• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فردی هست دلیل این موضوع رو بدونه
وقتی دارم چت میکنم فرد مقابل به من گفت چرا دیسکانکت میشی و بر میگردی اما من اینترنتم کاملا وصل بود و قطع نمیشد و انتی ویروس فعال نبود به جز windows fire wall مشکل کجاست؟
اگه میدونین کمک کنید
فوری فوری

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه سرعتش از 100 میرسه به 25 طبیعیه چون از قابلیت burst استفاده میکنند که در واقع سرعت brows شما رو بالا میبره ولی اجازه دانلود و استفاده دائمی از پهنای باند و نمیده .

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
اینکه سرعتش از 100 میرسه به 25 طبیعیه چون از قابلیت burst استفاده میکنند که در واقع سرعت brows شما رو بالا میبره ولی اجازه دانلود و استفاده دائمی از پهنای باند و نمیده .

ولی یک جای کار رو اشتباه می کنند چون با این کارشون سرعت فرار افراد از صبانت به شرکت های دیگر رو هم تشدید می کنند.

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
و البته برای خودشون هم خوبه، چراکه همون زمان محدود برای سایت هایی نظیر Speedtest.net کافیه تا پهنای باند بالایی رو برای ISP مورد نظر ثبت کنند ...

mr5najafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من پس از حدود 2 سال خواستم به جای صبا از یک ISP دیگه اینترنت بگیرم، ولی شرکت صبا نزدیک 2 ماه خط من رو از رانژه خارج نکرد، ابتدا میگفتن مشکل از مخابرات هست که با پیگیریی که کردم معلوم شد که دروغ میگن. هر هفته زنگ میزدم میگفتن که هفته دیگه درست میشه و زیر بار اینکه اینترنت من رو به صورت رایگان وصل کنند هم نرفتند. در انتها از اونا شکایت کردم که وقتی قرار شد خط من رو بصورت رایگان وصل کنند تا زمانی که بتونند خط من رو از رانژه خارج کنند بعد از حدود 1 روز بدون اینکه اینترنت را وصل کنند خط را از رانژه خارج کردند!

دیگه قضاوت با خود دوستان

Tyrax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

من پس از حدود 2 سال خواستم به جای صبا از یک ISP دیگه اینترنت بگیرم، ولی شرکت صبا نزدیک 2 ماه خط من رو از رانژه خارج نکرد، ابتدا میگفتن مشکل از مخابرات هست که با پیگیریی که کردم معلوم شد که دروغ میگن. هر هفته زنگ میزدم میگفتن که هفته دیگه درست میشه و زیر بار اینکه اینترنت من رو به صورت رایگان وصل کنند هم نرفتند. در انتها از اونا شکایت کردم که وقتی قرار شد خط من رو بصورت رایگان وصل کنند تا زمانی که بتونند خط من رو از رانژه خارج کنند بعد از حدود 1 روز بدون اینکه اینترنت را وصل کنند خط را از رانژه خارج کردند!

دیگه قضاوت با خود دوستان

سلام
هر دم از این باغ بری میرسد. این یک جورش رو دیگه ندیده بودیم که دیدیم. مثل اینکه با این وضع سرویسشون خیلی ها کنسل کرده اند که پورت ها خالی مونده.

ممکن است یک مقدار در مورد پروسه شکایتتون توضیح بدهید؟ یعنی در مورد اینکه به کجا شکایت کردید و چگونه شروع و پیگیری کردید که بقیه ما هم بدانیم و اگر کارد به استخوان رسید، وقتی برای یادگیری این تجربه ها صرف نکنیم و یک راست برویم سر اصل مطلب :دی

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سلام ما هم بالاخره نت گرفتیم!
از افرا نت زیر مجموعه ی صبانت.!
512 سرعت دانلود 115 هست . 20 گیگ 1 ماه

Sheriff Woody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از امپراطور سرویس دارم که نمایندگی صبانت هست ... حدود دو سالی میشه ... ولی یه سوالی که برام پیش اومده اینه که آخرش این سرویس سرعتش چنده !!!!!!!!!!:D:D:blush::blush::blush:
یه موقعی سرعت دانلود بین -122-112 ثابت بود وای الان موقع دانلود تا 9 مگ سرعت بالای 100 هست و بعدش بین 55-67 متغیر هست ...
برای شماها هم همینطوریه ؟؟؟

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
من از امپراطور سرویس دارم که نمایندگی صبانت هست ... حدود دو سالی میشه ... ولی یه سوالی که برام پیش اومده اینه که آخرش این سرویس سرعتش چنده !!!!!!!!!!:D:D:blush::blush::blush:
یه موقعی سرعت دانلود بین -122-112 ثابت بود وای الان موقع دانلود تا 9 مگ سرعت بالای 100 هست و بعدش بین 55-67 متغیر هست ...
برای شماها هم همینطوریه ؟؟؟

من که از خود صبا دارم 128
سرعت دان هم همیشه 65 تا 70 بالاتر نمیره
البته تا یه سال پیش بعضی وقتا میرفت ولی دیگه الان خبری نی :(

miladkh777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که از خود صبا دارم 128
سرعت دان هم همیشه 65 تا 70 بالاتر نمیره
البته تا یه سال پیش بعضی وقتا میرفت ولی دیگه الان خبری نی :(

من قبلا مودم asus داشتم كه معمولي بود و از طريق lan به اينترنت وصل ميشدم و دو اكامت جداگانه

روز و شب صبا رو درست كرده بودم و تو اينترنت ميرفتم (با دو پسورد متفاوت )

ولي چند ماه پيش يه مودم وايرلس smc خريدم كه user name password داخل خوده مودم set ميشه

و با بالا اومدن ويندوز مستقيم ميره تو اينترنت و يه يوزر و پسورد توش set ميشه

حالا نميدونم چه جوري از اكانت شبانه استفاده كنم

لطفا اگر كسي اطلاع داره راهنمايي كنه

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
من قبلا مودم asus داشتم كه معمولي بود و از طريق lan به اينترنت وصل ميشدم و دو اكامت جداگانه

روز و شب صبا رو درست كرده بودم و تو اينترنت ميرفتم (با دو پسورد متفاوت )

ولي چند ماه پيش يه مودم وايرلس smc خريدم كه user name password داخل خوده مودم set ميشه

و با بالا اومدن ويندوز مستقيم ميره تو اينترنت و يه يوزر و پسورد توش set ميشه

حالا نميدونم چه جوري از اكانت شبانه استفاده كنم

لطفا اگر كسي اطلاع داره راهنمايي كنه

شما باید در قسمت کانفیگ کردن مودمتون
به جای PPPoE/PPPoA
از گزینه Bridge Mode
استفاده کنی مشکلت برطرف میشه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
اين صبانت داره اذيت ميكنه و رانژه رو برنميداره لعنتي

واقعا الان صبانت گرون ترين سرويس اينترنت ايران رو ميده
صبانت جون ننت هر كي ازت سرويس نميخواد اذيتش نكن

m a j i d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان 2-3روز سرعت دانلود روزانه من از 70-80 به 20-30 رسیده و در عوض سرعت شبانه که بالاتر ار 25 نمیرفت به 70 رسیده. آیا واسه شمام اینجوری شده ؟!
البته از لحاظ دانلود شبانه خب برام بهتره (شبی800-900mb) ولی با اکانت روزانه سرعت لودکردن صفحه ها خیلی افت کرده :wacko:
نظر شما چیه ؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان الان 2-3روز سرعت دانلود روزانه من از 70-80 به 20-30 رسیده و در عوض سرعت شبانه که بالاتر ار 25 نمیرفت به 70 رسیده. آیا واسه شمام اینجوری شده ؟!
البته از لحاظ دانلود شبانه خب برام بهتره (شبی800-900mb) ولی با اکانت روزانه سرعت لودکردن صفحه ها خیلی افت کرده :wacko:
نظر شما چیه ؟

شما کدوم شهری؟
اگر تهرانی دو رقم اول تلفن چند هست؟

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
نظر شما چیه ؟

سلام
منم مشهدم با پیش شماره 84
ولی روزانه که سرعتش الان خیلی عالیه سرعت دان هم الان تست کردم250 بود رسید به 130 بعد دیگه پایین نیومد البته باهاش زیاد دان نکردم .
شب هم به قول شما چند روزیه خیلی خوب شده سرعت همیشه 60 تا 70 ثابته
از عجایبه خدا کنه همینجوری بمونه
البته فکر میکنم دلیلش اینه که مخابرات داره adsl میده با دانلود نامحدو ولی سرعتش خیلی پایینه همیشه رو 10 تا 15 ثابته فکر میکنم اکثرا دارن از مخابرات سرویس میگیرن واسه همین صبا خلوت شده .

بالا