نه... منطقی نیست...دوستان سلام اگه با وی پی ان وصل شیم حجمو بیشتر حساب میکنه یا نه/؟
شورش رو در آوردن
در این سیستم جدید مزخرف چطوری باید رفت دید حجم باقیماندت چقدر هست
کم کم اسیاتک هم مسولینش دارند دزد میشن و به جرگه دزدان میپیوندن
واقعا جالبه یکی از کارمندان و مسولین اسایتک بیاد این تاپیک رو ببینه و جواب گوی این همه حق خوری باشه
اوایل خوب بود ولی الان چنگی به دل نمیزنه هر ماه یه کلک جدید در میارن که بیشتر پول بگیرن
دوستان سلام اگه با وی پی ان وصل شیم حجمو بیشتر حساب میکنه یا نه/؟
برید به آدرس http://crm.asiatech.ir بعد شماره مشتری و پسورد بعد خدمات اینترنت بعد adsl بعد زیر جایی که نوشته سرویس ( سمت راست شماره تلفنتون ) یک کد آبی هست روش که کلیک کنید حجم باقی مونده رو نشون میده .
شماره مشتری و پسورد همون قبلیه هست یا باید دوباره عضو شد؟
تو این دو ، سه روز گذشته سرعت شبانه تون چطور بوده ؟ من که چیزی نتونستم دانلود کنم . هر شب حداکثر 200 مگ دانلود میشه :hmm:
آقا چند شب پیش سرعت 5kb بود، صبحش تماس گرفتم 1844 خوشبختانه با یه آقای راستگویی صحبت کردم :happy:... گفت که اگر زیاد دانلود رایگان استفاده کنید اینا خودشون سرعتو میارن پایین، وقتی ببینن کاربری داره زیاد استفاده میکنه سریع محدودش میکنن، بعد من گفتم چاره چیه که گفت شبانه نیم بها شده دیگه از این کارا نمیکنن خیالتون راحت...
بللله، بسیار جالبه که اینا مرض دارن و سرعتهارو میارن پایین ،من که قراردادم تموم شه میرم فن آوا.
خیلی مسخره هست . خوب مثل آدم بگن دیگه شبانه رایگان نداریم . به استفاده زیاد و کم هم ربطی نداره چون فکر نکنم دانلود یه فایل 400 مگی بعد از یک هفته استفاده زیاد به حساب بیاد .
آسیا تک شبانه رایگان میده به شرطی که استفاده نکنید !!!
قول افزایش سرعت دادنمن امروز تمدید کردم حجمی 256
20 گیگ
سرعت ها رو کم کردن و الان دارم با 34 دانلود میکنم تا دیروز با 110
سرعت شما استثنا بوده من الان 1 مگ هم گرفتم سرعتش بین 90 تا 100 کیلوبایته