• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از igimax عزیز.
(من که با این جناب igigmax و پستاش خیلی حال میکنم،کارش خیلی درسته).

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehdiphoto عزيز
1.gif

ممنون از igimax عزیز.
. خواهش مي‌كنم و من هم از لطفتان ممنونم...
53.gif
53.gif
53.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/24
26.gif
103.gif

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس‌های دارای سرعت بالاتر از 128 كیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی كشور قابل ارایه است.

این قانون برای ای دی اس ال مخابرات هم اجرا میشه ؟

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
آیا دوستان اصفهانی هنوز سرعت مناسب شبانه را دارند.من امروز باز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند سرعت شبانه به همین صورت خواهد بود و تغییری درآن داده نخواهد شد.

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا دوستان اصفهانی هنوز سرعت مناسب شبانه را دارند.من امروز باز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند سرعت شبانه به همین صورت خواهد بود و تغییری درآن داده نخواهد شد.

بله.سرعت عالیه:rolleyes:

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان مشکل شبانه حل شده یا نه ؟ من تهران نیستم ، در جریانم بزارین تا اگر حل نشده تمدید نکنم

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان مشکل شبانه حل شده یا نه ؟ من تهران نیستم ، در جریانم بزارین تا اگر حل نشده تمدید نکنم

نه حل نشده
دوباره زنگ زدم پشتیبانی گفتم گفته بودید که درست میشه پس چی شد ؟
گفت والا من که کاره ای نیستم ، جوابی باید از قسمت فنی به ما بدن تا به شما بدیم اونا هم ...
خلاصه لحنش یجوری بود که قصد درست کردنش رو ندارند به این زودی ها و خودتو الکی خسته نکن

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
منم یه ۱ ساعت پیش زنگ زدم با یه لحنه طلبکارانه جواب داد:فعلا همین جوریه معلوم نیست کی درست بشه من ۳ گیگ دیگه دارم تمومش که کردم میرم سمت ایرانسل ۱۰۰٪ !!
من الان نزدیگ به ۲ هفته س سرویسم راه افتاده خدایش خیلی نامردیه ۵۰ تومن بدی ۲ هفته استفاده بکنی و ۹ گیگ!
بر پدرشون لعنت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
من الان نزدیگ به ۲ هفته س سرویسم راه افتاده خدایش خیلی نامردیه ۵۰ تومن بدی ۲ هفته استفاده بکنی و ۹ گیگ!

100% /... تازه قیمت های بقیه شرکت ها رو نگاه کنین ... 2 گیگ میده برای یک پلن انگار دره شاهکار میکنه ...

مشکل ما حالا بگبم با همین 128 میسازیم چیز دیگست و اون ترافیک و حجم دانلودیمون هست !!

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
صبا یا مخابرات ؟
یک سوال واسه اطمینان ازش میپرسی ؟
کدوم مخابرات ؟ تهران یا مشهد ؟

با تشکر

مخابرات تا 256 تو شهرستان(فکر کنم همه جا همین جور باشه) بدون مدرک و... میده.
شهر نیشابور.

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال صبا نت به نمایندگی هاش گیگ مشخصی برای فروش میده؟
چون من رفتم که 2 گیگ اضافه بگیرم گفت گیگ اضافه نداریم تا چند روز دیگه نظر شما چیه یعنی راست گفته؟

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
فکر می کنم دوستان همه از صبانت پریدند به جاهای دیگه . هنوز صبانتی کسی مونده !!!
شبانه تهران که درست بشو نیست ما هم باید جل و پلاسمونو جمع کنیم بریم کم کم

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا که شبانه همچنان روی 23-25 هست و جدیدا هم خبری نشده، اما با سابقه صبا احتمال درست شدنش هم هست، چون نوسان زیاد داشته تو این چند ساله

منم البته میخواستم برم از یه جا دیگه بگیرم که هر جارو پرسیدم اونام گفتن نوسان داریم تو سرعت منم اجباراً عوض نکردم! فقط یه چند روز بی اینترنتی می موند برامون با عوض کردن شرکت!

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخواستم بدونم اگه ویندوز رو عوض کنم بعد با ویندوز جدید مشکلی برای وصل شدن به اینترنت وجود نداره برای مثال میگم کانفیرم دوباره یا مک ادرس یا...

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
فعلا که شبانه همچنان روی 23-25 هست و جدیدا هم خبری نشده، اما با سابقه صبا احتمال درست شدنش هم هست، چون نوسان زیاد داشته تو این چند ساله

منم البته میخواستم برم از یه جا دیگه بگیرم که هر جارو پرسیدم اونام گفتن نوسان داریم تو سرعت منم اجباراً عوض نکردم! فقط یه چند روز بی اینترنتی می موند برامون با عوض کردن شرکت!

اتفاقا چون صبانت نوسان داره خوب نیست . اگه سرعت و کیفیتش ثابت بود که مشکلی نداشت.

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
ما هم کم کم داریم میریم پارس انلاین.:blush:

بالا