• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من از زير مجموعه هاي آسيتك يعني ماكس نت استفاده ميكنم . راضي ام . نميتونم بگم ناراضي ام .

ولي قيمت در اين شرياط بالاست و يه چندبارم شده كه شب گذاشتم دانلود صبح ديدم از ترافيكم كم شده ساپورتم گردن نگرفت !!!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. خوب! دوستان گفتند گزارش دهيد ما هم گزارش مي‌دهيم! (اگر چه گزارش من هم مثل بقيه تكراري و تقريبن مشابه است!)

. سرعت شبانه بسيار كم شده.

. Skype را امروز يا ديروز دوباره بستند! (من از اول امسال آسياتكي شدم و از روز اول برام باز بود اما از قبلش براي اقوامم كه از شاخه‌هاي آسياتك بودند بسته بود و با من در همان اول سال باز شده بود)

. الان چيز پي ان يك يا دو هفته در ميان از كار مي افتد!

. ديگه سلامتي شما...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/12
26.gif
103.gif

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
امروز نه T..... O....... R کار میکنه نه هیچکدوم از برنامه های پ...ر...و....ک...س...ی و نه وی....پی.....ان . بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارن ؟

9093922

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان. من سر گذری کل فروم رو خوندم.گفتم یه تاپیک بدم خیاله همرو راحت کنم.آقا من 15 ساله از نت استفاده میکنم.هم آسیاتک داشتم هم شاتل هم صبانت هم پارس.آسیاتک از همه بهتره.پینگ آپلود دانلود عالیه نسبت به بقیه پشتیبانی هم که شب و روز نداره .همه سرعتاش هم تست زدم.128 256 512 این 3تا هیچ فرقی با هم ندارن.Speed Dl همشون 240 کیلوبیت هست.گول نخورید.1 و 2 مگابیت هرکدوم 50 کیلوبیت به Speed Dl اضاف میشه.من تا حالا تو هیچ سایتی پست ندادم تو فرومشون. دیدم هرکه یه چیزی گفته گفتم یه تاپیک بزنم خیال همرو راحت کنم.محدوده مخابراتی من هم => شیراز - صنایع هستم. اینم یه تست تو اوج مصرف نت.با Speed 128
1537161984.png
در مورد شبانه هم باید بگم با آکانت شبانه 70 80 دانلود دارم.تا حالا هم هیچ افتی از نظر سرعت نداشتم.اونایی که ناراضین مربوط میشه به محدوده مخابراتیشون.از نظر من تو آسیاتک بمونید.چون وقتی با آسیاتک می آید ناراضی هستین دیگه توقعی از بقیه شرکتا نداشته باشین.آسیاتک داره منطقه به منطقه مخابراتیشو آپدیت میکنه.تا اون موقع صبر کنید. آخه تا وقتی محدوده مخابراتی شما آشقال باشه از هر شرکتی ADSL بگیری همینه.خود دانید..........
در مورد 1 و 2 مگابیت هم باید بگم مجوز نمیخواد. من گرفتم هیچ چیزی هم از من نخواستن.بابا اینا فقط پول میشناسن مجوز سیخی چند؟ اینم آدرسی که گرفتم. ملاصدرا -عرفان رایانه.

مشاهده پیوست 79086
مشاهده پیوست 79087

پ...ر...و....ک...س...ی و وی....پی.....ان مشکلی نداره. کار میکنه.

فایل های ضمیمه

• 1536558604.png
    1536558604.png
    49.7 KB · نمایش ها: 94
Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
بله تایید میشه.
کار میکنه.
سرعتشم مثل قبل کم نیست. خیلی بهتر شده.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 9093922 عزيز
1.gif

. من هم آسياتك دارم، از 9/26/2011 كه ميشه حدود 20 روز پيش، سرعت دنلود شبانه من به 1/4 قبل! رسيده! قبلن 220 بود (شبي 3.2G دنلود) شد 45 و همينطور باقي ماند! البته روزانه درسته ولي از 1 هفته پيش Skype را باز هم بستند!!(وصل مي‌شه ولي تماس نميشه گرفت!) همون 20 روز پيش براي 1 روزي "هروكسي" را بستند ولي الان بازه.

. من اكنتم 6 ماه‌ است،(128 و 18 گيگ ترافيك) 3 ماه اول با همون سرعت دنلود عالي شبانه رو داشتم، ولي اين مدت 20 روز كم شده! دوبار زنگ زدم پاسخ درستي ندادند!! ولي يكي از اقوام آسياتك داره و مركز مخابراتيمون هم يكي است، سرعت شبانش 170 است! پس يه تنگي توي شبكه يا تنظيمات من كردند!!!!

. خلاصه اينترنت، همه ISPها و مركز مخابراتي در سراسر ايران همينطوريه! شانسيه! يه مدت حال مي‌دند و يه مدت ديگه از دماغت مي‌كشن بيرون!!! من هم اول صبانتي بودم بعد براي 3 ماه پارس آنلايني و 5 ماه بدون اينترنت و اكنون آسياتك! آسياتك در كل (منهاي اين 20 روز) از بقيه بهتر بوده!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/23
26.gif
103.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
برای من که امروز شده بود در حد بنز! با 130 140 دانلود می کردم! (سرویسم 128 هست)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من از دنیا نت اهواز اشتراک دارم (البته یه نماینده از دنیا نت توی شهرستان بهبهان)، دنیانت نمایندگی رسمی همین آسیا تک هست.
حدود 3 هفته اینترنتم قطع بود هر چی زنگ زدم همینجا گفتن اهوازه زنگ زدم اهواز بهانه اوردن و گفتن 2 روز دیگه وصل میشه که نشد و امروز بعد از حدود 18 روز قطعی وصل شد.
تنها خبر خوشحال کننده این بود که شرکت گفته 1 ماه اشتراک رایگان میده به همه یوزرها که با این قطعی مواجه بودن ولی در کل اصلا از پشتیبانی شون راضی نبودم این 1 ماه رایگان هم وظیفه شونه که بدن نه امتیاز یا جایزه چون مدت قطعی بسیار زیاد بود و تصمیم گرفتم این 1 ماه رو استفاده و بعد انصراف بدم!

peshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تو سایت report.asiatech.ir lمیخوام بازش کنم error میده مشکلش چیه:worried::eek:hno:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ردپایی از اینترنت ملی در آسیا تک!
وقتی میرم توی سایت برای شارژ اشتراک دو تا گزینه اضافه شده:

شبکه ملی داخل کشور 512 کیلوبیت (اینترانت) 50 هزار تومن
شبکه ملی داخل کشور 1024 کیلوبیت (اینترانت) 75 هزار تومن

یکی میشه بگه اینا چین اونوقت؟ یعنی اینو شارژ کنم بعد وارد چه سایتهایی میتونم بشم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mohsen25 عزيز
1.gif

. اوووففففففف! عجب قيمت‌هايي؟! مگه اينترانت در حقيقت همون LAN در وسعت بيشتر نيست!؟ مگه همه نقاط ايران الان به كمك كابل نوري به هم متصل نشده؟؟!! خيلي وقته كه تمامي اخبار‌ها از مراكز استان‌ها به كمك شبكه كابل نوري ارسال مي‌شه! اين شبكه كابل نوري براش آنچنان محدوديت پهناي باند معني نداره!؟! داره؟!

. من زياد توي سخت افزار شبكه وارد نيستم ولي سياستظةاي قيمت‌گذاري ايران را ديگه همه مي‌دونيم!! مثل زماني كه فقط مخابرات موبايل مي‌داد! مي‌گفت 1 ميليون بده تا سيم كارت بهت بدم!!! وقتي مي‌گفتيم چرا اينقدر گرون هزار دليل موجه (از ديد خودشون) مي‌آوردند. اما وقتي ايرانسل اومد شد 5 هزار تومان!!! (اون دليل‌ها كجا رفت؟!؟!) قديما مخابرات 50 هزار تومان مي‌گرفت تا يك برگه فاكس ارسال كنه به يك نقطه ديگه ايران!!!! حالا چه هزينه‌اي داشت؟! هيچي!؟ فاكس از همان خط معمولي تلفن استفاده مي‌كنه! اما اون‌ها از بيخبري و تنها كسي كه چنين تكنولوژي داشتن، سواستفاده مي‌كردند! همين امروز هم اگر يك كمپاني ماشين سازي خارجي بياد توي ايران اگه نديديد ماشين‌هاي اسمبل وطني!!! قيمتشون شد 1/3 !!!! هر چي هم كه قبلن از روش بر مي‌داشتن ر باز روش مي‌گذارند!!!

. حالا هم اينترانت 512 را دارند 50 هزار تومان مي‌دهند!؟!؟!؟!؟!؟ 512!!!! نه 4096 يا 8192 هم!!!!!!! اي بسوزه پدر دزدي و حروم خوري!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/16
26.gif
103.gif

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

یکی میشه بگه اینا چین اونوقت؟ یعنی اینو شارژ کنم بعد وارد چه سایتهایی میتونم بشم؟

سلام :)

:blink:

البته با این وضعیت باید امیدوار باشید که اینترنت ملی نمیشه!! چون اگر بخوان ملی کنن طبیعتا قیمت اینترانت رو خیلی خیلی کاهش میدن.

پ.ن: البته از اونجایی که در این مملکت ناممکن ها، ممکن میشه دیدین تا چند وقت آینده اینترنت 512 شد 150 هزار تومن، اینترانت 512 همون 50 هزار تومن باقی موند!

پیروز باشید
67.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوست عزیز
به این قضیه دقت کنید.
اینترانت داخلی نه اینترنت . این مثلا به درد شرکتهایی مثل ما می خوره که توی دو نقطه از تهران یا شهرستان شعبه داریم میخوایم به هم اتصال بدیم. قیمتش عالیه . ما از 10 جا سوال کردیم . باید ماهی 400 تومن میدادیم این میشه ماهی 150 تومن.
در واقع کارآییش در این جور مسائل هست.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mahni1390 عزيز
1.gif

اینترانت داخلی نه اینترنت . این مثلا به درد شرکتهایی مثل ما می خوره که توی دو نقطه از تهران یا شهرستان شعبه داریم میخوایم به هم اتصال بدیم. قیمتش عالیه . ما از 10 جا سوال کردیم . باید ماهی 400 تومن میدادیم این میشه ماهی 150 تومن.
. خيلي ممنون بابت توضيحاتتان. حالا باز اينكه اين‌ها با داشتن كابل نوري چرا همچين سرعت پاييني با همچين قيمتي مي‌دهند جاي سوال داره!؟ ولي سوالات من از شما اگر كه شما چنين سرويسي را خريداري نموديد؟!:

1) آيا اين سرويس‌ها محدوديت حجمي دارند؟!

2) آيا همانند يك LAN خانگي در اين سرويس شما مي‌توانيد فولدر‌هاي خود را برروي دو سيستم راه دور Share كنيد؟! دقيقن مثل LAN خونگي منظورم است؟ سرعت عملي و واقعي كپي و پيست فايل‌ها چقدر است؟!

3) آيا شما مي‌توانيد Voice over IP روي اين خطوط داشته باشيد؟! مثل استفاده از برنامه‌هاي TeamSpeak؟

4) آيا امكان Video Stream هست؟! براي مشاهده فيلم يا برقراري كنفرانس ويديويي!؟ مثلن استفاده از برنامه VLC؟

5) آيا Port Forwarding روي اين خطوط باز است؟!

6) مي‌توانيد از برنامه TeamViewer استفاده نماييد؟!

. ممنون از وقتي كه خواهيد گذاشت. توجه داشته باشيد! اجراي يا تست تمامي عمليات فوق منوط به دسترسي نداشتن به اينترنت برروي سيستم‌هاي راه دور است و فقط استفاده از اينترانت!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/17
26.gif
103.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
ما بنا به دلایلی هنوز از این سرویس استفاده نکردیم . اگه این ماه هم سرویس اینترنتی بین دو شرکت جواب درست نده شاید سوییچ کنیم روی این سرویس.
ولی اینو خدمتتون بگم که این سرویس دقیقا برای همین کار هایی که شما نام بردین هستش. و البته برای شرکت های دولتی برای استفاده از شبکه داخلی و سایتهای داخلیشون.
و دقیقا مثل لن عمل میکنه فقط باید تنظیمات اتصال و انجام بدین.

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66
دیشب آسیا تک افتضاح بود و فقط 150 مگ دان داشتم :wacko:
البته شب های قبل سرعتم تقریبا 90 بود ولی دیشب!!
مثلا سرعت 1 مگ خریدم!!!!!!!!!!

اینم تست الان
1 مگ آسیاتک شهر قم(مرکز 19 دی)
آپلودم همیشه اینه و فرقی نمی کنه
1581906617.png
از 27 مهر گرفتم این هم تست روز اول(یا من شانس ندارم یا آسیاتک داره اذیت میکنه)
1544535724.png
اولش این بود بعد یکم بهتر شد حالا هم که باز بد شده
حالا چکار کنم؟؟؟؟

فایل های ضمیمه

• 1581906617.png
    1581906617.png
    31 KB · نمایش ها: 81

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازم آسیا تک اومده یه تغییراتی داده توی قیمتها و تعرفه هاش
رفتم توی سایت شارژ کنم دیدم اومده ماهیانه 1 گیگ رو کلا حذف کرده برای تمام سرعتشهاش و از 2 گیگ شروع میشه اشتراک ها تا 5 گیگ ماهیانه.
دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح برای تمامی اشتراک ها حذف شده و به جاش ساعت 2 تا 8 صبح نیم بها اضافه شده! به جز 5 گیگ(یا بیشتر) ماهیانه (با هر سرعتی) که هنوز دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 رو داره!

تازه چند شب بود شبا دانلود میکردما یدفه اومد حذفش کرد و به جاش نیم بها اورد.منم 5 گیگ ماهیانه(یا بیش از 5 گیگ) واسم زیاده که بگیرم (به خاطر دانلود رایگان شبانه ش).

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mahni1390 عزيز
1.gif
سلام دوست عزیز
ما بنا به دلایلی هنوز از این سرویس استفاده نکردیم . اگه این ماه هم سرویس اینترنتی بین دو شرکت جواب درست نده شاید سوییچ کنیم روی این سرویس.
ولی اینو خدمتتون بگم که این سرویس دقیقا برای همین کار هایی که شما نام بردین هستش. و البته برای شرکت های دولتی برای استفاده از شبکه داخلی و سایتهای داخلیشون.
و دقیقا مثل لن عمل میکنه فقط باید تنظیمات اتصال و انجام بدین.
. خيلي ممنون بابت توضيحتون ولي لطفن وقتي گرفتيد اگر يادتون بود و زحمتتون نبود هموه اون موارد را يك تست عملي بفرماييد تا مطمئن بشويم و اگر كسي از ما پرسيد چطوره ما بر اساس تست‌هاي شما و زحمت‌هاي شما پاسخي دقيق بدهيم!!

. مي‌دونيد چرا عرض مي‌كنم كه زحمت تست عملي را بكشيد!؟ چون اينجا ايرانه!؟ بله!!! قرار بود اينترنت هم به معني Surf web pages و Download Files و ... باشه! ولي كلي بستن و محدود شدن و .... داشتيم و داريم! الان همين آسايتك Skype را بسته اما در صبانت بازه!!! پارس آنلاي از روز اول Skype را بسته بوده! اين فقط يك مثال از خيل چيزايي هست كه خودتون بهتر خبر داريد! پس نميشه همچين اميدوار بود كه اينترانت همون Intranet باشه!!! لووول

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/18
26.gif
103.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
بله حتما یادم هست.
معمولا اگه سرویس عوض کنم میام و اعلام میکنم. همونجوری که وقتی سرویس شرکت از وایمکس ایرانسل به cra 2 مگ داتک تغییر دادیم و تازه فهمیدیم چهقد اینترنت خوبه :D
که بعد به خاطر هزینه هامون به 1 مگ کاهش دادیم و فعلا روی 1 مگ هستیم. و فعلا دوره آزمایشی اتصال دو شرکتمون رو می گذرونیم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پ.ن: البته از اونجایی که در این مملکت ناممکن ها، ممکن میشه دیدین تا چند وقت آینده اینترنت 512 شد 150 هزار تومن، اینترانت 512 همون 50 هزار تومن باقی موند!
البته این چیزیه که قرار بود تو اینترنت ملی اجرا بشه. یعنی یه اینترنت کم سرعت با قیمت بالا و یه اینترانت پر سرعت با قیمت پایین. میخوان بکننش مثه کشورهای حوزه دریای خزر.
به نظر من پروژه'ی اینترنت ملیشون مثل بقیه پروژه ها (من جمله سیستم عامل ملی که نتونستن مثه آدم پیادش کنن) Kill شده و فعلاً امیدی به اجراش نیست.
البته اینترنت ملی هم خوبه، چون کلی از دیتاها میاد داخل کشور و سرعت خیلی خوب میشه. به شرطی که اینترنت رو از اینی که هست بدترش نکنن! (از اونجایی که شعور اجرای پروژه ندارن، برعکس اجراش میکنن) :دی

1) آيا اين سرويس‌ها محدوديت حجمي دارند؟!

2) آيا همانند يك LAN خانگي در اين سرويس شما مي‌توانيد فولدر‌هاي خود را برروي دو سيستم راه دور Share كنيد؟! دقيقن مثل LAN خونگي منظورم است؟ سرعت عملي و واقعي كپي و پيست فايل‌ها چقدر است؟!

3) آيا شما مي‌توانيد Voice over IP روي اين خطوط داشته باشيد؟! مثل استفاده از برنامه‌هاي TeamSpeak؟

4) آيا امكان Video Stream هست؟! براي مشاهده فيلم يا برقراري كنفرانس ويديويي!؟ مثلن استفاده از برنامه VLC؟

5) آيا Port Forwarding روي اين خطوط باز است؟!

6) مي‌توانيد از برنامه TeamViewer استفاده نماييد؟!

با اجازه من جواب میدم :rolleyes:

1. وقتی اینترانت باشه دیگه محدودیت حجمی معنی نداره. فقط پورت رو 1 به 8 Share میکنن. (اگه Share'ش رو بیشتر نکنن)
2. نه اینجور نمیشه، چون آی پی استاتیک نمیدن. / اگه هم آی پی استاتیک بگیرید سرعت با سرعت پورتی که گرفتید برابره (تو شبکه اینترانت)
بقیه موارد هم فقط تو شبکه اینترانت امکان پذیر هست. هر کدوم هم که نیاز به آی پی دارن باید حتماً وجود داشته باشه.
همون اینترنته که فقط آی پی های ایران قابل مشاهده است.
مثلاً میتونی سایت آقا رو با سرعت غیژژژژژژژژژژژژژژژ ببینی :D

یه موردی رو هم بگم ممکنه کسی بخواد ازش (سوء) استفاده کنه
میتونید یه اینترانت مثلاً 5 مگ بگیرید (فکر کنم مخابرات تا 20 مگ میده) و یه وی پی ان هم از سرورهای داخلی که به اینترنت وصلن بگیرید و شروع کنید به دانلود کردن :D ...

و اما ...

من 1Mbps اسمی دارم که همیشه پورتش رو 2Mbps بازه (باز بود!)
الان چند روزیه شبانه به 1Mbps میرسه و نمیذاره خوب ازش دانلود کنیم :D ولی روزا مشکلی نداره و 2Mbps ه

بالا