چرا وقتی اکانت دقیقاً رأس تاریخ مشخص شده اکسپایر نمی شود. مثلاً وقتی امروز ساعت 17 اکانت شارژ شده باید سه ماه دیگر رأس همین ساعت اکانت اکسپایر نشود نه با شروع روز از ساعت 00:00 بامداد
امروز اومدم سرویسم رو شارژ کنم نوشت 27500 تومان طلب شما از آسیا تک :blink: .
ببین کی ازت دو در کردن!
خدا شانس بده :دی
شاید جایی اشتباه شارژ کردی، مثلا از این پرداخت اینترنتی ها بوده دوبار به حسابشون ریخته شده...
خب اگه اون باشه همه باید طلبکار بشن نه فقط شما...نه مطمئنم قبلا اشتباه شارژ نکردم . چند وقت پیش یه بحثی سر این 3000 تومن مخابرات بود که میگفتن شرکتها باید 1000 تومن بگیرن . میگم شاید این بوده ؟!
سلام
یه سوال داشتم.
من میخوام از آسیاتک خدمات بگیرم. ظاهرا این شرکت سرویسهاش رو از وقتی محدود کرده سرعتش هم بیشتر از چیزی که استاندارد مثلا 128 هست (16) برده بالا. و عزیزان گویا با سرعتهای بالی 50 و گاهی تا 150 دانلود میکنن ازش.
من خواستم ببینم با توجه به اینکه همه سرویسهاش محدودیت 2 گیگ در ماه دارن، ارزش داره آدم 512 بگیره یا همون 128؟
یعنی میخوام بدونم سرعت واقعی 512 این شرکت چقدر هست؟ سرعت واقعی 256 چقدر؟ سرعت واقعی 128 چطور؟ یا مثلا کسانی که سرویس 1 مگ رو خریداری میکنن با این حساب باید اندازه 4 مگ و یا شایدم بیشتر دریافت داشته باشن. اینطوریه یا نه؟
بعدم بگین کدوم سرویسش دانلود شبانه اش کمتر افت کیفی داره
مرسی مرسی مرسی.
از دوستان کسی سرعت دانلودش تغییر کرده؟!
من 128 دارم، خیلی سر کیف باشه 16 دانلود می کنم! اما از دیروز بالای 100 دانلود می کنم!!![]()
![]()
![]()
نه! پشیمون میشی! البته اگه دانلودت زیاده... بیای آسیاتک اگه دانلود زیاد داشته باشی باید 128 رو بگیری ماهی 26900 !
قبل تصمیم گیری تعرفه ها رو مقایسه کن...
من معمولا 13 14، خوب باشه 16، بد باشه 12 !انتخاب من یا اسیاتکه یا امیدان با این تعرفه ها
البته امیدان دانلود شبانه نداره.
http://www.omidan.net/html/adsl_price.htm
شما با 128 چند کیلو بر ثانیه دان دارین؟
128 نامحدود 26 تومان؟
من معمولا 13 14، خوب باشه 16، بد باشه 12 !
128 ده گیگ 26900 ! بچه ها میگن آزادنت خیلی خوبه... تعرفه هاش هم توپه... اگه تو منطقه شما دداشته باشه...
از دوستان کسی سرعت دانلودش تغییر کرده؟!
من 128 دارم، خیلی سر کیف باشه 16 دانلود می کنم! اما از دیروز بالای 100 دانلود می کنم!!![]()
![]()
![]()
از همین میترسم دیگه
من از ندارایانه هم از آسیاتک میتونم بگیرم. با این تفاوت که سرویس 128 ندارایانه نامحدود هست با مالیات قیمتش میشه ماهی 15 تومن ولی سرعتش حداکثر 16 هست.
میخوام بدونم اگه سرعت محدود (2 گیگ در ماه) آسیاتک هم همینه، پس بیخیال بشم و برم همین ندارایانه رو بگیرم.
http://www.neda.net/nsite/home_adsl.asp?q=services
هزينه نصب و راه اندازي (ريال) هزينه ماهانه اشتراک (ريال) تعداد و نوع IP تخصيصي حداکثر سرعت ارسال/دريافت Kb/s عنوان سرویس کد سرويس
٢٠٠,٠٠٠ ١٣٥,٠٠٠ Dynamic ١٢٨/١٢٨ اشتراک ADSL - 128K ADSLH