سلامپس این اسیا تک هم دست کمی از ماتریکس نداره .من که گفتم خطم رو جمع کنند بیام اسیا تک دوستان هم گله مند هستن از این شرکت ...دوستان بنظرتون چکار کنم همین ماتریکس رو نگه دارم یا بیام اسیا تک ...سرعتم تو روز90 تا 110 هست و شبها هم 20 تا 30 کی میتونم دانلود کنم ...اسیا تک هم دست کمی از این ماتریکس ندارن که تعریفش رو میکنند
(اینم سرعت ماتریکس شبانه که مجانی هست ..خیلی افتزا هست درسته ؟؟ نظرتون چیه دوستان)
![]()
سلام .
سلام .
من قم هستم و الان از سرویس art1 شاتل استفاده میکنم که 128 هست ولی از سایتهای تورنت نمیشه دانلود کرد و با اینکه نامحدود هست بیشتر از 30 گیگ نمیشه دانلود کرد. می خواستم ببینم سرویس 128 آسیاتک هم همین جوری هست یا نه و اگر از شاتل بهتره برم سرویس آسیاتک بگیرم.
الان اون پینگ که گذاشتم خوبه سرعت 1 مگ که تو اون موقع مجانی بود ... من فردا یا پس فردا میرم قرارداد ببندم با اسیا تک برم یا نرم همین ماتریکس رو نگه دارم ...شبها خیلی تو دانلود قطع و وصل میشه
سلام دوستان گلم
من در شهر قدس (قلعه حسن خان) زندگی میکنم و میخوام یه اینترنت adsl بگیرم و در این رابطه چنتا سوال دارم
سرعت دانلود برام خیلی مهم هستش و با توجه به قیمتای سایت اسیا تک تا 512 با حجم 2گیگ به قیمت 15400 در توانم هست
1.سرویسای اسیا تک سرعت دانلودشون چطوره؟یعنی سرعت 128و256و512و... سرعت دانلودشون متفاوت هستش؟
2.چه مودمی بگیرم بهتره؟
3.اصلا یه سوال کلی واسه منطقه ای که من هستم اسیا تک خوبه؟
4.سرعت دانلود 512 در حالت شب و روز چه مقدار هستش؟
خیلی خیلی ممنون
سلام دوستان گلم
من در شهر قدس (قلعه حسن خان) زندگی میکنم و میخوام یه اینترنت adsl بگیرم و در این رابطه چنتا سوال دارم
سرعت دانلود برام خیلی مهم هستش و با توجه به قیمتای سایت اسیا تک تا 512 با حجم 2گیگ به قیمت 15400 در توانم هست
1.سرویسای اسیا تک سرعت دانلودشون چطوره؟یعنی سرعت 128و256و512و... سرعت دانلودشون متفاوت هستش؟
2.چه مودمی بگیرم بهتره؟
3.اصلا یه سوال کلی واسه منطقه ای که من هستم اسیا تک خوبه؟
4.سرعت دانلود 512 در حالت شب و روز چه مقدار هستش؟
خیلی خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
اول اینکه اینجوری خیلی سریع حجم 2 گیگتون تموم میشه.
چرا پارس آنلاین 128 با حجم 4 گیگ نمی گیرین.
من دارم سرعتش تقریبا 100 کیلو بایت هست. آسیاتک هم فرقی نداره سرعت 128 تا 512 ش همه تقریبا یک سرعت و میده.
در مورد مودم هم بهتر هست یا asus یا dlink بگیرین و یا زایکسل. همگی توی رنج 32000 تومن هستند.
قیمتای پارس انلاین بهتره اما راستش راجب سرعت دانلود پارس و اسیا تک کدومشون رو پیشنهاد میکنید
یه سوال دیگه اگه 128 بگیرم سرعت پیج باز کردنش خوبه یعنی طوری نباشه که ادم یه ربع جلو مانیتور جک بزنه؟
نظرتون راجب سرویس 128 و 256 نامحدود پارس چیه؟
سرعت دانلودشون با سرویسای محدود یکیه؟
مرسی