• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
mehdicvl
تقریبا تمامی ISP ها در روز سرعتشون بالاست و DownStream رو روی 2 مگ یا 4 مگ قرار میدن.
حتی سرویس 128
که هرچه سریعتر حجمتون تموم بشه و ترافیک بخرید.
مهم شبه ، که سرویس شما احتمالا شب ها رایگان نیست.
همچنین این سرویس رو تا اونجایی که یادم بود تهران نمی داد.حتی به یوزر های جدیدش (یعنی 2 مگ با ترافیک 1 گیگ)
انگار جدیدا به دنبال جذف مشتری افتادن
شما کجا تشریف دارین؟

در رابطه با این که کار شما سریع انجام شده کاملا بستگی به منطقه تون داره چون من شخصی رو هم می شناسم که دو ماه علاف شد سر همین اسیاتک.
شاتل از همشون سریعتر کار رو انجام می ده ، حتی کمتر از 24 ساعت رو هم من دیدم.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
mehdicvl
تقریبا تمامی ISP ها در روز سرعتشون بالاست و DownStream رو روی 2 مگ یا 4 مگ قرار میدن.
حتی سرویس 128
همچنین این سرویس رو تا اونجایی که یادم بود تهران نمی داد.حتی به یوزر های جدیدش (یعنی 2 مگ با ترافیک 1 گیگ)
شما کجا تشریف دارین؟

در رابطه با این که کار شما سریع انجام شده کاملا بستگی به منطقه تون داره چون من شخصی رو هم می شناسم که دو ماه علاف شد سر همین اسیاتک.

شاتل پوستي از ما كند كه عمر دارم يادم نميره ... 14 روز نصبش طول كشيد

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
mehdicvl
حتی سرویس 128
شما کجا تشریف دارین؟

من از صبانت سرویس میگرفتم! سرعتش از 120 کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نمیشد.
شبانه رایگان نیست متاسفانه! حالا منم با ترس و لرز دارم استفاده میکنم! آخه 1گیگ خیلی کمه. بعدا که سرویس گرفتم میرم ببینم شبانه اش چطوره.
مخابرات منطقه ما، مخابرات محلاتی هستش

شاتل پوستي از ما كند كه عمر دارم يادم نميره ... 14 روز نصبش طول كشيد

فک کنم ربطی به آی اس پی نداره (وصل کردن رو میگم) چون دوس دارن زودتر سرویس بدن و حجم بفروشن و... بیشتر به این بستگی داره که مخابرات کار رو چقدر سریع راه بندازه و چقدر ژانره خط رو طول بده.
البته بگم واسه جمع آوری سرویس ISP ممکنه اذیت کنه ولی واسه راه اندازی همه چی به مخابرات مربوط میشه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
mehdicvl
حتی سرویس 128
شما کجا تشریف دارین؟

سلام دوست عزیز شاتل که جزو آدم حساب نمیشه الان توی سرویس دهنده ها.
رقابت سنگین بین پارس و آسیا تک هست و اونور هم مبین نت.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
از اتفاقات خیلی خیلی نادر در آسیاتک ، امروز با سرویس 256 حجمی: 400 تا 430 کیلوبایت متغیر بود. 39مگابایت رو تو 2دقیقه گرفت!!!

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز شاتل که جزو آدم حساب نمیشه الان توی سرویس دهنده ها.
رقابت سنگین بین پارس و آسیا تک هست و اونور هم مبین نت.

منظور سرویس دهی نبود
سرعت عمل رانژه منظورم بود که شاتل معمولا سریع عمل میکنه.
وگرنه بطور میانگین از لحاظی کیفی سطحش افت کرده.

mozaso0

همانطور که قبلا گفتم سرعت در روز تقریبا در تمامی ISP ها بجز موارد خاص همیشه بالاست تا حجم شما زودتر مصرف بشه.
بنده با پارس آنلاین در روز کمترین سرعت دانلودم 450 ست.
در حال حاظر رقابت در بین ISP ها بیشتر در ساعات رایگانه

همچنین طی ماه اخیر تعداد یوزر هایی که از شرکت های دیکر به این شرکت اومدن خیلی زیاد بوده به دلیل تبلیغاتی که خود یوزر های آسیاتک کردن
پس مطمئنا بزودی افت سرعت رو مشاهده خواهید کرد.

اتفاق مشابهی که برای شاتل افتاد.

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان نظرات خودتون رو در مورد اینترنت آسیا تک بگین.
سرعت دانلودش چطوره؟
ممنون

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
همچنین طی ماه اخیر تعداد یوزر هایی که از شرکت های دیکر به این شرکت اومدن خیلی زیاد بوده به دلیل تبلیغاتی که خود یوزر های آسیاتک کردن
پس مطمئنا بزودی افت سرعت رو مشاهده خواهید کرد.

اتفاق مشابهی که برای شاتل افتاد.

جدّی؟ آقا آسیا تک خیلی بده اصن یه وضی! سرعت کم، قطعی مداوم. نگیرین :پی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سرعت دانلودش چطوره؟
ممنون
سلام دوست عزیز

طبق معمول بستگی به مرکز مخابراتی داره اما در کل از نظر من که خوبه... راضیم... قطعی ندارم... سرعت حجمیش هم بالاست... مثلا من با سرویس 128 ، حدود 230 240 دانلود می کنم... ولی نا محدود اینطوری نیست... واقعیه...

من که راضیم :دی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سرعت دانلودش چطوره؟
ممنون

منم از نمایشکاه برای دوستم گرفتم با بن رایگان. قبلا از شاتل داشت من به زور مجبورش کردم بیاد آسیا تک. البته خودش گفت چون مفته 1 ماه استفاده میکنم بعد برمیگردم شاتل. الان از این قضه 3 ماه میگذره و شاتل و فسخ کرد و آسیاتک و تمدید.
سرعت توی روز تقریبا 220 هستش. شبانه هم دو مدل داره رایگان و نیم بها. که واقعا سرعت نیم بهاش با رایگانش فرق داره و بهتره مسلما. ولی رایگانشم خوب بوده.

kivan1

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من اسيا تك با سرعت 512 دارم اما در روز و شب هيچ فرقي باهم نداره
سرعتم بين 50 تا 60 به نظرتون كم نيست؟
چيكار كنم؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان
من اسيا تك با سرعت 512 دارم اما در روز و شب هيچ فرقي باهم نداره
سرعتم بين 50 تا 60 به نظرتون كم نيست؟
چيكار كنم؟
اگه نا محدود دارین عادیه... اگه حجمی باشه نه...

q123456

Registered User
لایک‌ها
0
crm.asiatech.ir برای من باز نمی شه ..برای شما هم همین طوره ؟

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز این شرکت اسیاتک هم سالی چند بار قیمت سرویسهاش تغییر میکنه و تغییراتی زیادی در قیمت ها انجام میده مثلا تا چند روز پیش سرویس شبانه رایگان از ساعت 2 نصف شب تا 8 صبح بود حالا شده 1نصف شب تا 9 صبح و سرعتش هم شبانه رایگانش هنوز پایینه و اسم های سرویسهاشون هم مسخره ها گذاشتم چابک حامی کیمیا این مسخره بازی ها دیگه چیه مثل ادم سالی یک بار تغییرات در قیمت ها انجام دهند نه اینکه هر 1 ماه در میان تغییران انجام بدن . من الان 10 روزی هستش که سرویسمو از این شرکت جمع اوری کردم و رفتم شرکت ندا گستر صبا که قبل از اینکه بیام به صورت ازمایشی بیام اسیا تک 5 سال مشترک ندا گستر صبا بودم من با خودم گفتم سرعت دانلود خیلی بالا باعث میشه حجممون تند تند تموم میشه و همش باید شارز کنیم در اسیا تک ولی شرکت ندا گستر سرعت دانلود 128 هست بین 90 تا 110 ولی اسیاتک 220 تا 240 سرویس 128 اسیاتک من دوباره برگشتم تو همون شرکت ندا گستر صبا در این مدت 5 سال گذشته قیمت های سرویس های این شرکت تغییرات خیلی کمی داشته فقط بدیه شرکت ندا گستر این هستش که برای مشترکینش در سایتش کنترل پنل ندارن و امور مشترکین ندارن

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
منم از نمایشکاه برای دوستم گرفتم با بن رایگان. قبلا از شاتل داشت من به زور مجبورش کردم بیاد آسیا تک. البته خودش گفت چون مفته 1 ماه استفاده میکنم بعد برمیگردم شاتل. الان از این قضه 3 ماه میگذره و شاتل و فسخ کرد و آسیاتک و تمدید.
سرعت توی روز تقریبا 220 هستش. شبانه هم دو مدل داره رایگان و نیم بها. که واقعا سرعت نیم بهاش با رایگانش فرق داره و بهتره مسلما. ولی رایگانشم خوب بوده.

سلام دوست عزیز

طبق معمول بستگی به مرکز مخابراتی داره اما در کل از نظر من که خوبه... راضیم... قطعی ندارم... سرعت حجمیش هم بالاست... مثلا من با سرویس 128 ، حدود 230 240 دانلود می کنم... ولی نا محدود اینطوری نیست... واقعیه...

من که راضیم :دی
ممنون از شما که وقت گذاشتین و جواب دادین.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزیز این شرکت اسیاتک هم سالی چند بار قیمت سرویسهاش تغییر میکنه و تغییراتی زیادی در قیمت ها انجام میده مثلا تا چند روز پیش سرویس شبانه رایگان از ساعت 2 نصف شب تا 8 صبح بود حالا شده 1نصف شب تا 9 صبح و سرعتش هم شبانه رایگانش هنوز پایینه و اسم های سرویسهاشون هم مسخره ها گذاشتم چابک حامی کیمیا این مسخره بازی ها دیگه چیه مثل ادم سالی یک بار تغییرات در قیمت ها انجام دهند نه اینکه هر 1 ماه در میان تغییران انجام بدن . من الان 10 روزی هستش که سرویسمو از این شرکت جمع اوری کردم و رفتم شرکت ندا گستر صبا که قبل از اینکه بیام به صورت ازمایشی بیام اسیا تک 5 سال مشترک ندا گستر صبا بودم من با خودم گفتم سرعت دانلود خیلی بالا باعث میشه حجممون تند تند تموم میشه و همش باید شارز کنیم در اسیا تک ولی شرکت ندا گستر سرعت دانلود 128 هست بین 90 تا 110 ولی اسیاتک 220 تا 240 سرویس 128 اسیاتک من دوباره برگشتم تو همون شرکت ندا گستر صبا در این مدت 5 سال گذشته قیمت های سرویس های این شرکت تغییرات خیلی کمی داشته فقط بدیه شرکت ندا گستر این هستش که برای مشترکینش در سایتش کنترل پنل ندارن و امور مشترکین ندارن

سلام دوست عزیز
الان ایناهاییکه گفتی کجاش تغییر قیمت بود؟؟؟ به قول خودتون:
زمان شبانه را که افزایش داده. اسم سرویسشو عوض کرده قیمتش همونه و از جاهای دیگه پایینتر هم هست تازه گیگ اضافش هم 4500 هست. سرویس دهیش خیلی خوبه.
من الان متوجه نشدم شما از صبا تعریف کردی یا آسیا تک؟؟این چیزی که شما نوشته در مقابل آسیاتک همش بدی بود و ضعف. :p
درصوورتی که من چک کردم الان هنوز همون 2 تا 8 صبح هست زمان ترافیک رایگاه و نیم بهاش.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141

چه باحال! من و شما در واقع جاهامونو با هم عوض کردیم :دی

Last edited:

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
ساعات رایگانش شده 1 تا 9 صبح
:: ADSL-Tools ::
اوناییکه به لینکه بالا ددسترسی ندارن مشترک اسیا تک هستند؟ چون از شاتل بر میاد که دسترسی مشترکینشو به isp ]ای دیگه ببنده
کلا قاطر سان-سور-چی خوبی هست:D
---
باینکه بعضی افراد از شاتل راضی(جدا از معلوم الحال ها) از رفتن سیل عظیم مشترکین از شاتل و نتیجتا در اختیار داشتن پهنای باند بیشتر(بدلیل ترافیک فردی کمتر) استقبال کردند
ولی باینکه اگه اسیا تک هم خیلی شلوغ شه ممکنه شب ها رو دیگه فر بده و مثله الان نباشه
ولی باز هم صراحتا عرض میکنم سرعت شبانه اسیا تک کاملا راضی کننده و خوب هست
یکی از افراد گفته که سرعت شب هاش کمه !!! اولا سرعت اسمیش رو باید بگه و بعد اینکه شب چند میگیره و از کدوم سرور FTP
من 1 مگ دارم و شب ها شیرین 80-110 KB رو میگیرم-بعد افراد میام میگن فلان جا چون کمتر تو روز میده بهتره
خوب اینجاس که میگن کاه اگه از خودت نیست(سرعت بالا اسیا تک) کاهدون که از خودته(کمتر دان کن خوب)
مثلا من دیشب نزدیگ 2 گیگ(چون 1 تا 9 کردن) دان کردم,حجم گیگ ام هم هنوز 5 اولیه هست-کارای روزانه رو هم با 256 مخابرات انجام میدم
اگرچه بگم که اگه هر وقت اسیا تک بد بشه میام همینجا میگم و عینه شاتل و بنا به درجه قضیه خبر رسانی میکنم

با سپاس

بالا