آها یعنی اون سرویس بالاییاش که حجم زده 2 مگه؟ مثلا 512ک 10 گیگ که زده 31 تومن اون 2 مگه دیگه؟ D: وضع ساپورت و قطعیش چطوره؟ مودم چی میخورهنه حاجی، اینا سرویسای جدیدشونه
برای رقابت با مخابرات همه ISP ها کم کم دارن ارائه میدن و سرعت محدوده ...
آها یعنی اون سرویس بالاییاش که حجم زده 2 مگه؟ مثلا 512ک 10 گیگ که زده 31 تومن اون 2 مگه دیگه؟ D: وضع ساپورت و قطعیش چطوره؟ مودم چی میخورهنه حاجی، اینا سرویسای جدیدشونه
برای رقابت با مخابرات همه ISP ها کم کم دارن ارائه میدن و سرعت محدوده ...
بچه ها سرعت دانلود سرویس 128ک نامحدودش چقدره؟ شبیه پارس brust میده؟ و واقعا نامحدوده؟ (اون 26 تومنیه منظورمه!)
سلام دوست عزیز سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبایت نامحدودی که من از اسیاتک گرفتم 26000 هزار تومن گرفتم سرعت دانلودش در تمام ساعت روز که امتحان کردم سرعت داتلودش بین 9 تا 21 کیلو بایت نوسان داره ولی سرعت دانلود سرویس 256 کیلوبایت نامحدودی اسیاتک که من امتحان کردم که قیمتش 44 هزارتومنه سرعت دانلودش از 21 تا 34 هستش و نوسان هستش ............ ولی دوست عزیز اگر بخوای سرعت دانلودت بیشتر باشه باید سرویس های حجمی اسیا تک رو بگیری چون سرعت سرویس های حجمی سرعت دانلودشون بیشتره مثلا سرویس حجمی 128 اسیاتک سرعت دانلود بین 40 تا 55 هستش
سلام دوست عزیز سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبایت نامحدودی که من از اسیاتک گرفتم 26000 هزار تومن گرفتم سرعت دانلودش در تمام ساعت روز که امتحان کردم سرعت داتلودش بین 9 تا 21 کیلو بایت نوسان داره ولی سرعت دانلود سرویس 256 کیلوبایت نامحدودی اسیاتک که من امتحان کردم که قیمتش 44 هزارتومنه سرعت دانلودش از 21 تا 34 هستش و نوسان هستش ............ ولی دوست عزیز اگر بخوای سرعت دانلودت بیشتر باشه باید سرویس های حجمی اسیا تک رو بگیری چون سرعت سرویس های حجمی سرعت دانلودشون بیشتره مثلا سرویس حجمی 128 اسیاتک سرعت دانلود بین 40 تا 55 هستش
بچه ها سرعت دانلود سرویس 128ک نامحدودش چقدره؟ شبیه پارس brust میده؟ و واقعا نامحدوده؟ (اون 26 تومنیه منظورمه!)
دوستان عزیز واقعا سرعت دانلود سرویس 128 حجمی 2 گیگابایت اسیا تک رو برای اولین با امتحان کردم سرعت دانلودش در روز به 240 تا میرسه شب هم سرعت دانلود تا 120 هستش سرعت دانلود شرکت اسیا تک نسبت به شرکت ندا گستر صبا ( صبانت ) خیلی بهتر هستش اسیاتک تمام شرایطی که داره نسبت به صبا نت بهتره ... حجم اضافه اسیاتک ارزان تر از حجم اضافه صبا نت هستش ...... سرویس شبانه رایگان صبا نت از ساعت 3 نصف شب هستش و سرعتش افتضاح هستش ولی اسیاتک سرویس شبانه رایگانش یک ساعت زودتر از صبانت هستش یعنی از ساعت 2 نصف شب شروع میشه .......... اسیاتک واقعا از نظر سرعت و قیمت سرویس ها و سرویس شبانش و قیمت حجم اضافش فوق العاده هستش
دوست عزیز در شهر تهران زندگی میکنم منطقه 21 تهران که میشه غرب تهران دوست عزیز حتما شما از سرویس نامحدود اسیاتک استفاده میکنید که سرعتش پایین هستش سرعت سرویس های حجمی اسیا تک سرعتش بالاست دانلودشمیشه بگین کدوم شهر یا کدوم منطقه تهران زندگی میکنید ؟!!!!!!!
به نظر من کیفیت آسیا تک نزدیک به صفره .
با 1024 بیشتر از 30 کیلوبایت در روز و 10 کیلوبایت درشب نمیشه دانلود کرد .
^درسته... اگه سرویستون نامحدود باشه سرعت واقعی هست ، یعنی 256 = 32 ! اما اگه حجمی باشه فضایی(!) میشه سرعتش...
منم الان با 128 حجمی حدود 230-240 دانلود می کنم ...
درسته، منم با 256 دانلود میکنم تا 300 هم رفته، خیلی جالبه... حالا تماس گرفتم برای سرویسهای برنز چون تو لیست من نیست، باید درخواست کنی تا برات بزارن بعد گفتم میخوام بگیرم،اپراتورش گفت که سرعتش 1 به 10 و با سرویس 1 مگ برنز شاید 15 تا هم نداشته باشی، اینم خیلی جالبه، نــه...![]()