• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

panurama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پریشب سرعت دانلود بالای 108 بود 4تا فیلم با فرمت mkv دانلود کردم- با نرم افزار دانلودر Orbit ولی دیشب سرعت افتضاح بود سیستمو خاموش کردم گرفتم خوابیدم

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام اگه با وی پی ان وصل شیم حجمو بیشتر حساب میکنه یا نه/؟

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
شورش رو در آوردن
در این سیستم جدید مزخرف چطوری باید رفت دید حجم باقیماندت چقدر هست
کم کم اسیاتک هم مسولینش دارند دزد میشن و به جرگه دزدان میپیوندن
واقعا جالبه یکی از کارمندان و مسولین اسایتک بیاد این تاپیک رو ببینه و جواب گوی این همه حق خوری باشه
اوایل خوب بود ولی الان چنگی به دل نمیزنه هر ماه یه کلک جدید در میارن که بیشتر پول بگیرن

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شورش رو در آوردن
در این سیستم جدید مزخرف چطوری باید رفت دید حجم باقیماندت چقدر هست
کم کم اسیاتک هم مسولینش دارند دزد میشن و به جرگه دزدان میپیوندن
واقعا جالبه یکی از کارمندان و مسولین اسایتک بیاد این تاپیک رو ببینه و جواب گوی این همه حق خوری باشه
اوایل خوب بود ولی الان چنگی به دل نمیزنه هر ماه یه کلک جدید در میارن که بیشتر پول بگیرن

برید به آدرس http://crm.asiatech.ir بعد شماره مشتری و پسورد بعد خدمات اینترنت بعد adsl بعد زیر جایی که نوشته سرویس ( سمت راست شماره تلفنتون ) یک کد آبی هست روش که کلیک کنید حجم باقی مونده رو نشون میده .

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
دوستان سلام اگه با وی پی ان وصل شیم حجمو بیشتر حساب میکنه یا نه/؟

چرا بیشتر حساب می کنه

کلا اتصال با وی پیان سند و رسیو رو می بره بالا بعضی مواقع هم خیلی بالا !

خودتون می تونید امتحان کنید روی سیستم DUM نصب کنید بعد یه فایل مثلا 20 مگابایتی رو در حالت عادی دانلود کنید

قبل از شروع دانلود عددی که تا اون لحظه در du به عنوان مجموع سندو رسیو نوشته رو یادداشت کنید

بعد از تموم شدن دانلود دوباره عدد فعلی رو با قبل از دانلود مقا یسه کنید می بینید که همون 20 مگابایت + یه مقدار ناچیزی بهش اضافه شده

حالا با وی پیان کانکت بشید و همون فایل 20 مگابایتی را دوباره دانلود کنید ( قبل از شروع عدد dum رو یادداشت کنید )

بعد از اتمام دانلود یه سری به جناب dum عزیز بزنید حتما از مقایسه عدد قبل و بعد دانلود با وی پیان شگفت زده خواهید شد :D

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
برید به آدرس http://crm.asiatech.ir بعد شماره مشتری و پسورد بعد خدمات اینترنت بعد adsl بعد زیر جایی که نوشته سرویس ( سمت راست شماره تلفنتون ) یک کد آبی هست روش که کلیک کنید حجم باقی مونده رو نشون میده .

شماره مشتری و پسورد همون قبلیه هست یا باید دوباره عضو شد؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شماره مشتری و پسورد همون قبلیه هست یا باید دوباره عضو شد؟

اون قبلیها فقط برای کانکت شدن هست . باید باهاشون تماس بگیرید تا شماره مشتری رو بهتون بدن و پسورد رو هم خودتون انتخاب میکنید .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
تو این دو ، سه روز گذشته سرعت شبانه تون چطور بوده ؟ من که چیزی نتونستم دانلود کنم . هر شب حداکثر 200 مگ دانلود میشه :hmm:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان تعرفه ها رو دیدین؟! خیلی جالب شده...!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
تو این دو ، سه روز گذشته سرعت شبانه تون چطور بوده ؟ من که چیزی نتونستم دانلود کنم . هر شب حداکثر 200 مگ دانلود میشه :hmm:

آقا چند شب پیش سرعت 5kb بود، صبحش تماس گرفتم 1844 خوشبختانه با یه آقای راستگویی صحبت کردم :happy:... گفت که اگر زیاد دانلود رایگان استفاده کنید اینا خودشون سرعتو میارن پایین، وقتی ببینن کاربری داره زیاد استفاده میکنه سریع محدودش میکنن، بعد من گفتم چاره چیه که گفت شبانه نیم بها شده دیگه از این کارا نمیکنن خیالتون راحت...
بللله، بسیار جالبه که اینا مرض دارن و سرعتهارو میارن پایین ،من که قراردادم تموم شه میرم فن آوا.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
آقا چند شب پیش سرعت 5kb بود، صبحش تماس گرفتم 1844 خوشبختانه با یه آقای راستگویی صحبت کردم :happy:... گفت که اگر زیاد دانلود رایگان استفاده کنید اینا خودشون سرعتو میارن پایین، وقتی ببینن کاربری داره زیاد استفاده میکنه سریع محدودش میکنن، بعد من گفتم چاره چیه که گفت شبانه نیم بها شده دیگه از این کارا نمیکنن خیالتون راحت...
بللله، بسیار جالبه که اینا مرض دارن و سرعتهارو میارن پایین ،من که قراردادم تموم شه میرم فن آوا.

خیلی مسخره هست . خوب مثل آدم بگن دیگه شبانه رایگان نداریم . به استفاده زیاد و کم هم ربطی نداره چون فکر نکنم دانلود یه فایل 400 مگی بعد از یک هفته استفاده زیاد به حساب بیاد .

آسیا تک شبانه رایگان میده به شرطی که استفاده نکنید !!!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
خیلی مسخره هست . خوب مثل آدم بگن دیگه شبانه رایگان نداریم . به استفاده زیاد و کم هم ربطی نداره چون فکر نکنم دانلود یه فایل 400 مگی بعد از یک هفته استفاده زیاد به حساب بیاد .

آسیا تک شبانه رایگان میده به شرطی که استفاده نکنید !!!

دقیقا همینه، من هم بهش اینو گفتم که یا سرویس رو برداره یا اینکه مسخره بازی درنیاره، بعد یوزر منو دیدش گفت شما هم زیاد استفاده میکنی، تو هفته یکی دوبار بیشتر دانلود شبانه نگیر... دیوانه ان :hmm:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
کسی با تعرفه های جدید تمدید کرده ؟
به نظرتون سرعت 128 با 256 یا 512 ( سرویسهای حجمی ) فرق میکنه یا مثل الآن همه شون یکیه ؟
قبلا تو منطقه ما سرعت روز یکی بود و شب فرق میکرد ولی حالا که شبانه رو تعطیل کردن 128 با 512 هیچ فرقی نمیکنه . نمیدونم با تعرفه های جدید هم همینطوره یا نه ؟

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان عزیز یه شرکت جدید پیدا کنید این حرومزاده ها فکر نکنند مجبوریم ازشون سرویس بگیریم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
من امروز تمدید کردم حجمی 256
20 گیگ
سرعت ها رو کم کردن و الان دارم با 34 دانلود میکنم تا دیروز با 110

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوستان عزیز من از سرویس های قبلی استفاده میکردم .
الان سرویس یک ماهه 128 نامحدود گرفتم .
سرعت دانلود قبلم بالای 100 بود اما الان نهایتاً 25 هست .
اینم سیاستی هست که تو اکثر آی اس پی ها وجود داره .
با تشکر

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
سرعت شما استثنا بوده من الان 1 مگ هم گرفتم سرعتش بین 90 تا 100 کیلوبایته

بالا