برای من که مشکلی ندارهاز دیروز تا حالا ریز مصرفم رو از لینک زیر نمیتونم ببینم :
انتقال داده های آسیاتک - سیستم گزارش دهی (مشاهده ریز مصرف)
ارور یوزرنیم پسورد میده . بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن ؟
http://www.ghasedak.com/new/index.php/NetBill-ISP/netbill-isp-accounting.htmlسلام دوست عزیز میشه بگید این Netbill چیه؟؟؟؟
نشنیدم چیزی ازش.
. كامل بودنشو نميدونم ولي حال گير بودنش رو آره!نرم افزار کاملی به نظر میاد.
. نميدونم اونها هم دارن يا نه ولي من پارس هم همين 9يكسال پيش داشتم سرعت دنلود روزانه و شبانم به زور به 40KB/s ميرسيد در حالي كه دوستم 110 بود چون براشون چندتا مشتري برده بودم يه روز كلي زنگ زدم و شكايت كردم بعد از 1 هفته سرعت شبانم شد ثابت 110! ولي روزانه همان متغيير بين 10~40 موند! پس احتمالن اونها هم همين سيستم يا مشابهاش رو دارند!؟می خواستم بدونم به چه شرکتهایی فروختن.
آخه من پارسی هستم و تا حالا سیستمشون اشتباه نکرده .
دوستان سرعت دانلود شبانه اسیا تک رو سرویس های 128 چند هست؟
هر شب چند گیگ می تونید و سرویس رایگان شبانه دانلود کنید؟
البته 128 کیلو ها رو میگ
ممنون
من قبلا اسیا تک شبانه 14 بیشتر بالا نمی رفت سرعتم
مال شما چظور با 128 البته؟
روز ها 120 80 هم میره اما شب ها 14![]()
این تخفیف 300% که نوشتن فقط مخصوص مشتریان جدید هست ؟ برای مشتریهای قبلی چیزی تو نمایشگاه ارائه نمیکنن ؟سلام من جمعه نمایشگاه بودم واسه دوستم آساتک ثبت نام کردم
یه بن 30000 تومنی هم خریدم به مبلغ 5000 تومان و توی قرعه کشی هم شرکت کردم و 50000 تومان هم توی قرعه کشی بردم. کلا خوش به حال دوستم شد با 5000 تومان پول 5 ماه اینترنتش در اومد![]()
این تخفیف 300% که نوشتن فقط مخصوص مشتریان جدید هست ؟ برای مشتریهای قبلی چیزی تو نمایشگاه ارائه نمیکنن ؟
سلام دوست من . ممنون از توضیحتون .سلام
بذارین توضیح بدم
به شما سه تا بن 30000 تومانی میدن که در حقیقت هر کدوم فقط برای یک شماره تلفن مجزا قابل شاژ هست.
اینو شک دارم که فقط واسه کاربر جدید باشه چون توی کاغذ ها روش شارژ توی کنترل پنل کاربری و راهنمایی کرده. فقط باید شمارتون و اونجا ثبت کنید.