سلام
N'ash عزيز
. نه! اون تست SpeedTest خرابه! پينگ من بدون چيز پي ان هم خوبه! (البته خوب از ديد ما ايرانيها
). پينگ من چه در زمان صبانت و چه الان هميشه در حدود 250 ميچرخيده! براي اتصال به شبكه من از برنامهاي كه در Robotask نوشتم استفاده ميكنم. يك تست پينگ هم در اون گذاشتم كه همواره در ابتداي كانكت شدنم، هميشه انجام ميشه. برنامم يه لوگ هم درست ميكنه كه براي اطلاع شما در زير نمونه لوگم را قرار ميدهم:
http://www.4shared.com/file/A2GhgDXh/Nemoneg_Gozaresh.html
. فايل لوگه يك فايل Text معمولي ولي اگه با
Notepad++ نگاهش كنيد قشنگتر و خواناتره!! درونش گذارشي از روزانه و شبانه آساتك همين چند روز پيش و صبانت قديميم كه داشتم گذاشتم.
يك نكته!: شايد شما DNS تو شبكه و كانكشنتون تنظيم نميكنيد؟! من از گوگل و OpenDNS و Comodo استفاده ميكنم.در Lan وDNS Primary را از OpenDNS ميگذارم و دوميش رو از گوگل. در كانكشن بر عكس اين حالت. گاهي هم از DNSهاي Comodo در يكي از اونها قرار ميدهم. با تنظيم اينها حداقل شروع بازشدن يه صفحه برام خيلي بهتر ميشه و گذارش اينكه كدام سايت را دارم ميبينم حداقل براي DNS وطنيها نميره!!! (اگر چه شايد ISP بدونه!)
Open DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
Google:
8.8.8.8
8.8.4.4
Comodo:
156.154.70.22
156.154.71.22
. نميشه گفت كدام DNS براي شما سريعتر است! بايد خودتان با برنامه
DNS Benchmark برروي شبكه خودتان تست كنيد. بعضي از اين DNS كه بالا دادم ممكنه تو ليستش نباشه دستي آنها را وارد نماييد. (خودتان بتنگيد تو اون برنامه دستتون مياد چيكار بايد بكنيد!
)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/03/29