• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

seul

Registered User
لایک‌ها
261
آسیاتک از دیروز به من 1 گیگ اضافی داده! به همه داده یا فقط من؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام seul عزيز
1.gif

آسیاتک از دیروز به من 1 گیگ اضافی داده! به همه داده یا فقط من؟
. اه! آره!!!
69.gif
ممنون از خبر خوبتان.
41.gif
..
53.gif
راستي عيد فطر همه شما مبارك باشه و نماز و روزه و دعا‌هاي شما انشاالله كه قبول حق باشه و همه شما سلامت و شاد و موفق به همراه خانواده و عزيزانتان تا عيد بعدي پا برجا باشيد....
53.gif

. من خودم 1GB از برنامه تنظيم شده خودم زيادي مصرف نموده بودم! اما الان با اين هديه باز ميتونم برم بيشتر بازي آنلان كنم تا بسوزونمش دوباره!!
19.gif
71.gif

پ.ن.: (سلامي ويژه خدمت مدير محترم بخش‌هاي: PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی و موضوعات عمومی اینترنت و موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر و نرم افزار و ...
4.gif
ماشاالله، واقعن خسته نباشيد و موفق باشيد.)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/09
26.gif
103.gif

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام seul عزيز
1.gif

. اه! آره!!!
69.gif
ممنون از خبر خوبتان.
41.gif
..
53.gif
راستي عيد قربان همه شما مبارك باشه و نماز و روزه و دعا‌هاي شما انشاالله كه قبول حق باشه و همه شما سلامت و شاد و موفق به همراه خانواده و عزيزانتان تا عيد بعدي پا برجا باشيد....
53.gif

. من خودم 1GB از برنامه تنظيم شده خودم زيادي مصرف نموده بودم! اما الان با اين هديه باز ميتونم برم بيشتر بازي آنلان كنم تا بسوزونمش دوباره!!
19.gif
71.gif

پ.ن.: (سلامي ويژه خدمت مدير محترم بخش‌هاي: PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی و موضوعات عمومی اینترنت و موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر و نرم افزار و ...
4.gif
ماشاالله، واقعن خسته نباشيد و موفق باشيد.)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/09
26.gif
103.gif
جدی اضافه شده؟! یعنی من این همه مصرف داشتم؟! مناسبتش چیه آخه؟!

مرسی آی جی آی عزیز... :دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Bella_aster عزيز
1.gif

جدی اضافه شده؟! یعنی من این همه مصرف داشتم؟! مناسبتش چیه آخه؟!
مرسی آی جی آی عزیز... :دی
. خواهش مي‌كنم! خسته نباشيد لازمه چون اينقدر گرفتاريد كه ديگه در تاپيك‌هاي خودم شما را نمي‌بينم!

. تو سايت ISP ما كه چيزي ننوشته!؟ ولي فكر كنم مناسبتش يا عيد فطر است يا عذر خواهي از اينكه اين مدت سرويسشان كند شده است! (كه احتمال زياد، اگه اولي نباشه دومي 100% نيست!!!!!) اكنت من از نوع 6 ماه 128kbps و ترافيك كل 18GB است و هنوز نوشته 18GB ولي جمع كل مصرفي + باقي مانده من ميشه 19GB
4.gif
ديروز يا پريروز كه چك كردم هنوز جمع كل همون 18GB بود و من هنوز 1GB جلوتر از برنامه خودم بودم ولي الان ديگه نه!
4.gif
(البته همون ديروز يا ... وقتي كه ديدم با كلي رياضت باز هم نمي‌توانم اون 1GB زيادي مصرفم را جبران كنم گفتم بي خيالش
78.gif
و نشستم باز مصرف كردم! مصرف كردني!! پس الان از اين هديه برام ~400MB باقي مانده!
29.gif
اه! باز هم رياضت!!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/09
26.gif
103.gif

Last edited:

seul

Registered User
لایک‌ها
261
یه sms از آسیاتک اومده برام میگه عیدی شما یک گیگ فضای رایگان :D

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
به من که چیزی اضافه نشده تازه بین ساعت 8 تا 9 روز آخر ( 29 رمضان ) که قرار بود رایگان باشه هر چی دانلود کردم رو از حجمم کم کردن !!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام آی جی جان
عید فطر ه نه قربان.
عید شما هم مبارک

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من یه سوال دارم: من تهران نیستم ،شهرستانیم رفتم نمایندگی آسیا تک سرویس گرفتم بهم یوزر و رمز دادن ولی الان نمیتونم توی سایت آسیا تک وارد بشم (برای تمدید، شارژ و ...) کسی میتونه کمک کنه؟آیا باید ثبت نام هم توی سایتش کنم؟از کجا میتونم وارد بشم؟

ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mahni1390 عزيز
1.gif

سلام آی جی جان
عید فطر ه نه قربان.
عید شما هم مبارک
. آخ آخ آخ! عجب گافي! آقا پيري هست و هزار درد بي درمان!!! باز خوبه "عيد"ش رو درست گفتم! عيد فطر شما هم مبارك.(پست‌ها تصحيح شدند)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/10
26.gif
103.gif

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیزی که یک گیگ هدیه گرفتن از حجم رایگان 8 تا 9 تو ماه رمضان هم استفاده کردن ؟ ممکنه فقط به کسانیکه استفاده نکردن این هدیه داده شده باشه ؟

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من این سوال رو یه بار پرسیدم اینجا کسی جواب نداد .
از دوستان کسی سرویس 128 نامحدود داره ؟ سرعت دانلود چنده و اوضاع پینگ واسه بازی آنلاین چطوریه ؟ (مرکز من پیام نوره)

من الان شاتل دارم . شاتل اوضاعش بد نبود تا همین چند وقت پیش ولی توی تابستون خیلی اذیت کرد. خرداد تیر پینگم افتضاح بود . از هفته پیش هم سرعتم شده 7kb !!

Neutral.woorld

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من این سوال رو یه بار پرسیدم اینجا کسی جواب نداد .
از دوستان کسی سرویس 128 نامحدود داره ؟ سرعت دانلود چنده و اوضاع پینگ واسه بازی آنلاین چطوریه ؟ (مرکز من پیام نوره)

من الان شاتل دارم . شاتل اوضاعش بد نبود تا همین چند وقت پیش ولی توی تابستون خیلی اذیت کرد. خرداد تیر پینگم افتضاح بود . از هفته پیش هم سرعتم شده 7kb !!

...............

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
این اسیا تک قیمت رویه سایتش با قیمت نماینده هاش خیلی فرق میکنه میخواستم بدونم قیمت رویه سایت مال جای خاصی هست هست یا فرقی نداره و قیمت مال کل کشور هست و نماینده داره گرون میفروشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سرعت اشتراکت چنده؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این اسیا تک قیمت رویه سایتش با قیمت نماینده هاش خیلی فرق میکنه میخواستم بدونم قیمت رویه سایت مال جای خاصی هست هست یا فرقی نداره و قیمت مال کل کشور هست و نماینده داره گرون میفروشه؟

سلام دوست عزیز تعرفه ها دقیقا همونیه که توی سایت نوشته. و شما اگه به خود شرکت سفارش بدین همین قیمت میدن.
اونایی که شما میگین شاید ری سلر هستند. خود شرکت نیست.

بالا