• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
من شاتل دارم ART3 که میشه 256 تا 60 دان میده اکثر مواقع اما 3 4 ماهی هست اصلا راضی نیستم .. قبلا آسیا تک بودم نامحدود رو ورداشت رفتم شاتل مرکز شیخ فضل الله 8804 هستم اون موقع آسیانک سرعت رو دقیق همون چیزی که بود می بست من 256 دقیقا 30kb میگرفتم الان هم همینه تو این مرکز ؟ شاتلم 1 هفته دیگه تمومه بیام اسیا ؟ دوستایی که تو این منطقه دارن 256 نامحدود چند kb دان میده ؟ صفحه خوب باز میشه ؟ چیز پی ان چی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
1024Mbps - پلن 5 گیگ - ماهی 28 تومن - 2 تا 8 هم رایگانه.
شبا راحت 3 گیگ دانلود دارم، تو بدترین حالتش 2 گیگ ...
1024Mbps !!!! با این سرعت باید بتونی شبی ۲۰ گیگ دانلود کنی که : )))

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
1024Mbps !!!! با این سرعت باید بتونی شبی ۲۰ گیگ دانلود کنی که : )))

1024 مگا بیت یعنی در بهترین حالت 128 کیلوبایت دان میده شما چه جوری به عدد 20 گیگ رسیدی ؟ 128*3600=460800 460800/1024=450 مگابایت در ساعت

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سلام دوست عزیز تعرفه ها دقیقا همونیه که توی سایت نوشته. و شما اگه به خود شرکت سفارش بدین همین قیمت میدن.
اونایی که شما میگین شاید ری سلر هستند. خود شرکت نیست.

ممنون :heart:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من یه سوال دارم: من تهران نیستم ،شهرستانیم رفتم نمایندگی آسیا تک سرویس گرفتم ولی الان نمیتونم توی سایت آسیا تک وارد بشم (برای تمدید، شارژ و ...) کسی میتونه کمک کنه؟آیا باید ثبت نام هم توی سایتش کنم؟از کجا میتونم وارد بشم؟
توی سایتش ثبت نام کردم ولی وقتی وارد حساب کاربری میشم ثبت سرویس (ثبت نام خط داره) در حالی که من اینجا از نمایندگی ثبت نام کردم.چیکار باید بکنم حالا؟ :-(

ممنون

نبود؟!

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بر اساتید
چند تا سال داشتم
من خط تلفنم توسط یکی از زیر مجموعه های اسیاتک رانژه شده و پنلم هم به اسم اسیاتک هستش
اگه بخوام از خود اسیاتک سرویس بگیرم باید درخواست جمع اوری بدم و دوباره رانژه بشه؟!
این شرکت بدون مجوز 1 مگ میده یه خیر؟!
از طریق شارژ انلاین میشه 1 مگ گرفت؟!
مثلا ماه اول 128 بگیرم ماه دوم 1 مگ شارژ کنیم؟!
سرعت شبانه 1 مگ همون 128 کیلوبایته یا کمتر بسته میشه؟!
ببخشید که زیاد شد ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بر اساتید
چند تا سال داشتم
من خط تلفنم توسط یکی از زیر مجموعه های اسیاتک رانژه شده و پنلم هم به اسم اسیاتک هستش
اگه بخوام از خود اسیاتک سرویس بگیرم باید درخواست جمع اوری بدم و دوباره رانژه بشه؟!
این شرکت بدون مجوز 1 مگ میده یه خیر؟!
از طریق شارژ انلاین میشه 1 مگ گرفت؟!
مثلا ماه اول 128 بگیرم ماه دوم 1 مگ شارژ کنیم؟!
سرعت شبانه 1 مگ همون 128 کیلوبایته یا کمتر بسته میشه؟!
ببخشید که زیاد شد ممنون

سلام
خوب هستین؟
بدون مجوز 1 مگ نمیده.
احتیاجی به این کار نیست. شما در واقع از آسیا تک سرویس دارین. آنلاین میتونید تغییر بدین سرویسو.

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
خوب هستین؟
بدون مجوز 1 مگ نمیده.
احتیاجی به این کار نیست. شما در واقع از آسیا تک سرویس دارین. آنلاین میتونید تغییر بدین سرویسو.

شرکتی که ازش سرویس گرفتم شبکیه هستش اما با یوزر و پسووردش نمیتونم وارد سایت اسیانک بشم شاید دوباره 3 هفته بدون نت بشم:puke:
راستی نفرمودید از طریف شارژ انلاین سرویس بعد از یک ماه میشه سرعت بالاتر گرفت؟!
ممنون

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شرکتی که ازش سرویس گرفتم شبکیه هستش اما با یوزر و پسووردش نمیتونم وارد سایت اسیانک بشم شاید دوباره 3 هفته بدون نت بشم:puke:
راستی نفرمودید از طریف شارژ انلاین سرویس بعد از یک ماه میشه سرعت بالاتر گرفت؟!
ممنون
باهاشون تماس بگیرید تا براتون شماره مشتری تعیین کنن . با اون شماره میتونید وارد سایت بشین . از طریق شارژ آنلاین هم میشه سرعت رو بعد از هر ماه تغییر داد ( بین 128 ، 256 و 512 امتحان کردم که مجوز هم نمیخواست ولی یک مگ رو نمیدونم ) .

atila.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از کاربران شهرستانی اسیا تک هستم.
سرعت اسیا تک واقعا خوب بود 128 داشتم40 60 دانلودم بود
اما این اخرین ماه که تمدید کردم خط من همیشه انلاین می موند مودم هم دستی با کانکشن وصل میکردم الان 1 ماه کامل هست انلاین هست و من نمیتونم وارد اینترنت بشم و ارور 691 میده به پشتیبانی زنگ زدم گفت کیلر باید بزنیم اما باز نشد این 1 ماه طول کشیده و مشکل من پا بر جاس هنوز:blink: امروز هم به پشتیبانی تو شهرمون گفتم زنگ زد تهران تهران گفت دارن از این اکانت دردکی استفاده می کنند این در حالی هست که من خودم با سرویس دیگه به نت وصل میشم و میرم پنل خودم چک میکنم ریز مصرف اینا اصلا کسی استفاده نکرده و اون حجمی که دفعه اخر رفتهبودم دست نخورده هنوز هست اما در وضیعت انلاین هست/این پشتیبانی تهران واقعا نمی دونم به خودشون چی میگن و دارن الکی از سر میکنن و دروغ میگن/خدایی یک شرکت در این زمینه یعنی کسی نداره این مشکل رو حل کنه. من تصمیم گرفتم جمع اوری بزنم برم یه شرکت دیگه.
به نظر شماکدام شرکت خوبه و به صرفه هست؟مخابرات چطوره؟

raminhoo

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. دوستان من نمیتونم کانکشن بسازم و دستی وصل بشم. باید چیکار کنم؟ تو تنظیمات مودم میرم رو bridged و سیو میکنم. ولی کانکشن که میسازم وصل نمیشه. اررو 651 میده. فقط میتونم به صورت pppoe وصل شم (اتوماتیک.). دوستان اگه میتونید آموزش ساختن کانکشن رو هم بگید. شاید اشتباه میسازم. ممنون. سرویسم هم آسیاتکه. برا شبانه مجبورم کانکشن داشته باشم چون باید اول یوزرنیم n بزارم. ولی اگه اتوماتیک باشه باید هرشب برم تغییرش بدم!!! ممنون اگه کمک کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام raminhoo عزيز
1.gif

سلام. دوستان من نمیتونم کانکشن بسازم و دستی وصل بشم. باید چیکار کنم؟ تو تنظیمات مودم میرم رو bridged و سیو میکنم. ولی کانکشن که میسازم وصل نمیشه. اررو 651 میده. فقط میتونم به صورت pppoe وصل شم (اتوماتیک.). ...
.
21.gif
... سوتفاهم نشه! اين خنده من به كار احمقانه آسياتك است نا جناب عالي! هر ISP در ايران بايد يك كاري براي خنديدن يا اعصاب خردي داشته باشه! آسياتك MAC وسيله شبكه‌اي كه به سيستمش وصل هست را تا ~15 دقيقه ذخيره مي‌كنه! پس بين تغيير PPPoE به Bridge و برعكس يا تغيير كامپيوترها در حالت Bridge يا تغيير مودم‌ها در حالت PPPoE بايد خط تلفن را از پشت مودم حدود 15~20 دقيقه قطع كنيد يا مودم را در اين مدت خاموش كنيد!!!!!!!!
106.gif

. من هم روز اول كه آسياتكي شدم! مودم روي Bridge گذاشتم بعدش يه روز دو تا لپتاپ اومد توي خونه و مي‌خواستم از وايرلسم استفاده كنند به همين دليل رفتم روي PPPoE ولي كانكشني انجام نمي‌شد!؟!؟ سرتون رو درد نيارم! آخرش يكي توي پشتيباني آسياتك (بعد از دو نفر ديگه تو همون پشتيباني كه پاسخ الكي و خراب دادند!) گفت كه سيستمشون 15 دقيقه طول مي‌كشه تا MAC قبلي را پاك كنه!؟؟؟

. شما كارتون درسته فقط (براي اطمينان) 20 دقيقه مودمت را خاموش يا كابل تلفنش را بكش مشكلت حل مي‌شه! نتيجه را لطفن خبر دهبد....
53.gif
54.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/07
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. اميدوارم اشتباه كنم ولي: من الان آسياتكي هستم ولي قبلن چند سالي صبانتي بودم و چند ماهي هم پارس آنلاين، الان مشترك هر سه تاپيك ISP ها هستم اخيرن همه در تاپيك‌هاي مربوطه از مشكل سرعت يا قطع شدن پورت‌هاي V*P++N يا كم شدن ناگهاني سرعت شبانه خبر مي‌دهند (به ماند كه صبانت خيلي وقته كه شبانش افتضاه شده بود و اين دليل تغيير من بود) ولي من هم همين اواخر با چنين مشكلي مواجه شده‌ام و با تماس با پشتيباني آسياتك متوجه شدم دارند تغييراتي در سيستمظهاي خود مي‌دهند كه بر اساس گفته آنها تا هفته بعدي ادامه خواهد داشت!؟

. اگر اين تغييرات كه همزمان در (حداقل) 3 ISP دارد رخ مي‌دهد و نتيجه‌هاي آنها هم همه مشابه هم است (كم شدن سرعت شبانه/قطع شدن كامل پورت V+P/N/ و ...) احتمال يك تغيير اساسي در اينترنت كل كشور مي‌رود!؟ فقط خدا بخير بگذرونه!؟ چون بندگان خدا كه فقط منتظر تغييرات مي‌مانند تا با آن خود را سازگار نمايند!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/07
26.gif
103.gif

raminhoo

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوووووست عزیز. ممنون از جووابی که دادین. ولی متاسفانه اینکار جواب نداااااد:(

raminhoo

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره درستش کردم. باید میرفتم تو تنظیمات مودم به صورت دستی تو قسمت WAN یه bridge دیگه هم اضافه میکردم!!! پارس آنلاین اینجوری نبود خیلی راحتتر بود. ممنون از کمکتون دوستان

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
igimax:
وی پی ان که تو کل ایران بستست. پروتکول های PPTP و L2TP
شبانه برای من افت نکرده خوشبختانه :دی

بالا