Bella_aster
مدیران قدیمی
سرعت افتضاح و به شدت بالا پایین داره!
فکر کنم اولین باره از سرعت دارم شکایت می کنم!!
فکر کنم اولین باره از سرعت دارم شکایت می کنم!!
مودم مشکی های corecess 3112 ؟کسی هست که هنوز از اون مودمهای قدیمی آسیا تک که بهش مودم usb میگفتن داشته باشه ؟
من هنوز از همون استفاده میکنم :blush: میخوام ببینم میشه این مودم رو تو ویندوز 7 نصب کرد ؟ چون تو ویستا به سختی نصب شد .
مودم مشکی های corecess 3112 ؟
اگه درست فهمیده باشم همونیه که من تا یک ماه پیش داشتم... رو ویندوز 7 به همون شکل ویندوز ویستا با بدبختی نصب میشه اما باهاش مشکل داره... یعنی کانکت میشه یهو وسطش چراغش خاموش میشه راهشم اینه که یو اس بی رو در بیاری 5 10 مین بعد یه جا دیگه جا بزنی! اگه نشد ریست کنی که معمولا اینجور مواقع ریست نمیشه دیگه باید دستی ریست کنی! کلا خیلی مصیبته...
پشتیبانی هم گفت این با این ویندوز این مشکل رو داره باید یه مودم دیگه بگیری...
نه من ازشون پرسیدم گفتن فرقی نداره چه مودمی باشه... لینک سیس رو پیشنهاد کردن...ممنون از راهنماییتون . مودم جدیدتون رو از آسیاتک خریدید ؟
نه من ازشون پرسیدم گفتن فرقی نداره چه مودمی باشه... لینک سیس رو پیشنهاد کردن...
من ASUS 604 گرفتم که وایرلس نیست... اما مدل وایرلس هم داره...
تا حالا که خیلی خوب بوده و مشکلی باهاش نداشتم...
من یکم املا و انشام ضعیفه :blink:
یکی اینا رو برام ترجمه کنه
Total Credit 1,611
Paid Credit 1,611
NotPaid Credit 0
Bonus Credit 0
Used Credit 1,611
Time 189:15:56
Volume 2,340 MB
Remained Credit 0
Send 4 MB
Receive 15 MB
هر چی Credit داشتم مصرف کردم و اعتبار باقیموندم 0 شده ولی الان آنلاین هستم! :f34r:
دیشب یهو قاطی کرد و نوشت اعتبارت تموم شده و یالا بیا تمدید کن/شارژ بگیر! اومدم شارژ بگیرم دیدم اصلاً به سیستم crm.asiatech.ir نمیتونم لاگین شم! بعد 2-3 ساعت به وضعیت فعلی دچار شد
+ این چرندیات چیه در مورد سرعت زدن ؟! :blink:
پ.ن: کسی باگ از netbill نداره ؟ :دی
یک کلام: همشون کره ی یه خری هستنوضعیت حال حاضر اسیا تک چطوره ؟ میخوام اسیا تک بگیرم الان اکانت صبا دارم . لطفا راهنمایی کنید:happy:
یک کلام: همشون کره ی یه خری هستن![]()
در یک جمله واقعا همین درستهیعنی همینو 2 دستی بچسبماخه زیاد تعریف شنیدم
در یک جمله واقعا همین درسته
ولی خب بستگی به منطقه هم داره... شنیدم صبا یکم حجم دزده... اگه این مشکل رو داری خوشبختانه هنوز آسیاتک اینو یاد نگرفته...
اینجا تو آسیاتک هم سرعت ها واقعی هست... دیگه خبری از اون سرعت های بالای گذشته نیست !
تا همین چند وقت پیش از آسیاتک 128 میگرفتیم 116 دانلود می کردیم! ولی خب الان واقعی شده...
سلام دوست گرامیسلام مینا جان
والا حجم رو نمیدونم ولی شده بعضی وقتها با دیدن حجم باقی مونده انجوری شدم :blink: صبا 120 بود الان با برنامه و بعضی ساعات روز به 100 میرسه
تفاوت قیمت هم داره ؟ مثلا من 10 گیگ 1ماهه 128 میخرم 29500