• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
تهران کدوم سرویس دهنده اینترنت 2 مگ میده
واسه ی شرکت میخوام

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
کسی اطلاعی نداره

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون دوست عزیز
کیفیت چه جوره
خبر دارید

saeed_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه مدت پیش از مشتری های پر و پا قرص پارس آنلاین بودیم
ولی با اینکه سرعتش بسیار بالا بود و جزئیات ریز مصرفمون رو به صورت دقیق می داد به خاطر قطع و وصلای مکرر و مسلما قیمت نه چندان بیشترش نسبت به دیگر شرکت ها (احمقی خودم رو می گم) ازش دل کندیم و با اینکه دیدم تو این فروم ها کلی حرف از حجم دزدی آسیاتک میزنن بازم رفتیم سراغش!
یه مدت پیش پسر عموی من گفت که به صورت عجیب و غریبی تو یه روز کل حجم اینترنتی که از آسیا تک داشته (همون ارم نت در شیراز) تموم شده!
وقتی رفتیم و شکایت کردیم دبه کردن و گفتن که باید پسوردتون رو عوض می کردید
احتمالا یکی دیگه از اینترنتتون استفاده کرده!
ما هم گفتیم باشه، ولی این باعث شد که خیلی رو این موضوع دقیق بشم و هر روز حجم مصرفم رو چک کنم
تا اینکه...
بله امروز شنبه 24 اردیبهشت 1390 متوجه شدم که دیروز که جمعه بوده و کامپیوترم ار صبح تا شب کلا به پریز برق هم نبوده!!!!! یک و نیم گیگابایت از حجمش مصرف شده!!!!! اونم به مدت ده ساعت!
درصورتی که پسوردمم هیچ احدی نمیدونه و مرتبا عوضش می کنم!
وقتی بهشونم زنگ میزنی میگی باز دبه می کنن و می گن امکان نداره
حتما جدیدا جن ها تونستن به کابل ها هم نفوذ کنن
آخه یکی نیست بهشون بگه مگه با بچه طرفید، نا سلامتی من مهندس کامپیوترم

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!

در آخر از من به شما نصيحت بعد از اين همه آدم که میگن آسیاتک حجم دزدی داره به حرفشون گوش کنید و ازش خدمات نگيريد
کاملا واضحه که خودشون هم به اين فروم میان و به عنوان یه نفر نظر می دن که به نظر ما هم این امکان نداره و مشکل از نحوه استفاده ی خودتونه

ولی یادتون باشه که حداقل من یه مهندس کامپیوترم که از بچگی با اینترنت بزرگ شده!
دقیقا اون زمان هایی که حتی دولت نمی دونست اینترنت چیه تا بخواد سایتاش رو فیلتر کنه!

پس همین حالا:
آسیا تک رو تحریم کنید

و به جاش از هر شرکت دیگه ای که دوست دارید خدمات بگیرید

ebrah!m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام 128 نامحدود بگیرم، آیا بگیرم؟! برادران عزیز سرعت دانلودش چنده؟ مرسی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سرعت واقعیه... 128 حدود 15 16 من دانلود داشتم... دیگه خوب خوبش

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه مدت پیش از مشتری های پر و پا قرص پارس آنلاین بودیم
ولی با اینکه سرعتش بسیار بالا بود و جزئیات ریز مصرفمون رو به صورت دقیق می داد به خاطر قطع و وصلای مکرر و مسلما قیمت نه چندان بیشترش نسبت به دیگر شرکت ها (احمقی خودم رو می گم) ازش دل کندیم و با اینکه دیدم تو این فروم ها کلی حرف از حجم دزدی آسیاتک میزنن بازم رفتیم سراغش!
یه مدت پیش پسر عموی من گفت که به صورت عجیب و غریبی تو یه روز کل حجم اینترنتی که از آسیا تک داشته (همون ارم نت در شیراز) تموم شده!
وقتی رفتیم و شکایت کردیم دبه کردن و گفتن که باید پسوردتون رو عوض می کردید
احتمالا یکی دیگه از اینترنتتون استفاده کرده!
ما هم گفتیم باشه، ولی این باعث شد که خیلی رو این موضوع دقیق بشم و هر روز حجم مصرفم رو چک کنم
تا اینکه...
بله امروز شنبه 24 اردیبهشت 1390 متوجه شدم که دیروز که جمعه بوده و کامپیوترم ار صبح تا شب کلا به پریز برق هم نبوده!!!!! یک و نیم گیگابایت از حجمش مصرف شده!!!!! اونم به مدت ده ساعت!
درصورتی که پسوردمم هیچ احدی نمیدونه و مرتبا عوضش می کنم!
وقتی بهشونم زنگ میزنی میگی باز دبه می کنن و می گن امکان نداره
حتما جدیدا جن ها تونستن به کابل ها هم نفوذ کنن
آخه یکی نیست بهشون بگه مگه با بچه طرفید، نا سلامتی من مهندس کامپیوترم

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!

در آخر از من به شما نصيحت بعد از اين همه آدم که میگن آسیاتک حجم دزدی داره به حرفشون گوش کنید و ازش خدمات نگيريد
کاملا واضحه که خودشون هم به اين فروم میان و به عنوان یه نفر نظر می دن که به نظر ما هم این امکان نداره و مشکل از نحوه استفاده ی خودتونه

ولی یادتون باشه که حداقل من یه مهندس کامپیوترم که از بچگی با اینترنت بزرگ شده!
دقیقا اون زمان هایی که حتی دولت نمی دونست اینترنت چیه تا بخواد سایتاش رو فیلتر کنه!

پس همین حالا:
آسیا تک رو تحریم کنید

و به جاش از هر شرکت دیگه ای که دوست دارید خدمات بگیرید

ما در تهران هستیم (عرب سرخی) و اینچنین مشکلاتی رو نداریم. حتی شده ترافیک کم نکنه! (قبل از اینکه دامین بره رو crm.asiatech.ir)
شاید نمایندگی شهرتون داره دزدی می کنه؟! :blink:

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
من هم مشکل حجم دزدی نداشتم شاید بوده و من متوجه نشدم در حد چند صد مگ مثلا
ولی مشکل اصلی اسیاتک الان شبانه نیم بها هستش از نظرمن
چون من مصرفم درحدود 2 گیگ در ماه هستش و با این حجم به من شبانه رایگان نمیدن
به احتمال زیاد تا هفته دیگه از پارس یا شاتل سرویس بگیرم

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم تهران هستم ولی مشکل حجم دزدی دارم . بعضی ساعتها هیچ صفحه ای هم که باز نباشه داره کنتور میندازه !! من قبلاسرویس 3 ماهه 2 گیگ در ماه میگرفتم که در آخر 3 ماه حدود 1 گیگ برام باقی میموند که برای دانلودهایی که داشتم استفاده میکردم ولی این سری سرویس 3 ماهه 3 گیگ در ماه گرفتم با اینکه حتی میزان استفاده از اینترنتم از قبل هم کمتر شده مجبور شدم یک گیگ اضافه هم بخرم . یعنی تو 3 ماه حدود 2 گیگ اختلاف با قبل .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سرعت دانلود امروز با 256 از 12 بالاتر نمیره . دیشب هم 1 و 2 و در بهترین حالت 4 !! :hmm:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
128kb ماهیانه 2GB

1326204982.png

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
من قبل عید با 128 حدود 100تا دانلود داشتم کلی هم باهاش حال می کردم! الان می بینم به زور 30 تا میده

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
اینجا باز سرعت رفت بالا روی 90 اما پینگ روی 1000 :(

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
واقعا آسياتك بين شركت‌هايی كه تا حالا ديدم بدترين (تاكيد می‌كنم بدترين !) پينگ رو داره اثباتشم اينه كه الان هر كی آسياتك داره (منظورم از الان ساعت 7-8 شب به بعد تا 3-4 صبح) می‌تونه بره كانتر رو نصب كنه و بره داخل يك سرور ايرانی ، بعد داخل بازی Tab رو نگه دارين هم پينگ خودتون رو ميبينين و هم پينگ بقيه بازيكنا ، الان مثلا مال من رو 800 مال بقيه زير 50 و اين يعنی چند برابر آسياتك داغونه ؟

اگه از دستور tracert استفاده كنين تا حدودی متوجه ميشين ايراد از كجاست ، آسياتك ظاهرا زير ساخت مناسب برای ارائه سرويس‌های فعليش رو در زمان‌های شلوغی نداره چون حتی كوچكترين آی اس پی ها هم در ساعات شلوغی به اين حد از نابودی پينگ نميرسن.

از تمامی دوستان تقاضا دارم اگه می‌خوان تست سرعت بذارن سعی كنن مربوط به حول و حوش ساعت 7 عصر به بعد تا 11 - 12 باشه (چون اكثر كاربرا اين ساعت از اينترنت برای وبگردی و بازی استفاده می‌كنن) و همچنين اگه تست‌ها مربوط به يك روزهايی مثل پنچشنبه ، جمعه و روزهای تعطيل رسمی باشه كه ديگه فبها ، اينطوری بقيه هم با كيفيت ارتباطی ما (نه كميت) آشنا ميشن .

Last edited:

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
بعد از 2 هفته خطم از رانژه اسیاتک در اومد
حالا دنبال یه شرکت دیگه هستم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
گور بابای همشون :D ولی آسیاتک بین بدها، بهترینه تقریباً ...

من 6 ماه صبانت بودم، 2 ماه شاتل، 1 ماه پارس آنلاین و الان تقریباً 16-17 ماهه که آسیاتک هستم شایدم بیشتر.

دانلود: روز و شب یکیه و هیچ فرقی نمیکنه. با وی پی ان هم 95% کیفیت رو داره.

پ.ن: netbill باگ داره :D

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
دوستان من میخوام سرویس 1 مگ با 6 گیگ ترافیک بگیرم، الان شاتل هستم و اصلا راضی نیستم، رسما راس ساعت 3 همه چیز قطع میشه! بعد هم فقط web browsing باز میشه و خبری از پینگ نیست! رسما دارن دزدی میکنند!

آسیا تک هم پینگ و ip ها رو قطع میکنه؟ سرعت سرویس 1 مگ اش در زمان معمولی و شبانه چطور هست؟

گیگ اضافه رو چند میفروشه؟

Last edited:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان من میخوام سرویس 1 مگ با 6 گیگ ترافیک بگیرم، الان شاتل هستم و اصلا راضی نیستم، رسما راس ساعت 3 همه چیز قطع میشه! بعد هم فقط web browsing باز میشه و خبری از پینگ نیست! رسما دارن دزدی میکنند!

آسیا تک هم پینگ و ip ها رو قطع میکنه؟ سرعت سرویس 1 مگ اش در زمان معمولی و شبانه چطور هست؟

گیگ اضافه رو چند میفروشه؟

سرعتش خوبه معمولا ولی شب‌ها ممكنه تعطيل شده و سرعتت از 20 بالاتر نره ولی اينو بگم كه پينگ تعطيله ، هر كی از آسياتك تعريف ميكنه بيشتر سرعت و ميزان قطعی مد نظرشه نه پينگ ! الان من از گوگل پينگم 1200 ه و زنگ زدم پشتيبانی ميگه يه فايل با IDM دانلود كن ببين سرعتت چنده :blink: كه ارتباطش با پينگ رو فقط خدا ميدونه :wacko:.

بالا