• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا چون صبانت نوسان داره خوب نیست . اگه سرعت و کیفیتش ثابت بود که مشکلی نداشت.

منظور از نوسان تو سرعت شبانه بود، و البته در کل منم نگفتم که خوبه! اگه بود که تصمیم به تعویضش نمیگرفتم!

ما هم کم کم داریم میریم پارس انلاین.:blush:

به سلامتی، دوستان دیگه اونایی که رفتن از صبا بگن از کدوم شرکت گرفتن و کیفیت چجوری بوده شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره ;)

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
منظور از نوسان تو سرعت شبانه بود، و البته در کل منم نگفتم که خوبه! اگه بود که تصمیم به تعویضش نمیگرفتم!

به سلامتی، دوستان دیگه اونایی که رفتن از صبا بگن از کدوم شرکت گرفتن و کیفیت چجوری بوده شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره ;)
بايد از دوستانتون بپرسيد و به منطقه مخابراتيتون توجه داشته باشيد كه كدوم اي اس پي خلوت تره والبته خدمات بهتري ميده
فعلا شاتل و پارس خوب خدمات ميده ولي بازم به مركزتون بستگي داره.يعني همون شاتل رو هم بعضي مراكزشون كه شلوغه طبيعتا افت سرعت و ديسكانكت شدنهاي زيادي داره
پس بايد اول ببينيد كدوم محدوديت سرعت رو فعلا برداشته و بعد ببينيد توي مركزتون وضع تراكم به چه صورته
الان صبانت كلا روي هم روزانه و هم شبانه محدوديت گذاشته ولي من از دوستانم پرسيدم شاتل و پارس بازه.خود منم احتمالا يكي از اين دو رو ميرم تا باز ببينيم بعدا چي ميشه و كجا بايد رفت.الان كه سرعت براي من بخصوص شبانه فلاكتباره . دارم حجمم رو خالي ميكنم قبل سه ماه برم جاي ديگه.اميدوارم دوباره برگرده به حالت قبل و بازم برگردم صبانت.باهاش خاطراتي داشتم.شبي 3گيگ ميگرفتم .كم نبود ها

coxixx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

شما 128 داری ؟

من 128 دارم تا هفته پیش 120 دانلود میکردم ولی از هفته پیش تا الان 30 بیشتر نمیشه !

کسی این سرعتش کم نشده ؟ منظورم اکانت روزانه هستش .

سلام یک سوال دارم من الان یک ماه میشه که با رپیدشر نتونستم شبها درست دانلود کنم منظورم شبانه صبانت هست.
قبلا شبی یک گیگ دانلود میکردم تازه اکانت رپیدشر هم دارم اما جدیدا مثل اینکه شبها جلوشو گرفتن اما روزها مشکلی نداره رپیدشر میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید؟

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
بايد از دوستانتون بپرسيد و به منطقه مخابراتيتون توجه داشته باشيد كه كدوم اي اس پي خلوت تره والبته خدمات بهتري ميده
فعلا شاتل و پارس خوب خدمات ميده ولي بازم به مركزتون بستگي داره.يعني همون شاتل رو هم بعضي مراكزشون كه شلوغه طبيعتا افت سرعت و ديسكانكت شدنهاي زيادي داره
پس بايد اول ببينيد كدوم محدوديت سرعت رو فعلا برداشته و بعد ببينيد توي مركزتون وضع تراكم به چه صورته
الان صبانت كلا روي هم روزانه و هم شبانه محدوديت گذاشته ولي من از دوستانم پرسيدم شاتل و پارس بازه.خود منم احتمالا يكي از اين دو رو ميرم تا باز ببينيم بعدا چي ميشه و كجا بايد رفت.الان كه سرعت براي من بخصوص شبانه فلاكتباره . دارم حجمم رو خالي ميكنم قبل سه ماه برم جاي ديگه.اميدوارم دوباره برگرده به حالت قبل و بازم برگردم صبانت.باهاش خاطراتي داشتم.شبي 3گيگ ميگرفتم .كم نبود ها

خب شما که کارت درسته، ولی یه چیزی هست اینه که تو شهر شما 2 مگ رو صبا فعال کرده بوده به همین خاطر تونستی شبی 3 گیگ دانلود کنی، واسه ما هنوز رو 1 مگ هست و نهایت دانلود رسید به 1.8 گیگ! البته خودش رکورد بود، النم روزا مشکل ندارم، مشکل شباست که باید از این ترفند یه دقیقه استفاده کرد!
از راهنمایی هم ممنون، من قبلا از دوستان سوال کردم، میگن که تو همون مایه هاست، شانس ما اینجا همه شرکتا داغونه! در کل ممنون ابی جان

سلام یک سوال دارم من الان یک ماه میشه که با رپیدشر نتونستم شبها درست دانلود کنم منظورم شبانه صبانت هست.
قبلا شبی یک گیگ دانلود میکردم تازه اکانت رپیدشر هم دارم اما جدیدا مثل اینکه شبها جلوشو گرفتن اما روزها مشکلی نداره رپیدشر میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید؟

من البته با اکانت رپید تست نکردم ولی برای دانلود شبانه اگه اکانت داشته باشی نباید مشکلی باشه، و با ترفند یه دقیقه میتونی راحت دانلود کنی ساعتی تا 300 مگ!

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
ما که از صبا رفتیم پارس نمی رفتیم بهتر بود ...تورنت که کلآ تعطیله پینگ زیر 1000 نداره سرعت شبانه هم رو لینک مستقیم 50 بشه هنر کرده .

فعلآ تمام isp ها یکی از یکی مزخرف ترن.

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من البته با اکانت رپید تست نکردم ولی برای دانلود شبانه اگه اکانت داشته باشی نباید مشکلی باشه، و با ترفند یه دقیقه میتونی راحت دانلود کنی ساعتی تا 300 مگ!

دوست عزیز میشه بگین شما از چه برنامه ای استفاده می کنین . من از برنامه Advance dialer که register نشده تا حالا سه شب استفاده کردم . دو سه بار اول رو کانکت - دیسکانکت می کنه و مشکلی نداره . ولی بعدا کار نمی کنه . یعنی دیسکانکت میشه و دیگه کانکت نمی کنه . یعنی هر سه بار که صبح بلند شدم دیدم دیسکانکت شده و هیچ چی نزده .
آیا به این خاطر هست که register نشده ؟
آیا برنامه دیگه ای هست که این کارو بهتر انجام بده ؟
در ضمن برنامه auto Connect را هم امتحان کردم برای یک بار هم جواب نداد .
خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنین .

Last edited:

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
من از همین برنامه استفاده میکنم البته اونی که بچه های فروم گذاشتن رجیستر میشه! اینم سریالش :

Name: p00p tERTz
s/n: C66F7100

مشکل داره برنامه یه مقدار ولی نه به این شکل، بعضی وقتا گیر میکنه! باید برنامه رو ریست کنی ( یه بار ببندیش دوباره اجرا کنی ) فعلا که وقت نکردم برنامه دیگه ای رو تست کنم ولی دوستان تو چند صفحه قبل یه برنامه دیگه هم معرفی کردن ببین شاید اون بدردت خورد

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اصفهان
من دیشب 250 مگ دانلود کردم-فکر کنم دوباره محدودیت رو فعال کردن:(
بقیه چطور ؟؟؟؟ بگید دقیقا دیشب چقدر دانلود داشتید

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
مشهد خدا رو شكر ديشب سرعت خوب شده بود و من 800 مگي دانلود داشتم.سرعت 60-70 كيلوبايت بر ثانيه (با دانلود مننجر)يعني برابر با روزانه بود.مثل قديم نيست ولي از يك ماه پيش كه10-12 بود خيلي بهتره و كار راه اندازه
بنظرم منصفانه هست.با اين وظعيت فقط ديسكانكتي ها رو هم درست كنن ما كه دوباره موندگاريم همينجا.چون جاي ديگه وضع از اينجا بهتر نيست.اميدوارم دوباره كم نكنن
فقط نصف بيشتر حجممو دانلود كردم برم. ديگه حجم زيادي ندارم:دي

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصفهاااااااننننننننننننننننن
اصفهان
نبود ؟؟؟؟؟ حرکت ؟؟؟؟

یکی از اصفهان دیشبش خبر بده

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من از همین برنامه استفاده میکنم البته اونی که بچه های فروم گذاشتن رجیستر میشه! اینم سریالش :

مشکل داره برنامه یه مقدار ولی نه به این شکل، بعضی وقتا گیر میکنه! باید برنامه رو ریست کنی ( یه بار ببندیش دوباره اجرا کنی ) فعلا که وقت نکردم برنامه دیگه ای رو تست کنم ولی دوستان تو چند صفحه قبل یه برنامه دیگه هم معرفی کردن ببین شاید اون بدردت خورد

ممنونم دوست عزیز لطف کردین امتحان می کنم این سریالو.
آخه می دونین همون گیر می کنه بده دیگه چون اون موقع ادم خوابه ریست نمی تونه بکنه. مگه اینکه تا صبح بشینی زل بزنی هر موقع گیر کرد ریست کنی:wacko::lol:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
خطم رانژه جدید بشه میرم شاتل این صبا سرعتش و نمایندش و همه چیزش توی اصفهان منو کشت . نخواستیم بابا

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من حل شد
شبانه عالیه:D

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خطم رانژه جدید بشه میرم شاتل این صبا سرعتش و نمایندش و همه چیزش توی اصفهان منو کشت . نخواستیم بابا
از چاله در بیای بیفتی تو چاه!!
از شاتل و صبانت نگیر من از فن آوا گرفتم راضی ام

sefrtime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من الان از سرویس 128 صبا نت استفاده می کنم سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست می خوام سرویس 1Mb بگیرم می خوام بدونم ارزش داره یا زیاد تفاوت نداره

و این سرعت سرویس 1 مگ در شبانه چقدر هستش .

تهرانم هستم .

مرسی .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

دوستان من الان از سرویس 128 صبا نت استفاده می کنم سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست می خوام سرویس 1Mb بگیرم می خوام بدونم ارزش داره یا زیاد تفاوت نداره

تهرانم هستم .

مرسی .
صبانت کلآ 1مگ بسته همه سرویسارو و فقط پول حجم میگیره !
شبانه هم کلآ روی 128 بسته شده و دیگه هم مثل سابق نمیشه ! سرعتش هم خفن متغیره و با افتخار الان گرون ترین و مذخرف ترین ISP عالم بشریت هستند ...

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

تهرانم هستم .

مرسی .

من سرویس یک مگ صبادارم روزانه بین 70 تا 90 وشبانه بین 15 تا 20 هست .

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
من سرویس یک مگ صبادارم روزانه بین 70 تا 90 وشبانه بین 15 تا 20 هست .

این 15 تا 20 ای که می فرمایید ثابت هست، یا نه در ابتدای دانلود 90KB هستش و بعد به 20KB می رسه؟ (همون مشکل اخیر منظورمه)

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
بله اولش بالای 100 هست (یعنی از سرعت روزانه هم بالاتره) بعد افت می کنه

Last edited:
بالا