دوستان تعرفه ها رو دیدین؟! خیلی جالب شده...!
لول! تازه 10 درصد تخفیف دادن اینطوری شده.
128 با محدودیت حجمی 8 گیگ گرفتم 14000 تومن.
-------
قانون fair use policy آسیاتک دیگه چه صیغه ای ه ؟
دوستان تعرفه ها رو دیدین؟! خیلی جالب شده...!
حالا شما هی پز آی اس پی تون رو بدین!لول! تازه 10 درصد تخفیف دادن اینطوری شده.
128 با محدودیت حجمی 8 گیگ گرفتم 14000 تومن.
-------
قانون fair use policy آسیاتک دیگه چه صیغه ای ه ؟
حالا شما هی پز آی اس پی تون رو بدین!
ندیدم...
این وظیفه ملی، میهنی منه که دوستان رو به راه راست(آزادنت) هدایت کنم!![]()
یادمه شما از آسیاتکی های قدیمی بودید
وقتی قدیمی ها ببرند دیگه معلومه اوضاع جالب نیست
این آزادنت کیفیتش چه جوریاست ؟
برای من سرعت دانلود زیاد مهم نیست ولی قطعی و پینگ خیلی مهمه
وضعیت این دوتا در آزادنت چه جوری هست ؟ تمام ساعات شبانه روز و هفت روز هفته
چه روزهای عادی چه بویژه در ایام الله :f34r:
![]()
امروز تو سایت نوشه بود دانلود شبانه برای سرویسهای 5 گیگ به بالا رایگان هست . بالاخره 5 گیگ به بالا یا 30000 تومن به بالا ؟
من خیر سرم رفتم یک مگ گرفتم.سرعتم روی 20 هست))) مملکته داریم؟
نظرتون در مورد سرویس یکسال آرامش چیه ؟ ارزش داره شارژ کنیم ؟ اگه در طول یکسال رو حرفشون بمونن فکر کنم خیلی خوب باشه .
زنگ بزنین پشتیبانی... 1844 بعد 1 بعدم 1... بگین شماره مشتری میخواین...میشه یه نفر به من توضیح بده؟ من شماره ی مشتری رو چی باید بزنم؟ از کجا باید پیدا کنم؟
سلام.من در منطقه ی 2 تهران زندگی می کنم ( مرکز مخابراتی شهید نصر الهی_گیشا).می خوام بدونم شبانه ی سرویس های آسیا تک در تهران چه جوریه؟با چه سرعتی دانلود می کنه؟من تازگیا درخواست ثبت نام دادم،توی در خواستم 512 با محدودیت ماهانه 2 گیگ برای سه ماه هست که شبانه از 2 تا 8 داره.خلاصه می خواستم از کسانی که سرویس دارم بپرسم که اگر شبانه اش خوبه بگیرم.اگر نه که از فن آوا بگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سالار
از دوستان کسی سرویس های جدید رو تمدید کرده ببینه سرعت چطوریه؟ از هر سرعتی که دارید تست بگذارید ببینیم اینا چه کردن...:happy:
یکی از دوستانم حضوری رفته آسیاتک اونجا بهش گفتن سرعت هارو میخوایم بالا ببریم البته من هم چند روز دانلود شبانه با سرعت 115دارم... سرعت سرویس 512 ولی عجیب این چند روز سرعت بالا رفته... گیج شدیم:wacko: