• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
واسه من بدون مشکل کار میکنه و خطایی نمیده فقط هم از این لینک میتونم وارد شم

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دانلود تمامی سرعت های اسیاتک با هم برابره شما 1 مگ بگیری اندازه منی که الان دارم با 256 120 دانلود میکنم هستی

در طول روز حرف شما درسته ولی 1 تا 7 شب سرعتها فرق میکنه و واقعی میشه .

rezaferanki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفقا یعنی هیچ راهی نیست که من بفهمم چقدر شارژ من مونده ......نمایندگی اسیاتک تو شهرستان هم از ما بی خبر تره .....نصفی از رفقا میتونن وارد سایت بشن و نصف دیگه که ما هم جزء شون هستیم نمیتونیم ................یعنی هیچ راهی نیست....یکی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
از 1 تا 7 هم سرعت من بین 80 تا 90 میمونه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
...باقیمانده در سایت اسیا تک بر به مشکل خوردم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

شما برو به این لینک
http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp

یوزر و پسورد جدیدی نمیخواد، البته اگر از قبل عوض نکرده باشی شماره تلفن اتصال و نام کاربري همون شماره تلفن adsl شماست و كلمه عبور رو هم 4 رقم شماره آخر شماره تلفن میزنید.

اگر میخواین از سرویس ADSL Wizard استفاده کنید باید تماس بگیرید یه شماره 5رقمی از قسمت فروش بگیرید که در اینجا به عنوان شماره مشتري میزنید
http://crm.asiatech.ir/wizard/members_login.asp

به نظرم شما با امور استانها باید تماس بگیرید، نمایندها هیچی سردر نمیارن : 82144252 - 82144251

Last edited:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
از 1 تا 7 هم سرعت من بین 80 تا 90 میمونه

آقا شبانه ما که 512 داریم با سرعت فضایی 14 تا 16 کار میکنه ...از مخابرات ADSL میگرفتم بهتر بود تا آسیاتک...

با 1844 تماس میگیرید حدود ساعت 8.30 صبح و بعدازظهر ها هم ساعت 3 زنگ بزنید تا جواب بدن
...
فقط باید یه 20,10 باری بگیرید تا یارو زنه گوشی ورداره بگه آسیاتک ارائه دهنده مزخرفترین و دزدترین اینترنت پرسرعت کشور و... بعد از این حقایق شماره 1 رو بزنید چون فقط واحد فروش شماره مشتری رو میگه :lol:

من که قراردادم تموم شه دیگه از این شرکت اینترنت نمیگیرم چون پولی که برای ADSL میدی با وایمکس هیچ فرقی نمیکنه :hmm::hmm::hmm:

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
شما کدوم منظقه مخابراتی هستی؟
من پیروزی هستم و حدود 4 5 ساله راضی ام

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ایا کسی میدونه چرا دوباره پرحجمو برداشتند

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ای بابا شورشو در اوردن هی برمیدارن میزارن پر حجمو
بچه ها زنگ بزنین شکایت کنین
زیاد زنگ بخوره یه غلطی میکنن

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسي تا حالا انلاين شارژ کرده بايد بعدش دوباره به پشتيباني زنگ بزنيم تا اکي کنه منتظر جوابم فوري

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام دوستان کسي تا حالا انلاين شارژ کرده بايد بعدش دوباره به پشتيباني زنگ بزنيم تا اکي کنه منتظر جوابم فوري

سلام
دوست عزیز بعد از شارژ اینترنتی ، مودم رو خاموش و روشن کن .
بعداز چند دقیقه وصل میشه و میتونی استفاده کنی .
با تشکر

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز بعد از شارژ اینترنتی ، مودم رو خاموش و روشن کن .
بعداز چند دقیقه وصل میشه و میتونی استفاده کنی .
با تشکر

والا من هر چی اینکارو کردم نشد تا به خود پشتیبانی زنگ زدم

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
والا من هر چی اینکارو کردم نشد تا به خود پشتیبانی زنگ زدم

سلام
دوست عزیز راستش من اوایل زنگ میزدم ، همین رو میگفت .
چند باری خودم این کارو کردم ، فعال میشد .
الانم همین کار رو انجام میدم .
با تشکر

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز راستش من اوایل زنگ میزدم ، همین رو میگفت .
چند باری خودم این کارو کردم ، فعال میشد .
الانم همین کار رو انجام میدم .
با تشکر

اخه چند بار باید خاموش وروشن کرد تا فعال بشه

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
اخه چند بار باید خاموش وروشن کرد تا فعال بشه

سلام
دوست عزیز این اواخر برای من با اولین خاموش / روشن کردن ، فعال میشه .
چشم نزنم ، 1 دقیقه هم طول نمیکشه .
با تشکر

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اسیاتک دوباره پر حجم رو اضافه کرد

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز این اواخر برای من با اولین خاموش / روشن کردن ، فعال میشه .
چشم نزنم ، 1 دقیقه هم طول نمیکشه .
با تشکر

اخه ببینید حتی اگه تغییر سرویس هم داده باشید با خاموش روشن عوض میشه یا نه؟

Dark_Fury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان ایرانی خودم ... تا حالا کسی از خودش پرسیده چرا اگه از هر کشوری تو این دنیای بزرگ 1 نفر بیارن ، تنها کسی که حاضر میشه بخاطر یه نخود مجانی آدم بکشه ایرانیه است ؟
عزیزان من ، من تو یه Wireless ISP کار می کنم و ما اصلا سرویس رایگان شبانه نداریم . ولی میدونم کاربرای مفت خور ایرانی که 2 زار واسه اینترنت میدن که پول یه شب شام بیرونشون ازش بیشتره ، چه بلایی تو شبانه رایگان سر ISP هاشون میارن ..!! انگار که این مردم فردا صبحش نه کار دارن ، نه مدرسه ، نه دانشگاه ... همه تا ساعت 4 / 5 صبح بیدار میمونن و معلوم نیست چیکار میکنن!! بعدشم که مثلا یه مشکلی واسشون پیش میاد بجای اینکه محض رضای خدا یه بارم از اینتزنت برای کار مفید استفاده کنن ( بجای فیس بوک و YM ،
بازی آنلاین و .... ) مثل هویج گوشی رو برمیدارن به ISP زنگ میزنن که مثلا فلان و فلان ...!!!! بعد میگن چرا ایران اینجوری مونده !!

دوستان بیاید بخاطر خودمون هم که شده روزی 5 دقیقه به درست و غلط بودن افکار و رفتارمون فکر کنیم .

از دوستانی که خدای نکرده بدلیل نزدیکی بیش از اندازه تشبیهات اینجانب به ایشان ، مطالب فوق را به دل گرفته اند ، صمیمانه
عذرخواهی میکنم ،

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام خدمت دوستان ایرانی خودم ... تا حالا کسی از خودش پرسیده چرا اگه از هر کشوری تو این دنیای بزرگ 1 نفر بیارن ، تنها کسی که حاضر میشه بخاطر یه نخود مجانی آدم بکشه ایرانیه است ؟
عزیزان من ، من تو یه Wireless ISP کار می کنم و ما اصلا سرویس رایگان شبانه نداریم . ولی میدونم کاربرای مفت خور ایرانی که 2 زار واسه اینترنت میدن که پول یه شب شام بیرونشون ازش بیشتره ، چه بلایی تو شبانه رایگان سر ISP هاشون میارن ..!! انگار که این مردم فردا صبحش نه کار دارن ، نه مدرسه ، نه دانشگاه ... همه تا ساعت 4 / 5 صبح بیدار میمونن و معلوم نیست چیکار میکنن!! بعدشم که مثلا یه مشکلی واسشون پیش میاد بجای اینکه محض رضای خدا یه بارم از اینتزنت برای کار مفید استفاده کنن ( بجای فیس بوک و YM ،
بازی آنلاین و .... ) مثل هویج گوشی رو برمیدارن به ISP زنگ میزنن که مثلا فلان و فلان ...!!!! بعد میگن چرا ایران اینجوری مونده !!

دوستان بیاید بخاطر خودمون هم که شده روزی 5 دقیقه به درست و غلط بودن افکار و رفتارمون فکر کنیم .

از دوستانی که خدای نکرده بدلیل نزدیکی بیش از اندازه تشبیهات اینجانب به ایشان ، مطالب فوق را به دل گرفته اند ، صمیمانه
عذرخواهی میکنم ،
سلام و عرض ادب ...

بله شما درست میفرمایید، ملت ایران دنبال چیز مفتین! حتی کلفتش! ولی این حق رو به کاربر هم بدید که دوست داره فایلهای مورد نیازشو به راحتی از اینترنت بگیره (ولی نه با هزینه هر گیگی 5-6 تومن) ...
همه میدونیم که هزینه پهنای باند (پورت منظورم نیستا) رایگانه و سرویس دهنده فقط بخاطر اینکه پول پورتش جبران بشه پول اضافی میگیره.
حالا چه عیبی داره شبها که کارخونه ها و ادارات دولتی و نظامی و ... رو پورتا نخوابیدن، کاربرای عادی استفاده کنن ؟!
ما نمیگیم مثه بقیه کشورا 20 مگابیت رو بدید ماهی 10 دلار! میدونیم که اگه هم بخواید امکانشو ندارید! ولی حداقل این همه به این ملت زور نگید! ...

عذرخواهی شما مورد قبول اینجانب واقع شد :f34r:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
دوست عزیز برای من هم مینویسه ، اما کار میکنه و وارد پنل میشه .
با تشکر

واسه من بدون مشکل کار میکنه و خطایی نمیده فقط هم از این لینک میتونم وارد شم

کد:
mixoftix error '800a0005'
Invalid procedure call or argument
/quicktask/quicktask_main_page.asp, line 64

قضیه این اروره چیه ؟
میتونید یه لینک از پنل بدید ؟ (بعد از لاگین کردن!) ...

بالا