• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
من نزدیک دانشگاه تهران از آسیاتک استفاده میکنم .
چون ناچارم و تمام شرکتهای دیگر پر هستند و خدمات نمی دهند .
به معنای واقعی آشغال است و به زور هم چون محدوده دانشگاه هست میگوید باید سرویس پرحجم 30 گیگ بگیری و اگر نه نمی دیم.
متاسفانه گران بی کیفیت و آشغال ولی متاسفانه اجبار !

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
منم با دل خوش اومدم اکانت NFS Hot Pursuit گرفتم توی بازی ماشینا دارن پرواز می کنن!
از دست این پینگ

در حالت خوبش حداقل 500 پینگ هست و در حالت بد 1500!
2upload.ir_1308325118_206844_162459870478646_100001439027260_366781_6093072_n.jpg

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. من چند روزي هست به آسياتك مهاجرت كرده‌ام! 5 ماه پيش صبانتي بودم و 5 ماهي بود كه اينترنت نداشتم! البته قبل از اون 5 ماه 2 ماهي پارس آنلاين هم داشتم.

. يك سوال دارم:
1) مودم من US Robotic 9108a است. من بدون مشكل به شكل Bridge به شبكه وصل مي‌شوم ولي از طريق PPPoE نميشه! آيا تنظيم يا اعداد خاصي بايد در مودم وارد نمايم؟! به غير از VPI\VCI كه بايد 0/35 باشند آيا عدد ديگري يا گزينه ديگري هم بايد تنظيم نمايم؟!

. اگر به اكنت شبانه در بين 2:00AM تا 2:01AM وصل شوم، هيچ ترافيكي وجود نداره يعني پينگ 0 هست ولي بعد از 2:01AM مشكلي نيست و شبكه ساعت 7:03AM قطع ميشه. آيا نكته ديگري يا موردي هست كه براي يه آدم تازه وارد به اين ISP مهم باشه و من از آن بي خبرم؟!

. راستي سرعت شبكه من اينه:
1343716567.png

تصوير1

. اگر از چيز پي ان استفاده كنم سرعت بهتر ميشه:
1343717964.png

تصوير 2

. در ضمن ديروز داشتم با يكي از اقوام درون آلمان صحبت مي‌كردم كه به ذهنم رسيد اون هم يك تست بزنه:
1344317353.png

تصوير 3

. خنده داره! نه؟! تازه وسط تستش ما داشتيم Voice Chat هم مي‌كرديم!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/27
26.gif
103.gif

Last edited:

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آشغالی بی مانند است. با سرعت 1mb هیچ وقت سرعت دانلود از 16k بالاتر نمی رود. همان 128 است. کلا اینترنت در ایران وضعیت اسفناکی دارد. بیشتر شبیه اسباب بازی است با هزینه هنگفت.... از ماست که برماست.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ای بابا... ولی من 256 دارم با 116 دانلود میکنم!!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
igimax:
1. خیلی مخلصیم : )
2. غیر از vpi/vci تنظیم دیگه ای نداره.
3. شبانه هم بصورت اتوماتیک وصل میشه، ولی اون 1 دقیقه واسه منم وجود داره (پی ـش نبودم ببینم داستان چیه) + تا ساعت 7 رایگان داری؟ (ما که تا ساعت 6 بیشتر نداریم) : (
4. سرعت دانلودت نسبت به سرویست درسته؟ speedtest رو بیخیال شو :D

من الان 1024Kbps دارم، سرعت دانلودم حدود 120 کیلوبایت/ثانیه هست، ولی speedtest به زور 300kbps نشون میده :D

یه نکته جالب اینکه وقتی به سرور (وی پی ان) لاس وگاس ـم وصل میشم، سرعت دانلودم 2 برابر میشه :D حدود 1 سال پیش یه سرور از اوهایو داشتم مثه همین وضعو داشت :cool:
شب ها راحت راحت 2 گیگ دانلود میکنم (از ساعت 2 تا 6 ...)

SPEEDTEST + ***
1347874300.png

IDM + ***
speed1.png

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

Bella_aster جان:
ای بابا... ولی من 256 دارم با 116 دانلود میکنم!!!
. سلامي دوباره و عذز خواهي از غيبت‌هاي طولاني!
53.gif
جهت پيش اعلام غيبت ديگري! من باز 31 خرداد بايد برم مسافرت
9.gif
و متاسفنه دورري از فروم عزيز پي تي و تمامي دوستان خوبم
2.gif
...
. من 128 دارم و روزانه خيلي متغير! بين 100~190KB/s دنلود مي‌كنم. مثلن چند روز پيش فقط براي 15 ثانيه با سرعت 230~260 KB/s شروع دنلود بود بعد مي‌شد 90~160KB/s و اين دامنه زياد كه مي‌دهم چون در هر ثانيه نمودار دنلود با شتاب ناگاهني كند شونده يا تند شونده بين اين اعداد تغيير مي‌كرد. (شيب‌هاي تند!)! البته فكر كنم براي اينكه اكنت عيدي 6 ماه + مودم رايگان ازشون گرفتم دارن حال مي‌دهند!!! وگرنه بعد از مدتي ما را هم جزو زير 50KB/s قرار مي‌دهند!!!

. يك تصوير از نمونه دنلود روزانم در پاسخ 1eng.ir عزيز قرار دادم.

1eng.ir عزيز:
1. خیلی مخلصیم : )
. با تمام وجود ما بيشتر...
53.gif

2. غیر از vpi/vci تنظیم دیگه ای نداره.
. فگر كنم بايد يه ريست هاردوري بكنم! جالبه الان كه ميرم روي PPPoE ، مودم كانكت نميكنه! اما اگر در همين حالت كانكشني كه در ويندوز براي حالت Bridge ساختم را اجرا كنم كانكت ميشه!!! يكي ديگه از دوستام هم عين همين روش فقط مي‌تواند با PPPoE وصل بشه!!! شما هم به همين شكل PPPoE كانكت مي‌شويد؟!؟.!؟!
3. شبانه هم بصورت اتوماتیک وصل میشه، ولی اون 1 دقیقه واسه منم وجود داره (پی ـش نبودم ببینم داستان چیه) + تا ساعت 7 رایگان داری؟ (ما که تا ساعت 6 بیشتر نداریم) : (
. بعله! تا ساعت 7:3AM

4. سرعت دانلودت نسبت به سرویست درسته؟ speedtest رو بیخیال شو :D
. آره مسخره بودن نتايج تست سايت SpeedTest رو مي‌دونم ولي چون اكثر دوستان به اين سايت توجه دارند (تا تست واقعي!) براي راحتي شون از همون سايت استفاده كردم. مثلن اون اقواممون كه نمونه تستشو گذاشتم عمرن آپلودش اونقدر كم باشه! يا حتا پينگشون حتمن زير 15 است! اونا تمام وقت در حالGameParty بازي‌هاي خفن گرافيكي با پهناي باند خدا هستند! يه تست تصويري هم از اونها مي‌زنم اينجا براي خنده (يا گريه!!!) قرار مي‌دهم!!

. شبانه من حدود 3GB دنلود دارم (حدود 190KB/s~213KB/s) و روزانه هم كه در پاسخ Bella_aster جان نوشتم. يك گراف هم كه الان از Netmeter خودم تست گرفتم، اينجا قرار مي‌دهم. نمودار از چپ به راست حركت مي‌كنه و فاصله هر نقطه چين با هم 30 ثانيه است و ماگزيموم نمودار در سمت راست نوشته مي‌شود و سرعت DL/UL همون لحظه در زير پنجرش است:

snopshootnamedate201106.th.gif

لينك تصوير تست سرهت!

. چيز پي ان من محدوديت سرعت تا سقف 512kbps داره به همين دليل با اون دنلودم به شكل ثابت 68KB/s است. اما ازش رازيم و همين هم بستمه!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/29
26.gif
103.gif

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
igimax جان دیدم بعد از وصل شدن به چیزپی ان پینگت کم شده!
میشه پ.خ کنی از چه چیز.پی.انی استفاده می کنی؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام N'ash عزيز
1.gif

. نه! اون تست SpeedTest خرابه! پينگ من بدون چيز پي ان هم خوبه! (البته خوب از ديد ما ايراني‌ها
20.gif
). پينگ من چه در زمان صبانت و چه الان هميشه در حدود 250 ميچرخيده! براي اتصال به شبكه من از برنامه‌اي كه در Robotask نوشتم استفاده مي‌كنم. يك تست پينگ هم در اون گذاشتم كه همواره در ابتداي كانكت شدنم، هميشه انجام ميشه. برنامم يه لوگ هم درست مي‌كنه كه براي اطلاع شما در زير نمونه لوگم را قرار مي‌دهم:

http://www.4shared.com/file/A2GhgDXh/Nemoneg_Gozaresh.html

. فايل لوگه يك فايل Text معمولي ولي اگه با Notepad++ نگاهش كنيد قشنگتر و خواناتره!! درونش گذارشي از روزانه و شبانه آساتك همين چند روز پيش و صبانت قديميم كه داشتم گذاشتم.

يك نكته!: شايد شما DNS تو شبكه و كانكشنتون تنظيم نمي‌كنيد؟! من از گوگل و OpenDNS و Comodo استفاده مي‌كنم.در Lan وDNS Primary را از OpenDNS مي‌گذارم و دوميش رو از گوگل. در كانكشن بر عكس اين حالت. گاهي هم از DNSهاي Comodo در يكي از اون‌ها قرار مي‌دهم. با تنظيم اين‌ها حداقل شروع بازشدن يه صفحه برام خيلي بهتر مي‌شه و گذارش اينكه كدام سايت را دارم مي‌بينم حداقل براي DNS وطني‌ها نمي‌ره!!! (اگر چه شايد ISP بدونه!)

Open DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
Google:
8.8.8.8
8.8.4.4
Comodo:
156.154.70.22
156.154.71.22

. نميشه گفت كدام DNS براي شما سريعتر است! بايد خودتان با برنامه DNS Benchmark برروي شبكه خودتان تست كنيد. بعضي از اين DNS كه بالا دادم ممكنه تو ليستش نباشه دستي آنها را وارد نماييد. (خودتان بتنگيد تو اون برنامه دستتون مياد چيكار بايد بكنيد!
3.gif
)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/29
26.gif
103.gif

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان عزيز
1.gif

Bella_aster جان:

. سلامي دوباره و عذز خواهي از غيبت‌هاي طولاني!
53.gif
جهت پيش اعلام غيبت ديگري! من باز 31 خرداد بايد برم مسافرت
9.gif
و متاسفنه دورري از فروم عزيز پي تي و تمامي دوستان خوبم
2.gif
...
. من 128 دارم و روزانه خيلي متغير! بين 100~190KB/s دنلود مي‌كنم. مثلن چند روز پيش فقط براي 15 ثانيه با سرعت 230~260 KB/s شروع دنلود بود بعد مي‌شد 90~160KB/s و اين دامنه زياد كه مي‌دهم چون در هر ثانيه نمودار دنلود با شتاب ناگاهني كند شونده يا تند شونده بين اين اعداد تغيير مي‌كرد. (شيب‌هاي تند!)! البته فكر كنم براي اينكه اكنت عيدي 6 ماه + مودم رايگان ازشون گرفتم دارن حال مي‌دهند!!! وگرنه بعد از مدتي ما را هم جزو زير 50KB/s قرار مي‌دهند!!!
من حدود 4 ساله که ازشون سرویس میگیرم... حالا نمی دونم شانسیه منطقه ست چیه ولی تا حالا نشده کمتر از سرعت قانونی داشته باشم به غیر از یه مورد... یعنی اگه 128 داشتم هیچ وقت کمتر از 15 16 نشده... الانم که خب 256 هست باید حدود 30 32 باشه ولی دارم 100 و بالاتر دانلود می کنم... دیگه اگه بین 80 تا 100 متغیر باشه نباید صدام در بیاد :دی

حتی الان که میخوام برای یه جا دیگه بگیرم بازم تو فکر همین آسیاتک هستم... چون در مجموع راضی بودم...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
. فگر كنم بايد يه ريست هاردوري بكنم! جالبه الان كه ميرم روي PPPoE ، مودم كانكت نميكنه! اما اگر در همين حالت كانكشني كه در ويندوز براي حالت Bridge ساختم را اجرا كنم كانكت ميشه!!! يكي ديگه از دوستام هم عين همين روش فقط مي‌تواند با PPPoE وصل بشه!!! شما هم به همين شكل PPPoE كانكت مي‌شويد؟!؟.!؟!
قبلاً TP-LINK 8601 داشتم دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم که PPPoE کانکنت نمیشد و همیشه مجبور بودم Bridge کار کنم.
الان هم 1 سالیه Linksys WAG120N دارم و مثه توپ کار میکنه، وقتی برق میره خاموش میشه و با اومدن برق هم روشن میشه :D یادمم نیست کجا گذاشتمش :دی

آسیاتک خدایی خیلی خوبه (نسبت به بقیه سرویس دهنده ها). اگه یادتون باشه حدود 1.5 سال پیش که شما هم صبانت داشتید خیلی ازشون ناراضی بودم :p ...

حتی الان که میخوام برای یه جا دیگه بگیرم بازم تو فکر همین آسیاتک هستم... چون در مجموع راضی بودم...
جُنب بخوری ضرر کردی :D
مثلاً میخوای کجا بری؟ صبانت که 98.8% ناراضین یا شاتل که فیوز سالم ندارن؟ :D پارس آفلاین هم که ...
تازه اینا خوباشه این همه مشکل داره، وای به حال بقیه!

igimax عزیز (اسمتونو نمیدونم) یه موردی برام پیش اومده که شاید جاش نباشه اینجا بپرسم ولی مطرح کردنش خالی از لطف نیست :دی
از سرور cachefly.cachefly.net که دانلود میکنم، سرعتم تقریباً 1.5 برابر میشه. مثلاً این لینک رو با سرعت 300 کیلوبایت/ثانیه دانلود میکنم.
مطمئناً با CDN آشنایی دارید. الان هم cachefly از CDN استفاده میکنه و بهترین پینگ و لود رو داره.
الان، سرعت دانلود بالا از سرور cachefly به خاطر استفاده از CDN هست یا از تکنولوژی دیگری هم استفاده میکنه؟ (مثلاً فشرده سازی یا ...)
برای 1eng.ir بصورت آزمایشی از cloudflare.com استفاده میکنم، تو لود و پینگ و جلوگیری از حملات تقریباً خوب بوده. یه فایل هم برای تست گذاشتم رو سرور و دانلود کردم. هیچ فرقی تو سرعت دانلود ندیدم.
همچین حدسی میزنم که cachefly از چیزی تو مایه های "فشرده سازی" استفاده میکنه. ولی نمیدونم داستان چیه :دی
اگه اطلاعاتی دارید، ممنون میشم به اشتراک بذارید.

ارادتمند

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جُنب بخوری ضرر کردی :D
مثلاً میخوای کجا بری؟ صبانت که 98.8% ناراضین یا شاتل که فیوز سالم ندارن؟ :D پارس آفلاین هم که ...
تازه اینا خوباشه این همه مشکل داره، وای به حال بقیه!
آره دیگه همین... :دی

ولی خب تو فکر وایمکس بودم... :-؟

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
سلام N'ash عزيز
1.gif

. نه! اون تست SpeedTest خرابه! پينگ من بدون چيز پي ان هم خوبه! (البته خوب از ديد ما ايراني‌ها
20.gif
). پينگ من چه در زمان صبانت و چه الان هميشه در حدود 250 ميچرخيده! براي اتصال به شبكه من از برنامه‌اي كه در Robotask نوشتم استفاده مي‌كنم. يك تست پينگ هم در اون گذاشتم كه همواره در ابتداي كانكت شدنم، هميشه انجام ميشه. برنامم يه لوگ هم درست مي‌كنه كه براي اطلاع شما در زير نمونه لوگم را قرار مي‌دهم:

http://www.4shared.com/file/A2GhgDXh/Nemoneg_Gozaresh.html

. فايل لوگه يك فايل Text معمولي ولي اگه با Notepad++ نگاهش كنيد قشنگتر و خواناتره!! درونش گذارشي از روزانه و شبانه آساتك همين چند روز پيش و صبانت قديميم كه داشتم گذاشتم.

يك نكته!: شايد شما DNS تو شبكه و كانكشنتون تنظيم نمي‌كنيد؟! من از گوگل و OpenDNS و Comodo استفاده مي‌كنم.در Lan وDNS Primary را از OpenDNS مي‌گذارم و دوميش رو از گوگل. در كانكشن بر عكس اين حالت. گاهي هم از DNSهاي Comodo در يكي از اون‌ها قرار مي‌دهم. با تنظيم اين‌ها حداقل شروع بازشدن يه صفحه برام خيلي بهتر مي‌شه و گذارش اينكه كدام سايت را دارم مي‌بينم حداقل براي DNS وطني‌ها نمي‌ره!!! (اگر چه شايد ISP بدونه!)

Open DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
Google:
8.8.8.8
8.8.4.4
Comodo:
156.154.70.22
156.154.71.22

. نميشه گفت كدام DNS براي شما سريعتر است! بايد خودتان با برنامه DNS Benchmark برروي شبكه خودتان تست كنيد. بعضي از اين DNS كه بالا دادم ممكنه تو ليستش نباشه دستي آنها را وارد نماييد. (خودتان بتنگيد تو اون برنامه دستتون مياد چيكار بايد بكنيد!
3.gif
)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/29
26.gif
103.gif
ممنون از وقتی که میذارید و دقتی که توی جواب دادن به خرج میدید
راستش پینگ زمانی منو اذیت می کنه که میخوام بازی آنلاین انجام بدم مثل World of Warcraft, League of Legends و مخصوصاً Need For Speed : Hot Pursuit. آیا با این تنظیمات DNS که انجام بدم Latency من توی بازیها بهتر میشه؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

1eng.ir عزيز:
. در مورد مودم، هنوز درست حسابي توش نتنگيدم! چون به زوديم بايد برم سفر پس همين Bridge كافيه! اما مودم من هم USR هستا!!! كم مودم و كمپاني نيستا!!! زماني كه تست برد آنتنش رو تو تاپيك مودم ADSL و ... گذاشتم همه كيف كردند! بردش خيلي عاليه! قدرت آنتنش 19dB در حالت شبكه وايرلس G. در مورد اون سايت متاسفانه اسمشون هم نشنيده بودم! من يك سايت ديگه كه كارش فشردي سازي داده‌هاي ارسالي/دريافتي هست رو مي‌شناسم ولي در چنين حالتي حتمن بايد يك برنامه كلاينت روي سيستم نصب باشه تا با سرور در ارتباط باشه!؟ اگه زماني چيزي در اين زمينه دستگيرم شد حتمن به اشتراك مي‌گذارم.

Bella_aster عزيز:
. من در ادامه آخرين پستتان مطلبي را نوشتم ولي وقتي Send كردم پيام "فروم در حال تغيير و ..." را نمايش داد و وقتي كه در انتظار بودم، در سيستمم مشكلي پيش آمد و همه چيز پريد!! مطالب خواصي ننوشته بودم!!!، ولي آيا قراره انشاالله پلاگين يا سرويس جديدي به فروم اضافه كنيد؟! (امكانات جديدي براي كاربران) انشالله كه هرچي هست موفق باشيد.

N'ash عزيز:
. اول كه خواهش مي‌كنم و اميدوارم توضيحات مفيد واقع شوند و دوم: آخ! دست رو دلم نگذار!! من هم از معتادان بازي آنلاينم. كلن پينگ شبكه‌هاي ايران همشون خراابه! يعني زير 250~200 براي اكثر ما خوابه!! البته نوع بازي هم مهمه! DNS بيشتر براي آوردن صفحات وب مناسب هست و تاثيري روي سرعت ارتباط ما با سرور بازي نداره!(به احتمال 99%!!). مطمعنن براي WOW كه شما بازي مي‌كنيد پينگ خيلي پايين مهمتره ولي من Ghost Recon كه بازي مي‌كردم با Ping 250 بدون Lag بودم با اينكه از 5 خط پينگ در بازي من 2 خط سبز داشتم. مگر اينكه تعداد بازيكناي تو سرور بيش از 6 نفر مي‌شد يا سرورش در كشوري بود كه براي ما بد بود. اونوقت ديگه.....
14.gif
طرف تير رو شليك كرده بود و وسط پيشونيم يه سوراخ درست كرده بود بعد از 3~5 ثانيه تازه من متوجه مي‌شدم! براي WOW فكر كنم پينگ زير 100 مي‌خواد! اون اقوام آلمانيمون يكي از گيمپارتي‌هاشون همين WOW و LOL هست.

. راستي مگه اين بازي‌ها ترافيكشون در ثانيه چقدره؟! Ghost Recon حدود 8KB/s ارسال و 3~5KB دريافت بود براي زماني كه 2 يا 3 بازيكن همزمان بوديم. با اين حال بايد مواظب محدوديت ترافيك اينترنتيم هم مي‌بودم!

. هنوز موقعيت پيش نيومده درست حسابي GR را در آسياتك تست كنم! اما دوروز پيش خودم سرور GR شدم براي دوست آمريكاييم و پينگ اون 3 خط سبز از 5 خط بود و من هم كه خودم سرور بودم كه هيچي! (معلومه ديگه 5 خط سبز) اما اگه تست كردم حتمن خبر مي‌دهم.

. به زودي بازي‌هاي Flashpoint Dragon Rising و RinbowSix Vegas 2 هم به ليست بازي‌هاي آنلاينم اضافه بشوند مي‌شه يك تست اساسي بزنم و نتيجه را گذارش مي‌دهم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/30
26.gif
103.gif

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
Bella_aster عزيز:
. من در ادامه آخرين پستتان مطلبي را نوشتم ولي وقتي Send كردم پيام "فروم در حال تغيير و ..." را نمايش داد و وقتي كه در انتظار بودم، در سيستمم مشكلي پيش آمد و همه چيز پريد!! مطالب خواصي ننوشته بودم!!!، ولي آيا قراره انشاالله پلاگين يا سرويس جديدي به فروم اضافه كنيد؟! (امكانات جديدي براي كاربران) انشالله كه هرچي هست موفق باشيد.
والا آیجی جان ظاهرا قرار بوده یه سری تغییرات آپدیتی انجام بشه... البته چیزی برای ما کاربرا محسوس نیست احتمالا...

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
N'ash عزيز:
. اول كه خواهش مي‌كنم و اميدوارم توضيحات مفيد واقع شوند و دوم: آخ! دست رو دلم نگذار!! من هم از معتادان بازي آنلاينم. كلن پينگ شبكه‌هاي ايران همشون خراابه! يعني زير 250~200 براي اكثر ما خوابه!! البته نوع بازي هم مهمه! DNS بيشتر براي آوردن صفحات وب مناسب هست و تاثيري روي سرعت ارتباط ما با سرور بازي نداره!(به احتمال 99%!!). مطمعنن براي WOW كه شما بازي مي‌كنيد پينگ خيلي پايين مهمتره ولي من Ghost Recon كه بازي مي‌كردم با Ping 250 بدون Lag بودم با اينكه از 5 خط پينگ در بازي من 2 خط سبز داشتم. مگر اينكه تعداد بازيكناي تو سرور بيش از 6 نفر مي‌شد يا سرورش در كشوري بود كه براي ما بد بود. اونوقت ديگه.....
14.gif
طرف تير رو شليك كرده بود و وسط پيشونيم يه سوراخ درست كرده بود بعد از 3~5 ثانيه تازه من متوجه مي‌شدم! براي WOW فكر كنم پينگ زير 100 مي‌خواد! اون اقوام آلمانيمون يكي از گيمپارتي‌هاشون همين WOW و LOL هست.

. راستي مگه اين بازي‌ها ترافيكشون در ثانيه چقدره؟! Ghost Recon حدود 8KB/s ارسال و 3~5KB دريافت بود براي زماني كه 2 يا 3 بازيكن همزمان بوديم. با اين حال بايد مواظب محدوديت ترافيك اينترنتيم هم مي‌بودم!

. هنوز موقعيت پيش نيومده درست حسابي GR را در آسياتك تست كنم! اما دوروز پيش خودم سرور GR شدم براي دوست آمريكاييم و پينگ اون 3 خط سبز از 5 خط بود و من هم كه خودم سرور بودم كه هيچي! (معلومه ديگه 5 خط سبز) اما اگه تست كردم حتمن خبر مي‌دهم.

. به زودي بازي‌هاي Flashpoint Dragon Rising و RinbowSix Vegas 2 هم به ليست بازي‌هاي آنلاينم اضافه بشوند مي‌شه يك تست اساسي بزنم و نتيجه را گذارش مي‌دهم.

موفق باشيد.
67.gif

26.gif
103.gif
والا من به همون 200-250 راضی هستم. مشکل اینه که ping من 400-450 هست!
ترافیک مصرفیشون زیاد نیست مشکلم فقط همون پینگه
بازم ممنون تست می کنم خبر میدم

csharp_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشکل داشتم با شرکت های وایرلس تا اینکه یه روز توی مترو یه پسره بود داشت یه یوزر رو زاهنمائی می کرد ، ازش پرسیدم گفت که وایرلس کار می کنند بعد مشکلم زو بهش گفتم اونم به من تضمین داد که واست نصب می کنم اگر سرعتت کم شد خسارت میده اومد نصب کرد عالی جواب داد ، نصاب شرکت اوستا نت بود من هم قول دادم که هر کسی ازم دز موزد اینترنت سوال کرئ بهش معرفی کنم هم تعرفه هاش خوبه هم شیرش 1 به 6 هست با 128 از 21 پائین نیومدم قیمتش هم بدون محدودیت 16000 تومن بود توی 4 ماه این هم ایمیل اونه [email protected] هر کس هم شمارشو می خواد به من میل بزنه بهش بدم ، کل تهران هم دکل دارند

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان راهی نیست محدودیت سرعت شبانه را دور زد؟!
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 1 مگ و 2 مگ چنده؟!
الان 128 دارم شبانه 60 هست

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان راهی نیست محدودیت سرعت شبانه را دور زد؟!
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 1 مگ و 2 مگ چنده؟!
الان 128 دارم شبانه 60 هست

من 256 دارم . سرعت شبانه حدود 70 تا 100 هست .

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان مگه سرعت آسیاتک، سرعت واقعی نشده؟
چجوریه که بعضی ها با 128 و 256 با حدود 100k دانلود میکنن؟
من الان سرویس 1مگ با حجم 20 گیگ گرفتم ماهی 50 تومن، البته پورتم 2مگ ست شده
حالا اگه قراره سرعتم با بقیه یکی باشه 512 30 گیگ میگیرم که تقریبا همین قیمته!
الان روزا سرعت دوروبر 230 ثابته ولی شبانه 60-70 بیشتر نمیشه
(نکته جالب اینه که شب اول که وصل شد شبانه هم با همون 240 میگرفت، ولی از شبای بعد کلی افت کرد)

بالا