• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
اولا عرض کنم این خدمت شما و عزیزانی که شک دارند :
http://image.4dl4.com/images/45624.png

میرسیم به صحبت هاتون ، اولا که بله شاید شما چشمتون رو میبندید بدون هیچ تحقیق و مشورت چیزی میخرید یا جایی میرید ولی من اینطوری نیستم عرض کردم که دوستانم نزدیک خونه خودم هستن و خودم از نزدیک رفتم اونجا و سرویسشون رو دیدم.

دوما اینکه شاید برای شما و مسئولین آسیاتک اعتراض به اینکه adsl من 2 هفته قطع بوده بی ادبی به حساب بیاد... بله مودم سوخته بوده و تقصیر اونا هم بوده چون با 45 هزارتومان پول یه مودم Asus یا سیمفونی یا... که خیلی بهتر از آشغال جنس های الانشون هست میتونستن الان بدن که با یه بار قطع شدن برق پورت ورودیش نسوزه. بگذریم.

شما بایدم اینطور بگی و بهانه بیاری شاید یکی مثل من نخواد هر روز بکوبه بره بانک یا میخواد آنلاین پرداخت کنه ، حداقل من دلم خوش نیست میرم سایت isp سایتم بتونم یه جواب درست واسه نیازهام بگیرم ، بله شاید سایت و امکانات برای شما مهم نباشه ولی واسه من و خیلی ها مهمه.

من هم عرض کردم من هیچ ارتباطی با پارس آنلاین ندارم ، ولی دلم از آسیاتک پُره آره ، دلیلش هم عرض کردم.

من از تجربیات همه استفاده میکنم دوست عزیز ، شاید شما اینطور هستی که به هیچکس کاری نداری الان از آسیاتک خوشت میاد ، مبارکت باشه بمون لذتشو ببر ، طرف صحبت من با اون بدبخت هایی هست که مثل من به 1000 زحمت نزدیک 70-80 تومان جور میکنن که بتونن خیر سرشون یه اینترنت خوب بگیرن که همه نیاز هاشون رو برطرف کنه ... ببین داداش من گول نخور ، تو شاید تا 1 ماه اول با آسیاتک حال کنی ولی به محض اینکه نیاز هات افزایش پیدا کرد ، به محض اینکه تازه فهمیدی سرویس مناسب و حرفه ای یعنی چی تو هم مثل من میشی ، من عاجزانه ازت خواهش میکنم پول و وقت خودت رو حروم نکن ..... نکن برادر من که بعدا خودت پشیمون میشی.

در جواب farshid14 باید بگم داداش اینا کارشون حساب کتاب نداره ، خودشون اومدن بدون هیچ بحثی 512 دادن ، حالا چطور به شما اینطور میگن در تعجم ، نظارت و یک پارچگی نباشه همینه ، هرجا سازه خودشو میزنه.

دوما خواهشا شما برو اول امتحان کن 128 پارس آنلاین رو بعد حرف نامربوط بزن ، چون 128 بالاتر اصلا به هیچ وجه به خونه نمیدن ، عین آسیاتک نیست 512 بیاد بده سرعتش 50 باشه... موفق باشی

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فقط آزادنت .
64 و ترافیک 4 گیگ 9500 تومن .
128 و ترافیک 8 گیگ 14000 تومن .
128 و ترافیک 3 گیگ 9500 تومن .

این تعرفه ها نسبت به آسیاتک و برای من عالیه .

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
آخه یه مسئله غلطی جا افتاده نمیدونم چطور بگم ، همه چیز بخدا تعرفه نیست ، یعنی یارو حاضره بخاطر 4-5 تومان ارزونتر یا گرونتر عذاب بکشه ... پول دزدی هم که باشه یارو حداقل میره یه جایی که حداقل 4 نفر ازش داشته باشن و امتحانش رو پس داده باشه. آزادنت و اینجور ISP ها این وسط از کجا در اومد خدا میدونه... .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من 4 سال از آسیاتک داشتم و این آخری ها دیدم واقعا داره سرم کلاه میره. اول قیمت سرویس نامحدود شون چندین برابر شد. بعد اصلا حذفش کردن. سرویس 64 رو هم برداشتن. قیمت سرویس های دیگه هم بالا بود.
ضمن اینکه من تو ترافیکی که برام محاسبه می کرد شک داشتم. احساس می کردم یه مقداریش یهو ناپدید میشه.
تا اینکه بین این همه شرکت یه آگهی از آزادنت دیدم. قیمت هاش هم خوب بود. الان هم حدود 25 روزه که دارم و خوشبختانه مشکلی نداشته.
برعکس آسیاتک تو پنل کاربریش میزان مصرف ترافیک رو برای هر باری که وصل میشم نشون میده. با جزئیات کامل. اینطوری میتونم مطمئن باشم سرم کلاه نمیره .
ضمن اینکه همین آزادنت رو تو همین بخش سرچ کنی میبینی اونهایی که داشتن راضی بودن.

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
بله صحبت هاتون رو تائید میکنم منم میگم ظهر 20 مگابایت فایل میگرفتم بعد تا شب شاید 2-3 تا صفحه باز میکردم ولی شب میرفتم میدیدم یه دفعه 30-40 مگابایت شده ، این ماله اوایل بود ، این اواخر طوری شده بود برام حجم رو یه دفعه بعد 1-2 روز کم میکرد ، یعنی فایل رو من صبح میگرفتم همون لحظه کم نمیکرد میزاشت فردا ظهر کم میکرد که واقعا منو به شک مینداخت چرا یه دفعه انقدر حجم از من کم شده در حالی که کار خاصی هم نکردم.

در کُل تو این 2 سال هیچ چیزیشون رو من ندیدم رو حساب کتاب باشه... الان هم 6-7 روزه درخواست جمع آوری خط دادم فعلا خبری نشده احتمالا 2-3 ماه هم مارو اینجا الاف میکنن.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ظاهرا آسیاتک رو اوورده به سمت اسپم کردن تاپیکها :p

من میخواستم آسیاتک رو قطع کنم (دو، سه صفحه قبل گفته بودم) همه پورتهای شاتل پره. البته به محض اینکه خالی بشه قطع میکنم این لعنتی رو.

سه سال بیشتره مشترک آسیاتک بودم از 64 نامحدود تا 256 نامحدود (تا همین 2 هفته پیش) داشتم الان هم که 512 کلاسیک غیر اقتصادی (الیته کلا همه سرویسهای آسیاتک الان غیر اقتصادی هست). سیر نزولی تربیت و سرویسش رو هم شاهد بودم. اون اولها که 64 داشتم واقعا کارشون عالی بود و نقص نداشت. یکبار 2 هفته قطعی ممتد فقط داشتم که اون هم 4 هفته جاش بهم دادن. کم کم شروع کرد به عوض کردن کارمنداش و هی سواد و تربیت و تحملشون کمتر و کمتر شد...بعد شروع کرد به افزایش قیمتها و قطع سرویسهای نامحدود. حالا ما موندیم و سرویس محدودی که معلوم نیست رو چه حسابی زرت زرت از حجم کم میشه! از مشکلات اخیر با پشتیبانی نگم بهتره فقط توصیه میکنم اگر مشکلی داشتید دعا کنید خودش درست بشه زنگ نزنید به پشتیبانی!

الان هم که به سرویس ناقص شبانه خودش افتخار میکنه این رو بدونید قبل از اینکه بخرید که باید تا یک شب چشمهای عزیزتون رو به ساعت بدوزید که بشه یک شب و بعد پنج دقیقه صبر کنید که یه وقت ساعت سرور عقب نباشه، دیسکانکت کنید و دوباره کانکت کنید و شروع به دانلود که در غیر اینصورت فرت فرت از حجمتون کم میکنه!! تکنولوژی در حد ایستگاه فضایی!!

اون عاشق درمانده آسیاتک که گفت با 512 دو گیگ شبی دانلود میکنه بیاد اسکرین شات بذاره!!!

از بدیهاش گفتم خوبیهاش رو هم بدونید: قطعی میشه گفت اصلا نداره، پینگش واقعا خوب هست، سرعت دانلود برای منطقه ما در حد نرمال هست و هیچوقت چه ساعات اداری چه غیر اداری نوسان شدید نداشته. در کل از کیفیت سرویس راضی هستم. چیزهای دیگه هست که بد جوری میره رو اعصاب!

پ.ن. این از اسکرین شات من که بین همه شبهای دانلود بهترین رو انتخاب کردم (دانلود از هات فایل پرمیوم بوده)
1329060858.jpg

Last edited:

chaker2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند ماهی است از سرویس ان در یزد استفاده میکنم در ابتدا کلی تبلیغات داشت در مورد اینترنت شبانه رایگان ولی پس از سه ماه هیچ خبری نشده جالب است وقتی با مسئولین آن صحبت میشود میگویند همین است نخواستی میتوانی از شرکت های دیگر استفاده کنی سرعت آن نیز متغیر است برخی مواقع خوب اکثر اوقات هم بسیار بد.
با تشکر

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.

آسیاتک جدیداً رأس ساعت 7 اتوماتیک DC میشه، میخواستم بدونم شبها هم همینطوره و رأس ساعت 1 بامداد DC و مجدداً کانکت میشه؟

تابستون می شد تا 1 بیدار موند، پاییز و زمستون نمیشه. مودم هم که اتوکانکت هست وباید یه دفعه دستی خاموش و روشنش کنیم یا توی تنظیمات DC کنیم :(

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.

آسیاتک جدیداً رأس ساعت 7 اتوماتیک DC میشه، میخواستم بدونم شبها هم همینطوره و رأس ساعت 1 بامداد DC و مجدداً کانکت میشه؟

تابستون می شد تا 1 بیدار موند، پاییز و زمستون نمیشه. مودم هم که اتوکانکت هست وباید یه دفعه دستی خاموش و روشنش کنیم یا توی تنظیمات DC کنیم :(
تماس گرفتم. گفتن فقط ساعت 7 دی سی میشه

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از تغییراتی که آسیاتک توی سیستمش داده کیفیت سرویس خیلی اومده پایین و هر روز هم افت میکنه سرویس 128 3 ماهه که سرعتش مثله سرعت مخابرات شده فقط فرقش اینه که گرونتره و محدودیت حجمی هم داره، من این سری به خاطر نبود پورت خالی مخابرات نتونستم بگیرم سرویسم که تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم دایال آپ شرف داره به این سرویس باید 10 بار رفرش کنی تا یه صفحه باز بشه پینگ و پکت لاس هم که بالاست. همه جا وقتی قیمت رو می برن بالا ابتدای کار سعی میکنن یک مقدار کیفیتشون رو هم ببرن بالا ولی مثل اینکه به آسیاتک آدرس رو اشتباهی دادن! واقعا باید تبریک گفت به آسیاتک و مدیریتش

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
می خواستم ببینم دوستان شرکتشون اینترنت رایگان شبانه داره؟
اگر داره لطف کنن در نظرسنجی زیر شرکت کنند تا به یک نتیجه گیری کلی برسیم.
با تشکر فراوان

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
دو سه روزی میشه که اسیا تک مشکل داره هی قطع و وصل میشه
اولش که میگفتن مشکل از مرکزه حالا هم میگن مشکل حل شده ولی هنوز قطع و وصل میشه خیلی زیاد

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
512 این روزها

هی یییییییییییییییییییییییی .....:(:wacko:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مگه نمیگن شبانه رایگانه ؟!
مگه نمیگن ساعت 7 صبح قطع میشه ؟!

پس این اسکرین شات چی میگه :|

12886075011.png

مرتیکه ها :| شیطونه میگه پدری که از صبانت و شاتل در اوردم، رو اینا هم اجرا کنم :|

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
نه محمدحسين تو کوتاه بيا خودشون پدرشون در مياد :D
آقا اين 20 تا پست اخير همه اعتراض بود، جدي اينقد ضعيفه آسياتک؟ يني از شاتل نيام آسياتک؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آقا اين 20 تا پست اخير همه اعتراض بود، جدي اينقد ضعيفه آسياتک؟ يني از شاتل نيام آسياتک؟
شما یه سر همه ی تاپیک های سرویس دهنده ها رو ببین... همه شاکین! :D
من اومدم یه آی اس پی جدید برای یه جا دیگه بگیرم دیدم هیچ کس از هیچ جا راضی نیست...
پیشنهاد می کنم هر جا هستی بمونی! حداقل زبون پشتیبانیشون رو دیگه میفهمی...

الان بپرس ببین کاربرای آسیاتک چقدرشون میخوان برن شاتل؟! بعد ببین چقدر صبایی ها از دزدیدن حجمشون شاکین، بعد ببین پارس آنلاین چقدر افت سرعت داشته... داتکم که دیگه حل شده ست... شما هم که از شاتل داری میری(میای!)

حداقل پول راه اندازی و اینا نمی دی دیگه...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
به جون مامان بزرگ زید قزوینیت :lol: به ازای هر شبانه روز 2 گیگ مفتی ... :f34r:

حداقل پول راه اندازی و اینا نمی دی دیگه...
تنها خوبی که میتونه داشته باشه همینه :D

بالا