• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سرعت شبانه بقیه دوستان هم مشکل داره ؟ دیشب سرعت بین 0 تا 20 بود !!

sky-hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه 3 هفته ای میشه شاتل 2 مگ اکو گرفتم.روزا و شبهای اول سرعت عالی بود زیر 200 نمیومد.
اما چند شبه سرعت دانلود بالای 30 نمیره.بالاخره امشب زنگ زدم پشتیبانی.بعد کلی حرف های مزخرف که بهم زد گفت شما تو این مدت 2 شب رو جمعا 6 گیگ دانلود کردین.واسه همین اسمتون به صورن خودکار ثبت شده و با 10 نفر دیگه شر شدین.گفتم درسته تو دوشب 6 گیگ گرفتم اما اگه نگاه کنی میبینی اگثر شبای دیگه اصلا دانلو نداشتم.گفت اینکار طبق قانون مقررات نمیدونم چیه.یه مشت از قانون حرف زد و گفت کار ما طبق قانون بوده . شرکت کارخلافی نکرده.
گفتم چارش چیه گفت کاریش نمیشه کرد .از تهران اینجوری شده.
گفت فقط یه راه داره اونم اینکه ماه بعد 1 مگ بگیری تا اسمت از لیست بیاد بیرون.اونوقت میتونی دوباره 2 مگ برداری.
مرده شور شاتل و ببرن.پول میدی اعصابتم باید خورد شه.تازه منتم میزارن.نامردا اونموثع که میخواستم ثبت نام کنم هیچی در این مورد نگفتن.تازه موقع ثبت نام ازش پرسیدم شبا محدودیت دارم.گفتن نه رایگانه.
کسی از دوستان میدونه شیراز محدوده کلبه چه سرویس اینترنتی خوبه؟اخه با اینکارشون از شاتل زده شدم.میخوام عوضش کنم/

seul

Registered User
لایک‌ها
261
آسیاتک بگیر نسبت به بقیه سرویسش بهتره به نظرم. در شمن من 128 دارم روزا سرعت دانلود 230-240 هست و شبا 60

sky-hell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعرفه های اسیاتک چجوریه؟دانلود شبانه اش چجوریه؟مثل شرکت دزد شاتل محدودیت داره یا نه؟
مودم چی؟حتما باید از خودشون بگیریم؟
ا از دوستان کسی شیراز اسیا تک گرفته ازش راضیه؟
کسی از دوستان یه توضیحی واسه قانون fair use policy میده؟

seul

Registered User
لایک‌ها
261
تعرفه های اسیاتک چجوریه؟دانلود شبانه اش چجوریه؟مثل شرکت دزد شاتل محدودیت داره یا نه؟
مودم چی؟حتما باید از خودشون بگیریم؟
ا از دوستان کسی شیراز اسیا تک گرفته ازش راضیه؟
کسی از دوستان یه توضیحی واسه قانون fair use policy میده؟
من خودم شیرازم. ساعت 2 تا 7 صبح دانلود رایگانه ولی سرعت میاد پایین.
مودم خودم داشتم. پول نصبم ندادمو خودم نصب کردم. فقط پول رانژه دادم.
الان همه شرکتا محدودیت داره. این قانون جدیده که اومده میگه هیچ شرکتی حق نداره سرویس محدود به کسی بده. باید نامحدود شه.
کلاً یه کم صبر کنی فکر کنم نامحدود بشه.

پ.ن: با فونت کوچیک و مشکی بنویس بابا این چه کاریه میکنی!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تهران کسی آسیا تک داره؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سرعتش خوبه؟
قطعی داره یا نه؟
پشتیبانی چطوره؟
من چهار ساله ازشون سرویس میگیرم... از پشتیبانیش راضیم... تا حالا نشده جواب ندن و کارم راه نیفته...

قطعی هر سرویسی از هر جایی بگیری داره... قطعی بستگی به منطقه داره... من قطعی سرویسم خیلی کمه... در حد یکی دوبار در ماه...

سرویس الانم 256 هست که سرعت دانلودم 105 106 تا 70 80 متغیره... ولی واقعی نیست در هر صورت... (یعنی طبق قائده 256 باید 32 باشه ) ولی سرعت من همیشه از واقعیش بیشتره خوشبختانه... (یه چند ماهی خوشی زد زیر دلشون سرعت ها واقعی شد کاربر کم شد دوباره پشیمون شدن برگشت به حالت قبل!)

برای یکی از دوستام هم دو سه ماه پیش ازشون سرویس گرفتم... اونم راضیه...

یه خوبیش نسبت به آی اس پی های دیگه هم اینه که من هیچ وقت حجم دزدی ندیدم... (چون معمولا 2 یا 3 گیگ میگیرم خیلی حواسم به مقدار مصرف هست)

ولی بازم تاکید میکنم، خیلی به منطقه بستگی داره...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کامل

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من خودم نمابنده آسیاتک (ارم نت ) توی شیراز هستم و از سرویس256 برای خودم استفاده میکنم خیلیم راضیم در کل اکثرجاهایی که خط رانژه نمیشه آسیاتک میشه رانژه کرد

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان شما تو این چند روزه افت سرعت با چیز پی ان نداشتین؟؟

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من الان سرویس 128 نا محدود از شاتل دارم ولی توی فکر عوض کردنشم . آسیاتک یک سرویس 128 نامحدود داره . اوضاع سرعت دانلود اون چطوریه ؟
در ضمن اوضاع پینگش چطوریه ؟ واسه بازی های آنلاین مشکلی دارید ؟

hkyjw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز دیگه واقعا سرعت داغونه

چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده

این چه مملکتیه .

بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
شبانه آسیا تک هنوز باید مودم رو خاموش روشن کنی ؟ اون اولا که حجمی شد اینجوری بود آخر تکنولوژی :cool:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شبانه آسیا تک هنوز باید مودم رو خاموش روشن کنی ؟ اون اولا که حجمی شد اینجوری بود آخر تکنولوژی :cool:
آخرین خبری که داده بودن این بود که شب لازم نیست خاموش و روشن کنید ولی صبح ( ساعت 8 ) باید قطع کنید .

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
آقا چیز پی ان رو کلا بسته آسیاتک یا فقط من نمیتونم وصل بشم؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه دو سه روزی همه مشکل داشتن... اما از دیروز درست شده... من الان با چیز پی انم...
l2tp کار می کرد ، من هم آسیا تک دارم ، 1 سالی می شه ! فعلا که نمی شه عوض کرد ، منطقه ما شاتل کیفیت خوبی داره

بالا