• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پ.ن: البته از اونجایی که در این مملکت ناممکن ها، ممکن میشه دیدین تا چند وقت آینده اینترنت 512 شد 150 هزار تومن، اینترانت 512 همون 50 هزار تومن باقی موند!
البته این چیزیه که قرار بود تو اینترنت ملی اجرا بشه. یعنی یه اینترنت کم سرعت با قیمت بالا و یه اینترانت پر سرعت با قیمت پایین. میخوان بکننش مثه کشورهای حوزه دریای خزر.
به نظر من پروژه'ی اینترنت ملیشون مثل بقیه پروژه ها (من جمله سیستم عامل ملی که نتونستن مثه آدم پیادش کنن) Kill شده و فعلاً امیدی به اجراش نیست.
البته اینترنت ملی هم خوبه، چون کلی از دیتاها میاد داخل کشور و سرعت خیلی خوب میشه. به شرطی که اینترنت رو از اینی که هست بدترش نکنن! (از اونجایی که شعور اجرای پروژه ندارن، برعکس اجراش میکنن) :دی

1) آيا اين سرويس‌ها محدوديت حجمي دارند؟!

2) آيا همانند يك LAN خانگي در اين سرويس شما مي‌توانيد فولدر‌هاي خود را برروي دو سيستم راه دور Share كنيد؟! دقيقن مثل LAN خونگي منظورم است؟ سرعت عملي و واقعي كپي و پيست فايل‌ها چقدر است؟!

3) آيا شما مي‌توانيد Voice over IP روي اين خطوط داشته باشيد؟! مثل استفاده از برنامه‌هاي TeamSpeak؟

4) آيا امكان Video Stream هست؟! براي مشاهده فيلم يا برقراري كنفرانس ويديويي!؟ مثلن استفاده از برنامه VLC؟

5) آيا Port Forwarding روي اين خطوط باز است؟!

6) مي‌توانيد از برنامه TeamViewer استفاده نماييد؟!

با اجازه من جواب میدم :rolleyes:

1. وقتی اینترانت باشه دیگه محدودیت حجمی معنی نداره. فقط پورت رو 1 به 8 Share میکنن. (اگه Share'ش رو بیشتر نکنن)
2. نه اینجور نمیشه، چون آی پی استاتیک نمیدن. / اگه هم آی پی استاتیک بگیرید سرعت با سرعت پورتی که گرفتید برابره (تو شبکه اینترانت)
بقیه موارد هم فقط تو شبکه اینترانت امکان پذیر هست. هر کدوم هم که نیاز به آی پی دارن باید حتماً وجود داشته باشه.
همون اینترنته که فقط آی پی های ایران قابل مشاهده است.
مثلاً میتونی سایت آقا رو با سرعت غیژژژژژژژژژژژژژژژ ببینی :D

یه موردی رو هم بگم ممکنه کسی بخواد ازش (سوء) استفاده کنه
میتونید یه اینترانت مثلاً 5 مگ بگیرید (فکر کنم مخابرات تا 20 مگ میده) و یه وی پی ان هم از سرورهای داخلی که به اینترنت وصلن بگیرید و شروع کنید به دانلود کردن :D ...

و اما ...

من 1Mbps اسمی دارم که همیشه پورتش رو 2Mbps بازه (باز بود!)
الان چند روزیه شبانه به 1Mbps میرسه و نمیذاره خوب ازش دانلود کنیم :D ولی روزا مشکلی نداره و 2Mbps ه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یه مزیت دیگه داره.
چون اطلاع دارم دارن شبکه تلویزیون کابلی میزنن. قرار بود یک ماه بعد از اینترانت ملی راه بافته ولی بخاطر شبکه ملی به تعویق افتاده.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دارن شبکه تلویزیون کابلی میزنن
میشه در این مورد توضیحی بدین؟
مگه الان کابلی نیست؟ یا اصلاً داستان چیز دیگه'ای'ه؟
الان همه شبکه های داخل ایران رو ماهواره ای هم کردن، درسته؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کابلی فرق میکنه
دیگه احتیاج به آنتن نیست یعنی
مزیت دیگش هم اینه که اینترنت کبیل هم از تو همون سیم میتونن بدن که سرعت خیلی بالای میتونه داسته باشه!
تا ۱۰۰ مگ میتونه سرویس بده
پینگ ایناشم خیلی کم میشه نسبت به DSl

میشه در این مورد توضیحی بدین؟
مگه الان کابلی نیست؟ یا اصلاً داستان چیز دیگه'ای'ه؟
الان همه شبکه های داخل ایران رو ماهواره ای هم کردن، درسته؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یه مسئله ای که ذهن منو به خودش مشغول کرده ...

الان سه شبه که ساعت رایگان: 1. 70% زمان کلاً لینک میپره! 2. سرعت دانلود در حد 400Mbps میرسه!
تا ساعت 8 میشه همه چی به روال عادی برمیگرده!

کسی همچین مشکلی نداره؟

elfine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید من دیروز رفتم نمایشگاه الکامپ تو یزد

شرکت اسیاتک تو یزد نماینگی داره

من 5000 تومان دادم یه بن دادن بهم که هر سرویسی که بخوام بگیرم 25000 تومان که با 5000 تومانی که من دادم میشه 20000 تومان تخفیف میتونم هر سرویسی با این تخفیف بخرم

یه سرویس داره سرعت 1024 شتاب 2048 مدت 12 ماه ترافیک 6گیگ قیمت 85900 تومان این سرویس و چند تا دیگه سرویس دیگه که کمتر از 512 نداشت تو یه برگه تبلیغات کرده بود

این بن که من گرفتم تا اول دی زمان داره که سرویسی که بالا نوشتمو با تخفیف میتونم 60.900 تومان بگیرم که قیمتش فوقالعاده عالیه ما تو یزد شرکت پیشگامان اینترنت 512 یه ساله با 7 گیگ میده 100000 تومان که قابل مقایسه با اسیاتک نیست

دوستان نظره شما چیه اسیاتک خوب جواب داده ؟ با چیز پی ان اینا مشکل نداره ؟ خواهش میکنم کمکم کنید به نظرتون برم بگیرم این 1024 رو ؟ مودم خودم دارم و نصبم کاری نداره نظره شما چیه راجب تخفیفی که اسیا تک داده ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان خسته نباشید من دیروز رفتم نمایشگاه الکامپ تو یزد

شرکت اسیاتک تو یزد نماینگی داره

من 5000 تومان دادم یه بن دادن بهم که هر سرویسی که بخوام بگیرم 25000 تومان که با 5000 تومانی که من دادم میشه 20000 تومان تخفیف میتونم هر سرویسی با این تخفیف بخرم

یه سرویس داره سرعت 1024 شتاب 2048 مدت 12 ماه ترافیک 6گیگ قیمت 85900 تومان این سرویس و چند تا دیگه سرویس دیگه که کمتر از 512 نداشت تو یه برگه تبلیغات کرده بود

این بن که من گرفتم تا اول دی زمان داره که سرویسی که بالا نوشتمو با تخفیف میتونم 60.900 تومان بگیرم که قیمتش فوقالعاده عالیه ما تو یزد شرکت پیشگامان اینترنت 512 یه ساله با 7 گیگ میده 100000 تومان که قابل مقایسه با اسیاتک نیست

دوستان نظره شما چیه اسیاتک خوب جواب داده ؟ با چیز پی ان اینا مشکل نداره ؟ خواهش میکنم کمکم کنید به نظرتون برم بگیرم این 1024 رو ؟ مودم خودم دارم و نصبم کاری نداره نظره شما چیه راجب تخفیفی که اسیا تک داده ؟

سلام ترافیک 6 گیگی واسه یه سال که خیلی کمه. خیلی دارن گرون میدن اونجا.
اینجوری شما از ماه 3 باید همش گیگ بخرید.
ولی از پیشگامان خیلی بهتر هستش.

elfine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته خیلی کمه حجمش الان سپنتا از طرف مخابرات یزد داره adsl میفروشه فن اوا هم هست اینجا من شرکتی میخوام که شبانش رایگان باشه چون فایلهای پرحجمو شبها دانلود میکنم تو روز زیاد دانلود نمیکنم دیدم شبانش رایگانه با اینقیمت نسبت به پیشگامان عالیه

سرویس 6 گیگ شبانش رایگانه ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

الان سه شبه که ساعت رایگان: 1. 70% زمان کلاً لینک میپره! 2. سرعت دانلود در حد 400Mbps میرسه!
تا ساعت 8 میشه همه چی به روال عادی برمیگرده!
. پاسخ‌ها:
1) من از تورنت دنلود دارم و نه IDM ولي وقتي در اون ساعات بازي آنلاين انجام مي‌دادم هر 6 الا 8 دقيقه Send به 0 ميرسيد و براي مدت4~10 پانيه اين وضع باقي مي‌موند و باز درست مي‌شد ولي خوب ديگه بازي قطع مي‌شد! بعد ها در طول روز هم همين وضع را داشتم. اين مشكل از 4~5 روز پيش براي من شروع شد و فكر كنم ديگه تموم شده!

2) سرعت من مدت‌هاست همينه! در پست‌هاي قبلي نوشتم كه از كي اين حالت براي من شروع شده... ولي چند شب پيش براي فقط يك شب يكهو سرعت دنلودم شد 280KB/s ولي باز به همون وضع برگشت...

. سرعت روزانم متغييره و كلن چكش نكردم ببينم چطوره! .... بزار الان يه چك كنم.....با idm از سايت download.com برنامه avast را براي 45 ثانيه دنلود كردم سرعت شروع براي 5 ثانيه اول 447KB/s و براي ادامه به شكل متناوبي: در يك شيب افزايشي 15 ثانيه اي از 250 به 360 ميرسه و باز همين شيب ......

. كلن اگر وضع شبانه من تغيير نكنه ديگه كلن از هيجا نخواهم گرفت...يك ماه ديگه هم بيشتر نمودنده.....!!!
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/28
26.gif
103.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
احتمالا بعد از دو سال سرويس داشتن از آسياتك، برم وايمكس مبين نت بگيرم! البته اگه اين وضعيت ادامه پيدا كنه ...

elfine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه چند تا سوال دارم

یه ساله 6 گیگ این 6 گیگ برای 1 ساله یا تقسیم بر هر ماه میشه ؟ یعنی من میتونم از این 6 گیگ تو یه ماه استفاده کنم بعد اگه خواستم شارز کنم یا محدودیت داره همین 6 گیگ

اسیاتک با تورنت چه جوریه اخه یه جا دیدم گفتن پورتهارو بستن درسته ؟

سرویس 6 گیگ 1 سالش از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

1eng.ir عزيز:
احتمالا بعد از دو سال سرويس داشتن از آسياتك، برم وايمكس مبين نت بگيرم! البته اگه اين وضعيت ادامه پيدا كنه ...
. چرا؟ مگه مبين نت چه امتيازي داره؟

elfine عزيز:
... یعنی من میتونم از این 6 گیگ تو یه ماه استفاده کنم بعد اگه خواستم شارز کنم یا محدودیت داره همین 6 گیگ...
. شما مي‌توانيد اين 6 گيگ را در 1 ساعت تموم كنيد (اگر ا.ن. بخواهد!) يا كم كم مصرف كنيد تا بشه 1 سال!! هر جور دلت خواست مصرف كن....!

اسیاتک با تورنت چه جوریه اخه یه جا دیدم گفتن پورتهارو بستن درسته ؟
. مشكلي نداريم! رابتش حسنه هست! فقط سرعتاي شبانه را رسوندن به 50KB/s كه مساوي بستن پورت يا نبودنش بهتر از بودنش هست!!! فقط Skype رو بستند و به جز v+p*n نميشه ازش استفاده كرد.

سرویس 6 گیگ 1 سالش از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه ؟
. نمي‌دونم! مگه تو سايتش يا سايت نمايندگيش ننوشته!؟ از بخش فنيش بپرس ولي يك مي‌گفت سرويس‌هاي جديدش در شبانه ديگه مجاني نيست و شده نيم بها!!!!!!!!! باز هم نبودنش بهتر از بدونه!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/28
26.gif
103.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرا؟ مگه مبين نت چه امتيازي داره؟
امتیاز خاصی که نداره. حداقلش اینه که به خط تلفن نیاز نداره. مشکل لینک و بارون و برف نداره :D

مشکلی که روزای قبل داشتم، امشب در کار نبود. مثه اینکه پست اعتراضیه منو دیدن :دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

مشکلی که روزای قبل داشتم، امشب در کار نبود. مثه اینکه پست اعتراضیه منو دیدن :دی
. آقا خوش به حالت! ميشه يه پست اعتراضيه هم براي اينترنت شبانه من بنويسي كه سرعتم شده 1/4 قبل!!! چون چندين جاي مختلف توشتم ولي شويت! هم برايم خورد نكرد كسي!!! شايد شما بگيد 12 يا 24 ساعته عملي بشه!!!
3.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/29
26.gif
103.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پس با پست دادن نميشه برات كاري كرد :(
Netbill باگ داره مثه اينكه :دي

farzin11

Registered User
لایک‌ها
58
من حدود چند ساله که از شرکتی دیگه سرویس می گرفتم
به همون دلیلی که اکثر کاربران isp شونو عوض می کنند من هم عوض کردم

حالا من یه بار اومدم از طریق آنلاین حسابم و تمدید کنم آنلاین حسابم و شارژ کردم اومدم حسابمو ببینم دیدم که حسابم شارژ نشده
اومدم همین کاروبا یه کارت دیگه انجام دادم باز هم به حسابم اضافه نشده بود

زنگ زدم پشتیبانی اش جریان و گفتم گفتاشتباه کردی این کارو کردی باید قبلش به ما می گفتی تا شماره کارت می دادم
حالا برای یک ماه حسابمو تمدید کرد گفتم دو بار پولریختم می گه این بهمن ربطی نداره ما نمایندگی هستیم برو با تهران حرف بزن
زنگ زدم به تهران می گه شما از طریق نمایندگی مشکلتو بررسی کن
واقعا این جور کلاه برداری و هیچ جایی ندیدم

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
درود

امروز یکی از دوستان اومد گفت که اسیاتک طرح های نا محدود داره ارائه می کنه . سرعت 128 کیلوبیت بر اساس تقسیم بین 10 مشترک رو میده 12 تومن .

بچه هایی که استان فارس هستند چیزی شنیدند ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

Netbill باگ داره مثه اينكه :دي
. چه جالب! نشنيده بودم و خبر نداشتم!!! اسمشو Google It كرديم و سايتشون را يافتيم! عجيبه! عجب برنامه و سيستمي ايرانيا ساختن! ..... پس كار اين ملعون هست!!! گفتم چطوريه كه لقوام اطراف ما مشكلي ندارن و فقط من سرعتم كم شده! پس با اين برنامه سرعت من رو بين بقيه كاربرا كم كردند!؟!؟! خوب ضرر كردن چون در انتهاي اكنتم ديگه يك مشتري را ازدست دادن.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/30
26.gif
103.gif

بالا