس شبانه قطع بوده. درسته؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1538.gif

amin007110 عزيز:
. ممنون از توضيحت، نكته خيلي مفيدي بود كه اطلاع نداشتم كه به اين شكل حساب مي كنند!!

Nevissande عزيز:
. خير! براي بنده كه وصل بود!! تازه ديشب دوباره كلي باهاش كلنجار رفتم شايد بتونم دوباره دورشون بزنم و سرعت دنلود را به همان شكل قبل بر گردونم!! كه تقريبن باز هم نشد! چرا تقريبن؟ چون 5 تا فايل همزمان گذاشتم براي دنلود و تقريبن شكل آرواره كوسه تبديل به آرواره بره شد!!! و تا 70~ رسيد؛ اما خوب در اين حالت معمولن 3 فايل با سرعت تقريبن 15~ و گاهي دو فايل با سرعت 20~ در طول زمان، دنلود مي‌شدند!! خلاصه خدا بتركوندشون!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/27
209266.gif
26650.gif

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
شما چطوری شبانه این همه دانلود دارید؟؟؟؟؟
سرعت شبانه من روی 4-5 هست!
من با دایل آپ تا 7-8 هم می گرفتم!!
با این سرعت اصلا ارزش نداره که دستگاه روشن بمونه.....

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان عزيز
1538.gif

amin007110 عزيز:
. ممنون از توضيحت، نكته خيلي مفيدي بود كه اطلاع نداشتم كه به اين شكل حساب مي كنند!!

Nevissande عزيز:
. خير! براي بنده كه وصل بود!! تازه ديشب دوباره كلي باهاش كلنجار رفتم شايد بتونم دوباره دورشون بزنم و سرعت دنلود را به همان شكل قبل بر گردونم!! كه تقريبن باز هم نشد! چرا تقريبن؟ چون 5 تا فايل همزمان گذاشتم براي دنلود و تقريبن شكل آرواره كوسه تبديل به آرواره بره شد!!! و تا 70~ رسيد؛ اما خوب در اين حالت معمولن 3 فايل با سرعت تقريبن 15~ و گاهي دو فايل با سرعت 20~ در طول زمان، دنلود مي‌شدند!! خلاصه خدا بتركوندشون!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/27
209266.gif
26650.gif
سلام igimax عزیز ! (اسمت رو نمی دونم :D )

یه سوالی داشتم که البته بحث خود نرم افزار نیست چون زیاده ! بحث تجربه و کارکردن هست
من یه نرم افزار میخوام که مثلا برای هر حساب کاربری ویندوز یا اصلا برای همه حسابهای کاربری یک ویندوز حجم مشخصی در روز رو برای استفاده از اینترنت مشخص کنم و وقتی به این حجم رسید خودش دیسی کنه و اجازه نده کانکت بشه مگر مثلا با پسورد
برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی :happy:

می دونم نرم افزار زیاده ولی یه چیزی که کار کردی و میدونی جواب میده و باگ نداره رو لطفا معرفی کن
این dumeter این امکان رو داره؟
من خودم قبلا bandwithmeter داشتم که خیلی اذیت میکرد. الان هم نت لیمیتر دارم که ظاهرا همچین امکانی نداره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
[1eng.ir جان! رسوا كردي اين صبا رو! ولش كن!!!
21337.gif
]
از بس که اذیتم کردن، بزار رسوا بشن :D سالی 2 نفر هم پشیمون کنم هم برام کفایت میکنه :p
با این تفاسیر صبا بگیرم یا شاتل چون پارسیان تو منطقه ما سرویس نداره...!
تفاسیرو ول کن، از صبا نگیــــــــــــــــــــــــــــــــر :lol:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام igimax عزیز ! (اسمت رو نمی دونم :D )

یه سوالی داشتم که البته بحث خود نرم افزار نیست چون زیاده ! بحث تجربه و کارکردن هست
من یه نرم افزار میخوام که مثلا برای هر حساب کاربری ویندوز یا اصلا برای همه حسابهای کاربری یک ویندوز حجم مشخصی در روز رو برای استفاده از اینترنت مشخص کنم و وقتی به این حجم رسید خودش دیسی کنه و اجازه نده کانکت بشه مگر مثلا با پسورد
برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی :happy:

می دونم نرم افزار زیاده ولی یه چیزی که کار کردی و میدونی جواب میده و باگ نداره رو لطفا معرفی کن
این dumeter این امکان رو داره؟
من خودم قبلا bandwithmeter داشتم که خیلی اذیت میکرد. الان هم نت لیمیتر دارم که ظاهرا همچین امکانی نداره

dumeter امکانات امار گیری روزانه و هفتگی و ماهانه داره از مقدار ترنسفر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mahdy2021 عزيز
1538.gif

برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی
. آقا والله! من تا الان خودم نيازم نشده كه چنين كاري را انجام دهم و تجربه داشته باشم روش! ولي خيلي وقت پيش يكي از دوستان سوالي پرسيد براي كنترل بچه‌اش در اينترنت من هم يه سري جستجو كردم و يك سري برنامه را در اينجا معرفي نمودم، اما بعدش خودم مور مورم! شد كه چندتاشو تست كنم، و نتيجه تستم را در اينجا نوشتم. (البته اين نتيجه ربطي به خواست شما نداره!) معمولن اين تيپ برنامه‌ها خيلي راحتتر و گاهي بهتر از برنامه‌‌هاي مخصوص كنترل شبكه جواب مي‌دهند!!!

. البته من در زمينه كنترل زمان اينترنت و قطع كانكشن و اجازه ندادن و .... تست نكردم اما خوب در همان برنامه Advanced Parental control كه در تستم ازش خوشم آمده بود، در ليست توانايي‌هاي اين برنامه، كنترل زمان اتصال به اينترنت را هم نوشته! اميدوارم اين برنامه‌ها كمكي بكنند....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/29
209266.gif
26650.gif

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا من یه هفتست نتونستم درست و درمون شبانه دانلود کنم ! صبح ها که میام مبیبنم یا دانلود نکرده یا خیلی کم دانلود کرده الانم ساعت یک ربع به هفت بیدار شدم گفتم چک کنم دیدم اصلا به اکانت شبانه نمیشه وصل شد ! کسی این مشکل رو نداره ؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
آقا من یه هفتست نتونستم درست و درمون شبانه دانلود کنم ! صبح ها که میام مبیبنم یا دانلود نکرده یا خیلی کم دانلود کرده الانم ساعت یک ربع به هفت بیدار شدم گفتم چک کنم دیدم اصلا به اکانت شبانه نمیشه وصل شد ! کسی این مشکل رو نداره ؟
نه من چنين مشكلي ندارم.

تازه چند شبيه كه سرعتها مثل سابق شده يعني دوباره مي تونم شبي 1300 مگ دانلود كنم.

aliram38

Registered User
لایک‌ها
0

من هم این مشکلو دارم . و خیلی کم دانلود میکنه.
البته اکانت شبانه وصل میشه ولی سرعت خیلی کم شده.
من مرکز نبوت نارمک هستم. 128 و 3 گیگ.

hamid2881

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا که می گن ما پورت خالی نداریم
ظاهرا خیلی سیرن که دنبال مشتری جدید نیستن

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
هنوز اون كلك 6:45 كار مي كنه؟

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام Mahdy2021 عزيز
1538.gif

. آقا والله! من تا الان خودم نيازم نشده كه چنين كاري را انجام دهم و تجربه داشته باشم روش! ولي خيلي وقت پيش يكي از دوستان سوالي پرسيد براي كنترل بچه‌اش در اينترنت من هم يه سري جستجو كردم و يك سري برنامه را در اينجا معرفي نمودم، اما بعدش خودم مور مورم! شد كه چندتاشو تست كنم، و نتيجه تستم را در اينجا نوشتم. (البته اين نتيجه ربطي به خواست شما نداره!) معمولن اين تيپ برنامه‌ها خيلي راحتتر و گاهي بهتر از برنامه‌‌هاي مخصوص كنترل شبكه جواب مي‌دهند!!!

. البته من در زمينه كنترل زمان اينترنت و قطع كانكشن و اجازه ندادن و .... تست نكردم اما خوب در همان برنامه Advanced Parental control كه در تستم ازش خوشم آمده بود، در ليست توانايي‌هاي اين برنامه، كنترل زمان اتصال به اينترنت را هم نوشته! اميدوارم اين برنامه‌ها كمكي بكنند....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/29
209266.gif
26650.gif
ایول !
خیلی جامع و کامل بود . میرم تست کنم . با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1538.gif

H_R عزيز:
. خوش به حالتان!! اگه شما يك هفنه هست كه اين بلا سرتون اومده! ما در شيراز از 04/10 تا الان داريم با قطره چكون فايل دنلود مي‌كنيم!!

Mahdy2021 عزيز:
. اميدوارم كه مفيد واقع بشه! لطفن هر برنامه‌اي كه به شما جواب داد به ما هم خبر بدهيد......ممنونم.....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/01
209266.gif
26650.gif

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پس از بررسی و پیگیری‌های مکرر مقامات فرمودند که ( سرعت پهنای باند):lol: !!!! شیراز هم چنان روی ۵۱۲ باقی‌ مونده و هنوز اضافه نشده.

حالا این به کنار تعداد یوزر‌ها هم زیاد تر شده. چون همه شب‌ها میخوان دانلود کنن بنابرین سرعت پهنای باند !!! تقسیم می‌شه !!!

ولی‌ تصور بنده اینکه که این مسئولین محترم هر از گاهی پروژه دانلود دارن !!!:blink:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه این فقط مشکل شیرازی ها نیست..همه جای ایران سرای من است..حالا مشکل سرعت کم بود.. 2 گیگ که قبلا توی 25 روز تمام میکردم،این روز ها توی 10 روز تمام میشه..ویروسیم نیستم ( شما چطور ) ! به 100 نفر هم زنگ زدم..میگن سرورشون کم آورده ( از این صحبت ها :دی ) دوستان شیرازی آیا کسی رو میشناسید که از ISP دیگه ای استفاده کنه! و 100% هم راضی باشه؟ البته من شنیدم که فقط توی منطقه ی خودتون چک کنید..چون مثلا شاید صبا نت واسه برو بکس ستار خان اکی باشه اما 3 راه دار الرحمه نه :دی!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
فکر کنم اولین پستم تو این تاپیک باشه پس اگه تکراریه به یزرگی خودتون ببخشید !
square.gif

1-چند روزیه بر خلاف چند روز قبلش که سرعت دانلود 120 بود رفته رو 60 ، برای بقیه هم همینطوری ؟
2-بعد دانلود 5 MB سرعت میاد روی حدود 20 ، اولا خواستم ببینم این مشکل فقط برای منه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن و بعد اینکه کسی راه حلی برای این موضوع پیدا کرده یا نه ، البته خودم یه طوری ماس مالیش می کنم ولی خواستم ببینم بقیه راه حل بهتری دارن یا نه .
ممنونhttp://************/files/9c3scivvcyy3er2pufpi.gif

بالا