• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
شما در کدوم شهر هستین .

برای من همچین اتفاقی اصلا نیفتاده ...

اما یک اصل خیلی خیلی مهم هست ، و اونم وجود پارازیت بر روی خطه ...

آقا من پریز تلفونم نویز میداد ! ADSL اصلا لینک نمیداد ! تا پریز رو عوض کردم لینک داد در حد تیم ملی !

واسه همین بعضا نوسانات غیر منطقی هم میتونی سر منشا وجود نویز بر روی خط در سر میرش به مقصد

که شما باشه داشته باشه

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسایی که از صبا استفاده می کنند. ایا تازه گی ها سرعت تورنتشون کم نشده.تازه گی ها سرعت دانلود هر یک از فایلهایی که دانلود میکنم بسیار پایین امده با اینکه تعداد کللی سید ها زیاد است.مثلا 14(165)​
:hmm:

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
الان دو هفته است که adsl نداگستر من توی مرکز شهید قندی (اصفهان) قطعه (به هیچ وجه اقراق نمی‌کنم.) میگن خیلیهارو وصل کردیم.خیلی‌هارم داریم وصل میکنیم.
بهشونم که میگی میگن از دست این منطقه قندی خسنه شدیم از بسکه شکایت کردن و خلاصه از در طلبکاری در میان.
یکی نیست بهشون بگه وقتی می‌خواین پورت برای مشتری جدید وصل کنید فکر نگه داشتن مشتری قبلیتونم بکنید.
آخه به من چه که تجهیزات اومده خراب بوده برگردوندن.
دیگه به اینجام رسیده. میرم یکاری دستشون میدم آخر.

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید دوستان من یه سوال دارم
من عمده کاری که با adsl دارم باز کردن کانالهای کارتی ماهواره از طریق اینترنت (gbox) و گیم هست که هردوش هم بشدت به پینگ وابسته هست.
حالا دوستانی که چندماهه از صبانت استفاده میکنن میخواستم بدونم سرویس صبانت ping ایده آل و با ثباتی داره یا نه. اگر کسی از دوستان میتونه ممنون میشم یه ping از این ip بگیره: 4.2.2.4
ممنون:)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دقت کنین این با اساتفاده از *** بود ! پینگ رو میبره بالا ! چون شما پکتون اول میره به سرور بعد از اونجا بر

مقصد ، بعد از مقصد به سرور و از اونجا به شما !!!

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
دقت کنین این با اساتفاده از *** بود ! پینگ رو میبره بالا ! چون شما پکتون اول میره به سرور بعد از اونجا بر

مقصد ، بعد از مقصد به سرور و از اونجا به شما !!!

خوب عزیزجان اون حالت عادیشم میذاشتی دیگه :happy:
از اون 4.2.2.4 هم اگه امکان داره یه پینگ بگیر.ممنون

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
الان www.yahoo.com رو پینگ کردم ...

250

( بدون *** )

شما اگه سرور خاصی مد نظرتون هست بفرمایین تا براتون ping کنم .

لطفا این ip رو هم لطفا پینگ بگیرید:

4.2.2.4

بعد آیا پینگ صبا ثبات هم داره یا نه یعنی حداکثر و حداقل پینگش چقدره؟ من قبلا شهرادنت داشتم پینگش متوسط بود ولی ثبات داشت همیشه یجور بود ولی حالا یه دوهفته ای هست داتک گرفتم. پینگش بالا هست ولی اصلا ثبات نداره یکدفعه از 230 240 میره بالای هزار توی تاپیک مربوطه هم سوال کردم گفتن این همینجوریه.این شکلی بدرد من نمیخوره.
ممنون

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من قصد دارم مشترک صبانت بشم. به چند تا نمایندگی صبانت زنگ زدم همه بلااستثنا میگن که سرعت 256 برای سند و رسیو و 50 سرعت دانلود ارائه میکنند. در پاسخ به سئوال من که چگونه بالاتر از 128 که محدوده قانون وزارت مخابرات است اعلام میکنند که در عمل بالای این سرعت هستند .
از طرفی به صبانت زنگ زدم مین که بالاتر از 128 ارئه نمیشود و سرعت دانلود هم ماکزیمم 30 است.

حالا من موندم که حرف کدام یک را قبول کنم؟!! آیا مسقیم از صبا بگیرم یا از نمایندگی های صبا؟

لطفا یکی منو راهنمایی کنه و از این برزخ انتخاب نجات بده.

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
240 هستش ...

والا من ندیدم که تاحالا بره بالا ...

دست شما درد نکنه:) احتمالا از ماه دیگه همین صبا رو میگیرم.البته از بابت گیم یه مقدار محدود میشم چون بیشتر از 24 تومن در ماه نمیتونم بدم و مجبورم 5 گیگش رو بگیرم . گزینه بهتری هم که نیست.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزم اسمش 128 هستش ! والا واسه ما که تست میکنی سرعتش رو 512 هستش ، سرعت دانلود هم 60 تا 70

در ثانی اصلا ربطی نداره ! خوب نمایندگی هم میره از مرکز اصلی میگیره دیگه ! قیمت ها هم که مشخصه دیگه

که دارن به شما چه نوع سرویسی رو ارایه میکنن !

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
این صبانت کدوم یک از نمایندگی هاش در تهران مناسب تره ؟

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
من حدود 7 ماهه از پارس اينترنت دارم و الانه كلي ناراضيم به خاطر كارم مجبورم از اينترنت پر سرعت استفاده كنم الان هم تصميم گرفتم يه مدتي واي مكس بگيرم ولي چون قبلا (5 سال پيش) مشترك آنالوگ ندا رايانه بودم سري به سايتشون زدم و ديدم adsl هم دارند كسي از دوستان تا حالا ازشون اكانت گرفته؟ بيشتر منظورم كيفيت است يعني وصل بودن دايم و يكنواختي سرعت نه مثل اين دزد آنلاين كه همش .............!!!

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
توی تاپیک مربوط به خودش سوال کن:)

بالا