• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از معدود دفعاتیس که میگم لعنت به آسیاتک :hmm:

شارژم تموم شد، ولی 2 روز برای این دورم مونده بود.
با خودم گفتم چه کاریه که بخوام 1 گیگ شارژ کنم و 2 روز دیگه بپره و مجبور شم دوباره دوره جدید تمدید کنم.
اومدم و 1 ماهه تمدید کردم، بعد از پرداخت نوشت "نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد" هر چی صبر کردم مشکل برطرف نشد!
مجبور شدم 1 گیگ شارژ بخرم که کارم راه بیفته!

خاک تو سرشون با این سیستمشون :hmm:

با این یوزرم فضولی زیاد کردم، نمیتونم برم سراغ ساپورت :دی

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
درود
واسه همه فک کنم اون " شما مجاز به...." رو میزنه
ولی من بعده دفعه اول که 3 روز رو انتخاب کردم و بعدش پیغام رو داد, هم مودم رو چند مین خاموش کردم هم 2,3 بار اول به سایتشون سر زدم تا بقولی تنظیمات رو یوزرم اعمال بشه بعدش حل شد
ولی نکته اصلی:
شب ها جدیدا داره ماکس تا 512 میده(60-70 KB) !
حالا نمیدونم واسه بقیه هم هست یا نه !
البته تو حالت 3 روز موقت هستم
شاید وقتی پول بریزم درست شه (:)
دوستان مشکل سرعت ندارن شب ها ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
برای من که بعد از تقریباً 14 ساعت هنوز اعمال نشده ...

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15
من سرویس 128 با 5 گیگ حجم و ساعت 2-8 صبح رایگان خریدم
سرعت روزانه اش خیلی خوبه یعنی تا 200 --300 تا را پر میکنه ولی 2 شب به بعد سرعتش به 10 کیلو بایت هم نمیرسه
مال شما هم اینجوریه 2 شب به بعد افت سرعت دارید یا نه

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز من دیگه از اسیا تک استفاده نخواهم کرد چون سرعت دانلودش از ساعت 2 تا 7 صبح خیلی کم میشه بعدش سرویس رایگانش اجباریه و همچنین سرعت زیاد دانلود که تا 300 تا میرسه باعث میشه که حجممون مثلا 5 گیگ 10 الی 15 روزه تموم میشه و همش باید دم به دم شارز کنیم اما ولی صبانت سرعت دانلود 128 کیاوبیات حجمیش تا 110 تا میرسه و خوبه میخوام برم از شرکت ندا گستر صبا اینترنت بگیرم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزیز من دیگه از اسیا تک استفاده نخواهم کرد چون سرعت دانلودش از ساعت 2 تا 7 صبح خیلی کم میشه بعدش سرویس رایگانش اجباریه و همچنین سرعت زیاد دانلود که تا 300 تا میرسه باعث میشه که حجممون مثلا 5 گیگ 10 الی 15 روزه تموم میشه و همش باید دم به دم شارز کنیم اما ولی صبانت سرعت دانلود 128 کیاوبیات حجمیش تا 110 تا میرسه و خوبه میخوام برم از شرکت ندا گستر صبا اینترنت بگیرم

سلام دوست عزیز
اصلا این اشتباه و نکن
من به دوستم معرفی کردم مثل چی پشیمونم.
فقط سرعتش خوبه . امکانت و پشتیبانی صفر.
قیمتشم گرونه.
مثلا شما حجمت تموم بشه از طریق نت نمیتونی شارژ کنی. حتما باید توی زمان اداری باشه و بری بانک فیش بریزی یا کارت به کارت کنی و فکس کنی براشون.
نا محدودشم که خیلی افتضاحه. ( جدیدا گفته بهتر شده ولی زیاد فرقی نکرده ). دوست من یه ماهه فسخ کرد رفت جای دیگه.

mostafa1471

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
وقتی میخوام سی دی درایور مودم رو نصب کنم با ارور 006 مواجه میشم
چکار باید کنم؟
ممنون
مودم: tp-link td-8811

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
اصلا این اشتباه و نکن
من به دوستم معرفی کردم مثل چی پشیمونم.
فقط سرعتش خوبه . امکانت و پشتیبانی صفر.
قیمتشم گرونه.
مثلا شما حجمت تموم بشه از طریق نت نمیتونی شارژ کنی. حتما باید توی زمان اداری باشه و بری بانک فیش بریزی یا کارت به کارت کنی و فکس کنی براشون.
نا محدودشم که خیلی افتضاحه. ( جدیدا گفته بهتر شده ولی زیاد فرقی نکرده ). دوست من یه ماهه فسخ کرد رفت جای د

سلام دوست عزیز سرکت اسیاتک تا یه مدت محدودی برای جذب مشتری سرعت دانلودش زیاده فعلا و همچنین قیمتهاش ارزونه ولی یه مدت دیگه گرون میشه چون تورم شده مجبوره قیمتشو مثل شرکت ندا گستر صبا کنه تا چند ماه دیگه .... شرکت ندا گستر صبا شارز الکترونیکی داره برای شارز کردن سرویس و حجم اضافه و سرعت دانلود سرویس 128 سرعت دانلود تا 130 هم میرسه من از سال 1386 تا الان از شرکت ندا گستر صبا نت استفاده کردم من اومدم با یک خط تلفن دیگه از شرکت اسیاتک به مدت کوتاهی خواستم ببینم سرعت و کیفیتش چجوریه ولی خوب بود مشکل اینجاست که تا مدت کوتاهی قیمتهاش پایینه و سرعتش زیاده یکدفعه میبینیم شرکت اسیاتک فردا تصمیم میگیره که سرعت دانلود رو بیره تا 130 و قیمتها رو افزایش بده دوست عزیز الان تمام شرکت های اینترنتی شارز الکترونیکی رو دارند این هم ادرس لینک شارز الکترونیکی مشترکین ندا گستر صبا نت که در زیر هست

esale

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز سرکت اسیاتک تا یه مدت محدودی برای جذب مشتری سرعت دانلودش زیاده فعلا و همچنین قیمتهاش ارزونه ولی یه مدت دیگه گرون میشه چون تورم شده مجبوره قیمتشو مثل شرکت ندا گستر صبا کنه تا چند ماه دیگه .... شرکت ندا گستر صبا شارز الکترونیکی داره برای شارز کردن سرویس و حجم اضافه و سرعت دانلود سرویس 128 سرعت دانلود تا 130 هم میرسه من از سال 1386 تا الان از شرکت ندا گستر صبا نت استفاده کردم من اومدم با یک خط تلفن دیگه از شرکت اسیاتک به مدت کوتاهی خواستم ببینم سرعت و کیفیتش چجوریه ولی خوب بود مشکل اینجاست که تا مدت کوتاهی قیمتهاش پایینه و سرعتش زیاده یکدفعه میبینیم شرکت اسیاتک فردا تصمیم میگیره که سرعت دانلود رو بیره تا 130 و قیمتها رو افزایش بده دوست عزیز الان تمام شرکت های اینترنتی شارز الکترونیکی رو دارند این هم ادرس لینک شارز الکترونیکی مشترکین ندا گستر صبا نت که در زیر هست

esale

آقا دستت درد نکنه
ما زنگ زدیم فروش گفت باید بری فیش بریزی یا کارت به کارت کنی و فیش و برامون فکس کنی.تازه توی ساعت اداری.
اصلا نگفت که همچین سایتی هم هست برای شارژ ترافیک.
کی راه افتاده این سایت؟
من ماه پیش زنگ زدم .
بعدش همون لحظه اضافه میشه به حسابم؟؟؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
من 5 سال مشتری آسیاتک بود از زمانی که 256 نامحدودش 24000 تومان بود بعد شرکت بابا یک بچه پولدار برای کوچولوش خرید و سرویس ها حجمی شد. بعد اکانت شبانه رایگان گذاشتن چند بار قیمتها رو بردن بالا تحمل کردیم بعد سرویس شبانه رو نصف قیمت کردن

پشتیبانی هم که مثل سگ پاچه میگیری و به جای اینکه شما طلبکار باشید اونها هستند

الان 1سال از مخابرات سرویس گرفتم و راحت راحتم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
والا من که برای دوستم گرفتم .
خیلی خوب برخورد کردن البته اینجا. نمایندگیش توی کرج اصلا.
برای نصب زنگ زدم تهران خانوم شمارمو گرفت زنگ رد. گفت با نمایندگی هماهنگ کردم سرویستون وصل میشه. و شد. کلی هم عذز خواهی کرد.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
من امروز از صبا نت انصراف دادم! حالا باید ببینم تا کی میخوان کش و قوس بدن تا خط آزاد شه، دارم فکر میکنم از کجا سرویس بگیرم! در حال حاضر گزینه اولم آسیا تک هستش...

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
درود
پینگ اسیا تک تو ساعت 2.15 نصفه شب:
تصمیم با شما دوست گرامی:)
Untitled.jpg

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
الان این 48 میلی ثانیه واسه کلاینت آسیاتک به سرور شبدیز تو کرج کمه؟ یا میگید زیاده؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
فکر کن منظورشون اینه که خیلی خوبه.
و خب خوبه توی اون ساعت.

دوستان آسیا تکی یک کمکی به من میکنید. میشه به من توضیح بدین که total credit مال فقط همین دورست یا مال کل دوره که تا حالا داشتم؟؟؟ و همین طور used credit.
آخه این اعدادی که زده اصلا با سرویس من جور در نمیاد.

1.JPG

Last edited:

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
اون پینگ که ملاک نیست
چون پینگ یه نقطه تو تهران یا کرجه و ترجیحا local
شاید هم پینگ gateway برا Isp هست
ولی معیار اپ و دان رو میشه روش حساب کرد.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان آسیا تکی یک کمکی به من میکنید. میشه به من توضیح بدین که total credit مال فقط همین دورست یا مال کل دوره که تا حالا داشتم؟؟؟ و همین طور used credit.
آخه این اعدادی که زده اصلا با سرویس من جور در نمیاد.

مشاهده پیوست 111678

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
فکر کنم ماله همین دوره هست
user هم مصرفی که تا حالا داشتید هست
بازم 100% مظمئن نیستم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان آسیا تکی شما ها دیروز سرویستون قطع نشده؟؟؟ از صبح تا عصر؟؟؟

سم جان ممنون
کسی اگه توضیح بیشتر بده راجع به سوال بالایی ممنون میشم.

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15
بالا