• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان من الان در حال حاضر سرویس 1 مگ از شرکت ماتریکس میگیرم ولی الان خیلی سرعتش افتزا شده تو دانلود بهم 120 کی دانلود مییده و شبها هم که مجانیه سرعتش میشه 20 تا 30 کی که خیلی خیلی پایینه ..حالا میخوام برم شرکت اسیا تک قبلش هم میخواستم برم شرکت همیارنت که متاسفانه بنده زیر نظر مخابرات وصال هست که ساپورت نمیکنه ..حالا میخوام برم آسیا تک ولی نمیدونم پهنای باندش خوبه یا نه اصلا فرقی داره نسبت به شرکت ماتریکس که دارم سرویس میگیرم ؟؟؟لطفا همه بهم کمک و راهنمایی کنند ..راستی دوستان چه جوری خطم رو پینگ کنم تا بفهمم سرعت واقعی چقدره ؟؟؟

سلام
سرعت واقعی رو توی status مودم میزنه دوست عزیز . که خط شما لینک ش چه سرعتی داره.
دوست عزیز سرعتی که میگید کاملا معقول هستش 128 باید باشه. حالا شب ها آره کمتر شده.

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با تشکر ...ولی خیلی شبها سرعتش کم میشه بین 20 تا 30 هست . قطعی هم زیاد داره ..نظرتون در مورد اسیا تک چیه نسبت به شرکت ماتریکس که الان دارم ازش سرویس میگیرم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با تشکر ...ولی خیلی شبها سرعتش کم میشه بین 20 تا 30 هست . قطعی هم زیاد داره ..نظرتون در مورد اسیا تک چیه نسبت به شرکت ماتریکس که الان دارم ازش سرویس میگیرم
بیشتر بستگی به منطقه مخابراتی و اون آی اس پی داره که چقد پهنای باند آزاد داشته باشه.
الان من 1Mbps دارم، روز و شب در حالت عادی (به جز اعیاد و ولادت و شهادت و ... که بچه های بالا رو پورتها لنگاشونو دراز میکنن!) سرعتم رو 2Mbps هست ...

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان من الان در حال حاضر سرویس 1 مگ از شرکت ماتریکس میگیرم ولی الان خیلی سرعتش افتزا شده تو دانلود بهم 120 کی دانلود مییده و شبها هم که مجانیه سرعتش میشه 20 تا 30 کی که خیلی خیلی پایینه ..حالا میخوام برم شرکت اسیا تک قبلش هم میخواستم برم شرکت همیارنت که متاسفانه بنده زیر نظر مخابرات وصال هست که ساپورت نمیکنه ..حالا میخوام برم آسیا تک ولی نمیدونم پهنای باندش خوبه یا نه اصلا فرقی داره نسبت به شرکت ماتریکس که دارم سرویس میگیرم ؟؟؟لطفا همه بهم کمک و راهنمایی کنند ..راستی دوستان چه جوری خطم رو پینگ کنم تا بفهمم سرعت واقعی چقدره ؟؟؟
سلام اقا بهنام
اسیاتک روزانه اش تعریفی نداره از نظر پینگ و قطعی ولی شبانه همه سرویسهاش تا چند مدت پیش که من ازشون سرویس داشتم روی 90 بود روزانه هم 2مگ میبندن
سرویس هم خواستی بگیری ازشون همون 128 بگیر چون فرقی نداره با بقیه سرویسهای بالاتر
البته فکر میکنم این افت سرعت شبانه شما کلی باشه!

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با تشکر از شما سعید جان خوبی عزیزم مرسی که جواب دادی .... من والا خونه قبلی که بودم سرعت ماتریکس بد نبود ولی از وقتی تو این خونه اومدم سرعتم خیلی بد شده مخصوصا شبها که افتزا هست تازه تو این خونه که اومدیم سریع خطم را رانژه کردن و 4 تا 5 روز بهم سرویس دادن ولی تو خونه قبلیه 4 روز طول کشید ..تازه آقای رحیمی رییس ماتریکس هم آشنامون هست که اینجوری سرعتش پایینه هر وقت هم بهشون تماس میگیرم یک بهونه ای میارن یا اشکال از خط هست یا میگه تلفن بی سیم رو بکشین یا خط رو ببرین تو حیاط و مودم رو بهش وصل کنید از این بهونه ها ...حالا من دنبال یک شرکت هستم که واقعا سرعتشون چه روز و چه شب یکی باشه و پشتیبانی عالی داشته باشه .میخواستم برم همیار که متاسفانه مخابرات ما رو ساپورت نمیکنه ..حالا شما په شرکتی رو پیشنهاد میدین ؟؟؟؟............اینم سرعت دانلود ماتریکس در شب نگاه کنید سرعت 1 مگ چقدر بهم دانلود میده سرعتش نوسان داره از 3 کی تا 35 متغیر هست

فایل های ضمیمه

• matrix.jpg
    matrix.jpg
    121.5 KB · نمایش ها: 46
  • matrix1.jpg
    matrix1.jpg
    122 KB · نمایش ها: 46
  • matrix2.jpg
    matrix2.jpg
    120.6 KB · نمایش ها: 47
Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزی شبانه رایگان هست دیگه بالاخره ماها هم عدات داریم از سرویس و کالای رایگان استفاده کنیم. پهنای باند گرفته میشه دیگه.

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با تشکر از شما
ولی خوب شبها درسته پهنای باند میاد پایین ولی روزها تو دانلود بهم 110 تا 120 کی دان میده ........... سرویسم ا مگ هم هست

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با تشکر از شما
ولی خوب شبها درسته پهنای باند میاد پایین ولی روزها تو دانلود بهم 110 تا 120 کی دان میده ........... سرویسم ا مگ هم هست
درسته دیگه
1Mbps = 128KBps
1 مگابیت بر ثانیه = 128 کیلوبایت بر ثانیه
b: bit
B: Byte

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
ولی دوست عزیزم یکی از بچه ها با سرعت 512 داره از شرکت همیارنت دانلود داره بهش 180 تا 200 کی میده

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
ولی دوست عزیزم یکی از بچه ها با سرعت 512 داره از شرکت همیارنت دانلود داره بهش 180 تا 200 کی میده
همیارنت وایرلس هم میده ولی نمیدونم شبانه اش به چه صورت باشه
1024 3گیگ ماهی 20تومن
2048 5گیگ ماهی 30تومن

نانواستیشن ام 5 150
راه اندازی 25
کابل هم 10 15 تومن

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

سرعت های دانلود شبانه ی سرویس های 256 و 512 kbps در چه محدوده هایی هستند؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چیزی که عرض کردم، سرعت واقعیه. شما با 512 کیلوبیت عملاً باید 64 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید. حالا چرا 180 تا 200 میده واسه اینه که پورت رو تا 2 مگابیت باز گذاشتن ...

سلام؛

سرعت های دانلود شبانه ی سرویس های 256 و 512 kbps در چه محدوده هایی هستند؟
برای من 90% مواقع 2 مگابیته، بقیه موارد هم 1 مگابیت (شبانه رو عرض کردم)

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوستان این هم پینگ خط ماتریکس من که سرویس 1 مگ دارم نگاه کنید نظرتون چیه ؟؟؟ من الان خیلی ناراضی هستم و میخوام بیام اسیا تک چه جوریه بنظرتون

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
برای من 90% مواقع 2 مگابیته، بقیه موارد هم 1 مگابیت (شبانه رو عرض کردم)

چه خوب! این سرعت دانلود شبانه برای 256 است یا 512؟ آیا سرعت های شبانه ی هر دو یکی هستند؟ و اینکه سرعت های آپلود این سرویس ها چقدر هستند؟

بسیار ممنون.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان این هم پینگ خط ماتریکس من که سرویس 1 مگ دارم نگاه کنید نظرتون چیه ؟؟؟ من الان خیلی ناراضی هستم و میخوام بیام اسیا تک چه جوریه بنظرتون

سلام دوست عزیز پینگ 205 روی چه سروری؟؟؟؟ اگه داخلی باشه بله خیلی بده ولی خارجی. عالیه.

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوستان اسیا تک الان برای سرویس خانگی تا چند مگ سرویس میده ؟؟؟

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام خدمت سعید جان خوبی ؟ بنظرت اسیا تک خوبه از همه نظر ؟ بعدش اون پینگی که گذاشتم از شرکت ماتریکس چه جوریه خیلی ضعیفه درسته ؟ سرعت 1 مگ هم سرویس دارم

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
با سلام خدمت سعید جان خوبی ؟ بنظرت اسیا تک خوبه از همه نظر ؟ بعدش اون پینگی که گذاشتم از شرکت ماتریکس چه جوریه خیلی ضعیفه درسته ؟ سرعت 1 مگ هم سرویس دارم
سلام اقا بهنام
مرسی
از نظر شبانه فعلا که بد نیست 128 سرعت دانلودش 90 بود چند هفته پیش که من داشتم الان ندارم و خبر هم ندارم ازش شاید کمتر شده باشه
از نظر روزانه از این لحاظ که سرعتش را 2مگ میبندن خوبه ولی از نظر پینگ جالب نیست
پینگ 8.8.8.8 نگرفته بودم زیاد ولی فکر میکنم خیلی خوبه بیشتر 4.2.2.4 میگیرم

بالا