• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان من از ماتریکس سرویس میگرفتم و دو روز پیش رفتم و فرم جمع آوری خط رو پر کردم و بعدش رفتم قرارداد بستم با شرکت آسیاتک..حالا از کجا بفهمم که کی و چه موقع خطم جمع اوری شده از طریق مودم اگر میشه چه جوری اخه چراغ لینک و مودم هنوز روشنه ..لطفا راهنماییم کنید
هر وقت چراغ لینک خاموش یا چشمک زن بشه نشانه قطع رالنژه شدن هست
میتونی زنگ بزنی به ماتریکس قطع رانژه را هم پگیری کنی.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
از دیشب سرعت به شدت پایین اومده . سرویس 256 سرعت دانلود نهایتا 7 . شب قبل هم که کلا قطع بود !!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
از دوستم سوال کردم. اونم مشکلی نداشته.
احتمالا از مرکز مخابراتی شماست.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم فکر کردم مشکل از مرکز مخابراتی باشه ( شهید نهری ) ولی نکته جالبش اینجاست که فقط بین ساعت 2 تا 8 صبح که مثلا قراره رایگان باشه اینطوره !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوست عزیز من سرویس نامحدود آسیاتک بگیرم خوبه ؟سرعتش چجوریاست؟
مثلا 128 نامحدود چقدر سرعت داره و توی روز چقدر میشه دانلود کرد؟
نامحدود شاتل که گرفتم محدود بود ولی نامردا به عنوان نامحدود میفروشن که کلاهبرداری هست.
من الان 256 نامحدود دارم... واقعی دانلود میکنم... یعنی حدود 30 هست بالا و پایین...

به طور متوسط ساعتی 100mb دانلود میکنم...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
نامحدود برای ایرانی ها فعلاً مفهومی پیدا نکرده! آی اس پی ها هم بزرگترین اشتباه رو مرتکب شدن که همچین سرویسهایی ارائه میدن!
همه جای جهان Unmetered هست، یعنی مصرف شما اندازه گیری نمیشه! نه اینکه 24 ساعت بذاری روی دانلود! برای همچین چیزی باید Dedicated Bandwidth بگیرید که هزینش بالاس!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

. يه چيز جالب در مورد اين خارجي‌هاي جهان خوار! و كافر! اين هست كه همچين كاري كه شما فرموديد را يعني دنلود شبانه روز را انجام مي‌دهند! يعني بعضياشون (كه كم كم داره زياد ميشه) 24 ساعت سيستمشون روي Dl/UL هست با همون خط معمولي كه براي خونه گرفتن! اون هم با چه سرعتي و چه قيمت مفتي....!!!!!! يعني ماهانه اون‌ها از ما هم كمتره!! نامردا! البته كشور با كشور فرق مي‌كنه! مثلن دوستام توي آلمان دنلود از شبكه تورنت براشون خيل گرون تموم ميشه! يعني تا جايي كه خبر دارم اكثر ISPهاي آلمان اجازه نمي‌دهند ولي Rapidsahre آزاده!!!! و اونها مثل چي اكنت خريدن و دنلود مي‌كنند!!! در آمريكا داستان كمي خنده‌داره!! در اونجا هنوز جاهايي هست كه هنوز كابلي يا فيبرنوري نيومده و بايد از همون ADSL پكيده (از ديد اون‌ها البته!!!) استفاده كنند! و حتا مثل ما گاهي برقشون ميره!!!! كه البته اين تعداد بيشتر در حومه‌هاي شهر هستند. جالبه نه! براي نمون دوتاشون هنوز ADSL دارن و يكيشون كابلي و يكي به تازگي فيبرنوري دار شده. دوستان ADSL دارا‌م يكيش سرعتش 300KB/s بود يكيش كه گازويلي بود حدود 150KB/s بود!!! اما كابلي و فيبر نوريه خيلي وضعشون عاليه!! مثلن يك فايل 1.5GB رو در عرض 18~19 دقيقه گرفتند!!! :(((( در آمريكا براي تورنت تقريبن محدوديتي نيست! براي بعضي از كشوراي اروپايي هم همينطور است. ولي همشون پينگشون زير 30 هست و همه هم سرعت شون ثابت.

. ولي بعضي از كشوراي آمريكاي جنوبي وضعشون زياد خوب نيست اگر چه باز بهتر از ما هستند!! مثلن يكي ديگه از دوستام كه مال Venezuela هست اونجا هم ADSL نامحدودشون گاهي 128Kbps و 256Kbps مثل خودمونه با اين تفاوت كه سرعت DL/UL واقعن ثابته و پينگ زير 30ms هست و واقعن بدون ترافيكه!!! چون مثلن همين آسياتك براي 128Kbps نامحدود نوشته 20GB ترافيك ماهانه!!!! اين ديگه چه نوع نا محدوديه!؟ (اگر چه باز هم با اين سرعت نميشه به همچين عددي رسيد چون شير 1 به 10 هست!!) اما اون دوستم فيلم توي تورنت گذاشته بود براي دنلود با سرعت 128Kbps و نامحدود.

. چيزي كه هست هنوز كسي به جز خودمون (ايراني‌ها) توي اين دوستاي خارجيم نديدم كه بگه بهم اينترنتش محدوديت ترافيك داره!!! اين هم از خوششانسي ماست!!!!
40.gif
اصلن وقتي بهشون مي‌گم الان DC ميشم چون اكنت شبانه داره شروع مي‌شه قيافشون اينطوري ميشه:

290567.gif

. تازه بعد از كلي توضيح بهشون با پوزخند يا اظهار ناراحتي از وضعي كه داريم!!! مواجه مي‌شوم.... بعضياشون مي‌گن اينترنت ما فقط يك وضعيت داره فقط اينطوري: "ON" همين! چي بگم والله!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/21
26.gif
103.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
اتفاقا می خواستم بگم چرا اونجا هم اینترنت محدود دارن.
دختر خاله من استرالیا ست ملبورن. اینترنتشون محدود هست البته خودش نمی دونست چند گیگ ولی گفت من اگه با اسکایپ بخوام هر شب 1 ساعت صحبت کنم ( تصویری ). 10 روزه اینترنتمون قطع میشه. حالا اگه شما واردین ببینین میشه چه حجمی.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mahni1390 عزيز
1.gif

دختر خاله من استرالیا ست ملبورن. اینترنتشون محدود هست البته خودش نمی دونست چند گیگ ولی گفت من اگه با اسکایپ بخوام هر شب 1 ساعت صحبت کنم ( تصویری ). 10 روزه اینترنتمون قطع میشه. حالا اگه شما واردین ببینین میشه چه حجمی.
. جدن!!؟؟ استراليا!؟ من يكي از دوستام رفته اونجا و دانشجو هست ولي تا الان ازش نپرسيدم! الان بهش ايميل ميزنم ببينم اون چطوره وضعش!؟ ولي در مورد Skype كه فرموديد من خودم يكي از مصرف كنندهاشم اساسي! با آشناهامون چه در اروپا و چه آمريكا كه تصويري صحبت مي‌كرديم و وقتي سرعت اينترنتم در روز 200KB/s بود دنلود Skype حدود 80KB/s~ بود و آپلودش حدود 15~20KB/s پس با اين حساب 10 روزه شبي يك ساعت يعني 10 ساعت در كل + دنلود‌هاي جانبي بين حداقل 3GB تا ~ 4 يا 5GB محدوديت داشتن....!!

. بگذار از دوستم بپرسم ببينم اون چطوره!؟ اون مثالهاي بالا همشون دوستان بازي آنلاينم هستند، تا الان دوستي از آستراليا نداشتم! اكثر دوستاي گيمرم از آمريكاي شمالي و كمي جنوبي و بخش اروپاي غربي و كمي هم از آسياي شرقي هستند. بين اين‌ها هيچكدامشون اينترنتشون محدود نيست.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/22
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. من يك كار جالبتري كردم!! اومدم توي يكي از اين سايت‌هاي مجاني و آنلاين Survey يه چندتا سوال گذاشتم در مورد وضعيت ISP هاي خونگي و براي دوستام در تمام جاي دنيا (منهاي ايران!!) ارسال كردم و قراره هركدام به 3 نفر ديگه در همان كشور با ISP متفاوت خودشون بدهند. همين اول كار دوتاش جواب داد. فعلن نتيجش رو نمي‌گم تا وقتي تموم شد يكجا بگم ولي خداييش سرم داره سوت مي‌كشه!!! آخه ازشون خواستم آدرس سايت ISP را هم قرار دهند و وقتي قيمتها + كلي سرويس جانبيشون را نگاه مي‌كنم سرم سوت مي‌كشه!!!!!!!!

. جالبيه Survey و تحقيق به اين روش همين واقعيتر و زنده!! بودنش هست!!! بگذاريد تموم بشه گرمه تقديمتون مي‌كنم تا گريتون بگيره!!! كه بيشتر از اوني كه فكر مي‌كنيد ميدانيد، اين ISPها دارند بلا سرمون ميارند....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/22
26.gif
103.gif

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام دوست عزیز

سلام mahni1390 عزيز
1.gif

. جدن!!؟؟ استراليا!؟ من يكي از دوستام رفته اونجا و دانشجو هست ولي تا الان ازش نپرسيدم! الان بهش ايميل ميزنم ببينم اون چطوره وضعش!؟ ولي در مورد Skype كه فرموديد من خودم يكي از مصرف كنندهاشم اساسي! با آشناهامون چه در اروپا و چه آمريكا كه تصويري صحبت مي‌كرديم و وقتي سرعت اينترنتم در روز 200KB/s بود دنلود Skype حدود 80KB/s~ بود و آپلودش حدود 15~20KB/s پس با اين حساب 10 روزه شبي يك ساعت يعني 10 ساعت در كل + دنلود‌هاي جانبي بين حداقل 3GB تا ~ 4 يا 5GB محدوديت داشتن....!!

. بگذار از دوستم بپرسم ببينم اون چطوره!؟ اون مثالهاي بالا همشون دوستان بازي آنلاينم هستند، تا الان دوستي از آستراليا نداشتم! اكثر دوستاي گيمرم از آمريكاي شمالي و كمي جنوبي و بخش اروپاي غربي و كمي هم از آسياي شرقي هستند. بين اين‌ها هيچكدامشون اينترنتشون محدود نيست.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/22
26.gif
103.gif

بله، سرویس های معقول از دید قیمت در استرالیا، اکثرآ با محدودیت حجمی همراه هستند.

- به طور کل زیر ساخت ها قوی نیستند.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ColoFlyin'‎ عزيز
1.gif

. بله، سرویس های معقول از دید قیمت در استرالیا، اکثرآ با محدودیت حجمی همراه هستند.
- به طور کل زیر ساخت ها قوی نیستند.
. استراليا زير ساختش قوي نيست؟! چرا؟ شما اونجا بوديد؟ عجيبه! چرا خرابه؟ براي خودش انگليس دوميه بلكه هم از جهاتي بيشتر!!! هنوز اون دوستم ايميلم را نديده ولي از ونزولا و كانادا و نپال و ايتاليا و آلمان جواب دادند و بقيه هم در راه .... فعلن نپال بدترينشونه ولي با اينحال از ما باز هم بهتره ....!!!! نپـــــــال!!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/22
26.gif
103.gif

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
دوستان عزیز من مبین نت دارم ولی چون گرون کرده دیگه نمیخام بگیرم.
شنیدم ۱ مگ آسیاتک تا۴۵۰ سرعت دانلود میده.درسته؟
سرعت شبانه چطوره؟
پشتیبانیش چطوره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
دوستان آسیاتکی کسی جواب ما رو نمیده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
درود
دوستان من سرویس 2 Mb پنج گیگ دارم که انصافا دانش خوبه,یعنی 200 تا رو با +- 20 میده مخصوصا شب ها که مهم و کاربردی هست
روزها (ساعت های کم مصرف ولی محاسبه حجمی) کمتر تست کردم !

حالا میخوام بدونم کسانیکه 1 Mb یا 512(حتی) دارن بازم سرعته دانشون چه تو زمان پر وچه کم مصرف همین حدود 200 هست یا اینکه همون چیزی که گرفتن(مثلا 512 همون 70و80 میده؟) هست
چون فرقش تو 3 ماه 30-40 چوق میشه گفتم اگه یکیه چه کاریه

سپاس

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام ColoFlyin'‎ عزيز
1.gif

. استراليا زير ساختش قوي نيست؟! چرا؟ شما اونجا بوديد؟ عجيبه! چرا خرابه؟ براي خودش انگليس دوميه بلكه هم از جهاتي بيشتر!!! هنوز اون دوستم ايميلم را نديده ولي از ونزولا و كانادا و نپال و ايتاليا و آلمان جواب دادند و بقيه هم در راه .... فعلن نپال بدترينشونه ولي با اينحال از ما باز هم بهتره ....!!!! نپـــــــال!!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/22
26.gif
103.gif

سلام. :)

خیر، من آن جا نبوده ام. از چند آشنای استرالیایی شنیده ام، از سرویس هایشان راضی نبودند.

در مورد زیرساخت ها هم، حتمآ در مقایسه با سایر کشورهای پیشرفته گفته شد که قوی نیستند.

an_127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم دارم قسمت 2 و 3 رامی فروشم. هر کی خواست بگه
راستی من هر چی میگردم قسمت بانک مجازی رو ÷یدا نمی کنم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ممنون میشم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
sam_cj
من یه 1 مگ و یه 512 دارم، جفتش رو 2 مگ هست ...

hosseinhajian
خیر، 2 مگابیت هست! 450 کیلوبایت میشه حدود 3.6 مگابیت!

سوال:
آبونمانی که بابت سرویسها میگیرن بر چه اساسی هست؟
مالیات بر ارزش افزودست یا چیز دیگه'ایه؟ مالیات بر ارزش افزوده هم باید 4% باشه ...
من رو سرویس ها حساب کردم، بین 4 تا 21 درصد بود! (با توجه به هزینه'ی سرویس ها) هر چی ارزونتر باشه، آبونمان درصد بیشتری داره، هر چی گرونتر باشه درصد آبونمان کمتره.
مثلاً تو پرداخت 5900 تومانی باید 1276 تومان آبونمان داد که میشه 21.62% یا تو پرداخت 389900 تومانی باید 16636 تومان آبونمان داد که میشه 4.18% ...

از هر راهی برای چاپیدن استفاده میکنن :hmm: ما هم چُلاق، نمیتونیم بچاپیمشون :whistle:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان ، من امروز خیلی قطعی داشتم، شما هم داشتین؟

ممکنه سیمکشی داخل ساختمون که اینا میگن مشکل داشته باشه؟!

بالا