• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با تشکر از شما
اینم سرعت اینترنت من .........اینم سرویس 1 مگ ماتریکس . 5 گیگ ماهی 29000

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها

من خودم نماینده آسیاتک تو شمالم

سرویس خوش آمد 2 مگابایتشو دارم استفاده می کنم. دیشبم 598 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودم بود . عکس هم گرفتم ازش.

اینم تستش

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
پس این اسیا تک هم دست کمی از ماتریکس نداره .من که گفتم خطم رو جمع کنند بیام اسیا تک دوستان هم گله مند هستن از این شرکت ...دوستان بنظرتون چکار کنم همین ماتریکس رو نگه دارم یا بیام اسیا تک ...سرعتم تو روز90 تا 110 هست و شبها هم 20 تا 30 کی میتونم دانلود کنم ...اسیا تک هم دست کمی از این ماتریکس ندارن که تعریفش رو میکنند

(اینم سرعت ماتریکس شبانه که مجانی هست ..خیلی افتزا هست درسته ؟؟ نظرتون چیه دوستان)

Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
پس این اسیا تک هم دست کمی از ماتریکس نداره .من که گفتم خطم رو جمع کنند بیام اسیا تک دوستان هم گله مند هستن از این شرکت ...دوستان بنظرتون چکار کنم همین ماتریکس رو نگه دارم یا بیام اسیا تک ...سرعتم تو روز90 تا 110 هست و شبها هم 20 تا 30 کی میتونم دانلود کنم ...اسیا تک هم دست کمی از این ماتریکس ندارن که تعریفش رو میکنند

(اینم سرعت ماتریکس شبانه که مجانی هست ..خیلی افتزا هست درسته ؟؟ نظرتون چیه دوستان)

سلام
اگه شبانه بیشتر برات مهمه 128 اسیاتک خوبه
روزانش هم خوبه و روی 2مگ میبندن ولی پینگش بالاست

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
الان اون پینگ که گذاشتم خوبه سرعت 1 مگ که تو اون موقع مجانی بود ... من فردا یا پس فردا میرم قرارداد ببندم با اسیا تک برم یا نرم همین ماتریکس رو نگه دارم ...شبها خیلی تو دانلود قطع و وصل میشه

Atlas_qom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من خودم نماینده آسیاتک تو شمالم

سرویس خوش آمد 2 مگابایتشو دارم استفاده می کنم. دیشبم 598 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودم بود . عکس هم گرفتم ازش.

اینم تستش
سلام .
من قم هستم و الان از سرویس art1 شاتل استفاده میکنم که 128 هست ولی از سایتهای تورنت نمیشه دانلود کرد و با اینکه نامحدود هست بیشتر از 30 گیگ نمیشه دانلود کرد. می خواستم ببینم سرویس 128 آسیاتک هم همین جوری هست یا نه و اگر از شاتل بهتره برم سرویس آسیاتک بگیرم.

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
سلام .
من قم هستم و الان از سرویس art1 شاتل استفاده میکنم که 128 هست ولی از سایتهای تورنت نمیشه دانلود کرد و با اینکه نامحدود هست بیشتر از 30 گیگ نمیشه دانلود کرد. می خواستم ببینم سرویس 128 آسیاتک هم همین جوری هست یا نه و اگر از شاتل بهتره برم سرویس آسیاتک بگیرم.

آسیاتک حرف نداره . همچین مشکلی رو هم که میگی نداره

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
الان اون پینگ که گذاشتم خوبه سرعت 1 مگ که تو اون موقع مجانی بود ... من فردا یا پس فردا میرم قرارداد ببندم با اسیا تک برم یا نرم همین ماتریکس رو نگه دارم ...شبها خیلی تو دانلود قطع و وصل میشه

سلام دوست عزیز من یه چیزی خدمتتون بگم
پینگ ارتباطی به سرعت نداره دوست عزیز.
پینگ و باید با پینگ مقایسه کرد سرعتو با سرعت . کیفیت سرویس و با کیفیتش.

mostafa1471

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان گلم
من در شهر قدس (قلعه حسن خان) زندگی میکنم و میخوام یه اینترنت adsl بگیرم و در این رابطه چنتا سوال دارم
سرعت دانلود برام خیلی مهم هستش و با توجه به قیمتای سایت اسیا تک تا 512 با حجم 2گیگ به قیمت 15400 در توانم هست
1.سرویسای اسیا تک سرعت دانلودشون چطوره؟یعنی سرعت 128و256و512و... سرعت دانلودشون متفاوت هستش؟
2.چه مودمی بگیرم بهتره؟
3.اصلا یه سوال کلی واسه منطقه ای که من هستم اسیا تک خوبه؟
4.سرعت دانلود 512 در حالت شب و روز چه مقدار هستش؟
خیلی خیلی ممنون

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
وایمکس ایرانسل سرعت 128

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز ببخشید من یک سوالی داشتم من میخواستم از شرکت اسیاتک اینترنت بگیرم میخواستم ببینم سرعت های 128 و 256 و 512 و 1 سرعت دانلودشون شب از ساعت 5 بعدظهر تا 12 شب چجور هستش من در غرب تهران زندگی می کنم دهکده المپیک دوستانی که از شرکت اسیاتک استفاده می کنند و در غرب تهران زندگی می کنند سرعتشونو بگند مثل صادقیه و اریاشهر پونک جنت اباد تهرانسر

mostafa1471

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان گلم
من در شهر قدس (قلعه حسن خان) زندگی میکنم و میخوام یه اینترنت adsl بگیرم و در این رابطه چنتا سوال دارم
سرعت دانلود برام خیلی مهم هستش و با توجه به قیمتای سایت اسیا تک تا 512 با حجم 2گیگ به قیمت 15400 در توانم هست
1.سرویسای اسیا تک سرعت دانلودشون چطوره؟یعنی سرعت 128و256و512و... سرعت دانلودشون متفاوت هستش؟
2.چه مودمی بگیرم بهتره؟
خیلی خیلی ممنون

به سوالای منم جواب بدین ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان گلم
2.چه مودمی بگیرم بهتره؟
خیلی خیلی ممنون

سلام دوست عزیز
اول اینکه اینجوری خیلی سریع حجم 2 گیگتون تموم میشه.
چرا پارس آنلاین 128 با حجم 4 گیگ نمی گیرین.
من دارم سرعتش تقریبا 100 کیلو بایت هست. آسیاتک هم فرقی نداره سرعت 128 تا 512 ش همه تقریبا یک سرعت و میده.
در مورد مودم هم بهتر هست یا asus یا dlink بگیرین و یا زایکسل. همگی توی رنج 32000 تومن هستند.

mostafa1471

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
اول اینکه اینجوری خیلی سریع حجم 2 گیگتون تموم میشه.
چرا پارس آنلاین 128 با حجم 4 گیگ نمی گیرین.
من دارم سرعتش تقریبا 100 کیلو بایت هست. آسیاتک هم فرقی نداره سرعت 128 تا 512 ش همه تقریبا یک سرعت و میده.
در مورد مودم هم بهتر هست یا asus یا dlink بگیرین و یا زایکسل. همگی توی رنج 32000 تومن هستند.

قیمتای پارس انلاین بهتره اما راستش راجب سرعت دانلود پارس و اسیا تک کدومشون رو پیشنهاد میکنید
یه سوال دیگه اگه 128 بگیرم سرعت پیج باز کردنش خوبه یعنی طوری نباشه که ادم یه ربع جلو مانیتور جک بزنه؟
نظرتون راجب سرویس 128 و 256 نامحدود پارس چیه؟
سرعت دانلودشون با سرویسای محدود یکیه؟
مرسی

Last edited:

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام ..دوستان من امروز رفتم و قرارداد ماتریکس رو کنسل کردم و گفتم خطم رو جمع کنند بخاطر سرعت بد در دانلود و باز نکردن پیج و حالا اومدم شرکت اسیا تک و قرارداد بستم سرعت 128 رو 6 مگ میبندن 4 ماهه 30500 دادم به رانژه کردنش ..حالا بنظرتون خوبه این شرکت آسیا تک ؟؟؟؟

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز ببخشید من یک سوالی داشتم من میخواستم از شرکت اسیاتک اینترنت بگیرم میخواستم ببینم سرعت های 128 و 256 و 512 و 1 سرعت دانلودشون شب از ساعت 5 بعدظهر تا 12 شب چجور هستش من در غرب تهران زندگی می کنم دهکده المپیک دوستانی که از شرکت اسیاتک استفاده می کنند و در غرب تهران زندگی می کنند سرعتشونو بگند مثل صادقیه و اریاشهر پونک جنت اباد تهرانسر

Atlas_qom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من سرویس نامحدود آسیاتک بگیرم خوبه ؟سرعتش چجوریاست؟
مثلا 128 نامحدود چقدر سرعت داره و توی روز چقدر میشه دانلود کرد؟
نامحدود شاتل که گرفتم محدود بود ولی نامردا به عنوان نامحدود میفروشن که کلاهبرداری هست.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
قیمتای پارس انلاین بهتره اما راستش راجب سرعت دانلود پارس و اسیا تک کدومشون رو پیشنهاد میکنید
یه سوال دیگه اگه 128 بگیرم سرعت پیج باز کردنش خوبه یعنی طوری نباشه که ادم یه ربع جلو مانیتور جک بزنه؟
نظرتون راجب سرویس 128 و 256 نامحدود پارس چیه؟
سرعت دانلودشون با سرویسای محدود یکیه؟
مرسی

سلام دوست عزیز معلوم هست که سرعت محدود خیلی بیشتر از نا محدود هستش. شما نامحدود های جدید رو مثل سرویس مخابرات فرض کن کمی بیشتر.
محدود 128 رو 1 مگ بسته میشه. شما نگران نباش.

Last edited:

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوستان من از ماتریکس سرویس میگرفتم و دو روز پیش رفتم و فرم جمع آوری خط رو پر کردم و بعدش رفتم قرارداد بستم با شرکت آسیاتک..حالا از کجا بفهمم که کی و چه موقع خطم جمع اوری شده از طریق مودم اگر میشه چه جوری اخه چراغ لینک و مودم هنوز روشنه ..لطفا راهنماییم کنید

بالا