• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
البته بگم من خودم بیش از 2 ساله که از اسیاتک اشرتاک ندارم اما این مودم مزخرفشون هنوز برام یادگاری مونده !
ولی اون اوایل که اسیاتک اومده بود چه حالی به ملت داده بود .
128 نامحدود ماهی 20 تومن
ماه اول که مجانی
سرعت دانلود حوالی 20
پینگ خیلی عالی
هزینه ماهیانه رو هم میومدن دم خونه میگرفتن

تایید میشه . خوب بود ولی دیگه این اواخر به گند کشیده شد تا جایی من که بالاخره باهاش خداحافظی کردم
2rqfst4.gif
2822967qt4ddv1dqc.gif

واقعا هم دارم از خودم خوشحالی در وکنم چون دزد بودن.
swear1.gif

به بقیه هم توصیه می کنم بیخیال این دزدها بشن .

به جاش رفتم از آزادنت گرفتم . تا الان هم همه چی عالی بودن. 128 و 3 گیگ فقط 9500 در صورتی که آشغال-دزد تک میده 19500 .

این هم برای این شرکت دزد :
2z6in9g.gif

امیدوارم روز به روز از تعداد کاربراش کم بشه

Last edited:

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان یکی از ISP های ما نمایندگی از اسیا تک گرفته با قیمت های کمتر از نصف ISP های دیگه!!!

پست قبلی که اصلا راضی نبوده...

الان وضعیتش چطوره شما ها که استفاده میکنین؟ میرزه بگیرم یا ؟

لطفا هر اطلاعاتی از این شرکت دارید بگید ممنون

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از سه سال و نیم مشتری آسیاتک شیرین بهم گفتن سرویسها همینه که هست نمیخوای هرری. خداحافظ آسیاتکی که اولش خوب بودی بعد کم کم *یدی!

به اونایی هم که مودم یو اس بی آسیاتک رو دارن پیشنهاد میکنم برن مودم 20 تومنی TPLink رو بگیرن ثواب داره

7 روز آخر آسیا تک از امروز شروع شد :(

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
گفتم هیمنجوری د رمود سرویسهاش بحث و تبادل نظر کنیم
این ماه من برای 3 ماه 512 پول ریختم برای 256 شارز کردن که بعد کلی بحث و جدل قوبل کردند و 512 شارز کردند

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
گفتم هیمنجوری د رمود سرویسهاش بحث و تبادل نظر کنیم
این ماه من برای 3 ماه 512 پول ریختم برای 256 شارز کردن که بعد کلی بحث و جدل قوبل کردند و 512 شارز کردند

شما چه بحث و جدلی کردین ؟ آخه من که هر کاری کم زیربار نرفتن و همون 128 رو دادن :wacko: .
راهنمایی لطفا :blush:

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
سرطانی به نام آسیاتک

من خودم الان حدود 1-2 ساله آسیاتک دارم و 24 ساعته کارم با اینترنت و ADSL هست ، انقدر هم کارم بهشون افتاده که به قولی گرگ بارون زده شدم. اولا که از خدمات راضی بودم پیک فرستادن و فرم رو پُر کردم و طبق قولشون 1 هفته بعد وصل شد.
اولین مشکل مودم های چلغوزی بود که با قیمت های بالای 45 تومان میدادن ، اول یه Combo max به من دادن که تا چند ماهی باهاش کار میکردم بعد از چند ماه سوخت ، من نمیدونستم سوخته هرچی هم زنگ میزدم پشتیبانی یکی جواب درست نمیداد ، یکی میگفت از مخابراطه یکی میگفت noise هست یکی میگفت فلان.

خلاصه بالاخره بزور یه کارشناس فرستادن خودش سریع یه راست اومد مودم رو عوض کرد چون میدونست سوخته و بهم یه مودم broadkam داد ، البته پول نگرفت ، دلیلشو خودشون احتمالا بهتر میدونن.

تنها مزیت آسیاتک این هست که DC نداره ، یعنی فوق العاده کمه ، من الان چند ماهه یه بار هم دی سی نشدم ، دوم پینگ خوبش هست و اینکه PACKET LOST خیلی خیلی کمی داره و چون دارم آنلاین باهاش WARCRAFT بازی میکنم خیلی راضی هستم اصلا LAG نداره.

میرسیم به سرعت ، 128 رو اصلا حرفش رو نزنید چون با دیال آپ یا GPRS ایرانسل بیاید سنگین تر هستید. ماکزیمم سرعت سرویس 128 حدود 16-17 کیلوبایت هست. من اینو که دیدم رفتم 512 گرفتم که با 2 گیگابایت حجم ماهانه 15 هزارتومان هست و سرعتش باز حدود 40-50 کیلوبایت هست.

الان هم به حدی من رو دیوونه کردن که دارم میرم پارس آنلاین چرا باید آسیاتکی بمونم که سرویس 512 اش از سرویس 128 پارس آنلاین که سرعت 100 کیلوبایت هم داره گرونتره ؟ .... پیشنهاد میکنم یه نگاه به تعرفه های پارس بندازید.

:) ما که چطور بگم ، شانسمون این بود که چند سال بدبختی بکشیم ، ولی عزیزم به هیچ وجه آسیاتک نیا به هیچ وجه چون شک نکن بعد از چند وقت پشیمون میشی... حتی شبانه رایگان هم برای کرج برداشتن ، آخه من کرج هستم.

خلاصه ، آسیاتک سرطانی بیش نیست ، پس سعی کن تا میتونی خودت و اطرافیانت رو ازش دور نگهداری

abcompany55

Registered User
لایک‌ها
0
موافقم شدید

من هم دارم پارس یا شاتل یا مبین نت یا داتک می گیرم

اما شک دارم کدومش بهتره

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
بنده آسیاتک دارم حدود 4 سال
خیلی هم راضی هستم
مخصوصا الان که برای تهرانی ها از 1 تا 7 صبح مجانی هست

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
در حال حاضر آسیاتک و صبانت و شاتل سرطانند

بهترین پارس آنلاین بعد جی پی ار اس موبایل و بعد سرویس های نا محدود مخابرات

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سرطانی به نام آسیاتک

من خودم الان حدود 1-2 ساله آسیاتک دارم و 24 ساعته کارم با اینترنت و ADSL هست ، انقدر هم کارم بهشون افتاده که به قولی گرگ بارون زده شدم. اولا که از خدمات راضی بودم پیک فرستادن و فرم رو پُر کردم و طبق قولشون 1 هفته بعد وصل شد.
اولین مشکل مودم های چلغوزی بود که با قیمت های بالای 45 تومان میدادن ، اول یه Combo max به من دادن که تا چند ماهی باهاش کار میکردم بعد از چند ماه سوخت ، من نمیدونستم سوخته هرچی هم زنگ میزدم پشتیبانی یکی جواب درست نمیداد ، یکی میگفت از مخابراطه یکی میگفت noise هست یکی میگفت فلان.

خلاصه بالاخره بزور یه کارشناس فرستادن خودش سریع یه راست اومد مودم رو عوض کرد چون میدونست سوخته و بهم یه مودم broadkam داد ، البته پول نگرفت ، دلیلشو خودشون احتمالا بهتر میدونن.

تنها مزیت آسیاتک این هست که DC نداره ، یعنی فوق العاده کمه ، من الان چند ماهه یه بار هم دی سی نشدم ، دوم پینگ خوبش هست و اینکه PACKET LOST خیلی خیلی کمی داره و چون دارم آنلاین باهاش WARCRAFT بازی میکنم خیلی راضی هستم اصلا LAG نداره.

میرسیم به سرعت ، 128 رو اصلا حرفش رو نزنید چون با دیال آپ یا GPRS ایرانسل بیاید سنگین تر هستید. ماکزیمم سرعت سرویس 128 حدود 16-17 کیلوبایت هست. من اینو که دیدم رفتم 512 گرفتم که با 2 گیگابایت حجم ماهانه 15 هزارتومان هست و سرعتش باز حدود 40-50 کیلوبایت هست.

الان هم به حدی من رو دیوونه کردن که دارم میرم پارس آنلاین چرا باید آسیاتکی بمونم که سرویس 512 اش از سرویس 128 پارس آنلاین که سرعت 100 کیلوبایت هم داره گرونتره ؟ .... پیشنهاد میکنم یه نگاه به تعرفه های پارس بندازید.

:) ما که چطور بگم ، شانسمون این بود که چند سال بدبختی بکشیم ، ولی عزیزم به هیچ وجه آسیاتک نیا به هیچ وجه چون شک نکن بعد از چند وقت پشیمون میشی... حتی شبانه رایگان هم برای کرج برداشتن ، آخه من کرج هستم.

خلاصه ، آسیاتک سرطانی بیش نیست ، پس سعی کن تا میتونی خودت و اطرافیانت رو ازش دور نگهداری

در حال حاضر آسیاتک و صبانت و شاتل سرطانند

بهترین پارس آنلاین بعد جی پی ار اس موبایل و بعد سرویس های نا محدود مخابرات

صد در صد کتذیب می کنم.
بنده کاملا از آسیاتک راضی بودم، تنها دلیل جمع آوری بنده قطع ارائه سرویس بدون محدودیت بود.

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیزم جناب DVD_16X در جواب شما باید بگم انتظارات شما از یه اینترنت خوب چی هست ؟ من دارم از نگاه حرفه ای و همه جانبه بررسی میکنم ، من چرا باید بیام 15 هزارتومان بدم 2 گیگ حجم بگیرم با سرعت 50 کیلوبایت دانلود کنم اونم بدون شبانه ، حالا بگیم اصلا شبانه هم داره و منم تهرانم ! با این سرعت چی میتونم بین ساعت 1 تا 7 بگیرم در صورتی که وقتی بیام پارس با 10 هزارتومان شارژ (منطقه منتخب مخابراطی هستیم) یه سرویس 128 میگیرم شبانه هم داره با سرعت 100 کیلوبایت هم دانلود میکنم...!

آقای امین برادر من چی رو تکذیب میکنی ؟ حرف های من رو ؟ من تک تکش رو اگه بخوای میتونم بهت ثابت کنم ، من هم مضایا آسیاتک رو گفتم هم معایب اون رو ، یعنی نیمدم یه ضرب به توپ ببندم. آسیاتک هر روز بیشتر از دیروز داره به کاربرهاش فشار میاره ، سرویس نامحدود رو برداشت + شبانه کرج رو برداشت + سرعت هاش پایینه + قیمت هاش نسبت به سرویس هاش بالاست.

سعی نکنید خودتون رو بخاطر یه سری مسائل مثل تعصب و... گول بزنید ، من کُل رفیق هام الان مسخره میکنن میگن تو چرا واقعا موندی اونجا جای تو بودیم 1 روز هم تحمل نمیکردیم ، حرف حق هم میزنن. آسیاتکی که هنوز سایت و پشتیبانی درست نداره و در مقایسه با سایر شرکت ها مثل شاتل و پارس تازه چند وقته یه سرویس پرداخت آنلاین درب و داغون گزاشته.... . آسیاتکی که من بعضی موقع ها حاضرم قسم بخورم 12 مگابایت دانلود کردم یه دفعه میدیدم 20-30 مگابایت حجمم شبش کم شده ، در صورتی فوقش در اون بین 2-3 تا page باز میکردم.

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
موافقم شدید

من هم دارم پارس یا شاتل یا مبین نت یا داتک می گیرم

اما شک دارم کدومش بهتره

من چند تا از دوستانم شاتل هستن چند تا دیگه هم پارس آنلاین ، شاتل الان افت سرعت زیادی داره تا اونجا که دوستام میگن ، به نظر من بهترین انتخاب الان پارس آنلاین هست ، داتک رو نمیدونم نه خودم داشتم نه دوستانم ، ولی 3 تا از دوستان الان پارس دارن محشره من خودم هم دارم میرم پارس. ولی بازم تحقیق کن زود تصمیم نگیر که بعدا پشیمون بشی... در ضمن کسایی که منطقه منتخب مخابراطی هم هستن آبونمانش رو پارس میده ، قیمت هاش هم عالیه ، من دیروز دیدم.

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیزم جناب DVD_16X در جواب شما باید بگم انتظارات شما از یه اینترنت خوب چی هست ؟ من دارم از نگاه حرفه ای و همه جانبه بررسی میکنم ، من چرا باید بیام 15 هزارتومان بدم 2 گیگ حجم بگیرم با سرعت 50 کیلوبایت دانلود کنم اونم بدون شبانه ، حالا بگیم اصلا شبانه هم داره و منم تهرانم ! با این سرعت چی میتونم بین ساعت 1 تا 7 بگیرم در صورتی که وقتی بیام پارس با 10 هزارتومان شارژ (منطقه منتخب مخابراطی هستیم) یه سرویس 128 میگیرم شبانه هم داره با سرعت 100 کیلوبایت هم دانلود میکنم...!

آقای امین برادر من چی رو تکذیب میکنی ؟ حرف های من رو ؟ من تک تکش رو اگه بخوای میتونم بهت ثابت کنم ، من هم مضایا آسیاتک رو گفتم هم معایب اون رو ، یعنی نیمدم یه ضرب به توپ ببندم. آسیاتک هر روز بیشتر از دیروز داره به کاربرهاش فشار میاره ، سرویس نامحدود رو برداشت + شبانه کرج رو برداشت + سرعت هاش پایینه + قیمت هاش نسبت به سرویس هاش بالاست.

سعی نکنید خودتون رو بخاطر یه سری مسائل مثل تعصب و... گول بزنید ، من کُل رفیق هام الان مسخره میکنن میگن تو چرا واقعا موندی اونجا جای تو بودیم 1 روز هم تحمل نمیکردیم ، حرف حق هم میزنن. آسیاتکی که هنوز سایت و پشتیبانی درست نداره و در مقایسه با سایر شرکت ها مثل شاتل و پارس تازه چند وقته یه سرویس پرداخت آنلاین درب و داغون گزاشته.... . آسیاتکی که من بعضی موقع ها حاضرم قسم بخورم 12 مگابایت دانلود کردم یه دفعه میدیدم 20-30 مگابایت حجمم شبش کم شده ، در صورتی فوقش در اون بین 2-3 تا page باز میکردم.

من که 4 سال اسیا تک دارم خیلی هم راضی هستم وهیچ قطعی و یا بد پاسخ دادن مسئولین و یا عدم ساپورت شبانه و یا عدم پشتیبانی ازشون ندیدم
خودتون قیمتهای پارس انلاین رو مقایسه کنید
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
من 512 دارم روزا با 70 کی دان میکنم و شبها با 100 کی هر شب حدود 2 گیگ دان مکینم ماهی 14000 تومن میدم با این 14 تومن میشه یه 128 با 3گیگ از پارس گرفت
نه ول اسیا تک میره تو جیب من نه برای پدرمه
وقتی یه چیزی خوب هست خب ادم میگه خوب
حتما بخاطر منطقه منتخب مخابراتی شما هست که چنین مشکلاتی داریم

Last edited:

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
من که 4 سال اسیا تک دارم خیلی هم راضی هستم وهیچ قطعی و یا بد پاسخ دادن مسئولین و یا عدم ساپورت شبانه و یا عدم پشتیبانی ازشون ندیدم
من 512 دارم روزا با 70 کی دان میکنم و شبها با 100 کی هر شب حدود 2 گیگ دان مکینم ماهی 14000 تومن میدم با این 14 تومن میشه یه 128 با 3گیگ از پارس گرفت

قیمت سرویس 128 ، 15 هزارتومان هست ، هم قیمت 512 آسیاتک ، حالا تفاوت های این 2 چیه ؟ الان عرض میکنم. اولا که شما سرویس 128 پارس آنلاین رو اول امتحان کنید بعد بگید ، میانگین سرعت دانلود دوستان من که الان پارس هستن بالای 100 کیلوبایت هست (بین 120 تا 140) -> برای سرویس 128 ... دوما سرویس های پارس آنلاین مثل آسیاتک محدودیت زمانی نداره ، برای کرج و بقیه استان ها و شهر ها هم شبانه داره.

نکته بعدی پشتیبانی آسیاتک اصلا قابل قیاس با پارس آنلاین نیست... من یه دفعه نشده زنگ بزنم آسیاتک جواب درست بدن ، یه بار زنگ زدم حدود 7 دقیقه من رو پشت خط نگه داشت و رفته بود با رفیقش خاطره تعریف میکرد منم هرچی از دهنم در اومد گفتم و گوشی رو گزاشتم (همون زمان که به دلیل مشکل مودم 2 هفته اینترنت من قطع بود).

شما برو سایت آسیاتک رو ببین ، اصلا از نظر طراحی و امکانات و اینا هیچ ، اصلا آدم گیج میشه کجا بره ، خدا میدونه من از کجا شد فهمیدم که مقدار مصرف ام رو میتونم از user.asiatech ببینم ، تا 1-2 ماه اول که گرفته بودم اصلا نمیتونستم مقدار مصرف adsl رو چک کنم ، حالا پرداخت آنلاین و اینا بماند.

میرسیم به شارژ ، من ساعت 12 صبح پول رو واریز میکردم ساعت 3-4 بعد از ظهر adsl رو شارژ میکردن ، بعد دلیلش رو هر دفعه میپرسیدی میگفتن مشکلی پیش اومده. اصلا آسیاتک با شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین قابل قیاس نیستن ، من هم اون ابتدا بخاطر اینکه شاتل پورت خالی نداشت تو منطقه ما مجبور شدم برم آسیاتک ، اینا اگر قدرت مدیریت و جنم داشتن سرویس های نامحدود رو بر نمیداشتن ، یا حداقل شبانه که به هر isp در و داهاتی میبینی شبانه داره اینا اومدن برداشتن ، شما میگی قعطی ، نه این اخیر واسه من اصلا قعطی نداشته اونجا هم عرض کردم ولی زمانی که من 128 نامحدود داشتم خیلی کم پیش میومد روزی 1-2 ساعت قعطی نداشته باشم... .

واقعا نمیدونم چیه آسیاتک خوبه که شما انقدر سنگش رو به سینه میزنی ، میشه یه مثالی از آسیاتک بزنید که در اون زمینه از رقیب هاش در یه سطح باشه نمیخواد حتما برتر باشه...

در ضمن مربوط به منطقه مخابراتی نیست اگر هم باشه در سرعت فوقش 10-20 کیلوبایت اخلاف هست ، چون دوستانم که پارس هستن جزو مخابرات منطقه خودمون هستن...

Last edited:

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
قیمت سرویس 128 ، 15 هزارتومان هست ، هم قیمت 512 آسیاتک ، حالا تفاوت های این 2 چیه ؟ الان عرض میکنم. اولا که شما سرویس 128 پارس آنلاین رو اول امتحان کنید بعد بگید ، میانگین سرعت دانلود دوستان من که الان پارس هستن بالای 100 کیلوبایت هست (بین 120 تا 140) -> برای سرویس 128 ... دوما سرویس های پارس آنلاین مثل آسیاتک محدودیت زمانی نداره ، برای کرج و بقیه استان ها و شهر ها هم شبانه داره.

نکته بعدی پشتیبانی آسیاتک اصلا قابل قیاس با پارس آنلاین نیست... من یه دفعه نشده زنگ بزنم آسیاتک جواب درست بدن ، یه بار زنگ زدم حدود 7 دقیقه من رو پشت خط نگه داشت و رفته بود با رفیقش خاطره تعریف میکرد منم هرچی از دهنم در اومد گفتم و گوشی رو گزاشتم (همون زمان که به دلیل مشکل مودم 2 هفته اینترنت من قطع بود).

شما برو سایت آسیاتک رو ببین ، اصلا از نظر طراحی و امکانات و اینا هیچ ، اصلا آدم گیج میشه کجا بره ، خدا میدونه من از کجا شد فهمیدم که مقدار مصرف ام رو میتونم از user.asiatech ببینم ، تا 1-2 ماه اول که گرفته بودم اصلا نمیتونستم مقدار مصرف adsl رو چک کنم ، حالا پرداخت آنلاین و اینا بماند
.

میرسیم به شارژ ، من ساعت 12 صبح پول رو واریز میکردم ساعت 3-4 بعد از ظهر adsl رو شارژ میکردن ، بعد دلیلش رو هر دفعه میپرسیدی میگفتن مشکلی پیش اومده. اصلا آسیاتک با شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین قابل قیاس نیستن ، من هم اون ابتدا بخاطر اینکه شاتل پورت خالی نداشت تو منطقه ما مجبور شدم برم آسیاتک ، اینا اگر قدرت مدیریت و جنم داشتن سرویس های نامحدود رو بر نمیداشتن ، یا حداقل شبانه که به هر isp در و داهاتی میبینی شبانه داره اینا اومدن برداشتن ، شما میگی قعطی ، نه این اخیر واسه من اصلا قعطی نداشته اونجا هم عرض کردم ولی زمانی که من 128 نامحدود داشتم خیلی کم پیش میومد روزی 1-2 ساعت قعطی نداشته باشم... .

واقعا نمیدونم چیه آسیاتک خوبه که شما انقدر سنگش رو به سینه میزنی ، میشه یه مثالی از آسیاتک بزنید که در اون زمینه از رقیب هاش در یه سطح باشه نمیخواد حتما برتر باشه...

در ضمن مربوط به منطقه مخابراتی نیست اگر هم باشه در سرعت فوقش 10-20 کیلوبایت اخلاف هست ، چون دوستانم که پارس هستن جزو مخابرات منطقه خودمون هستن...

1.یه چیزی بگو خندمون نگیره 128 با 120 کی
شما همش از دوستاتن نقل قول میکنی بعید میدونم خودت یه بار هم تست کرده باشی

2.من که تا حالا زنگ زدم با اولین تماس گوشی رو برداشتن شاید به خازر اینکه ادب رو رعاتی نکردین اونا هم اینجوری پاسخ دادن ادم باید احترام کسی رو داشت باشه تا بهت اجترام کنند

3.من که اصلا به سایتشون کاری ندارم پرداخت رو هم سالیانه میکنم حالا سایتشون هر مشکلی داره یا خشگل مشگل نیست ایرا نداره خدمات خوب باشه اصلا سایت نداشته باشند

4. پست قبل رو هم بخون نه برای بابامه این شرکت نه برای فامیلامون وقتی من تا حالا از این سرویس راضی بودم و هیچ گونه مشکلی ندیدم بیام بگم بده

5. گویا شما همیشه از تجربیات مردم و رفقا استفاده میکنید ؟؟؟؟
نخیر برای بنده خیلی هم خوب و معقول بوده

شما کلا 4 عدد پست دارید که همش از بد گویی در مورد اسیا تک هست که معلوم میشه این پستها از یه جایی خط داده میشه و هدفتون خراب کردن وجه این شرکت هست پس بحث با شما بی فایدست
بحث تمام شما برو پارس استفاده کن حالشو ببر

Last edited:

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129

سرعت شبانه و روزانه اسیا تک یکی هست!! من الان دوستم داره تو مغازش تا 2 ماه پیش هم خودم 512 داشتم سرعتش از 55 بالاتر نمیرفت چه شبانه و ....چرا الکی طرفداری میکنی حتما از کارمنداشونی;)100%
یه امار از برنامهDU-METR بذار از شبانش چه جوری با 512 شبی 2 گیگ دانلود میکنی من خودمو میکشتم از 1.100 بالاتر نمیرفت;)
سرویس 1 مگابت هم فقط خود رئیس شرکت داره اونم برای خونش (اینو مسئول فروششون گفت) و هنوز هیچ جا سرویس 1 مگابیت رو راه اندازی نکردن!!
سرعت دانلود اسیا تک از 55...60 بالاتر محاله که بره!!!
در مورد پشتیبانی هم من هر موقع زنگ زدم میگه 2 نفر پشت خط هستن ولی نیم ساعت هم بیشتر طول میکشه وصل بشه;)
سرعت شبانه پارس انلاین هم روی 2 مگابت هستش اگه منطقه مخابراتی تعداد یوزراشون زیاد نباشه! سرعت تا 200 k هم میره

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز لطفا راهنمایی !
بدون کارت دانشجویی به هیچ صورت دیگه ایی نمیشه از آسیاتک برای خونه بالاتر از 128 گرفت ؟

بالا