• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
باشه من منظورم سرعت آپلود بود. شما سرعت آپلودو توی تست ببین!!!!!!
جالبه دوستان اینجا کسی از سرعت آپلود بسیار بدی که شرکت ها دارن کسی شاکی نیست.
ما الآن مدتی دنبال شرکتی هستیم که سرعت آپلودش خوب باشه. فقط لایزرو پیدا کردیم که اونم شانس ما سرویس نداره.
مهاجرت کانادا

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من این ماه 128 شارژ کردم ( قبلا 256 داشتم ) هیچ تغییری تو سرعت احساس نمیکنم . چه شبانه و چه روزانه !

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
من یه توصیه میکنم به کسایی که میخوان که آسیاتک اینترنت بگیرن.من اشتباه بزرگی مرتکب شدم این که سرویس یک ساله گرفتم و الان بعد دو ماه خیلی ببخشید به گوه خوردن افتادم
مثلا میگن هدیه ماه رمضون حجم رایگان بعد دانلود میکنی حجم کم میشه و زنگ میزنی پشتیبانی بعد دو ساعت پشت خط موندن میگن به سرویس شما تعلق نمیگیره(چون 2 مگه سرویسم و اسمش آرامش!!)
خلاصه سرعت 2 مگ من هم با 128 مخابرات هیچ فرقی نداره و فک میکنم که قطعی مخابرات هم به این اندازه نباشه
و کسانی که میخوان از آسیا تک سرویس بگیرن به نظرم gprs همراه اول یا ایرانسل بگیرن
من که درخواست تخلیه دادم با این که سرویسم یک ساله اس،اتخاب با خودتونه حالا

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من یه توصیه میکنم به کسایی که میخوان که آسیاتک اینترنت بگیرن.من اشتباه بزرگی مرتکب شدم این که سرویس یک ساله گرفتم و الان بعد دو ماه خیلی ببخشید به گوه خوردن افتادم
مثلا میگن هدیه ماه رمضون حجم رایگان بعد دانلود میکنی حجم کم میشه و زنگ میزنی پشتیبانی بعد دو ساعت پشت خط موندن میگن به سرویس شما تعلق نمیگیره(چون 2 مگه سرویسم و اسمش آرامش!!)
خلاصه سرعت 2 مگ من هم با 128 مخابرات هیچ فرقی نداره و فک میکنم که قطعی مخابرات هم به این اندازه نباشه
و کسانی که میخوان از آسیا تک سرویس بگیرن به نظرم gprs همراه اول یا ایرانسل بگیرن
من که درخواست تخلیه دادم با این که سرویسم یک ساله اس،اتخاب با خودتونه حالا

زیاد نگران نباشید هدیه رمضان رو کسانیکه بهشون تعلق میگیره هم نمیتونن استفاده کنند چون از ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 شب دو دقیقه وصله و 10 دقیقه قطع ! بازه زمانیش رو هم بیشتر کردند که یه وقت فکر نکنید به خاطر اینه که اون یک ساعت رو استفاه نکنید !!!!

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
من سرویس قدیمی داشتم واسه سرویس جدیدشون بازم ازم 10 تومن اضافه گرفتن!

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
زیاد نگران نباشید هدیه رمضان رو کسانیکه بهشون تعلق میگیره هم نمیتونن استفاده کنند چون از ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 شب دو دقیقه وصله و 10 دقیقه قطع ! بازه زمانیش رو هم بیشتر کردند که یه وقت فکر نکنید به خاطر اینه که اون یک ساعت رو استفاه نکنید !!!!

واسه من که اینجوری نیست.

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان من امروز متوجه شدم سرعتم از 16 بالاتر نمیره و درحد استاندارد همون 128 شده!
شما هم اینجوری شدین؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان من امروز متوجه شدم سرعتم از 16 بالاتر نمیره و درحد استاندارد همون 128 شده!
شما هم اینجوری شدین؟
سرعت سرویس من هنوز تغییر نکرده ولی دیروز خیلی قطعی داشت احتمالا به زودی مثل مال شما میشه .

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
الان از ساعت 2 که رایگانه واسه من حداکثر 50 60 سرعتشه! سرویسم 2 مگ هست.:blush: قبلا اینجوری نبود.بقیه لطفا اطلاع رسانی کنند.

INCEPTION

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت شبانه از اول ماه رمضون افتضاح بود اما دیشب وضعیت عادی شده بود امیدوارم همینطو بمونه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
الان از ساعت 2 که رایگانه واسه من حداکثر 50 60 سرعتشه! سرویسم 2 مگ هست.:blush: قبلا اینجوری نبود.بقیه لطفا اطلاع رسانی کنند.

برا منم تقریباً از اول ماه رمضون اینجوریه شبانه سرعت به زور به 50 یا 60 میرسه فقط یکی دو شبش سرعت خوب بوده!

seul

Registered User
لایک‌ها
261
من قبلاً از همین آسیاتک گرفته بودم 128 سرعت دانلودم نرمال 60 بود. الان دوباره گرفتم. سرعت دانلود گاهی تا 300 هم میرسه
126fs3281498.gif

مال همه قاطی کرده یا مال منه فقط؟
ph34r-smiley.gif

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
برا منم تقریباً از اول ماه رمضون اینجوریه شبانه سرعت به زور به 50 یا 60 میرسه فقط یکی دو شبش سرعت خوب بوده!

برای من فقط دو شب اینجوری بود بقیه شبها مثل دیشب همون سرعت 2 مگ رو دارم.

sajjad-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلاً از همین آسیاتک گرفته بودم 128 سرعت دانلودم نرمال 60 بود. الان دوباره گرفتم. سرعت دانلود گاهی تا 300 هم میرسه
126fs3281498.gif

مال همه قاطی کرده یا مال منه فقط؟
ph34r-smiley.gif
واسه ما از اول اینطور بود البته نه تا 300 . تا 150 واسه ما میرسه(با 256)

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دو ، سه روزه سرعت شبانه زیر 40 هست . امروز سرعت روزانه هم رکورد زد ( بین 8 تا 17 ) !!!

بالا