برای ما که چیزی اضافه نشده...آسیاتک از دیروز به من 1 گیگ اضافی داده! به همه داده یا فقط من؟
. اه! آره!!!آسیاتک از دیروز به من 1 گیگ اضافی داده! به همه داده یا فقط من؟
جدی اضافه شده؟! یعنی من این همه مصرف داشتم؟! مناسبتش چیه آخه؟!سلام seul عزيز![]()
. اه! آره!!!ممنون از خبر خوبتان.
..
راستي عيد قربان همه شما مبارك باشه و نماز و روزه و دعاهاي شما انشاالله كه قبول حق باشه و همه شما سلامت و شاد و موفق به همراه خانواده و عزيزانتان تا عيد بعدي پا برجا باشيد....![]()
![]()
. من خودم 1GB از برنامه تنظيم شده خودم زيادي مصرف نموده بودم! اما الان با اين هديه باز ميتونم برم بيشتر بازي آنلان كنم تا بسوزونمش دوباره!!![]()
![]()
پ.ن.: (سلامي ويژه خدمت مدير محترم بخشهاي: PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی و موضوعات عمومی اینترنت و موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر و نرم افزار و ...ماشاالله، واقعن خسته نباشيد و موفق باشيد.)![]()
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
90/06/09
![]()
![]()
. خواهش ميكنم! خسته نباشيد لازمه چون اينقدر گرفتاريد كه ديگه در تاپيكهاي خودم شما را نميبينم!جدی اضافه شده؟! یعنی من این همه مصرف داشتم؟! مناسبتش چیه آخه؟!
مرسی آی جی آی عزیز... :دی
. آخ آخ آخ! عجب گافي! آقا پيري هست و هزار درد بي درمان!!! باز خوبه "عيد"ش رو درست گفتم! عيد فطر شما هم مبارك.(پستها تصحيح شدند)سلام آی جی جان
عید فطر ه نه قربان.
عید شما هم مبارک
آقا من این سوال رو یه بار پرسیدم اینجا کسی جواب نداد .
از دوستان کسی سرویس 128 نامحدود داره ؟ سرعت دانلود چنده و اوضاع پینگ واسه بازی آنلاین چطوریه ؟ (مرکز من پیام نوره)
من الان شاتل دارم . شاتل اوضاعش بد نبود تا همین چند وقت پیش ولی توی تابستون خیلی اذیت کرد. خرداد تیر پینگم افتضاح بود . از هفته پیش هم سرعتم شده 7kb !!
دارم دانلود میکنم، انتظار دارید سرعت آپلودم بیشتر باشه ؟!!سلام دوست عزیز این که ویوا نداره که. سرعت آپ لود 90 تاس همش. در صورتی که باید نصف یا 1/3 دانلود باشه.
این اسیا تک قیمت رویه سایتش با قیمت نماینده هاش خیلی فرق میکنه میخواستم بدونم قیمت رویه سایت مال جای خاصی هست هست یا فرقی نداره و قیمت مال کل کشور هست و نماینده داره گرون میفروشه؟
1024Mbps - پلن 5 گیگ - ماهی 28 تومن - 2 تا 8 هم رایگانه.سرعت اشتراکت چنده؟