حساب بانک مجازی رو برای تایید بن اصلی چند روز طول کشید تا تایید کردن، این هم درست میکنن...آسیاتک رو همه به خوش قولی میشناسن..!!
پس خداکنه تا شنبه درست بشه. سرویس فعلی 5 ام تموم میشه.
حساب بانک مجازی رو برای تایید بن اصلی چند روز طول کشید تا تایید کردن، این هم درست میکنن...آسیاتک رو همه به خوش قولی میشناسن..!!
مشکلی نداره کار می کنه... ولی یه وقتا که به طور جمعی همه دچار مشکل میشن خب این آی اس پی هم استثنا نیست... ولی من تو این دو سه روزه با سرعت کمتری دی ال کردم...وضعیت وی پی ان چطوره الان؟
کار میکنه یا نه؟ سرعتش خوبه یا نه؟
همه دارن مینالن ازش! من الان بعد 3-4 ماه وی پی ان ران کردم، بدون مشکل کار میکنه! راحت 220 230 دانلود دارم باش.
یا به لوکیشن هم بستگی داره؟ مثلاً آمریکا رو بستن یا ...
استارت کن، اگه پهنای باندتو خوردن به خودم بگو واسه تلافیش 10 گیگ بت بدم
اگه هم نخوردن که راحت به کارت ادامه بده![]()
نت بیل مذخرفشون که میاد بالا، مشکلی نداره
:wacko:WOWحجم باقي مانده: 274213.58 MB![]()
نمیدونم با این همه حجم چیکار کنم
سریال خوب یا فیلم اکشن سراع نداری؟90% اکشن ها رو دیدم :wacko:
کاری به کارشون نداشتم، از این کارها هم تا حدودی بدم میاد مخصوصاً وقتی شرکته خصوصی باشه. اگه دولتی بود حال میداد
ولی یه سری الکی 3 روز قطعم کردن و جواب درست حسابی نمیدادن. یه بارم 4-5 گیگ الکی از شارژم رفت! قدیما هم که تو سیستم شارژش سوراخ داشت، 2400 تومن ازم خوردن
واسه همین ...
بگذریم، خودت خوبی؟![]()
سلام دوست عزیز باید برید اینجا.
حدود 3 سال پیش میدونستم ندارن. الان 99% دارندوستان اسیاتک
اینجا میشه با هر اکانتی روی خطت کانکت بشی
میخواستم ببینم سیستمی دارن که بفهمن کسی اینکار را میکنه یا نه؟یا باید دستی بررسی کنن؟ و اگه بفهمن چیکار میکنن
حدود یکی دو ماه پیش یکی از دوستان را گرفتن و جدیدا هم من را موقع بروز رسانی سایتشون و....دی:حدود 3 سال پیش میدونستم ندارن. الان 99% دارن
صبانت بعد از مشکلشون راه انداخت، حدود 2.5 سال پیش
شاتل هم از قدیما داشته ...