• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منم این ماهم تموم بشه میرم از اسیاتک
بعد از 5 سال مشترک اسیاتک بودن به جای اینکه مشترک ها رو نگه دارن فراری میدن
کسی میدونه قیمت هر حجم اضافه چنده؟
کار خوبی میکنین... مطمئنم هیچ کدوم ضرر نمی کنیم... یعنی ایشالا که نکنیم! چون نامردی رو در حق ما تموم کردن...

وقتی انقدر پررو هستن دیگه حرفی نمی مونه... من سختم بود چند روز منتظر بمونم که آی اس پی عوض بشه اما امروز دیگه صبرم تموم شد! تا عید بی ای دی اس ال بمونم دیگه نمی خوام مشتری اینا باشم! انقدر آدم ها رو احمق فرض کردن...

اگه یهو چند نفر کم بشه حساب میاد دستشون...

اینم بگم که سرویس من از روز اول تا الان کیفیتش واقعا خوب بوده... همیشه هم تو همین تاپیک گفتم... الانم با سرویس 128 دارم 116K دانلود می کنم! واقعا خوبه برام... قطعی خیلی خیلی خیلی کم داشتم... اما اینکه با کمال پررویی میگن برین حجم اضافه بخرین یعنی گلابی فرض کردن مشتری!!

فقط موندم سپنتا یا پارس آنلاین؟!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره دقیقا
من که میرم سمت شاتل قیمتاش خوبه
وایمکس ایرانسل هم بد نی 256 میده نامحدود ماهی 45

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
شاتل رو که بچه ها تو تاپیک خودش جدیدا خیلی ناراضین! جزو انتخاب های منم بود حذف کردم...

وایمکس زیاد ثابت نیست... خیلی هم بگیر نگیر داره... مودمش هم گرونه!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مودمش رو کرده 35 تومن
نمیدونم والا یه سرویس درست حسابی نیست ادم بگیره

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مشکل اینه که آی اس پی های ما هیچ کدوم آی اس پی نیستن متاسفانه... برای همین رقابتی هم نیست به معنای واقعی...

راستی! پارس آنلاین از این جهت به نظرم بهتره که سرعتش واقعی نیست... 128 بگیری 100 و خرده ای دانلود می کنی... !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام!
شرمنده پا برهنه پریدم وسط حرفتون!
آخه مگه امکان داره که با adsl ‎128 سرعت دانلود بیشتر از 16 بشه؟
حتی 17 هم نمیشه چه برسه 100 و خورده ای..... غیر ممکنه.....:eek:
چرا نمیشه!
واقعی نیست این سرعتا... بعضی آی اس پی ها واقعی میدن... ولی همه اینطوری نیست... من الان با آسیاتک هم دارم 117 دانلود می کنم...

اینم برای این نیست که عاشق مشترکاشونن... برای اینه که ما زودتر دانلود کنیم تموم بشه حجم بریم دوباره حجم بگیریم...

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام خیلی جالبه امروز 256 پرحجم اضافه کردند ولی 512 رو نه جریان چیه؟ ودوستان این شبکه ملی اینترنت چیه جریانش ؟

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
چرا نمیشه!
واقعی نیست این سرعتا... بعضی آی اس پی ها واقعی میدن... ولی همه اینطوری نیست... من الان با آسیاتک هم دارم 117 دانلود می کنم...

اینم برای این نیست که عاشق مشترکاشونن... برای اینه که ما زودتر دانلود کنیم تموم بشه حجم بریم دوباره حجم بگیریم...

سلام
حرف این دوست عزیزمون 100 درصد تأیید میشه .
با تشکر

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خب خدا رو شکر 256 با حجم 20 رو دوباره گزاشتن اصلا دلم نمیخواست برم از اسیاتک
دوستان عزیز توجه کنین چه 128 داشته باشین چه 256 چه 512 سرعت دانلود برابره یعنی منی که 256 دارم الان دارم 116 دانلود میکنم در صورتی که باید 30 32 دانلود کنم

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
چه فایده مال ما که سرعتش اینقدر بالا نیست؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آخه نه توو ایران ، همه جای دنیا اینجوریه که حداکثر سرعت دانلود یک،هشتم سرعت ای دی اس ال هست....
من 3 ساله سپنتا 256 دارم ولی تا حالا سرعت دانلودم بیشتر از 32 نشده....همیشه بین 25 تا 32!
این موضوع خیلی عجیبه هااا!:blink::blush:
دقیقا نکته همینه... تو همه جای دنیا اونجوریه اما اینجا ایرانه :D

ا میخواستم سپنتا بگیرم خوب شد نگرفتم :دی
خب خدا رو شکر 256 با حجم 20 رو دوباره گزاشتن اصلا دلم نمیخواست برم از اسیاتک
دوستان عزیز توجه کنین چه 128 داشته باشین چه 256 چه 512 سرعت دانلود برابره یعنی منی که 256 دارم الان دارم 116 دانلود میکنم در صورتی که باید 30 32 دانلود کنم
ما رو مسخره کردنا!
چه فایده مال ما که سرعتش اینقدر بالا نیست؟
شما چند داری؟ چند دانلود می کنی؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
توی کافی نت های دبی که 16 مگ رو هر ساعت 7 دلار میگیرن، سرعت دانلود هم بین 800تا 1024 هست!
شاید جاهای خفن و امریکا اینجوریه که شما میفرمایید!!
اتفاقأ توی فروم کیش مهر هم یکی اینو گفتش، نمیدونم دیدید یا نه!
والا من خبر ندارم جاهای دیگه چه خبره... اما اگه قرار باشه استانداردی وجود داشته باشه، مسلما تو ایران نیست! :دی

نه ندیدم...

این آسیاتک چندماهی برگشته بود به همون سرعت واقعی... نمی دونم چی شد دوباره رایشون عوض شد!! لحظه ای کار می کنن!

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره پرحجمهارو برگردوندند دستشون درد نکنه فقط خدا کنه ورندارند 1 مگ هم اضافه کردند تا حالا کسی گرفته سرعتش چطوره؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دانلود تمامی سرعت های اسیاتک با هم برابره شما 1 مگ بگیری اندازه منی که الان دارم با 256 120 دانلود میکنم هستی

rezaferanki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه سواال داشتم ....از وقتی که سایت اسیا تک رو تو تغییر و تحولات دادن ....موقعی که یوزر نیم وپسورد رو وارد میکنم قبول نمیکنه .....وقتی هم به نمایندگی اسیاتک تو شهرستان زنگ میزنیم خودشون هم با قسم قران میگن نمیدونن جریان چیه ...من باید به کجا زنگ بزنم تا یوزر نیم وپسورد رو بهم بدن البته ...با با یوزر نیم و پسورد قدیمی به راحتی به اینترنت وصل میشم ولی برای دیدن مقدار شارژ باقیمانده در سایت اسیا تک بر به مشکل خوردم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
دانلود تمامی سرعت های اسیاتک با هم برابره شما 1 مگ بگیری اندازه منی که الان دارم با 256 120 دانلود میکنم هستی

سلام
دوستان عزیز حرف این دوستمون تأیید میشه .
منم از سرویس 256 استفاده میکنم ، سرعت دانلود هم بین 100 تا 120 متغیر هست .
با تشکر

rezaferanki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست این سایتی رو که شما گفتین رفتم ولی پیغام میده شما مجاز به استفاده از امکان quiktaskنمیباشید ........در ضمن من شهرستان هستم ...شاید واسه شهرستانی ها کار نکنه

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
دوست این سایتی رو که شما گفتین رفتم ولی پیغام میده شما مجاز به استفاده از امکان quiktaskنمیباشید ........در ضمن من شهرستان هستم ...شاید واسه شهرستانی ها کار نکنه

سلام
دوست عزیز برای من هم مینویسه ، اما کار میکنه و وارد پنل میشه .
با تشکر

بالا