• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه حاجی، اینا سرویسای جدیدشونه
برای رقابت با مخابرات همه ISP ها کم کم دارن ارائه میدن و سرعت محدوده ...
آها یعنی اون سرویس بالاییاش که حجم زده 2 مگه؟ مثلا 512ک 10 گیگ که زده 31 تومن اون 2 مگه دیگه؟ D: وضع ساپورت و قطعیش چطوره؟ مودم چی میخوره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
برای من و خیلی های دیگه 2 مگه، شما اگه گرفتی و 2 مگ نبود نیای بگی فُلانی گفته ها :D
اگه چیزی نمیگی، آره 2 مگه. اگه گیر خواهی داد در آینده، نه 20 کیلو هم نیست :D

ساپورت رو نمیدونم والا، من که 3 سالیه ازشون سرویس دارم فقط یه بار زنگ زدم بشون.
به نظرم آی اس پی ساپورت نیاز نداره. یه پورتال خوب نیاز داره که کارها آنلاین و اتوماتیک انجام بشه، به راهنمای فوق العاده قوی که 99% سوالاتو پاسخ بده و یه سری آموزش کوچیک در مورد مودم و پینگ و ...

مودم هم هر چی باشه میخوره، من خودم Cisco Linksys دارم ... مثه اسب کار میکنه :دی

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان سرعت روز و شب سرویس 256 چند ؟! بعد کسی از اهواز اینجا سرویس نداره ؟! :D اگه داره لطفا بگه راضی هست یا نه !

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها سرعت دانلود سرویس 128ک نامحدودش چقدره؟ شبیه پارس brust میده؟ و واقعا نامحدوده؟ (اون 26 تومنیه منظورمه!)

سلام دوست عزیز سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبایت نامحدودی که من از اسیاتک گرفتم 26000 هزار تومن گرفتم سرعت دانلودش در تمام ساعت روز که امتحان کردم سرعت داتلودش بین 9 تا 21 کیلو بایت نوسان داره ولی سرعت دانلود سرویس 256 کیلوبایت نامحدودی اسیاتک که من امتحان کردم که قیمتش 44 هزارتومنه سرعت دانلودش از 21 تا 34 هستش و نوسان هستش ............ ولی دوست عزیز اگر بخوای سرعت دانلودت بیشتر باشه باید سرویس های حجمی اسیا تک رو بگیری چون سرعت سرویس های حجمی سرعت دانلودشون بیشتره مثلا سرویس حجمی 128 اسیاتک سرعت دانلود بین 40 تا 55 هستش

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سرویسهای CRA رو من ندیده بودم، چه قیمتهای عجیبی داره... یاده قدیم میفتیم... 256 نامحدود 12560...!!!! فکر کنم سرعت لاکپشتیه؟:blink:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوست عزیز سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبایت نامحدودی که من از اسیاتک گرفتم 26000 هزار تومن گرفتم سرعت دانلودش در تمام ساعت روز که امتحان کردم سرعت داتلودش بین 9 تا 21 کیلو بایت نوسان داره ولی سرعت دانلود سرویس 256 کیلوبایت نامحدودی اسیاتک که من امتحان کردم که قیمتش 44 هزارتومنه سرعت دانلودش از 21 تا 34 هستش و نوسان هستش ............ ولی دوست عزیز اگر بخوای سرعت دانلودت بیشتر باشه باید سرویس های حجمی اسیا تک رو بگیری چون سرعت سرویس های حجمی سرعت دانلودشون بیشتره مثلا سرویس حجمی 128 اسیاتک سرعت دانلود بین 40 تا 55 هستش

55 که اگه باشه خیلی کمه من با پارس تا 256 هم میرم
crazy.gif
اگر 2مگ نبسته باشن نمیام
crazy.gif

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15

اره تایید میشه
قبلا سروس حجمی 128 با 2گیگ ترافیک داشتم سرعت دانلودش تا 300 کیلو بایت هم میرسید
اما حالا 128 نامحدود دارم 16-20 نوسان داره

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
بچه ها سرعت دانلود سرویس 128ک نامحدودش چقدره؟ شبیه پارس brust میده؟ و واقعا نامحدوده؟ (اون 26 تومنیه منظورمه!)

من فکر میکنم یه ۳-۴ سالی میشه که آسیاتک دارم . راضیم واقعاْ تو این ۳-۴ سال ۲ بار قطعی داشتم . یه ذره سرعتش ثابت نیست یه روز خوبه خوبه یه روز بد...
یه بار ۱ ماهه ۱۲۸ نا محدود گرفتم گفتم شاید دانلودم رو ۱مگ بسته بشه ولی دیدم ۱روز ۱مگ بود روزه بعد دنلودم اومد رو ۱۵-۱۴ Kbps ثابت شد. و دیگه نگرفتم.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
اسیا تک سرویس های حجمیش سرعتش حرف نداره مثلا سرویس 128 با 2 گیگ یا بالاترسرعتش رو 100 150 هست رو 80 هم میاد اما خوبه
در مورد سرویس شبانش .رو بعضی از سرویس های حجمیش شبانه رایگاه ارائه میده بقیه نیم بها هست.
مثلا سرویس 128 با 5 گیگ بگیری سرویس شبانه رایگان تعلق میگیره رو 2 و 3 گیگ نیم بها هست . و سرعت شبانه رایگانش رو 128 5 گیگ 12 الی 15 هست سرعت

سرعت128 نا محدود هم بین 10 الی 20 هست

حالا سرویش شبانه پارس چطوره شبانش رایگان؟

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز واقعا سرعت دانلود سرویس 128 حجمی 2 گیگابایت اسیا تک رو برای اولین با امتحان کردم سرعت دانلودش در روز به 240 تا میرسه شب هم سرعت دانلود تا 120 هستش سرعت دانلود شرکت اسیا تک نسبت به شرکت ندا گستر صبا ( صبانت ) خیلی بهتر هستش اسیاتک تمام شرایطی که داره نسبت به صبا نت بهتره ... حجم اضافه اسیاتک ارزان تر از حجم اضافه صبا نت هستش ...... سرویس شبانه رایگان صبا نت از ساعت 3 نصف شب هستش و سرعتش افتضاح هستش ولی اسیاتک سرویس شبانه رایگانش یک ساعت زودتر از صبانت هستش یعنی از ساعت 2 نصف شب شروع میشه .......... اسیاتک واقعا از نظر سرعت و قیمت سرویس ها و سرویس شبانش و قیمت حجم اضافش فوق العاده هستش

shaahinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز واقعا سرعت دانلود سرویس 128 حجمی 2 گیگابایت اسیا تک رو برای اولین با امتحان کردم سرعت دانلودش در روز به 240 تا میرسه شب هم سرعت دانلود تا 120 هستش سرعت دانلود شرکت اسیا تک نسبت به شرکت ندا گستر صبا ( صبانت ) خیلی بهتر هستش اسیاتک تمام شرایطی که داره نسبت به صبا نت بهتره ... حجم اضافه اسیاتک ارزان تر از حجم اضافه صبا نت هستش ...... سرویس شبانه رایگان صبا نت از ساعت 3 نصف شب هستش و سرعتش افتضاح هستش ولی اسیاتک سرویس شبانه رایگانش یک ساعت زودتر از صبانت هستش یعنی از ساعت 2 نصف شب شروع میشه .......... اسیاتک واقعا از نظر سرعت و قیمت سرویس ها و سرویس شبانش و قیمت حجم اضافش فوق العاده هستش

میشه بگین کدوم شهر یا کدوم منطقه تهران زندگی میکنید ؟!!!!!!!
به نظر من کیفیت آسیا تک نزدیک به صفره .
با 1024 بیشتر از 30 کیلوبایت در روز و 10 کیلوبایت درشب نمیشه دانلود کرد .

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
میشه بگین کدوم شهر یا کدوم منطقه تهران زندگی میکنید ؟!!!!!!!
به نظر من کیفیت آسیا تک نزدیک به صفره .
با 1024 بیشتر از 30 کیلوبایت در روز و 10 کیلوبایت درشب نمیشه دانلود کرد .
دوست عزیز در شهر تهران زندگی میکنم منطقه 21 تهران که میشه غرب تهران دوست عزیز حتما شما از سرویس نامحدود اسیاتک استفاده میکنید که سرعتش پایین هستش سرعت سرویس های حجمی اسیا تک سرعتش بالاست دانلودش

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
^درسته... اگه سرویستون نامحدود باشه سرعت واقعی هست ، یعنی 256 = 32 ! اما اگه حجمی باشه فضایی(!) میشه سرعتش...

منم الان با 128 حجمی حدود 230-240 دانلود می کنم ...

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان سرعت شبانه برای شما خوبه ؟ من اینجا ( اهواز ) زنگ زدم سوال کردم . گفت سرعت واقعی میبندیم ولی سرعت روز و شب یکیه و افت نمیکنه . راستم میگه دوستم 2 مگ داره شب و روز سرعتش 220 :D البته گفت 1 کم بالاتر میبندن مثلا 512 سرعتش به جای 60 70 :D بازم خوبه . قیمت هاش هم نسبت به جاهای دیگه عالییه :) الان شاتل دارم . افتضاح شده :wacko: ماه دیگه حتما میرم آسیاتک .

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
بله دوست عزیز شرکت اینترنتی اسیاتک از نظر قیمت سرویس هاش و سرعت دانلودش . قیمت حجم اضافش مناسب و عالی هستش من تا دوماه پیش یعنی به مدت چهار سال از شرکت صبا نت استفاده میکردم و قیمتهای سرویسش نسبت به شرکتهای دیگه سرعت دانلودش و قیمت حجم گرون بود .... ولی واقعا اسیا تک از همه لحاظ که من بررسی کردم نسبت به صبانت فوق العاده بهتره .... الان سرعت دانلود سرویس حجمی 128 کیلوبیتش با سرویس حجمی 1 مگابایت و 2 مگابایت فرقی نداره سرعتش زیاده .... ولی یک مشکلی که هستش دوستان عزیز باید توجه کنید این هستش که بالا بودن سرعت دانلود باعث میشه که حجم سرویستون زودتر تموم بشه مثلا اگر شما سرویس حجمی 3 گیگ یا 5 گیگ داشته باشید به جای اینکه ا ماه طول بکشه تا تموم بشه 15 روزه تا 20 روزه حجم سرویستون تومو میشه و مجبورید حجم اضافه خریداری کنید یا اینکه سرویس جدیدی رو شارز کنید به نظر من دوستنی که دانلود زیاد دارند باید سرویس 10 گیگ 128 کیلوبایت رو خریداری کنند که قیمتش 25 هزار تومن هستش ...... بعد یک موضوع دیگه ای هم هستش که مشخص نیستش که شرکت اسیاتک تا چه زمانی سرعت دانلودشو کم نمی کنه و قیمت سرویس هاش افزایش پیدا نمی کنه ... چون ممکنه شرکت اسیا تک برای جذب و رضایت مشتریان و افزایش تعداد مشتریان تا مدت محدودی احتمالا این کار رو انجام بده البته شرکت اسیا تک یک شرکت قدیمی هستش که من 7 ساله میشناسمش و خودش شرکت اصلی هستش و نمایندگی شرکت دیگه ای نیست و همچنین قیمت سرویس های اسیاتک نسبت به شرکت هایی مانند شاتل و پارس انلاین و صبانت و پیشگامان و داتک تلکام بین 1 هزار تومان تا 6 هزار تومن کمتر هستش ....... یک سوال مهم : برای اینکه متوجه بشیم که سرعت دانلود سرویس های شرکت اسیا تک در چند ماه اینده کاهش پیدا نمی کنه برای مطمئن شدن و برای اینکه خیالمون راحت بشه که سرعت دانلود شرکت اسیاتک کاهش پیدا نمی کنه از دوستان عزیزی که در این انجمن هستن و نزدیک به چند ساله که دارن از سرویس حجمی شرکت اسیاتک استفاده می کنند لطفا اعلام کنید که سرعت دانلود سرویس حجمی 128 کیلوبایت شما در سالهای گذشته مانند امسال میباشد یا نه ...... ایا سرعت دانلود شرکت اسیاتک امسال برای شما مانند سالهای گذشته پر سرعت می باشد یا نه ........ منتظر جواب شما دوستان عزیز هستیم

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
منم دوستم آسیا تک داره کرج 128 با 5 گیگ در ماه سرعتش 240 - 250 هست در روز و شب هم حدود 110 . خیلی راضیه.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
^درسته... اگه سرویستون نامحدود باشه سرعت واقعی هست ، یعنی 256 = 32 ! اما اگه حجمی باشه فضایی(!) میشه سرعتش...

منم الان با 128 حجمی حدود 230-240 دانلود می کنم ...

درسته، منم با 256 دانلود میکنم تا 300 هم رفته، خیلی جالبه... حالا تماس گرفتم برای سرویسهای برنز چون تو لیست من نیست، باید درخواست کنی تا برات بزارن بعد گفتم میخوام بگیرم،اپراتورش گفت که سرعتش 1 به 10 و با سرویس 1 مگ برنز شاید 15 تا هم نداشته باشی، اینم خیلی جالبه، نــه...:cool:

atila.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت دانلود شبانه اسیا تک رو 128 گطور هست البته رایگانش؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
درسته، منم با 256 دانلود میکنم تا 300 هم رفته، خیلی جالبه... حالا تماس گرفتم برای سرویسهای برنز چون تو لیست من نیست، باید درخواست کنی تا برات بزارن بعد گفتم میخوام بگیرم،اپراتورش گفت که سرعتش 1 به 10 و با سرویس 1 مگ برنز شاید 15 تا هم نداشته باشی، اینم خیلی جالبه، نــه...:cool:

دوست عزیز سرویس های 1 به 10 همین هست دیگه. 1 مگابیت میشه 128 کیلوبایت حالا تقسیم بر 10 کن میشه 12.8 دقیقا همون حرفی که زدن. باز خوبه از اول بهتون گفتن. نه اینکه سرویس و بگیرین و خودتون بفهمین.

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز سرعت شبانه رایگان شرکت اسیاتک سرعتش کاهش پیدا میکنه یعنی سرعت دانلود بین 50 تا 80 در نوسان هستش تا ساعت 8 صبح رایگان هستش در سرعت سرویس 128 حجمی .... ولی سرعت دانلود شرکت اسیاتک از ساعت 8 صبح تا ساعت 2 نصف شب سرعت دانلودش با بنامه دانلود منیجر میرسه تا 260 سرعتش دانلودش

بالا