• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سرعت روز هنوز بالاست ولی شب برگشت به حالت قبل :eh:

sam_wao

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم شما معمولا چجور از نت استفاده میکنین واسه دانلود یا وب سرف به هر حال من فقط از اسیاتک نت محدودش رو گرفتم واسه بازی انلاین البته فکر نکنین یه موقع با نت ایران cs یا یه چیزی مثل اینو بازی میشه کرد چون واسه یه همچین کاری اگه فیبره نوری هم از مرکز مخابراتی نزدیک به خودتون بگیرین در بهترین شرایط 130ms میشه که خیلی زیاده /facepalm
به هر حال نت ما خوب بود حدود 180ms متوسط داشتیم با استفاده از
ADSL 1.1 speed 512 (البته این اسمی هست و روی خط 511kb هست حالا بگزریم از این قضیه که این خودش میشه 1 پکت کمتر در ثانیه و اگه در تعداد یوزر ضرب بشه کلی میشه )
همین 511kb هم با توجه به یه سری عوامل فیزیکی مربوط به سیم کشی کم میشه مثل نویز و ...)
در بهترین حالت اینجا با -9% به دست من میرسه که میشه 465kb
حالا وقتی دانلود کنید در بهترین حالت یه فریم pppoe روی خط 1506byte هست
1506x8=12048که میشه اندازش به بیت حالا اگه سرعت رو بر این تقسیم کنیم
465000/12048=38.59
یعنی 38 پکت در ثانیه بقه هم استفاه نمیشه چون تعداد پکت رند باید باشه
38x1506=57228x8=457824 bit per sec : real speed
اگه فکر میکنین کار اینجا تمومه فقط خودتونو سر کار گذاشتین
1506 اندازه فریم هست و داخل اون فقط 1452 بایت دیتا مفید هست بقیه واسه routing و 100 جور چیز مهم دیگه هست پس در واقع
38x1452=55176 byte per second
lol
یعنی فقط 53.88kbyte در ثانیه
حالا بازم اگه فکر بکنین که نت واسه دانلود بکار میاد باید شیرجه برین تو دیوار چون این تازه نت من هست که اینجور تنظیم کردم که در بهترین حالت ممکن هست بیچاره ملت که با 1000 کلک سرعتشون رو پایین میارن و dc ایجاد میکنن
اونم نه بطور مستقیم بلکه با کم فروشی مثلا اگه 20 mb net از مخابرات داشته باشن باید به 40 نفر 512 بدن که به تعداد بیشتری میدن (realy ویلن للمتففین)
حالا از 28 مرداد 89 که packet loss و ping بالا هم به صورت مسئله اضافه شده :crying:
که این حتی نمیزاره wow بازی کرد fail net
سرتون درد اوردم - امیدوارم این مطلب یه مقداری شما رو به اصل مطلب نزدیک تر کرده باشه که این کلاه عججججب گشاده سر ما :p

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
آقا من از آسیاتک 512kb گرفتم ولی سرعتش اصلا تعریفی نیست، یعنی من توقع ندارم بالا باشه چون میدونستم که خوب نیست ولی نوسانش زیاده مثلا قبلا speedtest همش 56 تا 60 میزد ولی العان اینه

1111587928.png

آسیاتک خوب پیچشی داره، دمش گرم...:D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان سرعت سرویس شبانه همه اومده پایین یا برای من اینطوریه، سرعت بیشتر از 10،12 نمیره :hmm:

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
دانلود دیشب 1/8 گیگ
00020450.gif

سلام
دوست عزیز سرویس شبانه واقعاً کار میکنه ؟؟؟
اگر آره ، روش خواستی داره ؟؟؟
در کل اعتمادی هست که از حجم کلی کم نکنه ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
با تشکر

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سرعت سرویس شبانه همه اومده پایین یا برای من اینطوریه، سرعت بیشتر از 10،12 نمیره :hmm:

وحشتناک اومده پایین
2 هفته پیش سرعت شبانه تقریبا دو برابر شد
ولی فقط 2 ، 3 روز اونطوری بود بعد از اون خیلی سرعت شبانه اومده پایین

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
1133245922.png

تماس گرفتم با پرویی تمام میگه هیچ ایرادی نداره و سرعت اصلا پایین نیومده ولی جدیدا upload بالا رفته...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
با تشکر

شما چه سوالهای عجیبی پرسیدی :)
شبانه واقعا کار میکنه اما در یک ساعت محدودی که برای آسیاتک 1 تا 7 صبح هستش.
باید ارتباط رو یک بار قطع و وصل کنی که از حجم اصلیتون کم نکنه.
اعتماد کن چون کم نمیکنه،هر شرکتی ساعت مجانی خودش رو داره ،سایتش سر بزنی نوشته :cool:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
با تشکر

سلام . بله کار میکنه و چیزی هم از حجم کم نمیشه . همونطور که دوستمون گفتن باید بعد از ساعت 1 ارتباطتون رو قطع کنید و دوباره کانکت بشین تا ساعت 7 .
البته سرعت دیگه مثل اون چند روز نیست و به صورت قبل شده . من با 256 شبها حدود 580 مگ دانلود میکنم .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
البته سرعت دیگه مثل اون چند روز نیست و به صورت قبل شده . من با 256 شبها حدود 580 مگ دانلود میکنم .

سرعت خیلی افت کرده، نمیدونم باز چه سیاستی رو دارن برامون پیاده میکنن،منم که 512 هستم شبها 550mb رو زوری دانلود میکنه چون قبلا 1200mb رو هم دانلود کردم، من برای امتحان تو روز یه 100mb دانلود کردم سرعت پایین نمیومد و حدود 55 تا 60 بود که همینو تو شب بزنی حسابی دان میکنه... :blink:
اینا خودشون سرعت شبانه رو پایین آوردن تو سایت به قول خودشون گفته تا زمانی که بستر شبانه رایگان فراهم باشه ما هم این سرویس رو ارائه میدیم، فکر کنم برنامه ای ریختن :hmm:

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
شما چه سوالهای عجیبی پرسیدی :)
شبانه واقعا کار میکنه اما در یک ساعت محدودی که برای آسیاتک 1 تا 7 صبح هستش.
باید ارتباط رو یک بار قطع و وصل کنی که از حجم اصلیتون کم نکنه.
اعتماد کن چون کم نمیکنه،هر شرکتی ساعت مجانی خودش رو داره ،سایتش سر بزنی نوشته :cool:

سلام . بله کار میکنه و چیزی هم از حجم کم نمیشه . همونطور که دوستمون گفتن باید بعد از ساعت 1 ارتباطتون رو قطع کنید و دوباره کانکت بشین تا ساعت 7 .

سلام
دوستان عزیز ممنونم بابت راهنماییتون .
امشب میرم واسه تست و دانلود .
با تشکر

majidazad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم، میگن نرم افزار گذاشتیم که سرعت شبانه رو محدود کنه.
وقتی خواستم ازشون سرویس بخرم تعهد کردن که سرعت شبانه شون مثل روزانه اس.
نمیدونم از پایین آوردن عمدی پهنای باند موجود اینا چه لذتی میبرن؟!!
رضایت مشتری فقط یه شعار برای جذب مشتریه.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
از دیروز نمیتونم وارد حسابم بشم . چه جوری شده ؟ باید دوباره ثبت نام کرد ؟ شناسه مجازی میخواد .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
چرا نمیشه وارد حسابها شد:hmm: چند روزی بود حسابها به روز نمیشد و برای هفته پیش بود حالا هم کار نمیکنه...
آسیاتک شورش رو درآورده دیگه بابا،چه isp مزخرفی.
من که قرارداد سه ماهه دارم، تموم شه برم از مخابرات بگیرم بیشتر ارزش داره تا آسیاتک...
دوستان آسیاتک خیلی مزخرف شده، از این شرکت اینترنت نگیرید:hmm:

Last edited:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
آسیاتک جدیدا برای بهتر دورزدن مشتریانش سرویس رو Quick Task کرده که ما اگر پول میخوایم بدیم تمدید کنیم سریع انجام بشه ولی اگر میخوایم از سرویس با سرعت خوب استفاده کنیم جونمون گرفته بشه... :hmm:
مرحبا به این مشتری مداری،چقدر به فکرمونن :eek:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اطلاعیه بسیار مهم
به اطلاع کلیه مشترکین میرساند به دلیل تغییر نرم افزار امور مشترکین آسیاتک خواهشمند است جهت دریافت شماره مشتری و رمز عبور خود با بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

نکته جالبش اینجاست که تلفنشون هم وصل نمیشه ! معلوم نیست چه جوری باید تماس حاصل فرماییم !!! :D

pesarezesht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
اگر کسی اطلاعی در مورد Quick Task میدونه اینجا بگه لطفا....
تو قسمت تعرفه هاش تعرفه 1024 هم هستش,کسی میدونه واقعا 1024 میدون یا نه؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سایت خبری آفتاب: یکی از کاربران سرویس اینترنت آسیاتک متن زیر را برای آفتاب ارسال کرده است: سرویس اینترنت پرسرعت آسیاتک روز گذشته دچار مشکل گردید. اینجانب به هیچ عنوان نمی‌توانستم به اینترنت وصل شوم با با پیغام 691 روبه‌رو می‌شدم. سرویس تمدید این شرکت نیز ظاهرا دچار مشکل شده است. این اطلاعیه در سایت رسمی آسیاتک درج شده است:

"به اطلاع کلیه مشترکین می‌رساند به دلیل تغییر نرم افزار امور مشترکین آسیاتک خواهشمند است جهت دریافت شماره مشتری و رمز عبور خود با بخش فروش تماس حاصل فرمایید."

همین الان گوشی را بردارید و با تلفن این شرکت (1844) تماس بگرید. یا پاسخ‌گو نیستند، یا بوق اشغال می‌زند، یا در ساعت 12 سیستم کال‌سنتر آن‌ها می‌گوید ساعت کاری تمام شده است! و... .

جالب اینجاست که با این همه مشکل در برقراری تماس با واحد پشتیبانی و همچنین عدم فعال شدن سیستم تمدید مشترکین، چنین ایمیلی هم برای کاربران ارسال می‌کنند:

"مشترک گرامی با سلام،

به استحضار ميرساند اشتراک ADSL شما با سرويس 4ZB0110 در تاريخ 1389/11/12 به پايان رسيده است. خواهشمند است به منظور پيش گيری از جمع‌آوری ارتباط در اسرع وقت نسبت به تمديد سرويس اقدام نماييد.

در ضمن شما می‌توانيد در صورت عدم نياز برای يک دوره كوتاه مدت (نهايتا سه ماهه) نسبت به رزرو سرويس با پرداخت آبونمان مخابرات اقدام نماييد.

همچنين در صورت انصراف از سرويس قبلي خود نسبت به ثبت جمع آوري سرويس در اسرع وقت اقدام نماييد تا مشمول هزينه‌های جاری آبونمان و نگه‌داری پورت نشويد.

در صورت نياز به هرگونه راهنمايی با كارشناسان اين شركت از طريق شماره 1844 تماس حاصل فرماييد."

خواهشی که دارم این است که لطفاً این موضوع را پیگیری کنید. آیا این درست است که با اعصاب مردم اینگونه بازی شود؟ آیا این رسم مشتری‌مداری است؟ چه شخصی در برابر تصمیم‌گیری غلط مدیران این شرکت پاسخ‌گو است؟

با تشکر و سپاس.

یکی از کاربران سرویس اینترنت آسیاتک

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
من اسیا تک حدود یک سال استفاده می کنم فقط می تونم بگم برای وبگردی خوب هست;)

بالا