• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست من . ممنون از توضیحتون .
پس در کل میشه 30 تومن برای استفاده در سرویس شخصی . هزینه آژانس رفت و برگشت تا نمایشگاه رو که ازش کم کنیم چیز قابل توجهی نمیمونه :p

بله. البته خود کارمندشون به شوخی میگفت شما دوستانتون هم بگین سرویس بگیرن با بن دوم و سوم فقط مودم رایگان میدن. شما بن بهشون 15 تومن بفروش :lol:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به مصرف کنندگان عزیز آسیاتک، دوستانی که از یورفریدام استفاده میکنن میخواستم بدونم برای شما هم از کار افتاده یا بد کار میکنه چون یه چند هفته ای شده که یورفریدام رو آسیاتک از کار افتاده... فکر کنم بلایی سرش آوردن؟!! :( :hmm:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام به مصرف کنندگان عزیز آسیاتک، دوستانی که از یورفریدام استفاده میکنن میخواستم بدونم برای شما هم از کار افتاده یا بد کار میکنه چون یه چند هفته ای شده که یورفریدام رو آسیاتک از کار افتاده... فکر کنم بلایی سرش آوردن؟!! :( :hmm:
تو هفته قبل که کار نمیکرد ولی امروز وصل شد .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بگیر نگیر داره دوست من.
یه ساعاتی کلا کند یا قطع میشه.

bigbang001

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
از دوستان مصرف كننده اسياتك چند تا سوال دارم
من سرويس ١ مگ ٢ گيگ از پارس انلاين دارم (مودم رو ٢ مگ بستن) و خيلي هم راضي بودم روز ها هميشه بدون idm ميشه با سرعت حدود ١٨٠-٢٣٠ و شبها با idm حدود ١٢٠-١٨٠ دانلود كرد و از ١ تا ٦ صبح مجاني هست ولي اپلود كه ٥١٢ بايد باشه حدود ٥٠ هست. و پشتيبانيشون هم راضي هستم و مشتري چندين سالشون هستم ( قبلا شاتل بودم)
مشكل اصلي از وقتي شروع شد كه سرعت با چيز پي ان خيلي كم شد و الان هم يك هفته اي هست كه كلا اپلود با چيز پي ان كلا بسته شد و در نتجه يعني هيچي!
اما خدايشش هميشه سرعت خوب و ثابت هست و نوسان نداره
تو نمايشگاه اسياتك ميگفت سرويسً٢ مگ رو روي ٤ مگ ميبندن و ميشه ٥٠٠ دانلود كرد و اپلود هم ٥١٢ يعني ٦٤
حالا ميخوام بدونم ايا حرفشون درسته و هميشه سرعت همينه يا نوسان داره و اگر نوسان داره در چه حدي هست؟ (هم سرعت دانلود و هم اپلود بدون idm چه شب چه روز)
ضمنا اوضاع چيز پي ان چطوره و دانلو و اپلود بدون idm چقدر ميده ( speedtest) ايا ميشه به راحتي رو يوتوب فيلم ديد؟
راسش نميخوام از چاله در بيام بيوفتم تو چاه لطفا راهنمايي بفرمايين.

Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 4.3.3)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
1. منم الان 3 تا سرویس دارم از آسیاتک. 512 کیلو، 1 مگ و 2 مگ / ولی همشون رو 2 مگ هستن ...

2. وی پی ان ربطی به آسیاتک و پارس آفلاین و ... نداره! چند وقتیه که از بالا سیخونکش کردن.

پ.ن: هر جایی هستی بمون، مگه اینکه واقعاً ناراضی باشی! / همشون مثه همن و هیچ فرقی ندارن. همشون از یه شبکه اینترنت میگیرن. مخابرات و ipm (یه سریهاشونم فقط از یه جا)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
منم موافقم
چیز پیز مدتی هست که کلا سرعت کند شده. همین سرویس دهنده رو بچسبید :D

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منم از نمایشگاه بنش رو گرفتم... تازه ثبتش کردم هنوز در انتظار تایید هست...

کسی نامحدود داره؟ میخوام ببینم تو نامحدود سرعت واقعی میشه؟! چون من این ماه 256 نامحدود گرفتم الان حدود 30 دانلود می کنم! ولی با حجمی ها 100 به بالا بود...!

bigbang001

Registered User
لایک‌ها
7
نه بابا اينطوريام نيست
اولا در پارس الان ديگه مساله كندي سرعت رو چيز پي ان نيست كلا قطعه! من خودم وايمكس دارم مصرف ازاد وي پي ان روش مشكلي نداره
شركت دوستم هم با چيز پي ان ميشه به راحتي يوتوب ديد ولي متاسفانه نميدونست سرويس از كجاست
منم فكر ميكردم مساله چيز پي ان كلي هست و ربطي به شركت سرويس دهنده نداره اما اين مسايل بهم ثابت كرد خيلي هم اينطور نيست
ضمنا ايني كه اسياتك ميگه سرويس ٢ مگ رو روي ٤ مگ باز گذاشته دروغه؟

Sent from my iPad 2 (IOS 4.3.3) using Forum Runner

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
پس احتمالا به اکانت چیز پیز هم مربوط هست. و توی پارس خوندم که کسی به پشتیبانی این اعتراضو کرده بود بهش گفتن به ماهم از بالا فشار میارن. ولی توی پارس هم همیشگی نیست گاهی سرعتش خوب میشه.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستانی که از نمایشگاه بن گرفتن ، ظاهرا بن دوم و سوم رو خودشون نمیتونن استفاده کنن . اگه کسی بن اضافه داره قیمت بده لطفا . ( البته اگه مشتریان قدیمی میتونن از بن های دوم و سوم استفاده کنن . شاید فقط مختص مشتریان جدید باشه ) .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستانی که از نمایشگاه بن گرفتن ، ظاهرا بن دوم و سوم رو خودشون نمیتونن استفاده کنن . اگه کسی بن اضافه داره قیمت بده لطفا . ( البته اگه مشتریان قدیمی میتونن از بن های دوم و سوم استفاده کنن . شاید فقط مختص مشتریان جدید باشه ) .
بن اول برای شارژ کردن به درد میخوره که به بانک 30 تومن اضافه میکنه... بن دوم و سوم فقط به درد مودم رایگان گرفتن از شرکت میخوره برای کسانی که تازه میخوان سرویس بگیرن ...

اولی روش شماره تلفن رو همونجا نوشتن، ولی دومی و سومی قابل انتقال به غیر ! و بی نام! هست :دی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوست عزیز من بن دارم. ولی بن دوم و سوم اونجوری که خانم ذوقی مسئول بن گفتن فقط برای خرید مودم هست اونم برای اشخاص دیگه. یعنی خودت نمی تونی استفاده کنی. و فکر کنم فقط مختص کاربر جدید هست.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
بن اول برای شارژ کردن به درد میخوره که به بانک 30 تومن اضافه میکنه... بن دوم و سوم فقط به درد مودم رایگان گرفتن از شرکت میخوره برای کسانی که تازه میخوان سرویس بگیرن ...

اولی روش شماره تلفن رو همونجا نوشتن، ولی دومی و سومی قابل انتقال به غیر ! و بی نام! هست :دی

سلام دوست عزیز من بن دارم. ولی بن دوم و سوم اونجوری که خانم ذوقی مسئول بن گفتن فقط برای خرید مودم هست اونم برای اشخاص دیگه. یعنی خودت نمی تونی استفاده کنی. و فکر کنم فقط مختص کاربر جدید هست.

ممنون از راهنماییتون دوستان عزیز . البته اگه فقط برای خرید مودم هم باشه لازم دارم ولی احتمالا برای خرید مودم مشتریان جدید هست که بخوان همراهش سرویس هم ازشون بگیرن .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، من دو عدد بن ثبت نام سرویسهای آسیاتک با 30 تومان مودم رایگان رو دارم و میخوام بفروشم، هر کی خواست بگه با قیمت هر عدد 10 هزار تومان :)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام، من دو عدد بن ثبت نام سرویسهای آسیاتک با 30 تومان مودم رایگان رو دارم و میخوام بفروشم، هر کی خواست بگه با قیمت هر عدد 10 هزار تومان :)

من دیروز زنگ زدم واسه ثبت نام گفتن این بن ها واسه شهرستان نیست فقط تهران هستش.زنگ زدم دفتر تهران با خود مسئول بن صحبت کردم گفتن تا آخر هفته به همه نمایندگی هامون ابلاغ میکنیم که قبول کنن.
خدا کنه درست شه. طولش ندن.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
حساب بانک مجازی رو برای تایید بن اصلی چند روز طول کشید تا تایید کردن، این هم درست میکنن...آسیاتک رو همه به خوش قولی میشناسن..!!

بالا