• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
من شش ماهه از ارمنت شيراز و نمايدگيش در كازرون از اسياتك اينترنت ميگيرم اما لعنتي ها سرعت اينترنت شبانه رو قلف كردن رو سي كيلوبايت. دو ماهه اين كارو كردن

ariaair

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نزدیک به 6 ساله دارم از سرویس های آسیاتک استفاده میکنم. انواع و اقسامش رو هم تست کردم. در کل متاسفانه راضی نیستم. سرویس 128 با 512 هیچ فرقی نداره. 512 هم با 1 مگ! بهتر بگم بگیر نگیر داره. اما اخیرا بهتر شده . منظورم 5 6 ماهه اخیره. در حالا حاضر سرویس 2 مگ دارم سرعتش بد نیست اما گفتم بگیر نگیر داره. یه روز در حد 256 یه روز:
تست با سرور داخلی

http://speedtest.net/result/1738232652.png

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من نزدیک به 6 ساله دارم از سرویس های آسیاتک استفاده میکنم. انواع و اقسامش رو هم تست کردم. در کل متاسفانه راضی نیستم. سرویس 128 با 512 هیچ فرقی نداره. 512 هم با 1 مگ! بهتر بگم بگیر نگیر داره. اما اخیرا بهتر شده . منظورم 5 6 ماهه اخیره. در حالا حاضر سرویس 2 مگ دارم سرعتش بد نیست اما گفتم بگیر نگیر داره. یه روز در حد 256 یه روز:
تست با سرور داخلی

http://speedtest.net/result/1738232652.png

سلام دوست عزیز
اینکه مشخص هست
سرویس 128 تا 512 با محدودیت حجمی را روی 1یا 2 مگ ست میکنند و و 1 و 2 مگ رو روی 4 مگ.

ariaair

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
اینکه مشخص هست
سرویس 128 تا 512 با محدودیت حجمی را روی 1یا 2 مگ ست میکنند و و 1 و 2 مگ رو روی 4 مگ.
منظورتون رو متوجه نمی شم؟! می خواستم اینو بگم که روی هیچ سرعتی نمی شه حساب کرد.یه روز خوبه یه روز بد. ضمنا شانس آسیاتک بوده؛ این تستی که لینکش رو گذاشتم رکوردش بوده بنابر این سرعت خیلی پایین تر از این حرفاست چون وقتی بلافاصله بعد از 10 دقیقه دوباره تست کردم شد 0.4 مگابیت! عرضم اینه که هیچیش حساب کتاب نداره. ضمنا یه سوال هم دارم از دوستان. مدتی هست ( چند هفته ) تمام پورت های "چیز پی ان" برای من بسته شده. البته الان پی پی تی پی بازه ولی هیچ ترنسفر اطلاعاتی نداره. دوستانی که سرویس دهندشون آسیاتک هست هم همین وضع و دارن؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
10 بهمن 1390
ساعت 01:00 تا 14:00
گوهردشت / کرج
آسیاتک زاییده بود :دی
لینک قطع بود!
بقیه هم صحنه رو دیدن؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
10 بهمن 1390
ساعت 01:00 تا 14:00
گوهردشت / کرج
آسیاتک زاییده بود :دی
لینک قطع بود!
بقیه هم صحنه رو دیدن؟

سلام
من الان از دوستم سوال کردم
دیروز
محل مهرشهر کرج ( مرکز مخابراتی فهمیده ).
کلا وصل بوده. ( از دیروز صبح تا الان ولی گفت پریروز 3 - 4 دقیقه قطع شد بعد درست شد.) .

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام ..دوستان بالاخره اسیا تک خطم رو رانژه کرد .قبلا ماتریکس با سرویس 1 مگ میگرفتم و دانلودم تو روز 80 تا 90 کی بود و شبها هم 15 تا 20 ولی این با سرویس 128 گرفتم سرعت دانلودم میاد رو 180 تا 240 که خیلی عالیه ولی نمیدونم اسیا تک همیشه همینجوره یا اولش همینجوره بخاطر مشتری بگیره ؟؟؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با سلام ..دوستان بالاخره اسیا تک خطم رو رانژه کرد .قبلا ماتریکس با سرویس 1 مگ میگرفتم و دانلودم تو روز 80 تا 90 کی بود و شبها هم 15 تا 20 ولی این با سرویس 128 گرفتم سرعت دانلودم میاد رو 180 تا 240 که خیلی عالیه ولی نمیدونم اسیا تک همیشه همینجوره یا اولش همینجوره بخاطر مشتری بگیره ؟؟؟

سلام دوست عزیز

سرویس های حجمی آسیاتک همینجوریه... سرعت بالاست...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سیاست بعضی از شرکت های پاپ همینه که پورت رو باز میذارن که بتونن پهنای باند بفروشن ...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بله تایید میشه.
و الان واقعا خوب داره سرویس میده.
هم سرعت هم کیفیتش خوبه.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من این ماه 128 حجمی گرفتم سرعتم از 60 بالاتر نمیره . ماه قبل هم 256 داشتم که سرعت حدود 120 بود . با توجه به سرعتهای بالای 200 که دوستان نوشتند برای سرویسها حجمی دارند به نظرتون مشکل از مرکز مخابراتی ( نهری ) هست یا مودم ( usb ) ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من این ماه 128 حجمی گرفتم سرعتم از 60 بالاتر نمیره . ماه قبل هم 256 داشتم که سرعت حدود 120 بود . با توجه به سرعتهای بالای 200 که دوستان نوشتند برای سرویسها حجمی دارند به نظرتون مشکل از مرکز مخابراتی ( نهری ) هست یا مودم ( usb ) ؟

اینا کاراشون رو هواست زیاد حساب نکن :دی

منم اکثرا با همون 120 130 دانلود میکردم... یک ماه اخیر اینطوری شده...

میتونی از خودشون بپرسی شاید بگن... ولی کلا حساب کتاب نداره...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از USB هم میتونه باشه ها، اینجا ایرانه :دی
با Lan یا WL تست کن، ببین چطوره ...

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر از همه دوستان عزیزم
من تازه اومدم به این شرکت اسیا تک و دقیقا نمیدونم برای سرویس شبانه رایگان که از ساعت 2 تا 7 هست باید چکار کنم برای اینکه مجانی بشه .به شرکت گفتم گفت باید به اخر نام کاربری حرف ان اضافه کنیم .دقیقا متوجه نشدم باید چکار کنم یعنی باید برم تو تنظیمات مودم هر سری و حرف ان اضافه کنم ؟؟؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
با سلام و تشکر از همه دوستان عزیزم
من تازه اومدم به این شرکت اسیا تک و دقیقا نمیدونم برای سرویس شبانه رایگان که از ساعت 2 تا 7 هست باید چکار کنم برای اینکه مجانی بشه .به شرکت گفتم گفت باید به اخر نام کاربری حرف ان اضافه کنیم .دقیقا متوجه نشدم باید چکار کنم یعنی باید برم تو تنظیمات مودم هر سری و حرف ان اضافه کنم ؟؟؟؟

سلام
خیر دوست عزیز اون صبانت هست که اینجوریه. آسیا تک خودش شبانه رایگان میشه.

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز من یک سوالی داشتم من الان 1 ماهی هست که از شرکت اسایتک در تهران سرویس 128 حجمی خریداری کردم و از سرعتش و قیمتش کلا راضیم سرعت دانلودش تا 240 هم میرسه چند روز دیگه هم مهلتم تموم میشه .... فقط یک مشکلی که هست من میترسم چند ماه دیگه شرکت اسیاتک دیگه جذب مشتری هاشو انجام داد و زیاد شدن مشترکاش دیگه تصمیم بگیره سرعتهای دانلود رو بیارن پایین یعنی سرعت دانلود سرویس 128 حجمی برسه سرعت دانلودش به زیر 50 برسه و پشیمون بشم .... دوستان عزیز من میخواستم نظر شما رو بدونم چون من وقتی میرم به صفحات این انجمن اسیاتک برای 1 سال پیش رو نگاه کردم خیلی ها از سرعتش کمش و زیاد بودن قیمتهاش ناراضی بودند

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان عزیز من یک سوالی داشتم من الان 1 ماهی هست که از شرکت اسایتک در تهران سرویس 128 حجمی خریداری کردم و از سرعتش و قیمتش کلا راضیم سرعت دانلودش تا 240 هم میرسه چند روز دیگه هم مهلتم تموم میشه .... فقط یک مشکلی که هست من میترسم چند ماه دیگه شرکت اسیاتک دیگه جذب مشتری هاشو انجام داد و زیاد شدن مشترکاش دیگه تصمیم بگیره سرعتهای دانلود رو بیارن پایین یعنی سرعت دانلود سرویس 128 حجمی برسه سرعت دانلودش به زیر 50 برسه و پشیمون بشم .... دوستان عزیز من میخواستم نظر شما رو بدونم چون من وقتی میرم به صفحات این انجمن اسیاتک برای 1 سال پیش رو نگاه کردم خیلی ها از سرعتش کمش و زیاد بودن قیمتهاش ناراضی بودند

سلام دوست عزیز

من 5 ساله مشترک آسیاتک هستم... کلا افت و خیز زیاد داشتن... فقط هم مربوط به این شرکت نیست... یهو دسته جمعی تصمیم میگیرن همه ی آی اس پی ها سرعت رو کم کنن قیمت رو زیاد کنن... خلاصه از این بازیا... ولی تا جایی که حافظه ی من یاری می کنه تو این مدت آسیاتک غیر از یه دوره ی 7 8 ماهه، همیشه سرعت های حجمیش غیر واقعی (بالا) بوده... حالا نه اینکه همیشه 240 باشه، ولی مثلا 120 130 بوده...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خب دوست عزیز
شما ماهیانه شارژ کن تا وقتی که دیدی ناراضی هستی و یا داره کم میشه عوض کن
از الان نگران چیزی نباش که هنوز اتفاق نیافتاده.
نگرانی و استرس زود آدمو پیر میکنه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان تهرانی، امروز نزدیک ظهر کسی مشکل کانکت شدن داشت؟

من کانکت میشدم ولی ریسیو نداشتم... فقط سایت های جاهای دولتی مثل شهرداری و تامین اجتماعی باز میشد!!!

به پشتیبانی فنی هم نتونستم دسترسی پیدا کنم انقدر اشغال بود... از قسمت شارژ تمدید پرسیدم گفتن داریم یه سری آپدیت انجام میدیم اختلال پیش اومده...

بالا